cizy Zverejnené 1. Október, 2006 Zverejnené 1. Október, 2006 Co by ste chceli vyskusat v sexe co ste doteraz este neskusali/nezazili? Pri mojom momentalnom tempe skusania mi toho zachvilu uz vela nezostane co by som chcel odskusat :lol: , ale zatial co ma napadlo a co som este neskusal a chcel by som je sex na drogach. Moze to byt velmi zaujimave...
weirdo Zverejnené 1. Október, 2006 Zverejnené 1. Október, 2006 chcel by som skusit swingers, ale bez toho, aby mi niekto vopchal ptaka do riti
Sniper Zverejnené 2. Október, 2006 Zverejnené 2. Október, 2006 cizy čo konkrétne ťa na tom zaujíma? weirdo ale rátaj s tým že určité riziko tam je :lol:
cizy Zverejnené 2. Október, 2006 Autor Zverejnené 2. Október, 2006 pri sexe na drogach mozu dostat pocity uplne iny rozmer a celkovy dojem preziteho moze byt intenzivnejsi, aspon co som pocul...
Wink Zverejnené 2. Október, 2006 Zverejnené 2. Október, 2006 Mnooo to by som asi mala najprv vyskusat sex :lol:
hisham Zverejnené 2. Október, 2006 Zverejnené 2. Október, 2006 Co by ste chceli vyskusat v sexe co ste doteraz este neskusali/nezazili? Ojojoooooj :lol:
cizy Zverejnené 2. Október, 2006 Autor Zverejnené 2. Október, 2006 no a prezradis nam co sa skryva za tym "Ojojoooooj "?
rossi Zverejnené 3. Október, 2006 Zverejnené 3. Október, 2006 pri sexe na drogach mozu dostat pocity uplne iny rozmer a celkovy dojem preziteho moze byt intenzivnejsi, aspon co som pocul...ale s rozumnou mierou lebo sa ti moze stat , ze sa tak odpalis,ze sa ti ani nebude chciet si vyzliect tricko :lol: ...a vobec sa nicomu nic nebude chciet :)
nutrinka Zverejnené 14. Október, 2006 Zverejnené 14. Október, 2006 sex na dedinskom futbalovom ihrisku, na tých lavičkách pre hostí... trojku s dvoma chlapmi
hisham Zverejnené 14. Október, 2006 Zverejnené 14. Október, 2006 LOL, to u nás na ihrisku by sa nedalo, v jednom kuse sú tam nejaké pofajčievajúce decká. Ale vedľa v takej plechovej búde sa dá robiť kadečo... adrenalín jak sviňa :lol:
nutrinka Zverejnené 14. Október, 2006 Zverejnené 14. Október, 2006 tak u nás to tiež práve nie je ideál, keďže máme na ihrisku dosť vychytenú krčmu, takže tam sa do rána stále niečo deje...tak ale čo, bolo už aj horšie /teda verejnejšie :lol: /
nutrinka Zverejnené 16. Október, 2006 Zverejnené 16. Október, 2006 tak ja neviem, prečo práve na dedinskom...tak ale brala by som aj aj, keď už
nutrinka Zverejnené 16. Október, 2006 Zverejnené 16. Október, 2006 teraz mi napadlo, vždy som chcela vyskúšať sex v saune...hmmmm
cizy Zverejnené 16. Október, 2006 Autor Zverejnené 16. Október, 2006 ano v saune to moze byt velmi zaujimave :lol:
Polaris Zverejnené 17. Október, 2006 Zverejnené 17. Október, 2006 LUDIAAAAAA V LIETADLEEEEEEEEEEEEEE :lol: UAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
starsi Zverejnené 3. November, 2006 Zverejnené 3. November, 2006 LUDIAAAAAA V LIETADLEEEEEEEEEEEEEE :lol: UAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Je to blízko toho čo by som chcel vyskúšať, ale obávam sa, že je to pre mňa už pasé. Ale rozdelím sa s vami o moju túžbu a to je vyskúšať sex v beztiažnom stave. Dala by sa tu robiť pekná vrtula :)
Polaris Zverejnené 3. November, 2006 Zverejnené 3. November, 2006 Kokfo...no ty mas este lepsi napad.....kua......tak tomuto vravim NAPAD!!! Takze uz len par melonov a mozno nas nechaju s kockou si to uzit
arwiel Zverejnené 18. November, 2006 Zverejnené 18. November, 2006 ja som taký hravý človiečik, ma láka predstava, že s partnerom hrám spoločenskú hru, napríklad karty, a kto prehrá sa vyzlieka... viem že je to naťahovanie, ale niekedy to dobre padne... potom sa na seba vrhnúť rýchlosťou svetla... :lol: :) a dámu už teda nehrám... ;) nebaví ma stále sa vyzliekať... :) ja tie karty nájdem!!!!! ;)
Sniper Zverejnené 18. November, 2006 Zverejnené 18. November, 2006 Hľadaj tie karty, je to tvoja jediná nádej pri ktorej na tebe toho zostane viac :lol:
weirdo Zverejnené 21. November, 2006 Zverejnené 21. November, 2006 kua, predstavte si sukromne lietadlo, kde mate pre seba obrovsku pohovku, na stole martini (neinspiroval som sa Bondom, mne to proste chuti), zvalite sa tam s partnerkou a rozdavate si to tam s vedomim, ze ste 11000m nad zemou ... pripadne eroticke kreacie mozu byt nahlymi turbulenciami dovedene k dokonalosti ... mnamky
rossi Zverejnené 21. November, 2006 Zverejnené 21. November, 2006 ano a v tom najlepsom pride pilot s padakom na chrbte a oznami ,ze sa doj.... motor :lol:
weirdo Zverejnené 21. November, 2006 Zverejnené 21. November, 2006 nie, to je najhorsi pripad ... a aspon by bol sex s adrenalinom :lol:
Sniper Zverejnené 22. November, 2006 Zverejnené 22. November, 2006 Neviem čo všetcia vidia na tom lietadle.
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz