Skočiť na obsah

Čo by ste chceli vyskúšať ?

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Co by ste chceli vyskusat v sexe co ste doteraz este neskusali/nezazili?

Pri mojom momentalnom tempe skusania mi toho zachvilu uz vela nezostane co by som chcel odskusat :lol: , ale zatial co ma napadlo a co som este neskusal a chcel by som je sex na drogach. Moze to byt velmi zaujimave...

• Odpovedí 84
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• doll

15

• Polaris

13

• Nokia

10

• cizy

5

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

chcel by som skusit swingers, ale bez toho, aby mi niekto vopchal ptaka do riti

Zverejnené

cizy čo konkrétne ťa na tom zaujíma?

weirdo ale rátaj s tým že určité riziko tam je :lol:

Zverejnené

pri sexe na drogach mozu dostat pocity uplne iny rozmer a celkovy dojem preziteho moze byt intenzivnejsi, aspon co som pocul...

Zverejnené

Co by ste chceli vyskusat v sexe co ste doteraz este neskusali/nezazili?

Ojojoooooj :lol:

Zverejnené

pri sexe na drogach mozu dostat pocity uplne iny rozmer a celkovy dojem preziteho moze byt intenzivnejsi, aspon co som pocul...

ale s rozumnou mierou lebo sa ti moze stat , ze sa tak odpalis,ze sa ti ani nebude chciet si vyzliect tricko :lol: ...a vobec sa nicomu nic nebude chciet :)
  • Pred 2 týždňami...
Zverejnené

sex na dedinskom futbalovom ihrisku, na tých lavičkách pre hostí...

trojku s dvoma chlapmi

Zverejnené

LOL, to u nás na ihrisku by sa nedalo, v jednom kuse sú tam nejaké pofajčievajúce decká. Ale vedľa v takej plechovej búde sa dá robiť kadečo... adrenalín jak sviňa :lol:

Zverejnené

tak u nás to tiež práve nie je ideál, keďže máme na ihrisku dosť vychytenú krčmu, takže tam sa do rána stále niečo deje...

tak ale čo, bolo už aj horšie /teda verejnejšie :lol: /

Zverejnené

tak ja neviem, prečo práve na dedinskom...tak ale brala by som aj aj, keď už

Zverejnené

teraz mi napadlo, vždy som chcela vyskúšať sex v saune...hmmmm

Zverejnené

LUDIAAAAAA V LIETADLEEEEEEEEEEEEEE :lol: UAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

• Pred 3 týždňami...
Zverejnené

LUDIAAAAAA V LIETADLEEEEEEEEEEEEEE :lol: UAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Je to blízko toho čo by som chcel vyskúšať, ale obávam sa, že je to pre mňa už pasé.

Ale rozdelím sa s vami o moju túžbu a to je vyskúšať sex v beztiažnom stave.

Dala by sa tu robiť pekná vrtula :)

Zverejnené

Kokfo...no ty mas este lepsi napad.....kua......tak tomuto vravim NAPAD!!! :lol:
Takze uz len par melonov a mozno nas nechaju s kockou si to uzit :)

• Pred 3 týždňami...
Zverejnené

ja som taký hravý človiečik, ma láka predstava, že s partnerom hrám spoločenskú hru, napríklad karty, a kto prehrá sa vyzlieka... viem že je to naťahovanie, ale niekedy to dobre padne... potom sa na seba vrhnúť rýchlosťou svetla... :lol: :)

a dámu už teda nehrám... ;) nebaví ma stále sa vyzliekať... :) ja tie karty nájdem!!!!! ;)

Zverejnené

Hľadaj tie karty, je to tvoja jediná nádej pri ktorej na tebe toho zostane viac :lol:

Zverejnené

kua, predstavte si sukromne lietadlo, kde mate pre seba obrovsku pohovku, na stole martini (neinspiroval som sa Bondom, mne to proste chuti), zvalite sa tam s partnerkou a rozdavate si to tam s vedomim, ze ste 11000m nad zemou ... pripadne eroticke kreacie mozu byt nahlymi turbulenciami dovedene k dokonalosti ... mnamky

Zverejnené

ano a v tom najlepsom pride pilot s padakom na chrbte a oznami ,ze sa doj.... motor :lol:

Zverejnené

nie, to je najhorsi pripad ... a aspon by bol sex s adrenalinom :lol:

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov