Skočiť na obsah

Akú dobu vydržíte bez sexu

Odporúčané príspevky

• Odpovedí 135
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• doll

23

• Bronto

11

• Sniper

9

• game

9

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

Ale no tak, vydrzim dlho, velmi dlho, cize niekolko mesiacov, ale tak ake su pravidla a limit na to, aby som mohol tuto "sutaz" "vyhrat"?

Zverejnené

chorche ked je velmi dlho pre teba niekolko mesiacov, tak to sa postav na koniec radu, nevyhrajes ani nahodou :lol:

Zverejnené

Súťažiť budete môcť až vtedy, keď vám bude medzi dvomi číslami veľká zima, alebo sa budete veľmi potiť. Je to jedna z podmienok. To znamená, že bude medzi nimi zima alebo leto. :lol: :)

Zverejnené

Jesen a jar nestaci? Hmm, teraz mi naadla jedna sialenost: Ked je tu tema ako dlho vydrzite bez sexu, tak by tu mala byt aj tema, ako dlho vydrzite sexovat....

• Pred 4 mesiacmi...
  • Pred 2 týždňami...
Zverejnené

nevydrzim dlho, ale akosik vzdy sa zatial nasla dobra dusa, takze dlhodobe sucha nepoznam :lol:

Zverejnené

:lol: LOL

a v akych intervaloch sa taka dobra dusa zvykne objavovat? :)

Zverejnené

no vsak podla apetitu leg...

dusa je k dispozicii vzdy a myslim si ze to problem nie je ani ten najmensi...ludia su dobri, chcu pomahat :lol:

Zverejnené

od septembra 2007. ten rok som tam dal umyselne lebo nejaky dobrak by sa ma na to neskor urcite spytal.

Zverejnené

bez sexu vydrzim hodne dlho :lol: ale bez objatia, pusinky, usmevu alebo chytenia za ruku velmi malo :) za kazdu cenu zasuvat nemusim

Zverejnené

:lol: ale ty sexualny jezisko. co sa tu robis chrumkavy? takto uz rovno len do nejakej telenovely s tebou.

Zverejnené

objatie pusinka a usmev - su znakom viazanosti sa na niekoho. ak nemas priatelku a neriesis platonicku lasku :lol: tak ti taketo nemozu chybat si myslim. sex je pud, mnozit sa mame v sebe, takze je normalka ze to cloveku chyba, laskou to samozrejme silnie.

Zverejnené

nepoviem ze odkedy, ale pravdepodobne tu vediem rekord ( :) )

a ze dokedy? este netusim, ale uz to dlho nevydrzim... :lol:

pravda je taka, ze ak raz clovek v zivote okusi sex, milovanie, spojenie dvoch tiel, ťuťumuťu, pohlavny styk, j*backu (nazvite si to ako chcete), tak potom mu to bud cely zivot chyba, alebo to nenavidi (ako napr. pri zneuzivani alebo ak sa s tym spaja nejaka trauma). ja som ten prvy pripad, hoci nevyhladavam to za kazdu cenu. dokazem byt velmi trpezlivy a disciplinovany abstinent ale takisto aj pikantna a nenazrana rozbuska.

vzhladom na momentalnu sexualnu abstinenciu NADAVAM na den, kedy som zistila, aky je sex, milovanie, spojenie dvoch tiel, ťuťumuťu, pohlavny styk, j*backa (nielen) mojmu telu prospesna.

Zverejnené

takze si podame ruky? (alebo radsej nieco ine? :lol: ) :) presne cislo zo mna nedostanes :) myslim, ze by som sa musela na dlhsie velmi intenzivne zamysliet. ale vzhladom na to, ze si niekedy nepamatam, co bolo pred tyzdnom, by nebol moj odhad taky strasny.

Zverejnené

tu chodite obaja okolo horucej kase a tvarite sa ze neviem ake tajomstvo, von s pravdou! :lol:

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

HAHA na mna nemate ja uz abstinujem od narodenia cize 22 rokov a 4 mesiace :lol: LOL WINNER aka je prva cena ?

Zverejnené

nemozes abstinovat ak si to este nikdy neskusil. sekaj machra az ked ochutnas skutocny sex :lol:

• Pred 6 mesiacmi...
Zverejnené

(tiborco @ 30. 7. 2008 13:30:36)

No ono, som rozmýšlal, že to hodím do "ulavte si", ale patrí to sem: Ja už chcem sex!!(teda týmto nevyzývam nikoho )

(tiborco @ 30. 7. 2008 18:46:26)

LOOL No až tak aktívny zas ja asi nebudem, ako sa poznám, no ale ktovie

No neviem... Podľa toho, čo čítam, začneš v Amsterdame a skončíš niekde v Austrálii. :lol: Môj spolužiak zo strednej v okamihu podobného zúfalstva zložil sľub, že ak sa do tridsiatky nedožije prvého sexuálneho kontaktu so ženou, stane sa kňazom. Ešte mu ostávajú štyri roky. :)

Cat tak toto keby platilo tak sa na to celkom teším. :) Ale zatiaľ nehrozí. Začínam byť z toho frustrovaný.

Zverejnené

drobi, este cakas alebo uz zase cakas? vzhladom na tvoj vek verim, ze nie to prve :lol:

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov