Skočiť na obsah

Čo by ste chceli vyskúšať ?

Odporúčané príspevky

• Odpovedí 84
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• doll

15

• Polaris

13

• Nokia

10

• cizy

5

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

Nie v cukrárni na zmrzline :lol:

Vážne v jednom bare v boxi tam pravidelne tma a neni tam vidieť tak bolo fajne. Len sme to nedotiahli dokonca oni sa báli mne to bolo jedno, ale sa stalo ale a nič

• Pred 4 týždňami...
Zverejnené

no u mna jednoznacne ta sauna, to by mohlo byt take super, paradicka :)

a nikto pise, ze na lavicke na dedinskom ihrisku...to ihrisko mi nevadi...ale lavicka, sak to take nepohodlne :)

a este nejaky adrenalinovy sex...taky prosto na nejakom verejnom priestranstve, ze cakas kedy kto pride...alebo vo vytahu...ale u nas su 6az 8 poschodove bytovky...to je hore za minutku, dve ;) to sa nestiha nic ;) by sme sa vozili na 10x :lol:

Zverejnené

by sme sa vozili na 10x

staci stacit STOP v medziposchodi :lol: ja to uz mam v plane dlhsie :)
Zverejnené

diana... lavicka v parku nahodou je pohodlna :lol: Horsie je schodisko v panelaku... vytah sa da... pokial nezastanete na nejakom poschodi, kde uz zurivo dupe nateseny sused! :)

• Pred 5 týždňami...
Zverejnené

Kua....ale take prekvapko by ma velmi milo prekvapilo.....kua ze zastavi mi niekto vytah....a potom ma znasilni :lol: Jeeej...aka pekna predstava.....na tom musim tiez popracovat, ale to si uz myslim, ze na priatelku az moc bude :) :)

Zverejnené

POLARIS

no, ta predstava by sa pacila aj mne....zastavim si vytah, vstupim, a opytam sa ci sa mozem zviest...a uz ma nik nezastavi :lol:

btw, schody,pripadne vchod...no jo,mozem potvrdit, nerealne, teda aspon u nas, kazdu chvilu ktosi vcera chodil ;)

budeme si musiet asi vyhradit cas niekde o tretej hodine rannej :)

vcera bolo v dubnici nejak "bizy", sakra, parky a lavicky tiez plne ;)

no co by som chcela vyskusat?....no uz som spomenula...nas vchod a parcik ;)

edit: a zrovna mi v radiu pustili "sex je nas....dela dobre mne i tobe" :)

Zverejnené

Co ti ja viem? Schody? Vchod? To je take.....ehm mne nevyhovujuce......skorej by som vyskusal jeden kopcek v jednej zakladnej skole, kde vecer nikto nedovidi na nas a tam to cele skonal :lol:

Zverejnené

Kokfo...no ty mas este lepsi napad.....kua......tak tomuto vravim NAPAD!!! :)

Takze uz len par melonov a mozno nas nechaju s kockou si to uzit :lol:

Vieš prečo ten beztiažny stav? pretože tam môžeš robiť polohy, ktoré na posteli ťažko spravíš.

Napríklad. Vieš si to predstaviť polohu "na vrtulu" ako je robíš na zemi, ale tam hore to by bolo iné kafčo. :) ;) ;)

Zverejnené

Ale rozdelím sa s vami o moju túžbu a to je vyskúšať sex v beztiažnom stave.

Dala by sa tu robiť pekná vrtula :)

Vieš prečo ten beztiažny stav? ... Napríklad. Vieš si to predstaviť polohu "na vrtulu" ako je robíš na zemi, ale tam hore to by bolo iné kafčo. ;) :) ;)

starsi teba tá vrtula vážne prenasleduje ... :lol:

Zverejnené

Pretože je to to čo by som chcel vyskúšať ale viem, že to nebude, tak aspoň po tom túžim. :)

PS. Nevedel som ten príspevok nájsť, ten prvý o vrtuli, tak som si nebol istý, či som to písal aj sem. Aj keď teraz viem kde je prehliadol som ho. Pritom som reagoval na ten príspevok pod tým :lol:

Zverejnené

Mne netreba vrtulu...mne hlavne staci ten stav beztiaze :) Skorej vies co mna napadlo? Ze kebyze by tam bola napriklad kuchynka spravena a my by sme to robili naruby....cize na plafone kuchyne ;) Divne myslienky ano, ale preco ne ? ;) :lol: :)

Zverejnené

ja som uz davnejsie chcel vyskusat na zmykajucej pracke a poviem, bola to zabava :lol:

ale rad by som vyskusal nieco celkom obycajne, ako napr niekde v mensich kopcoch na luke, pekne v klude na deke, nikde nikto naokolo :)

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

hmm ako sa tak pozeram pookoli, rad by som skusil sex na pracovisku, v starej robote to bola fun, patrilo by sa skusit aj v novej :lol: :)

Zverejnené

a s kolegynou z roboty alebo s priatelkou? :lol: kanec, jeden :)

Zverejnené

nooo par kolegyn by sa tu naslo co by stali za hriech :lol:

alebo nejaka ina aktivna slecna :)

Zverejnené

alebo nejaka ina aktivna slecna

ach jo, Bratislava je daleko :lol:

pssssssst, bacha na chat...lebo nas spacifikuju

Zverejnené

toto krasne jarne pocasie sposobuje asi ruju :lol:

tak ma napadlo ako sa tu pohupsavam obcas na fit lopte, skusal to uz niekto na nej? :)

Zverejnené

podo mnou by praskla :lol:

nie tak este keby sme tam dvaja

Zverejnené

fitlopta je z velmi hrubej gumy a vydrzi aj cez 100 kg, len sa skor obavam ze by som si na tom spalil zadok, ale take pohopsavanie by nebolo zle :lol: :)

Zverejnené

Fit lopta sice moze byt hjaluz, ale nejako ma to nelaka. To skorej v posilovni :) A vyskusat vsetky cviky :lol:

Zverejnené

ja uz nemam chut skusat nic nove :lol:

mam pocit ze moje libido sa blizi k nulovej hodnote :)

Zverejnené

Fiiiiha....co mas krizu??? Tak to sa musi frisko riesit!!!

Zverejnené

hmm, frisko riesit..neviem, bud alebo :lol:

ani nie ze kriza, skor podstatny problem

alebo dam tomu este cas, a uvidim co vsetko sa zmeni

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov