Skočiť na obsah

Čo by ste chceli vyskúšať ?

Odporúčané príspevky

• Odpovedí 84
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• doll

15

• Polaris

13

• Nokia

10

• cizy

5

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

dostal som chut, to skusit po dlhom case na zadnych sedackach mojho auta, slecna v jednom ci druhom rohu a ja na nej :lol: :)

Zverejnené

a ja na sexik ked budem mat na sebe suknicku...byt niekde necakane opreta...ajajaj :lol:

:) ... sakra...dnes idem kupit suknu

Zverejnené

doll -myslis ze aj mne pomozeked si kupim suknu ? nebude mi potom zima na .... ??? :lol:

Zverejnené

No Doll...taka sukna je bezva...a este k tomu aj na ostro :lol:

Sak sprijemni drahemu zazitok a zaroven nech sa nenamaha moc s vyzlecenim nepotrebnych veci :)

• Pred 4 rokmi...
Zverejnené

Určite každý z Vás má nejaký tajný sen, ktorý by chcel skúsiť so svojou drahou polovičkou. Tak šup sem sním a podeľte sa o svoje sny a túžby

Zverejnené

A aký je tvoj tajný sen ?

Nemyslíš, že ak sa chceš dozvedieť niečo od druhých, mal by si začať od seba, najskôr napísať svoj názor, povzbudiť tak ostatných a až potom žiadať o názor ostatných ?

Takže, skús začať od seba, napíš svoj tajný erotický sen,

čo takého by si chcel prežiť, čo ti ešte nebolo dopriate. :doh:

Zverejnené

to sa vazne najde ktokolvek kto bude ochotny delit sa so zvyskom o taketo veci?????

Zverejnené

Nemyslíš, že ak sa chceš dozvedieť niečo od druhých, mal by si začať od seba, najskôr napísať svoj názor, povzbudiť tak ostatných a až potom žiadať o názor ostatných ?

Suhlas a big one, secretka

Zverejnené

Jeden sen mám.

Snívam o ceste okolo sveta, v malej loďke, len vo dvojici. V polovici sna vždy zistím, že sa minulo všetko palivo, ale v poslednej chvíli pristaneme na malom a úplne opustenom ostrove. Kým moja partnerka vyčerpaná zaspí pod palmou, objavím v podpalubí loďky zabudnutý sud paliva, rýchlo ho teda prečerpám do nádrže a krátko pred svitaním už som od ostrova vzdialený niekoľko stoviek kilometrov, na ceste domov. Sám.

Je to môj najerotickejší sen. :)

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov