Skočiť na obsah

Sex cez SMS, telefón...

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Skúsili ste? Páčilo sa vám to?

Nahradzujete si tým živý sex keď nie je naň príležitosť? :lol:

• Odpovedí 34
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• Polaris

9

• Sniper

5

• doll

5

• starsi

4

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

Zlá vec to nie je, horšie je že potom sa veľmi zle zaspáva :lol:

Zverejnené

do isteho casu pokial som nebola na SR tak obcas boli rozne temy :lol:

ale teraz ani nie, sme spolu dost casto... :)

Zverejnené

neláka ma to, nebaví ma to, radšej si počkám na klasický sex

Zverejnené

tiez ma to nelaka nijak...

ked nie je prilezitost na normalny sex tak si to nahradzam tak ako je spomenute v nazve jednej temy v tejto katgorii :lol:

Zverejnené

neláka ma to, nebaví ma to, radšej si počkám na klasický sex

c c c :lol: :)
  • Pred 2 týždňami...
Zverejnené

niečo na tom pekné je, ale... nie je to ono a také to podrypávanie mi už začína trochu vadiť ...

Zverejnené

Mňa to tiež nebaví, ale čo z toho keď spoje chodia na nič :lol: ( :) )

Zverejnené

Hmmmm.....nevyskusal som to ani raz.....mna take recicky po telefone moc nenastartuju...a uz duplom nie textova forma zvadzania :lol: Co sa tyka mojej priatelky, tak ok....ale len narazanie na danu vec.....celkovo ze kyberneticky sex je uplne na figu......bo mna take nevzrusuje.......to je uz take uchylnejsie pre mna....racej pockam na sex live :)

Zverejnené

nuž, nezdá sa mi to o nič úchylnejšie než sa "naštartovať" čítaním erotickej pasáže v nejakej knihe ...

o čo úchylnejšie je pozerať nejaký vzdychavý film s cudzími našminkovanými ľuďmi a umelými pocitmi, než si napísať niečo, hoci aj "silnejšie" s osôbkou, ktorá pre človeka aj niečo znamená ...

aj keď je to len slabá náhrada za živého milovaného človeka, rozhodne je to prirodzenejšie ...

a keď to vyhovuje obom, kde je problém ...

Zverejnené

nejde uplne o sex...proste drazdenie a natahovanie, podrobny, do detailov opis...a ten moj je z toho hotovy a uplne nazhaveny...a ked pise on,ja tiez cela zhava

prave sme skoncili,minutku dozadu,cez net :lol:

co uz, ked sme od seba...potrebujeme nejak zo seba dostat tie....hmmm...stresy/ :) /

Zverejnené

Do pohodky....ja som sa mozno zle vyjadril......mna proste take netankuje.....neni moj style.....a ked to aj skusam, tak jedine preto, lebo je to docela sranda, ze ta na druhej strane TOTO a ja nic...len proste reci kecam :lol: Ale podarilo sa mi k tomu dostat iba raz a aj to uuuuplnou nahodou :) Ale haluz :) Len ja skorej na live ;)

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

Polaris

to môže byť nedostatok fantázie a predstavivosti... treba sa do toho úplne ponoriť a chcieť... keď si z toho robíš prdel od začiatku, tak jasné, že to s tebou ani nepohne...

Zverejnené

Moje

Predstavivosti mam az az :) Lenze ked to mozes mat nazivo, tak naco takto? :lol: Skusit to mozem, lenze ja preferujem LIVE sex.......cize ked uz, tak UZ!!! ;) Tod moj nazor, len som neni taky typ, sak poniektory v pohodke toto praktizuju a nic nevycitam, ja len som zastancom LIVE sex......nic viac, nic menej...mozno casom zmenim nazor a budem sem pisat litanie o sexe po nete :)

Zverejnené

Zatial som to nevyskúšal a obávam sa, že ani v budúcnosti sa to nezlepší.

Zverejnené

Co ty vies....uvidis sam....mozno konecne zmena si povies :lol:

• Pred 3 mesiacmi...
Zverejnené

v poslednej dobe mam vo zvyku, ked sa bavim s mojou polovickou a nahodou mam zapnutu kamerku, ze uprostred rozhovoru si zacnem pomalicky rozopinat mikinu alebo hadzat drazdive pohlady jeho stranou

to je potom od neho iba reakcia typu "vyzliect" alebo "kedy mozem prist?" :lol:

nic hardcore, len taketo postuchovanie...xixi, prijemne spestrenie

• Pred 4 týždňami...
Zverejnené

No ja by som to inaksie zriesil :lol: :) :)

Nepytal by som sa...proste by som prisiel ;)

Zverejnené

a mama vo vedlajsej izbe :lol:

no moc by si nevyriesil :)

Zverejnené

Co je to mama? :lol:

A aj ked...tak sa zavreme...mama pochopi, ze aj my chceme sukromco a dufam uz iba v to, ze vybavena vec a teda nech teraz neotravuje so susienkami, ci obedom, vecerou alebo cimkolvek :)

Zverejnené

ale mna by bolo pocut :)

nie som ako myska :lol:

no a keby ho uz mam v izbe, tak nevyuzi to :)

Zverejnené

No tak potom zvukotesne dvere :lol: Respektive MAMAAAAAAAAA.....nejdes nakuuupit? :)

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov