Sniper Zverejnené 27. September, 2006 Zverejnené 27. September, 2006 Každý deň mi chodí táto "ponuka": Odosielateľ neznámy (takže ho nemôžem pridať ani do spam listu), mail sales@f... ani nemám. Takže dá sa toho nejako zbaviť?
bad_guy Zverejnené 27. September, 2006 Zverejnené 27. September, 2006 ako to ze odosielatel nie je urceny? :lol:
Sniper Zverejnené 27. September, 2006 Autor Zverejnené 27. September, 2006 No nie je. Je to prázdne, ako aj predmet. Neviem kto to odosiela a najmä odkiaľ.
bad_guy Zverejnené 27. September, 2006 Zverejnené 27. September, 2006 nevedel som ze sa take nieco da.....ale pozri tu
Nokia Zverejnené 27. September, 2006 Zverejnené 27. September, 2006 kazdy mail ma v sebe, odkial jeked si das properties mailu tak ti ukaze odosielatelaa dalsia vec, ak by si mal rozumneho mail klienta ako napr thunderbird co ma zabudovany spam filter tak nieje problem, ten dokaze kontrolovat mail aj podla obsahu
Sniper Zverejnené 27. September, 2006 Autor Zverejnené 27. September, 2006 kazdy mail ma v sebe, odkial je ked si das properties mailu tak ti ukaze odosielatelaReceived: (qmail 15307 invoked by uid 1932) a dalsia vec, ak by si mal rozumneho mail klienta ako napr thunderbird co ma zabudovany spam filter tak nieje problem, ten dokaze kontrolovat mail aj podla obsahuna to som moc lenivý aby som zase niečo inštaloval, ale filtrovať podľa obsahu by mal vedieť aj Spam Assassin :lol:
Hedgehog Zverejnené 27. September, 2006 Zverejnené 27. September, 2006 Odosielateľ neznámy... U mňa je to horšie o to, že odosielateľ je napr. webmaster, alebo root na svojich doménach! Mám ich pritom otestované na to, aby nepreposielali spam. A to tiež nemôžem pridať do black listov, pretože odtiaľ dostávam systémové správy. Ale Kaspersky sa mi na tieto správy už naučil a vyhadzuje ich celkom spoľahlivo...
Sniper Zverejnené 28. September, 2006 Autor Zverejnené 28. September, 2006 No logol som sa do nastavení mailov a prikázal som automaticky mazať všetko čo príde na mail sales@f...Uvidím či to pomôže.
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz