Sniper Posted November 14, 2006 Share Posted November 14, 2006 Takže je tu niekto kto obľubuje túto najlepšiu stratégiu (minimálne u mňa)? Ja som síce aktívne hral iba AoE1 (na starovek nedám dopustiť) ale musím povedať že táto hra ma na začiatku priklincovala na stoličku, hrával som ju okolo 17 hodín denne. Teraz síce už pomenej, ale na disku ju mám stále. Aké máte obľúbené národy, taktiky alebo zbrane/bojové jednotky? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ignatius Posted November 14, 2006 Share Posted November 14, 2006 Hral som jednotku, dvojku aj trojku, obľúbeným národom boli Mongoli v dvojke, trojku som sa sústredil hlavne na občasný multiplayer... K tvojej zbožňovanej jednotke sa moc vyjadriť nemôžem, tú som mal v rukách výrazne pomenej.. :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted November 14, 2006 Author Share Posted November 14, 2006 Prvá vec čo ma na dvojke odradila bolo tá, že keď som spustil hru tak všetky objekty boli akési príliš veľké. Ako keby to bolo vytvorené pre 21" monitory. Vtedy som mal monitor 15" a centrum mesta cez pol monitoru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ajk Posted November 14, 2006 Share Posted November 14, 2006 jj AOE bola klasika, uplne prve co som hral bolo demo AOE:Rise of Rome... Dvojka mala krajsiu grafiku, ale dost nudne obdobia.... Trojku som nehral, ale presiel som na cosi co sa vola Empire Earth, je to take ine AOE v 3D grafike (jednoduchej) a je tu 14 dob ludskej existencie od praveku po buducnost... - to drtime doteraz uz asi rok so spoluziakmi :) ale vsetky spominane 3 hry mam velmi rad :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted November 14, 2006 Author Share Posted November 14, 2006 demo AOE:Rise of Rome...nemáš ho? Stačí mi súbor kampane *.cpn resp. *.cpx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ajk Posted November 14, 2006 Share Posted November 14, 2006 TU mal som aj plnu (stiahnutu z nejakej stranky ktora mi nainfikovala pocitac, ze sa to neda opisat), aj som to drtil cez net GAME ZONE, ale potom ma to preslo Link to comment Share on other sites More sharing options...
hisham Posted November 14, 2006 Share Posted November 14, 2006 Hrávala som to, neviem koľkatku, neviem za aký národ ani aké obdobia ani čo, vždy mi tam napisalo "Victory!" a bolo po hre. Koho to má baviť :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
cizy Posted November 14, 2006 Share Posted November 14, 2006 nehral som to, aj ked som mal moznost, nemam rad take obdobia, je to nuda inak nebolo by odveci urobit temu, kde by boli herne zanre a kazdy by napisal z kazdej skupiny jeho naj hru nespravi to niekto? mne sa nechce Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted November 14, 2006 Author Share Posted November 14, 2006 Ajk: cool, dík. Tak už mám ďalšiu kampaň, inak mám aj Expansion, ale táto kampaň tam nebola a je celkom dobrá hlavne posledná mapa. Inak v deme AoE bola kampaň kde si mohol hrať za Hittitov, asi 5 misií, vo full verzii tá kampaň už nebola. hisham: Vygeneruj si mapu kde si proti sebe dáš 5-6 oponentov a potom ťa to začne baviť :) :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
hisham Posted November 14, 2006 Share Posted November 14, 2006 Axel, mňa už takéto veci dávno prešli, teraz hrávam len Káčera Donalda, ksss :lol: :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
game Posted November 14, 2006 Share Posted November 14, 2006 deti zlaté, vy nemáte chybu ... :lol: pardon za off topic ... už som preč :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cizy Posted November 15, 2006 Share Posted November 15, 2006 no tak spravi niekto tu temu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted December 23, 2006 Author Share Posted December 23, 2006 Mňa to znovu chytilo a hrám všetky kampane od začiatku. Teraz hrám za Egypt a síce len zbieram bobule alebo lovím gazely a levy (resp. oni mňa), prvé bitky už prídu onedlho :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duda Posted December 23, 2006 Share Posted December 23, 2006 Jojoooj moja oblubená hra :) (hned po SIMS) :lol: Hrávam všetkých za každého, dokonca aj súťažné levely, ale ako každý správny hráč jedine s kódmi (len si pomáham, nevyhrávam tým celú hru samozrejme, aby ste si nemysleli hned...) :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted December 23, 2006 Author Share Posted December 23, 2006 S cheatmi by ma to nebavilo a veľmi rýchlo by som dohral celú kampaň :lol:Neviem presne aký je kód na Photon Mana ale každá mapa by bola záležitosťou pár minút :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duda Posted December 24, 2006 Share Posted December 24, 2006 No ja mam lepší kód, je to na také brutal rýchle auto čo hneď všetko zabije..... :lol: Jááj keby sa mi nepokazilo CD, hrala by som teraz :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mgr. L.E.G. von Trips Posted December 24, 2006 Share Posted December 24, 2006 v zivote som to nehral s cheatami. ja nepotrebujem vyhravat. mne staci, ze mozem pocuvat tie lasky v starovekych jazykoch Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukas Posted June 15, 2007 Share Posted June 15, 2007 Ja som hral dvojku aj trojku. Dvojka ma velmi neoslovila ale trojka nemala chybu (okrem toho ze som ju musel hrat bez zvuku aby nepadala) Najlepsie boli mapy s morom, som si vzdy vybudoval riadnu flotilu a potom ostreloval ich mesta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted June 15, 2007 Author Share Posted June 15, 2007 Ja som trojku ani poriadne nevidel.Ale tiež mám rád mapy kde je more, silná flotila je základ úspechu :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duda Posted June 15, 2007 Share Posted June 15, 2007 Trojka sa mi nepáči presne kvoli tomu moru :lol: A zbraniam a je to celé nejaké veteránske... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukas Posted June 16, 2007 Share Posted June 16, 2007 Ja mam v podstate radsej starsie obdobia ako starovek alebo stredovek ale AoE3 je vynimka. Skoda ze tam neboli aj vacsie mapy ako napr. v Empire Earth tam som budoval riadne flotily a potom tie namorne bitky :lol: to bola sranda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted June 16, 2007 Author Share Posted June 16, 2007 Ja z AoE preferujem iba starovek.Ale čo sa týka máp, tak mám divný problém, ak hrám väčšie mapy (huge, gigantic) tak mi nechce načítavať uložené pozície. Hra padne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phenomenon Posted October 28, 2007 Share Posted October 28, 2007 prosím vás ludia nenájde sa tu niekto kto mi pošle link na návod ako zahrať multiplayer (cez simulovaný LAN - hamachi) pripojíme sa na jednu sieť, dám v hre Multiplayer - LAN, urobí jeden z nás server a nikto ho nenájde. máme tú istú verziu hry. ak by sa niekto našiel, napíšte mi na mail, alebo na ICQ 266516824 alebo sem. díky mám na mysli AOE III Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted October 28, 2007 Author Share Posted October 28, 2007 Bohužiaľ AOE III som nikdy nehral. Hral som multiplayer iba AOE a aj to robilo menšie problémy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted June 8, 2011 Author Share Posted June 8, 2011 V poslednej dobe opäť hrávam AoE 1. Včera som myslel že ten počítač rozbijem. Hrám kampaň za Babylon a na jednej mape mi Akkaďania hneď na začiatku zničia mesto, tak ja sa musím zdekovať na iný ostrov. Doteraz keď som hrával túto mapu, tak som postavil múry pri pobreží aby sa nevylodili a v pohode som sa upgradol do bronzovej doby a potom som zaútočil. Ale včera nie, svine jedny, hneď začali na mňa útočiť trirémami a hajzli zakaždým si našli skulinku kde sa mohli vylodiť s balistami a katapultami a ja som nerobil nič iné len som rúbal drevo na lode jak taký retard bez šance na upgrade do bronzu. Keby sa to stalo raz, tak si poviem, OK počítač náhodne vybral agresívnu inteligenciu, ale aby sa mi to stalo 2x na tej istej mape, tak som myslel že ma drbne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts