Nokia Zverejnené 27. Apríl, 2007 Zverejnené 27. Apríl, 2007 dostal som chut, to skusit po dlhom case na zadnych sedackach mojho auta, slecna v jednom ci druhom rohu a ja na nej :lol: :)
doll Zverejnené 27. Apríl, 2007 Zverejnené 27. Apríl, 2007 a ja na sexik ked budem mat na sebe suknicku...byt niekde necakane opreta...ajajaj :lol: :) ... sakra...dnes idem kupit suknu
choze Zverejnené 27. Apríl, 2007 Zverejnené 27. Apríl, 2007 doll -myslis ze aj mne pomozeked si kupim suknu ? nebude mi potom zima na .... ??? :lol:
Polaris Zverejnené 2. Máj, 2007 Zverejnené 2. Máj, 2007 No Doll...taka sukna je bezva...a este k tomu aj na ostro :lol:Sak sprijemni drahemu zazitok a zaroven nech sa nenamaha moc s vyzlecenim nepotrebnych veci :)
SORO Zverejnené 1. Jún, 2011 Zverejnené 1. Jún, 2011 Určite každý z Vás má nejaký tajný sen, ktorý by chcel skúsiť so svojou drahou polovičkou. Tak šup sem sním a podeľte sa o svoje sny a túžby
secretka Zverejnené 2. Jún, 2011 Zverejnené 2. Jún, 2011 A aký je tvoj tajný sen ? Nemyslíš, že ak sa chceš dozvedieť niečo od druhých, mal by si začať od seba, najskôr napísať svoj názor, povzbudiť tak ostatných a až potom žiadať o názor ostatných ? Takže, skús začať od seba, napíš svoj tajný erotický sen, čo takého by si chcel prežiť, čo ti ešte nebolo dopriate. :doh:
chlapeczjuhu Zverejnené 2. Jún, 2011 Zverejnené 2. Jún, 2011 to sa vazne najde ktokolvek kto bude ochotny delit sa so zvyskom o taketo veci?????
Jovzin Zverejnené 2. Jún, 2011 Zverejnené 2. Jún, 2011 Nemyslíš, že ak sa chceš dozvedieť niečo od druhých, mal by si začať od seba, najskôr napísať svoj názor, povzbudiť tak ostatných a až potom žiadať o názor ostatných ? Suhlas a big one, secretka
valcik Zverejnené 2. Jún, 2011 Zverejnené 2. Jún, 2011 Jeden sen mám.Snívam o ceste okolo sveta, v malej loďke, len vo dvojici. V polovici sna vždy zistím, že sa minulo všetko palivo, ale v poslednej chvíli pristaneme na malom a úplne opustenom ostrove. Kým moja partnerka vyčerpaná zaspí pod palmou, objavím v podpalubí loďky zabudnutý sud paliva, rýchlo ho teda prečerpám do nádrže a krátko pred svitaním už som od ostrova vzdialený niekoľko stoviek kilometrov, na ceste domov. Sám.Je to môj najerotickejší sen. :)
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz