RoSo Zverejnené 9. Január, 2007 Zverejnené 9. Január, 2007 Najlepšie by bolo, ak by o takejto situacii vedelo čim menej ľudi. Ak by som bol medzi nimi, zobral by som si nejaku veľku pozicku a narychlo este nieco precestoval. A na margo zachráncu Willisa - prečo sa spoliehať na amíkov? Veď aj u nás sa nájdu neohrození hrdinovia, čo napr. taký Jaroslav Spišiak? :lol:
arwiel Zverejnené 8. Júl, 2007 Zverejnené 8. Júl, 2007 ľudia zarábajú ešte aj na apokalipse, no to mi je vec... :lol:
Jozef50205 Zverejnené 9. Júl, 2007 Zverejnené 9. Júl, 2007 Axel asi pre dvoma tyzdnami som mal sen, farebny sen, nieco podobne, ako na snimke, co si uviedol. Nebolo to dvakrat prijemne....
game Zverejnené 9. Júl, 2007 Zverejnené 9. Júl, 2007 ľudia zarábajú ešte aj na apokalipse, no to mi je vec...ľudia zarábajú na všetkom, prečo by Apokalypsa bola výnimkou ? na čom by zarábal Hollywood ? a thymolínoví televízni kazatelia s nalakovanými účesmi a pochybnými víziami ? ... farebny sen, nieco podobne, ako na snimke ...zrejme to nebolo priveľmi povzbudzujúce ... na niečo podobné sa zrejme pozerali dynosauri ... ani to nemali pomenované Apokalypsou, len to prišlo ... pre človeka je to o to ťašie, že premýšľa a vie si veci pomenovať a hlavne odôvodniť ... aj keď to odôvodniť jednoducho nejde ... nechceme, aby niečo podobné prišlo ... nechceme to minimum za nášho života, či života našich detí, ale to je to najviac, čo si môžeme želať ... keď nás má trafiť vesmírny projektil, bude to bez ohľadu na to, či to Bruce Willis so svojou partou zastaví či nie / RoSo, pardon - či niektorý slovenský hrdina /, či to nazveme apokalypsa či posledný súd ... zbrázdená tvár Mesiaca a dodnes nezahojené pozemské krátery sú svedkom
Nokia Zverejnené 9. Júl, 2007 Zverejnené 9. Júl, 2007 ľudia zarábajú ešte aj na apokalipse, no to mi je vec... :lol: ako sa hovori, dobry obchodnik je ten ktory preda sacok s pieskom na pusti ci mraznicku eskimakom preco teda nezarabat na nestasti
Sniper Zverejnené 9. Júl, 2007 Autor Zverejnené 9. Júl, 2007 ľudia zarábajú ešte aj na apokalipse, no to mi je vec... :lol:Toto som akosi nepochopil. Alebo mi niečo uniklo?
game Zverejnené 14. Október, 2007 Zverejnené 14. Október, 2007 tak ... a je to tu zasa ... :lol: z Pravdy : " Predstavte si, že sa k Zemi rúti asteroid a ľudstvu ostáva hodina existencie. Čo by ste robili v posledných 60 minútach - pýtal sa prieskum vo Veľkej Británii, ktorý uskutočnilo vydavateľstvo Ziji Publishing. Celkom podľa očakávania podstatná väčšina opýtaných (54 percent) uviedla, že by posledné chvíle chcela stráviť s najbližšími, či už osobne alebo aspoň na telefóne. Trinásť percent Britov ale prejavilo nečakané pôžitkárstvo. Proste by si sadli, prijali by nevyhnutné a otvorili šampanské. Relatívne málo opýtaných, iba deväť percent, pomyslelo na sex. Ešte menej Britov myslelo na modlitbu (3 percenta). Dve percentá by pred koncom sveta porušili diétu a siahlo po tučnej strave a dve percentá šokovali názorom, že by bol čas začať rabovať. Ziji Publishing zadalo prieskum pri príležitosti vydania románu debutujúceho Stevena Sivella. Dielo vraj vychádza "z klasickej premisy hroziacej zrážky s asteroidom, ktorá je metaforou hrozieb ľudskej rasy".
Sniper Zverejnené 14. Október, 2007 Autor Zverejnené 14. Október, 2007 Najmenej 90% z tých ľudí by robilo niečo iné ako odpovedali v ankete. Človek reaguje úplne inak keď o probléme len počuje alebo je jeho priamym aktérom.
Jurislav Zverejnené 16. Október, 2007 Zverejnené 16. Október, 2007 niečo som zaspal? asteroid (asteorid, ako sa to píše?) nenarazil pokiaľ viem...
game Zverejnené 16. Október, 2007 Zverejnené 16. Október, 2007 možno by nebolo od veci prečítať si tému :lol:
JohnnyXPN Zverejnené 20. Január, 2008 Zverejnené 20. Január, 2008 Tí Angličania sú ale tupí. :lol: Samozrejme hľadal bunker, úkryt. Som predsa roky nezbieral Knihy a DVD Originálky, abymi ich nejaký trápny Asteroid zobral. :) A keby som prežil, šiel by som si šlohnúť nejaké auto ak mal Will Smith v I AmLegend, a šiel sa preháňať po diaľnici :-) A teraz vážne. Že je koniec sveta a blíži sa Asteroid, by Americká vláda, alebo skôr Armáda armád zase na 100% zatajila pred svetom. Možno aj všetky vlády. A papaláši by sa rýchlo nasáčkovali do spomínaných bunkrov. :) ;)
chlapeczjuhu Zverejnené 20. Január, 2008 Zverejnené 20. Január, 2008 nic. co by som aj mohol robit? rychlo nahanat ludi ktorym som niekedy ublizil a teraz si to zehlil??? to je pokrytectvo jak svina. nahanal ludi na ktorych mi zalezi aby som im povedal ako ich mam moc rad? ja im to nemusim hovorit, oni to vedia lebo sa snazim tak zit. takze zasa nic. sadol by som si na balkon, zapalil cigu, fukal kruzky a cakal a tesil sa ze stromy su zelene, vtaciky stebocu a obloha tak modra....
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz