Hedgehog Zverejnené 15. December, 2006 Zverejnené 15. December, 2006 No k tým komárom a kliešťom sa pridávam... Tie by fakt nemuseli...
nutrinka Zverejnené 15. December, 2006 Zverejnené 15. December, 2006 a švábya ucholakya mnohonožkya stonožkya všetka tá malá hnusná háveď bez chrbtovej kosti /teda všetka nie, len tá nechutná/ ale komáre špeciálne
Nokia Zverejnené 15. December, 2006 Zverejnené 15. December, 2006 kua vy ste teda zbytocnosti co by jedli vsetky tie zvierata, ktorych hlavnou potravou je hmyz? :lol:
game Zverejnené 15. December, 2006 Zverejnené 15. December, 2006 no áno, my na to myslíme ... nie sme netvory :lol: ale tie zvieratá to evidentne nestíhajú pojesť ... a v tom je problém ... :)
chorche Zverejnené 15. December, 2006 Zverejnené 15. December, 2006 Polaris: Nemyslim to, co drzi Tvoj awatar v ruke.... Ale Ixodes ricinus a podobnu haved! No povedzte mi, akeho ma predatora? :lol:
nutrinka Zverejnené 15. December, 2006 Zverejnené 15. December, 2006 co by jedli vsetky tie zvierata, ktorych hlavnou potravou je hmyz?však ja nehovorím, že všechen hmyz je zbytočný, len ten nechutný a toto nechutné určite je :lol:
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 15. December, 2006 Zverejnené 15. December, 2006 vsimate si, ze najnechutnejsi sa javi skoro vzdy bezkridly zemny hmyz? hm
Nokia Zverejnené 15. December, 2006 Zverejnené 15. December, 2006 nutrinka tu si si nejak zamenila pojmy nechutny a zbytocny podla tvojej teorie je zbytocne aj leco pre mna, a kopec ludi, ktori su nechutni :lol:
nutrinka Zverejnené 15. December, 2006 Zverejnené 15. December, 2006 áááá sákriš, hmlí sa mi pred očami, to čo som napísala za blbosť :lol: no dobre, komáre nechutné nie sú, ale zbytočné určite
Sniper Zverejnené 15. December, 2006 Zverejnené 15. December, 2006 podla tvojej teorie je zbytocne aj leco pre mna, a kopec ludi, ktori su nechutniKeby mali zo sveta zmiznúť všetcia nechutní ľudia tak by som sa na celom svete ocitol úplne sám ... ... :) :lol:
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 23. December, 2006 Zverejnené 23. December, 2006 vtak - jeden z najvacsich nezmyslov na planete, cisty "omyl prirody" proste
game Zverejnené 23. December, 2006 Zverejnené 23. December, 2006 LEG :) ... ktorého vtáka myslíš ?! :) :lol:
nutrinka Zverejnené 23. December, 2006 Zverejnené 23. December, 2006 aj predkožka je zbytočnosť, že L.E.G. :lol:
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 31. Júl, 2008 Zverejnené 31. Júl, 2008 dvojdielne plavky pre male dievcatka - kardinalny nezmysel /cardinalis, -is/. najma ten srandovny pasik na to nic, co tam nemaju.
Nokia Zverejnené 31. Júl, 2008 Zverejnené 31. Júl, 2008 ty mas fakt divne sklony, male dievcata si takto vsimat
Darkman Zverejnené 31. Júl, 2008 Zverejnené 31. Júl, 2008 slecny treba od malicka vychovavat k dvojdielnym plavkam :lol:Aby potom v neskorsom veku na jednodielne ani nepomysleli :)
tomassi Zverejnené 31. Júl, 2008 Zverejnené 31. Júl, 2008 dark ako som tak čítal, som myslel, že napíšeš Aby potom v neskorsom veku na vrchný diel ani nepomysleli
weirdo Zverejnené 31. Júl, 2008 Zverejnené 31. Júl, 2008 ty mas fakt divne sklony, male dievcata si takto vsimaton by rad, keby tam nemali ten pasik :lol:
bobsapp Zverejnené 2. August, 2008 Zverejnené 2. August, 2008 niečo dám tak za dnešok. Úplný nezmysel sú vodičáky pre vodičov ktorý si myslia že keď idú 120, majú právo ísť po lavej strane dialnice a neuhýbať rýchlejším autám :lol: ďalej ma len tak napadnú....Horoskopy a keď čítam túto diskusiu, tak napríklad toto...tá zátvorka sa mi zdá úplne zbytočná) nezmysel /cardinalis, -is/. ohľadom melóna :) ....je výborný zaháňač smädu, ak si neni úplne mantavý tak sa nezasereš a obsahuje látky ktoré chránia pred slnečním žiarením. Takže, neviem čo robí v tejto téme :)
chrust Zverejnené 9. September, 2008 Zverejnené 9. September, 2008 Jeden sused,čo furt všetkých buzeruje svojou dôležitosťou....už som sa šteloval zhodiť ho zo schodov,ale uvážil so prípadné dôsledky.... :lol:
littlewitch Zverejnené 9. September, 2008 Zverejnené 9. September, 2008 Ja sa zaobídem bez telky :lol:
lopata555 Zverejnené 13. Marec, 2009 Zverejnené 13. Marec, 2009 ja by som sa zaobišiel bez účtov :lol: .............. a cibule a cesneku
Ronja Zverejnené 13. Marec, 2009 Zverejnené 13. Marec, 2009 Prosím? !!! Však to je základ!...s kapustou a švábkou :) hm, lopata - taký fajný meteník potretý cesnakom...mňamky - ja by ťa naučila stravovať sa po slovensky :lol:
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz