Skočiť na obsah

Spodná bielizeň

Odporúčané príspevky

Zverejnené

akú máte najradšej? akú obľubujete na partnerovi? akú najčastejšie nosíte? materiál, vzory, farby...

Zverejnené

Zaujímavé, teraz sa s elfkou o tom bavíme. Keď skončíme, tak doplním info :lol:

Zverejnené

Heh, mno najradsej T-cka alebo klasicke. Vacsinou taky sportovy styl ale najdu sa aj vynimky :)

Latka by podla mna (aj z tych zdravotnych dovodov ;) ) mala byt obycajna bavlna. Take ze saten ci hodvab a podobne leskle cipkovane prkotiny velmi nemusim :lol:

A vzor? hmm tak co ma zaujme :) Dake vtipne alebo haluzne alebo len nejake obycajne. ;)

Na chlapoch sa mi vobec nepacia obtiahnute slipy ;) pripadaju mi smiesne. Najviac asi nejake boxerky ;)

Zverejnené

Wink

co sa tyka tych slip, tak to s tebou suhlasim :lol: .

No a ja tiez skor bavlnu, farba a vzor podla nalady, no take, ze cipky pripadne ine srandy, pri ktorych ani neviem co snimi, tak to fakt nemusim :)

Zverejnené

nosim boxerky... vsetkych moznych farieb.. vzdy maju vzor... moje najoblubenejsie su bellinda retro style ... vertikalne pasiky :lol:

na bababach sa mi moc nepacia tangace, ale nestazujem si... v podstate mi je jedno ake ma baba spodne pradle... vzrusuje ma kazde :) nemusim B-52 pre baby

Zverejnené

osobne sa mi na holkach paci tento typ, take bedrove s tym rovnym vrchom, neviem ako sa to vola, tak dam nazornu ukazku:

Obrázok

Zverejnené

myslim ze na tomto dievcati by vyzerali super aj stareho otca trencle v ktorych chodi sadit jablone :)

mne sa pacia klasika tanga najlepsie cierne alebo cervene,ale aj nic je pekne oblecenie :lol:

ja nosim len boxerky >slipy su dost nepohodlne

edit ajk: obrazok je nad prispevkom

Zverejnené

Bavlna, bedrové, zúžené na boku (prípadne len taká šnúrka). Nemám rada béžové. Skôr tmavšie (modré, čierne,...)

Na chlapoch boxerky a trenky :lol:

Zverejnené

nohavicky mam najradsej uplne obycajne, bavlnene so znizenym pasom...co sa tyka farby, mam rada ked su poriadne farebne, kvetinkove, pruzkovane a tak :)

podprsenky mam najradsej bezsvove, bavlnene ale tiez sa mi velmi pacia take krasne cipkovane, mam jednu taku ruzovu ale chcela by som takych viac ;) mam rada farby, ale uz dlhsiu dobu som pradlo nenakupovala, takze disponujem len bielymi, ciernymi a bezovymi, ale chcela by so strasne cervenu cipkovanu, len neviem kde zohnat taku, zatial som este nevidela ziadnu co by sa mi pacila ;)

nemam rada moc a tvrdo vypchate podprsenky, potom si pripadam, ako by som na hrudi nosila nejake cudzie prsia :lol: strasne mi to prekaza ;)

inak milujem spodne pradlo, a rada ho obzeram, len skoda ze je take drahe, keby nebolo, pravdepodobne mam doma kopy podrpseniek a nohaviciek :)

moj chalan nosi slipy, nevadi mi to, ale som trochu obohatila jeho skrinu o ine farby nez je siva a modra a tak ma uz aj cervene a oranzove ;) boxerky sa mi na chlapoch velmi pacia, len ten moj ma len dvoje, takze musim nejake pekne pohladat a dostane pod stromcek ;) alebo kupim biele a nakreslim na ne nieco, uz som to raz urobila so slipami ;) ;)

Zverejnené

nosim slipy a vyhovuje mi to :)

na babach sa mi paci vsetko v com vyzera dobre, tangace, klasicke, take trenkove, kym sa jej to hodi tak je dobre :lol:

Zverejnené

tak havarkovi to skáče možno aj v boxerkách, ale tým by som sa moc nevystatoval

- inak tiež slipy

Zverejnené

Sa stazujete, ze vam v boxerkach ci trenclach skace???

Tak to nam skacu ci mame podprdu alebo nie a to niekedy aj pri tych najmensich pohyboch. :lol:

(aby nedoslo k omylom- hovorim o prsiach)

Zverejnené

PEVA> trocha OT > :lol: prsia sa ti nemozu pricviknut do pudla, takisto ti len tak lahko nevybehnu... :)

Zverejnené

ajk, možno mýlim nevyznám sa v tom.

tomassi, šak mieru som tu už niekde uvideol, nehanbím sa za to :lol:

Zverejnené

(aby nedoslo k omylom- hovorim o prsiach)

no však to dúfam!!! :lol:

Ja slipy, alebo trenky, ako kedy.

tak havarkovi to skáče možno aj v boxerkách, ale tým by som sa moc nevystatoval

:)
Zverejnené

Ja sa už nemôžem dočkať aké spodné prádielko čoskoro uvidím na tej mojej :lol:

Zverejnené

ja nosim povacsinou cipkovane spodne pradlo, paci sa mi najviac... :lol: farby rozne. ruzove, biele, bledofialove, cyklamenove...

vzdy bedrove, lebo tie vysoke by mi trcali z nohavic :)

a povacsinou bud tanga, alebo sortkove...

co sa tyka chlopov, ... jednoznacne vedu boxerky a za nimi v zavese trenky...

farba moze byt hocijaka, pekne su cierne, pasikave (oranzovo-cervene napriklad))... atd.. :)

uff, clovek zacne slintat hned ;) ;)

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov