nutrinka Zverejnené 26. September, 2006 Zverejnené 26. September, 2006 akú máte najradšej? akú obľubujete na partnerovi? akú najčastejšie nosíte? materiál, vzory, farby...
Sniper Zverejnené 26. September, 2006 Zverejnené 26. September, 2006 Zaujímavé, teraz sa s elfkou o tom bavíme. Keď skončíme, tak doplním info :lol:
Wink Zverejnené 26. September, 2006 Zverejnené 26. September, 2006 Heh, mno najradsej T-cka alebo klasicke. Vacsinou taky sportovy styl ale najdu sa aj vynimky :) Latka by podla mna (aj z tych zdravotnych dovodov ;) ) mala byt obycajna bavlna. Take ze saten ci hodvab a podobne leskle cipkovane prkotiny velmi nemusim :lol:A vzor? hmm tak co ma zaujme :) Dake vtipne alebo haluzne alebo len nejake obycajne. ;) Na chlapoch sa mi vobec nepacia obtiahnute slipy ;) pripadaju mi smiesne. Najviac asi nejake boxerky ;)
peva Zverejnené 26. September, 2006 Zverejnené 26. September, 2006 Wink co sa tyka tych slip, tak to s tebou suhlasim :lol: . No a ja tiez skor bavlnu, farba a vzor podla nalady, no take, ze cipky pripadne ine srandy, pri ktorych ani neviem co snimi, tak to fakt nemusim :)
Ajk Zverejnené 26. September, 2006 Zverejnené 26. September, 2006 nosim boxerky... vsetkych moznych farieb.. vzdy maju vzor... moje najoblubenejsie su bellinda retro style ... vertikalne pasiky :lol: na bababach sa mi moc nepacia tangace, ale nestazujem si... v podstate mi je jedno ake ma baba spodne pradle... vzrusuje ma kazde :) nemusim B-52 pre baby
cizy Zverejnené 26. September, 2006 Zverejnené 26. September, 2006 osobne sa mi na holkach paci tento typ, take bedrove s tym rovnym vrchom, neviem ako sa to vola, tak dam nazornu ukazku:
rossi Zverejnené 26. September, 2006 Zverejnené 26. September, 2006 myslim ze na tomto dievcati by vyzerali super aj stareho otca trencle v ktorych chodi sadit jablone :) mne sa pacia klasika tanga najlepsie cierne alebo cervene,ale aj nic je pekne oblecenie :lol: ja nosim len boxerky >slipy su dost nepohodlne edit ajk: obrazok je nad prispevkom
hisham Zverejnené 26. September, 2006 Zverejnené 26. September, 2006 Bavlna, bedrové, zúžené na boku (prípadne len taká šnúrka). Nemám rada béžové. Skôr tmavšie (modré, čierne,...)Na chlapoch boxerky a trenky :lol:
Andulqa Zverejnené 26. September, 2006 Zverejnené 26. September, 2006 nohavicky mam najradsej uplne obycajne, bavlnene so znizenym pasom...co sa tyka farby, mam rada ked su poriadne farebne, kvetinkove, pruzkovane a tak :) podprsenky mam najradsej bezsvove, bavlnene ale tiez sa mi velmi pacia take krasne cipkovane, mam jednu taku ruzovu ale chcela by som takych viac ;) mam rada farby, ale uz dlhsiu dobu som pradlo nenakupovala, takze disponujem len bielymi, ciernymi a bezovymi, ale chcela by so strasne cervenu cipkovanu, len neviem kde zohnat taku, zatial som este nevidela ziadnu co by sa mi pacila ;) nemam rada moc a tvrdo vypchate podprsenky, potom si pripadam, ako by som na hrudi nosila nejake cudzie prsia :lol: strasne mi to prekaza ;) inak milujem spodne pradlo, a rada ho obzeram, len skoda ze je take drahe, keby nebolo, pravdepodobne mam doma kopy podrpseniek a nohaviciek :) moj chalan nosi slipy, nevadi mi to, ale som trochu obohatila jeho skrinu o ine farby nez je siva a modra a tak ma uz aj cervene a oranzove ;) boxerky sa mi na chlapoch velmi pacia, len ten moj ma len dvoje, takze musim nejake pekne pohladat a dostane pod stromcek ;) alebo kupim biele a nakreslim na ne nieco, uz som to raz urobila so slipami ;) ;)
Nokia Zverejnené 26. September, 2006 Zverejnené 26. September, 2006 nosim slipy a vyhovuje mi to :) na babach sa mi paci vsetko v com vyzera dobre, tangace, klasicke, take trenkove, kym sa jej to hodi tak je dobre :lol:
havarka Zverejnené 27. September, 2006 Zverejnené 27. September, 2006 only slipy, v boxerkach to furt skace...
Ajk Zverejnené 27. September, 2006 Zverejnené 27. September, 2006 v boxerkach to skace? nemylis si trencle a boxerky?
tomassi Zverejnené 27. September, 2006 Zverejnené 27. September, 2006 tak havarkovi to skáče možno aj v boxerkách, ale tým by som sa moc nevystatoval- inak tiež slipy
peva Zverejnené 27. September, 2006 Zverejnené 27. September, 2006 Sa stazujete, ze vam v boxerkach ci trenclach skace???Tak to nam skacu ci mame podprdu alebo nie a to niekedy aj pri tych najmensich pohyboch. :lol: (aby nedoslo k omylom- hovorim o prsiach)
Ajk Zverejnené 27. September, 2006 Zverejnené 27. September, 2006 PEVA> trocha OT > :lol: prsia sa ti nemozu pricviknut do pudla, takisto ti len tak lahko nevybehnu... :)
peva Zverejnené 27. September, 2006 Zverejnené 27. September, 2006 ale ano, vybehnu a celkom lahko, viem o com hovorim :lol:
havarka Zverejnené 27. September, 2006 Zverejnené 27. September, 2006 ajk, možno mýlim nevyznám sa v tom. tomassi, šak mieru som tu už niekde uvideol, nehanbím sa za to :lol:
Ajk Zverejnené 27. September, 2006 Zverejnené 27. September, 2006 peva> ale aspon nemas pocit ze ti ich idu odrezat :lol: :)
Sniper Zverejnené 27. September, 2006 Zverejnené 27. September, 2006 (aby nedoslo k omylom- hovorim o prsiach)no však to dúfam!!! :lol: Ja slipy, alebo trenky, ako kedy. tak havarkovi to skáče možno aj v boxerkách, ale tým by som sa moc nevystatoval:)
Sniper Zverejnené 27. September, 2006 Zverejnené 27. September, 2006 Ja sa už nemôžem dočkať aké spodné prádielko čoskoro uvidím na tej mojej :lol:
pralinka Zverejnené 27. September, 2006 Zverejnené 27. September, 2006 ja nosim povacsinou cipkovane spodne pradlo, paci sa mi najviac... :lol: farby rozne. ruzove, biele, bledofialove, cyklamenove... vzdy bedrove, lebo tie vysoke by mi trcali z nohavic :) a povacsinou bud tanga, alebo sortkove... co sa tyka chlopov, ... jednoznacne vedu boxerky a za nimi v zavese trenky... farba moze byt hocijaka, pekne su cierne, pasikave (oranzovo-cervene napriklad))... atd.. :) uff, clovek zacne slintat hned ;) ;)
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz