nutrinka Zverejnené 16. Október, 2006 Zverejnené 16. Október, 2006 otázka je položená. ako dlho vydržíte nemať sex bez ujmy na fyzickom a/alebo duševnom zdraví? :lol:
havarka Zverejnené 16. Október, 2006 Zverejnené 16. Október, 2006 Ja som zatiaľ vydržal 19 a pol roka, ale o ujme, o tom potom... :lol:
cizy Zverejnené 16. Október, 2006 Zverejnené 16. Október, 2006 tak aj dlho, ved som vydrzal niekolko tych rokov bláznivých, ale keby som mal vydrzat aj bez sexu aj bez masturbacie, tak cca za tych 7-10 dni zacinam byt dost nervozny a tak
doll Zverejnené 16. Október, 2006 Zverejnené 16. Október, 2006 tak zas si myslim ze nejak by mi to vazne neuskodiloproste ta chut sa vo mne hromadi, no a potom chudak ten,ktory ma zazije po abstinencii :lol: :) teraz abstinujem tyzden...ale je rozdiel ked abstinujem ked partnera mam a rozdiel by bol keby ho nemam..ked su chute moc velke,...taak...hodim sprsku :)
Polaris Zverejnené 17. Október, 2006 Zverejnené 17. Október, 2006 No ja uz zacinam saliet po 4 dnoch......ja potrebujem pravidelne sexik :) Ked mam priatelku je to ine, al aj tak uz saliem :) :lol: ;) Potom ona ked dojde, tak bude ma musiet pretrpet so vsetkym ;)
Bronto Zverejnené 20. December, 2006 Zverejnené 20. December, 2006 Nokia 6230i Ale určite nie dlhšie než ja.
Nokia Zverejnené 20. December, 2006 Zverejnené 20. December, 2006 Bronto toto nieje sutaz tak neviem o co ti ide a popravde, s tvojim spravanim by som sa necudoval ak by ta nikdy ziadna nechcela
Bronto Zverejnené 20. December, 2006 Zverejnené 20. December, 2006 Nokia 6230i No len som chcel povdať, že tu sa na mňa nikto nechytá. Možno to nevieš, ale mňa už niekedy nejaká chcela.
Nokia Zverejnené 20. December, 2006 Zverejnené 20. December, 2006 Bronto a ja som len chcel povedat ze to tu nieje sutaz chapes? a neviem a ani ma nezaujima ci ta nejaka chcela
doll Zverejnené 20. December, 2006 Zverejnené 20. December, 2006 ale no tak chlapci klud...a nahodou,mna by zaujimalo ktora bronta chcela...teda jeho pribeh,kedze on je taky sexualne zdrzanlivy objekt k teme:ja som sa nejak ukludnila....nemam okolo seba potencionalne sexualne objekty, tak som v stadiu ukludnovania...a neviem,proste tu na svk som neni az tak nadrzana...no uvidime ako sa to vyvinie dalej, snad nie som chora :lol:
Bronto Zverejnené 20. December, 2006 Zverejnené 20. December, 2006 Nokia 6230i Chápem. dollphinka Ktorá ma chcela... no, bolo ich viac. Mám Ti napísať ich mená, keď sa už pýtaš? :lol:
Sniper Zverejnené 20. December, 2006 Zverejnené 20. December, 2006 Mám Ti napísať ich mená, keď sa už pýtaš?Zasmejem sa ak tam padne aj dollphinkino meno :lol:
doll Zverejnené 21. December, 2006 Zverejnené 21. December, 2006 pche, a preco by som nemala chciet :) :) btw, BRONTO, tak som to nemyslela... :lol: ja len tak, ty mas taky "kladny" vztah k vsetkemu co sa sexualneho zivota tyka, tak ma zaujimalo ako sa to vyvijalo...tak nic teda...no...
Bronto Zverejnené 21. December, 2006 Zverejnené 21. December, 2006 dollphinka Neboj sa, raz Ti ten môj príbeh porozprávam. Ten sa dá zhrnúť do jednej vety v podstate: Žiadny sex už odjakživa. Ale dá sa zájsť aj do detailov, prirodzene. Ináč tá dollphinka by možno aj stála za hriech, že Axel? :lol:
Sniper Zverejnené 21. December, 2006 Zverejnené 21. December, 2006 Keďže doll a ja máme nejaké záväzky, nebudem sa k tomu vyjadrovať :lol:
Bronto Zverejnené 21. December, 2006 Zverejnené 21. December, 2006 Axel Wers Aké záväzky máš s ňou? Vy ste v akom vzťahu?
Sniper Zverejnené 21. December, 2006 Zverejnené 21. December, 2006 S ňou nie omg. Nemáme žiadny spoločný vzťah.
doll Zverejnené 21. December, 2006 Zverejnené 21. December, 2006 AXEL:..ja uz teoreticky zaväzky nemam hmmm....bronto!taketo hriesne myslienky,teeeeda... :lol: a kolko ze to mas tych rokov? ja by som ta presvedcila o tom, ze sex je veeeelmi prijemna cinnost :)
Sniper Zverejnené 21. December, 2006 Zverejnené 21. December, 2006 AXEL:..ja uz teoreticky zaväzky nemamdoll ty by si si mala založiť tému kde by si nás každé 2 hodiny informovala o svojom statuse :lol:
Bronto Zverejnené 22. December, 2006 Zverejnené 22. December, 2006 a kolko ze to mas tych rokov? Pozri môj profil. 27 momentálne. ja by som ta presvedcila o tom, ze sex je veeeelmi prijemna cinnost :lol: A aj prakticky by si ma presvedčila?
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz