game Zverejnené 2. Jún, 2010 Zverejnené 2. Jún, 2010 zistiť ako zistiť či odskúšať aké je to s ... ide to aj bez, či nie ?
game Zverejnené 2. Jún, 2010 Zverejnené 2. Jún, 2010 po viac než dvoch rokoch to idem zistiť :lol: ako zistiť ? pokračovať v skúmaní či prerušiť pokus :)
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 2. Jún, 2010 Zverejnené 2. Jún, 2010 tak toto nechapem ani ja. a ani druhy pokus mi to velmi neobjasnil :lol:
game Zverejnené 2. Jún, 2010 Zverejnené 2. Jún, 2010 ach jaj, dnes asi nie som vo forme :lol: tak ešte raz po viac než dvoch rokoch to idem zistiť - po viac než dvoch rokoch to ide zistiť - takže: ako ??? - ide ukončiť celibát, a tým zistí, či mu to veľmi chýbalo - ide ukončiť celibát, a tým zistí, že mu to nechýbalo - nejde ukončiť celibát, ide v ňom pokračovať, a prekonávať vlastný rekord, takže zatiaľ nezistí vlastne nič - nejde ukončiť, ale zistil, že dva roky bolo tak akurát - nejde ukončiť, ale zistil, že po dvoch rokoch v pohode môže v celibáte pokračovať - ... mno ... chápete už ? :) čo vlastne po dvoch rokoch zistí/me ? :)
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 2. Jún, 2010 Zverejnené 2. Jún, 2010 No tak ja som to pochopil tak, ze dva roky mal sex isty, ale teraz uz nema, tak sa chysta zistit, ako dlho bez neho vydrzi.
bobsapp Zverejnené 2. Jún, 2010 Zverejnené 2. Jún, 2010 tak tak LEG :lol: rozchod po vyše dvoch rokoch
Sniper Zverejnené 3. Jún, 2010 Zverejnené 3. Jún, 2010 Ja som to pochopil hneď. Úprimnú sústrasť. Ale zase na druhej strane má to aj pozitíva, vzdanie sa pozemských pôžitkov môže posilniť tvojho kresťanského ducha :lol:
doll Zverejnené 3. Jún, 2010 Zverejnené 3. Jún, 2010 len si pekne uzi slobodu, zenska ta iba vyzmyka :lol: Ale zase na druhej strane má to aj pozitíva, vzdanie sa pozemských pôžitkov môže posilniť tvojho kresťanského duchapozitivami by som nazvala ine veci
game Zverejnené 3. Jún, 2010 Zverejnené 3. Jún, 2010 ja by som musela byť iný kresťan, keby to na počkanie posilňovalo kresťanského ducha :lol:škoda že som nezložila nejaký sľub, už by som možno mala aj gloriolu okolo kotrby :) nesexujte furt, len v prípade plodenia potomstva, kresťania škaredí neposlušní :) ;)
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz