Nokia Zverejnené 1. Január, 2007 Zverejnené 1. Január, 2007 doll sak nerob drahoty a pochval sa :lol: :)
doll Zverejnené 2. Január, 2007 Zverejnené 2. Január, 2007 NOKIAto sa sem nehodi :lol: ale zazila som to, co som este nezazila :)
game Zverejnené 2. Január, 2007 Zverejnené 2. Január, 2007 ale zazila som to, co som este nezazila :lol:tak toto bolo akurát na to dobré, aby tu každý zbystril pozornosť ... a ty ništ ... :) :)
doll Zverejnené 2. Január, 2007 Zverejnené 2. Január, 2007 :lol: btw, dnes som sa docitala ze nymfomania nie je choroba :) :)
game Zverejnené 2. Január, 2007 Zverejnené 2. Január, 2007 no a je to vonku :lol: ani to nebolelo ... :) btw. : Nymfománia alebo andrománia alebo hysterománia alebo metrománia je druh erotománie spočívajúci v nadmernej nenásytnej sexuálnej potrebe ženy, chorobná túžba žien po mužoch. ehm ... wiki :) ;)
doll Zverejnené 2. Január, 2007 Zverejnené 2. Január, 2007 spočívajúci v nadmernej nenásytnej sexuálnej potrebe ženy, chorobná túžba žien po mužoch v mojom pripade by som to trochu upravila "spočívajúci v nadmernej sexuálnej potrebe ženy, zvýšena túžba žien po mužoch" to slovko nenásytna a chorobná, nie nie...az tak na tom nie som :lol:
cizy Zverejnené 2. Január, 2007 Zverejnené 2. Január, 2007 dlhych 12 dni bez, ale uz je to minulost :lol:
Sniper Zverejnené 2. Január, 2007 Zverejnené 2. Január, 2007 cizy a kde? v kúpelni či na záchode? :lol:
cizy Zverejnené 2. Január, 2007 Zverejnené 2. Január, 2007 kde? u mna doma a v mcdonalde na hajzli zeby
arwiel Zverejnené 5. Február, 2007 Zverejnené 5. Február, 2007 teraz to so svojou abstinenciu ťahám na rekord, ten minulý som už prekonala...a to ešte nemám za sebou ani polovicu plánovanej abstinencie...
doll Zverejnené 5. Február, 2007 Zverejnené 5. Február, 2007 co sa tyka kvalitneho sexu, tak ten bol naposledy s mojim priatelom...takmer pred dvoma mesiacmi
nutrinka Zverejnené 5. Február, 2007 Autor Zverejnené 5. Február, 2007 rekordy tu nespomínajte, krista tam :lol: ale už prešlo krízové obdobie, kedy bych capla každého k svetu, tak teraz je príhodný čas niečo s tým spraviť, aspoň na to pôjdem s rozumom a nedopadne to jak naposledy, keď sa mi pomútili zmysly :)
nutrinka Zverejnené 5. Február, 2007 Autor Zverejnené 5. Február, 2007 nepamätám :lol: na pomútenie zmyslov boli potrebné omamné prostriedky :)
Polaris Zverejnené 6. Február, 2007 Zverejnené 6. Február, 2007 Dollphinka Hehehe.....zacinam sa ta bat :lol: Ked sa stretneme v skole, tak aby to nebolo blizko zachodov :) :) ;) ( Srandujem ) ;)
doll Zverejnené 6. Február, 2007 Zverejnené 6. Február, 2007 POLARIS:::ja tuzim po kvalitke,nie po rychlovke :lol: najlepsie je postielka, niekolko hodin k dispozicii, a hrajkat sa...nielen samotne sexovanie ale vsetko co k tomu patri :)nemyslim romantiku, ale cas na stvaranie kadejakych "kuskov" :)
Polaris Zverejnené 7. Február, 2007 Zverejnené 7. Február, 2007 To zvladnes...dotycny sa bude mat potom aspon na co tesit :lol:
doll Zverejnené 7. Február, 2007 Zverejnené 7. Február, 2007 nooo...z toho tvojho prispevku to vyznieva ironicky... btw...dobre si podotkol...dotycny, pri ktorom sa postasti postielka a niekolko hodin k dispozicii, bude mat vyhrate :lol: samozrejme, nebude to barskto :)
chorche Zverejnené 7. Február, 2007 Zverejnené 7. Február, 2007 Do slaka, vy tu robite dramu z niekolkych dni, ja som naposledy sexoval na jesen a este mi z toho nekvapka na karbid, niektori by ste asi presexovali 28 dni z mesiaca - teda minimalne! (Ano, rata sa aj februar v neprestupnom roku.)
Polaris Zverejnené 6. Marec, 2007 Zverejnené 6. Marec, 2007 No vidis, preto nam take typy bab ostanu len a len pre nas :lol:
arwiel Zverejnené 25. Jún, 2007 Zverejnené 25. Jún, 2007 Akú dobu vydržíte bez sexu päť mesiacov aj dva týžne, ale zlatino má teraz čo robiť :) :lol:
Sniper Zverejnené 25. Júl, 2007 Zverejnené 25. Júl, 2007 Po dnešku vydržím zrejme veľmi dlho. Skoro som aj chodiť zabudol :lol:
starsi Zverejnené 26. Júl, 2007 Zverejnené 26. Júl, 2007 Konečne ide o súťaž, ktorú by som mohol aj vyhrať. :lol: :) :)
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz