Proteus Zverejnené 12. November, 2006 Zverejnené 12. November, 2006 Ahojte. Mám takú skromnú otázočku a dúfam, že pc odborníci mi ju budú vedieť zodpovedať. Zaujímam sa o smajlíky, ktoré sú na tomto fore. Dali by sa prerobiť do súboru, že by sa dali používať aj pre miranduIM pre plugin ieview ako animovaní smajlíci. Pls, sú super a rád by som ich tam mal. Dááákujem. :lol:
Ajk Zverejnené 12. November, 2006 Zverejnené 12. November, 2006 ja ich mam v Mirande :lol: volaju sa KOLOBOK, ale ako ich nainstalovat neviem, mozno keby ze sa na to kuknem..... boli sucastou jedeho packu
Proteus Zverejnené 12. November, 2006 Autor Zverejnené 12. November, 2006 Ja smajlíkov KOLOBOK mám. Ale nie sú tam všetky, čo tu. Preto sa aj pýtam.
game Zverejnené 31. Október, 2012 Zverejnené 31. Október, 2012 prehrabovala som sa v smajlíkoch, a hlavne "kolobok", tieto naše smajle proste môžem, vždy a všade :) a len tak pre zaujímavosť : našla som svoje prvé mačacie koloboky :happyroll: :agree: : ...........
Vilma Flinstonova Zverejnené 3. November, 2012 Zverejnené 3. November, 2012 tiež som pozerala, že sú tu skvelé smajlíky, ale aj tie, čo tu ukazuje game, sú super! Bolo by fajn, keby sa dali používať aj pri bežnej mailovej komunikácii, neviem, neskúšala som to. Ale tie smaljy sú super! game: kedysi som chodila na také fórum - dnes už ,žiaľ, neexistuje, to bolo také mačičkové fórum, aj sa volalo Mačičky (verím, že mi admin pre tentokrát prepáči, že tu uvádzam názov, keďže už to fórum neexistuje), moja :srdiecko2: záležitosť, kde chodili mačací fanúšikovia, a tam boli samé mačacie smajlíky, tiež super. netuším, kde na ne tamojší admin chodil, ale boli super.
game Zverejnené 3. November, 2012 Zverejnené 3. November, 2012 ano, viem, o akom fóre píšeš, Vilma :)kedysi som tam občas nakukla, a mali ste mačacie smajle - ono ich je veľa, z rôznych sád, ale konkrétne z tejto našej "kolobokovej" mačky akosi chýbali :) zatiaľ v panteóne smajlov nie sú, ale mám ich na ploche "pri ruke", a dávam ich ako obrázky, aj tu vyššie na ukážku sú tak ... aj tu
D'Ady Zverejnené 3. November, 2012 Zverejnené 3. November, 2012 nejake dracie by neboli ??? :thumbsup:
game Zverejnené 3. November, 2012 Zverejnené 3. November, 2012 je tam v panteóne jeden dračí, čo by nie :) a pasuje aj drakom aj kúzelníkom :) :magic:
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz