starsi Zverejnené 8. Apríl, 2007 Zverejnené 8. Apríl, 2007 Co ty vies....uvidis sam....mozno konecne zmena si povies :) Keď si pomyslým aký bude účet tak potom .... :lol:
starsi Zverejnené 8. Apríl, 2007 Zverejnené 8. Apríl, 2007 ale mna by bolo pocut :) nie som ako myska :lol: no a keby ho uz mam v izbe, tak nevyuzi to :) To sa bavia chlapi v krčme koho manželka je pri tom ako hlučná. Ten prvý hovorí minule sa nám pri tom zobudili deti vo vedľajšej izbe tak manželka pri tom kričala. Ten druhý povie to je nič tú moju počuli susedia od naproti a búchali nám na dvere aby sme prestali. Ten tretí povie to je všetko nič, ja tú moju počujem až sem do krčmy keď hrám karty. ;) ;)
doll Zverejnené 8. Apríl, 2007 Zverejnené 8. Apríl, 2007 zas aby ste si nemysleli ze pri sexe kricim ako pavian :lol: ale vsak to sa uz rozoberalo v inej teme...aby som nebola off topic
starsi Zverejnené 8. Apríl, 2007 Zverejnené 8. Apríl, 2007 zas aby ste si nemysleli ze pri sexe kricim ako pavian :lol: ale vsak to sa uz rozoberalo v inej teme...aby som nebola off topic Ja s tebou súhlasím. Mne sa to celkom páči. Teraz neviem presne ktorá ale jedna známa herečka si kvôli tomu kúpila dom, tak aby nebola blízko susedov, aby ju nepočuli ako pri tom kričí. :) :) ;)
game Zverejnené 8. Apríl, 2007 Zverejnené 8. Apríl, 2007 hlasný sex sa rozoberá v inej téme, tu je téma Sex cez SMS, telefón ... vráťme sa k nej.
Polaris Zverejnené 9. Apríl, 2007 Zverejnené 9. Apríl, 2007 Keď si pomyslým aký bude účet tak potom .... :lol: Ehm...no vsak ja nevravim s konkretnou osobou, co na tom zaraba :) Ale napriklad so svojou polovickou :)
Nokia Zverejnené 29. Apríl, 2007 Zverejnené 29. Apríl, 2007 sex cez icq, ci tel nieje zla vec :lol: :) :)
Ajk Zverejnené 29. Apríl, 2007 Zverejnené 29. Apríl, 2007 mozno to tu uz niekde bolo, ale vtedy som este na FSP nebol registrovany :lol:raz mi pisal jeden nemcur ze je gay a ja som si z neho robil srandu ze na slovensku su sami teplosi... a on furt otravoval ze akeho mam velkeho a tak a nech poslem foto... potom som mu prestal pisat... az raz... mali sme hrat so spoluziakmi CS... ale boli sme neparny pocet.... ked v tom mi napisal nemcur "wanna CS?"a ja som mu taky nateseny napisal "yes of course, do you have version 1.6? you can play with my friends and me" a on tam drbol takych znudenych smajlov ze "no Counter Strike, but Cyber Sex" :)
Sniper Zverejnené 29. Apríl, 2007 Autor Zverejnené 29. Apríl, 2007 ja som si z neho robil srandu ze na slovensku su sami teplosi...ty si hovado, to aby som sa teraz bál písať s hocikým z Nemecka :lol:
Polaris Zverejnené 2. Máj, 2007 Zverejnené 2. Máj, 2007 :lol: :) :) AJK To nemalo chybu ;) To bolo dobre....;) ;) Ze CS...mna by inac to iste napadlo!!!Ja nastastie tolko odozvy nemam...a som rad ;) Ja si pisem iba s ludmi, ktori normalne napise, ze ci nepokecam a ked vidim, ze ani po dlhej dobe neotravuje s niecim, co mi vadi, tak pohoda ;) P.S.: Inac pocuj...sak sa k vam mozem pridat potom ;) Ale ja hravam s chalanmi CSS! Ale tak keby ste chceli, tak urcite sa rad pridam ;)
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz