Desdemona Zverejnené 10. Máj, 2009 Zverejnené 10. Máj, 2009 Pralinka, Witchmáte pravdu...ponáhlať sa je zbytočné. Stále tu síce bude trochu pocit, že všetci ostatní už niečo za sebou majú a ja nič, ale je skoro, aby som sa do starého železa hádzala... :lol: Radšej mať jeden poriadny vzťah, než desiatky pokazených :)
Sniper Zverejnené 10. Máj, 2009 Zverejnené 10. Máj, 2009 ja nevravim ze nevnimaju lasku a city, vnimaju to inak, co vsak v takom mladom veku nepovazujem za cit uprimnyTo áno, vnímajú to inak, ale ich láska a city úprimné sú, a ak sú nejakým spôsobom tvrdo odmietnuté tak ich to môže poznačiť na celý život.
Nokia Zverejnené 10. Máj, 2009 Zverejnené 10. Máj, 2009 teraz mi tak napadlo ze ako baba aj dokaze dat najavo ze chce pobozkat :lol:jednoducho to povie... :)
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 10. Máj, 2009 Zverejnené 10. Máj, 2009 :lol: a este mne, ze ako to ma chlapik vediet. opyta sa :)
Ignatius Zverejnené 17. Máj, 2009 Zverejnené 17. Máj, 2009 Pozadu sa cítim akurát tak ja, keď mi moje kamarátky hovoria o ich "vzťahoch". ...s nikým som nechodila a ešte som ani neabsolvovala prvú pusu. ... Lenže ja netúžim chodiť s niekým, len aby som mohla povedať ostatným, že s niekým chodím. ... Ja chcem niekoho, koho budem skutočne ľúbiť...Ak si pozadu, tak potom som pozadu aj ja :lol: Ale tiež netúžim niečo skúšať len preto, že niekto druhý už mal zo desať partnerov - čo z toho má, keď to strieda a o čom sú potom také vzťahy? že na ten jeden svoj poriadny čakám a zrejme si ešte chvíľku počkám je druhá vec, ale "vypĺňať" si ten čas hentak nemienim :) Keď mi raz jedna povedala, že má oňu záujem jeden z najväčších /hmm, ako to slušne povedať.../ sukničkárov /?/ na škole a ona s ním začala chodiť, citujem: Len preto, aby sa už konečne s niekým olizovala, tak som ju mala chuť riadne vyfackať...mala si jej riadne nalozit... Teda možno som aj pozadu, ale nie sú ostatní až veľmi popredu??? :)skorej mimo sú tí ostatní ;) normálne je človek rád, že čo mám známych aj v tom veku okolo 14, čo sa tu rozoberá, že medzi nimi sú normálni, čo nikam neženú len preto, že niekto, koho poznajú, "sa už olizoval" ;)
Desdemona Zverejnené 18. Máj, 2009 Zverejnené 18. Máj, 2009 Môj človek :lol: My nie sme pozadu... to sa nám len zdá, lebo ostaní moc upaľujú dopredu.No a keď sa potknú a spadnú na hubu, tak im môžme povedať, že sme im to hovorili :) A tej kamarátke, keď ju stretnem, veru už asi naložím, lebo zas ma prekvapila svojimi "dospeláckymi" hláškami, ktoré tu už radšej nebudem rozoberať :) Tých rozumných 14-15 ročných je málo, ale poznám chvalabohu aj takých. ;)
Ryan Giggs Zverejnené 19. Máj, 2009 Zverejnené 19. Máj, 2009 A tej kamarátke, keď ju stretnem, veru už asi naložím, lebo zas ma prekvapila svojimi "dospeláckymi" hláškami, ktoré tu už radšej nebudem rozoberať :lol:Daj nejaku, nech je sranda.
Desdemona Zverejnené 20. Máj, 2009 Zverejnené 20. Máj, 2009 Bože nemôžem, však by ma roztrhla, keby zistila, že takto rozoberám jej súkromie verejne na internete :lol:
Ryan Giggs Zverejnené 20. Máj, 2009 Zverejnené 20. Máj, 2009 Odkiaľ bude vedieť, že to je o nej? Nehanbi sa a daj. :lol:
tomassi Zverejnené 20. Máj, 2009 Zverejnené 20. Máj, 2009 inak vidieť, že aljak nesplnil svoju povinnosť a zabudol dať do TV tipov film H I T C H myslím, že tam je veľmi dobre popísané kedy áno a čo vlastne prvý bozk znamená - o čom rozhoduje :lol:
aljak63 Zverejnené 21. Máj, 2009 Zverejnené 21. Máj, 2009 inak vidieť, že aljak nesplnil svoju povinnosť a zabudol dať do TV tipov film H I T C H OFF TOPIC: Inak, Willa Smitha neznášam, takže ak ho vidím napísaného niekde ako herca v hlavnej úlohe, tak ten film proste akurát tak ignorujem. A prečo si si myslel, že práve ja by som tam ten film mal dať?? Tomu nerozumiem. Zato že nie každého bavia tie tvoje klubové sračky a pozrie si komédie, romantické filmy a pod. tak musí pozerať a žrať každý film, kde je napísané "romantická komédia"?
tomassi Zverejnené 21. Máj, 2009 Zverejnené 21. Máj, 2009 jj práve preto som tak uvažoval,lebo aspoň podľa toho ako Ťa vnímam na fórea ako som ťa vnímal, keď si ešte chodil pozerať futbalmi prífeš tak romanticky založenýobľuba v romantických filmoch, to len potvrdzuje ja mám Willa naopak veľmi ráda dokonca sa mi tento film celkom pozdával, až na ten záver
aljak63 Zverejnené 21. Máj, 2009 Zverejnené 21. Máj, 2009 No áno, som romanticky založený, to ma vnímaš správne. :lol: Ale niektoré veci fakt nemôžem, a patrí medzi ne aj Will Smith :)
starsi Zverejnené 19. Október, 2009 Zverejnené 19. Október, 2009 pobozkám prvá ja jeho :) keď vidím, že chce, ale nie je si istý, či môže ;) načo strácať čas nejakými taktikami, ešte by ma nepochopil, a nič z toho :lol: dobrá rada pre menej chápavých ;) :)
Tomáš Zverejnené 19. Apríl, 2011 Zverejnené 19. Apríl, 2011 HORROR by o tomto vedel písať... :) Horor už takéto témy radšej obchádza veľkým oblúkom aj v živote aj na fóre :hufi:
xenocide Zverejnené 20. Apríl, 2011 Zverejnené 20. Apríl, 2011 myslim ze je len jediny zodpovedny a fungujuci test... KOLENA.... :hufi:
xenocide Zverejnené 20. Apríl, 2011 Zverejnené 20. Apríl, 2011 ale kdeze...kolena :hufi:ako daleko su od seba :) (to totiz funguje aj na skulave, aj so slnecnymi okuliarmi)
flora Zverejnené 20. Apríl, 2011 Zverejnené 20. Apríl, 2011 Pána a ja tu rozmýšľam čo na tých kolenách si videl. :hufi: Už som rozmýšľala či sa majú triasť, alebo čo? :)
iskra Zverejnené 20. Apríl, 2011 Zverejnené 20. Apríl, 2011 kolena ako daleko su od seba :) :hufi: xeno je už kdesi vo vyššom leveli.
xenocide Zverejnené 20. Apríl, 2011 Zverejnené 20. Apríl, 2011 Kolena sa kludne mozu aj triast, to je uz jedno z vyssich stadii (ak sa test nevykonava 10min po vyslapani na tatransky konciar). Vrcholne stadium je obtieranie kolien o usi, ale vtedy je uz vysledok testu vlastne jasny, takze len ide o potvrdenie stavu :hufi:
secretka Zverejnené 21. Apríl, 2011 Zverejnené 21. Apríl, 2011 myslim ze je len jediny zodpovedny a fungujuci test... KOLENA.... :) Nemôžem inak, len použiť slová klasika: "Ó kolena, kolena, nechť přiblíží se k jezeru..." :hufi:
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz