game Zverejnené 14. November, 2006 Zverejnené 14. November, 2006 môžem tu aj nesúhlasiť ? tak nesúhlasím - melón je super letná lahôdka :lol: štipľavá zelená paprika je zbytočnosť :) a kaviár ako drahá delikatesa je zbytočnosť a Haute Couture je zbytočnosť :)
Nokia Zverejnené 14. November, 2006 Zverejnené 14. November, 2006 kaviar = vyborna vec, chutna, lahodna :lol: s tou stiplavou paprikou suhlasim a dalsie extra mega stiplave veci, ktore su slachtene len pre to aby boli co najviac stiplave
cizy Zverejnené 14. November, 2006 Autor Zverejnené 14. November, 2006 naco je dobry melon? niektori mi tvrdili ze clovek ked je smädny tak je dobry melon, to sa mozem hocicoho napit a nepotrebujem k tomu melon. je to zbytocne velke, nema to skoro ziadnu chut, lepkave je z toho vsetko
Sniper Zverejnené 14. November, 2006 Zverejnené 14. November, 2006 V lete keď som smädný tak z melóna sa dobre napijem. Sranda je v tom že dužina melóna pomáha udržiavať vodu v tele. Čistú vodu hneď vyštím a môžem sa napiť znovu.
game Zverejnené 14. November, 2006 Zverejnené 14. November, 2006 len tak mimo - tento dubák si určite nemyslí, že je melón zbytočnosť :lol:
Hellé Zverejnené 14. November, 2006 Zverejnené 14. November, 2006 štiplava zelena paprika nie je zbytocnost a ani feferonky. :) zbytocnost je cuketa a tekvice a baklazany a patizony..naco toto boh stvoril nepochopim.. :lol: a táto tema nieje zbytocná???? :)
game Zverejnené 14. November, 2006 Zverejnené 14. November, 2006 toľké rúhanie ... ts ... cuketa a tekvice a baklazany a patizony - čo by sme bez nich v lete jedli ? samé mňam :lol: :)
Hellé Zverejnené 14. November, 2006 Zverejnené 14. November, 2006 bez nich by sme jedli stiplave zelene papriky..mnaaaaam
rossi Zverejnené 14. November, 2006 Zverejnené 14. November, 2006 strasne vela veci je podla mna zbytocnych.....................niektore z nich{melon podla mna medzi ne urcite nepatri :lol: } >zmizik{sak to jednoducho preciarknem},vsetko z WS teleshopu,vsetko co ma predponu >SUPER<napr.SUPERbezkar,stojan na mobil,STRASNE VELKA hromada knih prevazne ucebnic............teraz ma nenapada ale dakedy este dopisem :)
hisham Zverejnené 14. November, 2006 Zverejnené 14. November, 2006 Súhlasím s Hellé, také hovadiny... a feferonky mňam, všetko štipľavé mňam.Sója je podľa mňa tiež odveci, načo máme mäso...Melón je blbosť.A určite ešte veľa vecí, napríklad zima.
cizy Zverejnené 14. November, 2006 Autor Zverejnené 14. November, 2006 ano konecne niekto spravne hisham
weirdo Zverejnené 14. November, 2006 Zverejnené 14. November, 2006 zima je paradna vec, to mi neohovarajte. melon vodovy prezijem, ked nie je, ale zlty, to v ziadnom pripade. drogy su zbytocnost (vynimku udelujem chlastu).
Hedgehog Zverejnené 15. November, 2006 Zverejnené 15. November, 2006 Akože zima zbytočná? Ako sa chcete lyžovať v lete? Sóju a žltý melón jednoznačne netreba, ale červený je super, rovnako ako všetko štipľavé. Tak či tak si myslím, že úplne všetko je potrebné... Už stačí len sledovať tú debatu tu a zistíme, že čo niekto neznáša, iný priam miluje... :lol:
Andulqa Zverejnené 15. November, 2006 Zverejnené 15. November, 2006 ziadne jedlo nie je zbytocne, len preto ze niekomu to nechuti melon je podla mna super vec, vobec nie je bez chuti, ale je sladucky a v lete vie paradne osviezit, mam rada aj zlty aj cerveny, aj zeleny je v pohode, ale ten som uz dlho nejedla podla mna su zbytocne take tie porcelanove gycove sosky, mame toho plnu obyvacku co to furt mama dostava od kolegyn na narodeniny ci meniny...naco to je dobre? clovek za to zbytocne vyhodi peniaze a potom na to len sada prach alebo to odpociva v krabici...
game Zverejnené 15. November, 2006 Zverejnené 15. November, 2006 gýčové sošky mi pripomenuli, že som kedysi zbierala drobný porcelán, každý kúsok je pamiatka na niekoho, trónia na špeciálnej poličke, a už hodnú chvíľu uvažujem, čo s tým... zrejme pôjdu do krabice :lol: a toto mi pripomenulo zbytočnosť suvenírov ... chvalabohu rodina to nepestuje už dávno, ale nájdu sa zúfalci, ktorí nám aj do práce nosia ... keď dostala kolegyňa 20 centimetrovú Eifelovku z plastu, mala som dosť ... vo fľaštičkách vodu z Lúrd a Fatimy, obrázky zaliate v plaste, drevený gýčovitý obrázok niečoho ... len sa to povaľuje kde kade... tak teda "suveníry" sú totálna zbytočnosť ... :) :)
arwiel Zverejnené 16. November, 2006 Zverejnené 16. November, 2006 HAškola=zbytočnosťpapuče=zbytočnosťguma=zbytočnosťslová=zbytočnosť
hisham Zverejnené 16. November, 2006 Zverejnené 16. November, 2006 Papuče??? PAPUČE??? Keď prídem domov, prvé, čo spravím je, že si dám papuče. Až potom si dám dole bundu atď. Takže pre mňa určite nie sú zbytočnosť.
Sniper Zverejnené 16. November, 2006 Zverejnené 16. November, 2006 guma=zbytočnosťtá na gumovanie, alebo... ? :lol:
game Zverejnené 16. November, 2006 Zverejnené 16. November, 2006 slová=zbytočnosť niekedy stačí existovať bez slov ... chvíľu :lol: ale bez slov by nebolo nič ... ani my teraz tu :)
arwiel Zverejnené 16. November, 2006 Zverejnené 16. November, 2006 Papuče??? PAPUČE??? áno, dokonca by som povedala aj že: topánky=zbytočnosť tá na gumovanie, alebo... ? obe :lol: slová=zbytočnosť myslela som najmä hovorené slová
cizy Zverejnené 16. November, 2006 Autor Zverejnené 16. November, 2006 vsetky tie veci co si vymenovala, niektore viac a ine menej, ale vsetky su potrebne. ale taky melon...
game Zverejnené 16. November, 2006 Zverejnené 16. November, 2006 ale taky melon... je na tom asi tak ako papuče a štipľavá parika :lol:
arwiel Zverejnené 17. November, 2006 Zverejnené 17. November, 2006 prepáč čízy, zabudla som- aj melón=zbytočnosť... mne ho teda netreba ani žiadne iné tekvicové plody...
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz