arwiel Zverejnené 26. December, 2006 Zverejnené 26. December, 2006 od včera som si začala kapitulovať celý tento rok... možnože to aj do Silvestra stihnem... zatiaľ mám toho len máličko, ale času ešte dosť... a potom bude nasledovať dlhý zoznam toho, čo chcem zlepšiť a zmeniť... a potom bude nasledovať siahodlhé sa ospravedlňovanie veľaváženému denníčku za to, že som tak ako každý rok, opäť nič z toho nesplnila... :lol:
Proteus Zverejnené 26. December, 2006 Autor Zverejnené 26. December, 2006 To je veru dobrý nápad. Venovať jednu či dve stránky môjho denníka na rekapituláciu roka 2006. Budú tam zaujímavé zhrnutia. Inak, ked si tak spätne čítam denník, tak zisťujem, že ohľadne zápisov, čo sa stalo cez den, je toho minimum. Potom len rozoberám rôzne veci. Niektoré udalosti, čo sa stali cez den, rozpitvávam. Stáva sa to aj vám?
Duda Zverejnené 26. December, 2006 Zverejnené 26. December, 2006 Supeeer :lol: Ešte aby sa mi to chcelo písať a môžem začať
Proteus Zverejnené 1. Január, 2007 Autor Zverejnené 1. Január, 2007 Tak ako ste začali Nový rok? Ja som si pekne zrekapituloval celý rok, síce len útržkovito, kedže sa nedá na všetko spomenúť, ale tak, niečo sa podarilo. A začal som pekne poctivo dnešným dnom. :lol:
arwiel Zverejnené 1. Január, 2007 Zverejnené 1. Január, 2007 no akosi som sa na to spisovanie udalostí z minulého roku a tých rôznych predsavzatí celkom vykašlala... ale spravila som jednu super vec... zišla som tých 5 poschodí do pivnice a našla všetky svoje bývalé denníky, tak si v nich teraz listujem...
doll Zverejnené 1. Január, 2007 Zverejnené 1. Január, 2007 ja som si dnes do dennicku, elektronickeho, poznacila svoj posledny tyzden, na ktory si v buducnosti velmi rada spomeniem aj vdaka precitaniu si to z dennicka ;) od 13.februara 2005 k dnesnemu dnu mam 36stran pisanych fontom Times New Roman velkost 10 :lol: :) ;) vsak aj mam co pisat :)
arwiel Zverejnené 12. Január, 2007 Zverejnené 12. Január, 2007 môj denník sa teraz plní rýchlosťou svetla... píšem až sa mi z pera parí... a všetko... pocity, zážitky, básničky, niektoré smsky, spomienky, vyhliadky do budúcnosti, príjemné i nepríjemné veci, čo musím spraviť, čo nesmiem spraviť, dokonca sa opäť rozprávam sama so sebou a radím si a tak ako som nepočúvala iných, nepočúvam ani samú seba... spravila som si veľký návrat k denníku a idem žiť ako pred tým... môj milovaný denníček... :lol:
chorche Zverejnené 15. Január, 2007 Zverejnené 15. Január, 2007 Som dennik nejako zanedbaval, ale co tam mam pisat? Porazku za porazkou, plutie zlce a ine neprijemnosti? Holt, niekedy za vlastnu blbost mozem sam, ale za blbost druhych nerucim....
arwiel Zverejnené 16. Január, 2007 Zverejnené 16. Január, 2007 včera som strávila s denníkom niekoľko hodín... výsledkom je krásnych 21 strán... dnes mám veľký comeback...
doll Zverejnené 16. Január, 2007 Zverejnené 16. Január, 2007 do dennicku sms,basnicky ci rozpravanie sama so sebou nepisemproste iba zazitky a pocity z toho basnicky ani nehrozia, ja som take basnicke crevo :lol:
chorche Zverejnené 16. Január, 2007 Zverejnené 16. Január, 2007 21 stran, tak to sa mi nestalo ani raz, som zapisal vzdy maximalne stranu, niekedy mozno trosku viac, ale to som mal po ruke aj rezervne pero radsej.
hisham Zverejnené 18. Január, 2007 Zverejnené 18. Január, 2007 Dnes som kúpila nový blok, denník číslo IV, 150 listov. Hurá :lol:
diana3 Zverejnené 21. Január, 2007 Zverejnené 21. Január, 2007 no tak raz ked som mala cca 12 rokov som mala dennik...ale stalo sa mi ze som nanho mesiac zabudla, cize to pre mna nemalo nijaky vyznam ho pisat, lebo nadvaznost nebola takmer ziadna a ked som si niektore veci spatne precitala, tak som si vobec nemapatala an niekore udalosti...a vzdy soms a bala, ze mi ho niekto precita...od vtedy si radsej nic nepisem,ak sa nieco stane,alebo niekde som tak si to odfotim a potom pri fotkach spominam...
arwiel Zverejnené 25. Január, 2007 Zverejnené 25. Január, 2007 keď mi 24.12. pred mnohými rokmi doniesol Ježiško prvý denník, nevedela som, čo s ním robiť... tak som sa spýtala matky a ona mi odvetila, že mám písať to, ako sa cítim... vtedy som to brala tak, že pri jednom dátume v každom riadku boli napísané tri slová: cítim sa dobre... za ten čas som trošku vyspelejšia v písaní a zapíšem denne i niekoľko strán... no teraz som sa rozhodla, že nebudem písať len o trápeniach, o láskach, o povinnostiach a tak... začala som si do denníka naozaj ukladať informácie o tom, ako sa cítim.... a to niekedy nejde len tak... preto sú niekte básne a teraz i kresby... dátum a obrázok.... chcem to dať zo seba....
Proteus Zverejnené 10. Február, 2007 Autor Zverejnené 10. Február, 2007 Tak a som tu. Pomaly sa mi zaplna môj denník, tak pokukávam po niečom novom. Teraz som už v BA, tak sa chcem opýtať tých čo tu bývajú, žijú, či nevedia o nejakých dobrých papierníctvach. kde by sa niečo takéto dalo kúpiť. fakt by ste mi pomohli. daaakujem.
doll Zverejnené 10. Február, 2007 Zverejnené 10. Február, 2007 no, vyvoj rozsahu mojho dennicka je vo faze "odpocinku".....kedze sa nic extra nedeje, nemam pohnutky tukat "o nicom" do mojho pc dennicka :lol:
RoSo Zverejnené 10. Február, 2007 Zverejnené 10. Február, 2007 Parkrat som nad tym rozmyslal, ze by to bolo zaujimave citat si po rokoch o svojich pocitoch a zazitkoch, ale asi by to nebolo ono. Nemam rad fadne citanie. Ked nieco citam, musi to mat rychly spad, nie ako uvod knihy Chram Matky Bozej. Ale este som tuto myslienku celkom nezavrhol. Snad, ked prestanem byt lenivy. A forma? Urcite elektronicka v notebooku.
doll Zverejnené 10. Február, 2007 Zverejnené 10. Február, 2007 rosopresne tak to funguje u mna...pisem iba "zaujimave" prihody...nad ktorymi sa v buducnosti milo pousmejem,a zaspominamsu to take mensie rebelie...nepisem tam pocity zo dna...naco? pisem hole fakty, skutocnosti, ktore sa len tak kazdemu nestanu :lol: a ano, tiez elektronicky, v notebooku, a samozrejme na heslo :)
bad_guy Zverejnené 10. Február, 2007 Zverejnené 10. Február, 2007 aspon 5 krat som zacal pisat si dennik ale stale ma to prestalo potom bavit :lol:asi chyba vytrvalost :)
Proteus Zverejnené 14. Február, 2007 Autor Zverejnené 14. Február, 2007 Nikto nevie o poriadnom papierníctve v BA? :lol:
chorche Zverejnené 18. Február, 2007 Zverejnené 18. Február, 2007 Januar: Jeden zaznam, februar - zatial - jeden zaznam. Predpoklad? Aj pri nom zostane, lebo dennicek je doma a tam sa ukazem az 2. marca.
arwiel Zverejnené 19. Február, 2007 Zverejnené 19. Február, 2007 je to také zvláštne, si píšem dva denníky... :lol:
chorche Zverejnené 19. Február, 2007 Zverejnené 19. Február, 2007 Mas na to aj dovod a mas to aj nejako rozdelene?
arwiel Zverejnené 20. Február, 2007 Zverejnené 20. Február, 2007 oba sú v jednom zošite, ale v mnohom sa líšia... jeden píšem z jednej strany, druhý teda z druhej /od konca zošita/, jeden píšem písaným, druhý tlačeným a jeden je v realite, teda si tam zapisujem aktuality z reality a ten druhý má aj svoj dej, je trošku vyfantazírovaný, rozoberám v ňom veci, samozrejme, z reálna, no aj staršie, nie len momentálne...
chorche Zverejnené 23. Február, 2007 Zverejnené 23. Február, 2007 Hej, starsie veci zvyknem pisat asi tak, ze nacmaram datum, ktory je zarucene po istej udalosti a pisem. Ked je nieco pozoruhodne, tak sa uchylujem aj ku takymto vynimkam.
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz