weirdo Zverejnené 28. September, 2006 Zverejnené 28. September, 2006 zasadne slipy. skuste slapat v Rejoice gatiach a volnych boxerkach do kopca, raz je jonatan na bruchu a raz pri riti. to jednoducho nejde.
pralinka Zverejnené 28. September, 2006 Zverejnené 28. September, 2006 slipy moc musim :lol: weirdo.. boxerky ti tiez drzia vsetko tak, ako ma byt (az do isteho momentu :) )... su napasovane, narozdiel od treniek..
hisham Zverejnené 28. September, 2006 Zverejnené 28. September, 2006 Ja mám nové, zelené. Na zadku je napísané "fu.ck you" aj s prostredníkom a päsťou :lol: Hm, mama ich kúpila :)
Ajk Zverejnené 28. September, 2006 Zverejnené 28. September, 2006 Hisham... tie nohavicky maju jednu velku chybu... zle zameno :lol: :) :)
Sniper Zverejnené 28. September, 2006 Zverejnené 28. September, 2006 A ja ešte doplním že mala by si ich obliecť opačne, inak to dosť bolí :lol:
hisham Zverejnené 28. September, 2006 Zverejnené 28. September, 2006 Ajk, to aj mne napadlo :lol: Axel, aj vpredu je to napísané :)
arwiel Zverejnené 6. Október, 2006 Zverejnené 6. Október, 2006 nosím obyčajné nohavičky, zväčša čierne... doma mám aj jedny tangá, ale tie moc nenosím... neznášam mašličky na spodnom prádle... tie odstrihujem skôr ako tie papieriky čo z toho trčia... podprsenky nosím bez čipiek, hladké... a niekedy aj nenosím... :lol:
doll Zverejnené 14. Október, 2006 Zverejnené 14. Október, 2006 Naposledy som si kupila set, nohavicky a podprsenka so snoopym...mnami, su zlate a inak nosim nohavicky iba bedrove, a na farbe nezalezi, ci cipkovane alebo obycajne,...to uz zalezi od situacie :lol: a na chlapoch jednoznacne sortky ci boxerky...vobec nemam rada slipy...no a na tom mojom ked je na ostro :)
Nokia Zverejnené 7. September, 2008 Zverejnené 7. September, 2008 asi pred troma mesiacmi som presiel na boxerky...cisto jednofarebne, najcastejsie cierne :lol:
Bijou Zverejnené 7. September, 2008 Zverejnené 7. September, 2008 ja mám 90% presne také, ako cizy písal (nie kvôli cizymu, to už dávno pred ním :) ) a okrem toho zopár kusov erotickejšieho prádla, ktoré úplne žerem :lol:
aljak63 Zverejnené 7. September, 2008 Zverejnené 7. September, 2008 Ja nosim najstastejsie slipy alebo boxerky, to podla toho co skor chytim v skrini ... a farby: vascinou cierne, biele alebo tmavomodre, alebo kombinovane ... a potom take vselijake s kadejakymi kreslenymi obrazkami (so Simpsonovcami a tak hh) no a na zenach sa mi paci vsetko :) ale tak farby najradsej biela alebo ruzova :lol:
Nokia Zverejnené 7. September, 2008 Zverejnené 7. September, 2008 (nie kvôli cizymu, to už dávno pred ním :lol: ) stastny to chlap zbalit babu s pradlom po akom on tuzi :) :)
chrust Zverejnené 7. September, 2008 Zverejnené 7. September, 2008 asi pred troma mesiacmi som presiel na boxerky...cisto jednofarebne, najcastejsie cierne ;)Dobre si spravil :lol: . Tož farba už u mňa nehraje roľu,ale Ty možno nevieš,kde večer toho dňa zložíž svoje kosti a keď strhneš zo seba vrchný textil,tak musíš byť "in" aj v spoďároch - ne tak :) ?!? Pre mňa je dôležitá qualita /100% bavlna/ a v zime aj hrúbka materiálu :) no a na zenach sa mi paci vsetko ;) ale tak farby najradsej biela alebo ruzova ;)Moja babka mala ružové bombargate ;) ....ale to si určite nemyslel,že ;) ?!? Tak moju babku z okruhu tých žien vypustíme.Nie ?!? ;)
Bijou Zverejnené 7. September, 2008 Zverejnené 7. September, 2008 farby ja najradšej výrazné, veselé, ale aj čierne... čo sa týka toho ženskejšieho prádla - zbožňujem čipku a satén, to je jednoducho nádhera :lol: jedného pekného dňa, keď nájdem presne taký typ ako hľadám určite siahnem po korzete, aj s podväzkami a tak :) na chlapovi mi vadia jedine slipy, to mi nereže ani náhodou...
arwiel Zverejnené 7. September, 2008 Zverejnené 7. September, 2008 už dlhšie nenosím čierne, mám také veselé s blbými obrázkami ako napríklad pes s pivom v ruke... slipy na chlapoch sa ani mne nepáčia a taktiež nie také obrovské bombarďáky, ktoré som už videla len u starších mužov...
Lolisha Zverejnené 7. September, 2008 Zverejnené 7. September, 2008 ja nosim bud vesele spodne pradlo, s roznymi postavickami a pod., ale to malokedy...ovela viac asi cipkove, satenove a pod., hlavne tanga, prip. take, co ma cizyv jednom prispevku na obrazku.. tiez sa mi paci, ked je to pradlo cimsi ine, napriklad je vzadu iby taky uplne tenucky pasik..mam jedny, clovek vzadu vidi iba maslicku, nad polkami zadku najradsej mam ciernu, cervenu alebo bielu farbu a na chlapoch jednoznacne vyhravaju boxerky :lol: trenky mi pripadaju take dedkovske.. a slipy zas asexualne :)
chrust Zverejnené 1. Október, 2008 Zverejnené 1. Október, 2008 Príspevky ženskej časti fóra v tejto téme mali byť doložené obšírnou fotodokumentáciou - :lol:
Ryan Giggs Zverejnené 3. Október, 2008 Zverejnené 3. Október, 2008 Príspevky ženskej časti fóra v tejto téme mali byť doložené obšírnou fotodokumentáciou - :lol:Pod toto sa podpisujem. :) Aj keď si od toho nič nesľubujem.
Ronja Zverejnené 3. Október, 2008 Zverejnené 3. Október, 2008 ...haha...teraz ma napada scena z jedneho ceskeho filmu s Bolkom Polivkom a dialog dvoch ludi odtial:.....Vlostooooooo! a potom ona - nic nebude! a potom on: Co nebude, jak nebude!...a pak ona:...nic nebude a hotovo!!!...takze páni kluci, nic nebude ani tady...chichi :lol:
chrust Zverejnené 4. Október, 2008 Zverejnené 4. Október, 2008 Možno sa niejaká,čo emancipovanejšia odhodlá a niečo nám tu vyjaví :lol: Môžu byť rôzne tvary aj rozmery :)
chrust Zverejnené 21. Marec, 2009 Zverejnené 21. Marec, 2009 Je najvyšší čas vymeniť bielizeň...asi :lol:
Bijou Zverejnené 21. Marec, 2009 Zverejnené 21. Marec, 2009 jedného pekného dňa, keď nájdem presne taký typ ako hľadám určite siahnem po korzete, aj s podväzkami a tak už mám :lol: nádherné to je, aj keď to momentálne nemám kde a kedy využiť veľmi, aspoň to chodím pravidelne kontrolovať do skrine, také to je pekné :)
phersu Zverejnené 21. Marec, 2009 Zverejnené 21. Marec, 2009 nahod a odfot posudime ci je nadherny :lol:
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz