Skočiť na obsah

Akú dobu vydržíte bez sexu

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Weirdo ja by som aj každý deň 2x. To závisí od libida. Nejsou lidi. Hmm.

• Odpovedí 135
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• doll

23

• Bronto

11

• Sniper

9

• game

9

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

Pre mňa to nie je vôbec žiadna fyzická potreba. Kľudne vydržim bez sexu aj celý život. A vôbec ktorý by to so mnou chcel robiť a úchylákov aj tak nepotrebujem.

Zverejnené

to je možné, a funguje tak dosť ľudí, bez alebo len občas, alebo dlho dlho bez sexu, je to prirodzená potreba, ale dá sa bez neho existovať, zrejme ... a asexualita je vraj v dnešnom workoholickom svete v móde ... vraj

ale Klingonka, neznevažuj sa ...

iste je dosť vypočítavcov a "úchylákov" a kdekoho, ale nemyslím, že to bude pravidlo ... a prečo by to s tebou niekto nerobil, nemyslím len na sex, ale na vzťah, ktorý k tomu patrí, aby sa to nedegradovalo na bohapustý sex, možno ste sa len nenašli, nechcem aby to znelo gýčovito romanticky, to nie, ale neznevažuj/ te sa

trochu to vyznieva ako syndróm kyslého hrozna ...

ukážkový tu bol kedysi jeden člen, ktorý "to" považoval za totálnu blbosť, ale nemyslím, že tu niekto zdieľal jeho názor ...

aj tu aj tam vonku je kopa ľudí, ktorí sú bez partnera a bez sexu, alebo len bez sexu, alebo len bez partnera a ktovie ako ešte, lebo život to práve tak zamiešal ...

Zverejnené

ja som mala vcera taku debatu s kamoskou, lebo znova ma pristihla ako som sa s drahym vytratila z kupka k zadnym kabinkam :lol: a tak sme hovorili o apetite.. a len tak som si pomyslela, hmmm, ze mozem byt stastna ze som si nasla partnera ktoremu rovnako chuti...a ja som rada, ze partnera "nestresujem" poznamkami typu "vies co?dnes nie, boli ma hlava...nechce sa mi, som unavena..."... a som rovnako pri chuti /mozno aj viac :) /

este nikdy som taketo nieco nepovedala :) /teda aspon si teraz nespominam/ ... vzdy sa nasla chut, aj energia

Zverejnené

Doll tak o takej partnerke len snívať môžem.

Game tak asexuál vôbec niesom. Skôr naopak. Doll nemáš sestru? :lol:

Zverejnené

Tema mi pripada, ako ked maly chlapec podskakuje a drzi sa za pimprlaka... A .... "treba mi pišať..."... :lol:

Zverejnené

No ja su z nevydrzim ani den :lol:

pravidelene denno denne .. cez vikend aj 5x za den

ja to ako areobik ale lepsie , no nie ?!

Zverejnené

Tema mi pripada, ako ked maly chlapec podskakuje a drzi sa za pimprlaka... A .... "treba mi pišať..."... :lol:

Potreba, ako potreba :)
Zverejnené

Doll tak k takému poznaniu som ešte nedospel. :lol: Som na ženy. Hmm.

Zverejnené

Ja sa sťažovať nemôžem, sice nemam partnerku (ani nechcem), ale ak to na mňa pride, mam sa kde vyburiť. Vždy resp. doteraz vždy(musim zaklopať) sa najde nejaka zufala slečna, ktora splňa fyzicke kriteria. Tož, Košice su veľke mesto a je z čoho vyberať. :lol:

• Pred 7 mesiacmi...
Zverejnené

otázka je položená. ako dlho vydržíte nemať sex bez ujmy na fyzickom a/alebo duševnom zdraví? :lol:

Dlho veľmi dlho ............... moje duševné zdravie je v pohode / aspoň zatiaľ / ............... alebo ak bude nahlodané tak určite pre niečo iné ..............

Zverejnené

akonáhle som viac ako tri dni doma kvôli chorobe alebo inému vážnemu dôvodu nie je mi všetko jedno, leze mi to na mozog... ale na gympli boli časy, keď aj pár mesiacov nič a všetko bolo v najväčšom poriadku... no neviem, čím som staršia, tým je to so mnou horšie (hádam, ma to prejde do dôchodku :lol:)

Zverejnené

ako dlho? uz to taham na treti rok :lol: abstinencia go go go...

Zverejnené

na mna nemas :lol: Ja som mal raz skoro 5 rocnu abstinenciu, aj ked vacsinu z toho casu to bolo dobrovolne. Teraz to nemozem pochopit, ako to, ze som "nic" nechcel, ale vtedy to tak bolo...No a momentalne mam vyse polrocnu, ale nedobrovolnu a je to 100x horsie ako ta dlha, miestami skriabem nechtami o stenu :) Lenze cim viac chcem, tak to teraz akosi absolutne za nic na svete nejde, ale ked som vtedy nechcel, tak vtedy boli moznosti. Sakra, preco to tak byva :)

Zverejnené

neviem, nikdy to nebolo tak dlho aby som mohol spoznať svoj limit

cccp pekne

nováčik a kam inam zamieriť ked nie do erotiky :lol:

Zverejnené

off

člen čislo 1713. Si a basta :lol:

že do športu, len sa tu neopekňuj :)

• Pred 5 mesiacmi...
Zverejnené

ako ste na tom, vážení ? nejako sa nikto nesťažuje ani nechváli ... svet sa ustálil ? :lol:

Zverejnené

fúha game ani sa nepýtaj :lol: / svet sa úplne rozpadol :) /

Zverejnené

No ono čím človek to dlhšie nemá tým mu to aj menej chýba :lol: teda u mňa to určite tak platí :)

Zverejnené

No ono u mna to asi bude i tym, ze som si toho velmi neuzila a teda nema mi CO chybat, ked ani neviem, ake to moze byt :) :lol:

Zverejnené

Myslím že s užívateľom menom Tomáš by si mohla túto epizódu prediskutovať, bol by to zaujímavý rozhovor :lol:

Zverejnené

:lol: To ako teraz myslis? Tiez je na tom podobne, alebo je to uplny opak? :)

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov