Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

tak takúto dilemu asi nikto z vás nerieši. Som už pekných pár rokov na dôchodku, prvé dva roky som robila ešte na plný úväzok, a teraz už tretí rok  len ako brigádnička, mám zmluvy s 2 oddeleniami, skrátka keď ma potrebujú, zavolajú ma do roboty. je to tam fajn, rada tam chodím, a aj veľa cestujem. Ale mám už svoje roky...

Seknúť s tým a ostať doma, alebo ešte vydržať? Toť moja dilema. Flinstonovi som sa s tým zatiaľ nepochválila. 

Zverejnené

Nuž, ťažká dilema. Tú ale naozaj musíš rozhodnúť iba Ty sama. Predstaviť si, že už budeš iba doma, stále s Flintstonom :zubiska:... 

Kým Tvoje telo ešte ako tak tú záťaž cestovania vydrží a kým stále máš pocit, že "je to tam fajn", asi by som ešte počkal. 

Ale je to čisto na Tebe, to asi vieš.  

Zverejnené

Vilma, budete spolu robit sulance:zubiska:

Toto moja dilema asi nebude, ja keby som mohla nerobim nic uz teraz, nieto na dochodku

Zverejnené
pred 10 hodinami, irb pridal:

Nuž, ťažká dilema. Tú ale naozaj musíš rozhodnúť iba Ty sama. Predstaviť si, že už budeš iba doma, stále s Flintstonom :zubiska:... 

Kým Tvoje telo ešte ako tak tú záťaž cestovania vydrží a kým stále máš pocit, že "je to tam fajn", asi by som ešte počkal. 

Ale je to čisto na Tebe, to asi vieš.  

aj Flintstone ešte stále robí,  A rieši tú istú dilemu. Na jednej strane on ráno čo ráno o 6 už v robote, ale zasa peniažky sa hodia.

pred 10 hodinami, Hellé pridal:

Vilma, budete spolu robit sulance:zubiska:

Toto moja dilema asi nebude, ja keby som mohla nerobim nic uz teraz, nieto na dochodku

že šúľance, no, u neho je všetko možné. ešteže si nevymyslí lekvárové perky...

To som si aj ja myslela, že len čo dosiahnem ten vek, ostanem pekne doma a nech ma všetci majú radi. Ale zasa nejaký denný režim tiež treba, inak človek hrozne zlenivie. Keď som dlhšie doma, nič sa mi nechce, všetko mi trvá, lebo na všetko mám času a času. A niekedy to pekne vie ísť na nervy.  A tiež to čarovné - nemusím, stačí aj zajtra, je zradné niečo. Vždy som bola osoba činu a nerada som veci odkladala, a teraz - škoda reči. A potom si len hovorím - prepánakráľa, toto by som pred pár rokmi mala hotové za hodinku, teraz sa s tým serinkám pol dňa...

• Pridať bod 1

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov