Skočiť na obsah

Kiss test - alebo ako zistiť, či dievča chce, aby ju chalan pobozkal


Linkman

Odporúčané príspevky

  • Odpovedí 96
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

  • doll

    13

  • Zufalec14

    10

  • game

    8

  • Sniper

    7

Top prispievatelia v tejto téme

No - myslel som na dievcata - ak chcu aby ich niekto pobozkal, tak nech to povedia rovno. Ale plati to aj pre chalanov - ak chcu pobozkat dievca, tiez to mozu povedat rovno a nerozmyslat nad tym tri hodiny :lol:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Najvacsia prekazka v baleni baby... :lol: ale potvrdzujem ze je to od pripadu k pripadu... obcas by sa dalo povedat ze dievcina (ak je aktivna) zacne mat hlavu blizko chalanovej... tak do 20cm... vtedy je to velmi pravdepodobne (na 90%) ze ocakava pusu :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 6 mesiacmi...

Najvacsia prekazka v baleni baby... :lol: ale potvrdzujem ze je to od pripadu k pripadu... obcas by sa dalo povedat ze dievcina (ak je aktivna) zacne mat hlavu blizko chalanovej... tak do 20cm... vtedy je to velmi pravdepodobne (na 90%) ze ocakava pusu ;)

Hmm do kelu takze potom dievca z toho mojho novo budujuceho sa vztahu uz malu tu hlavu pri mojej aspon 10 krat na vzdialenost 20cm aj menej a ja debil nejako som to nepochopil :) mna rachne :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

napr pri mojom terajsom chalanovi...

videla som na nom ze ma chce pobozkat, tak jedine ako som mu pomohla bolo ze SOM SA MU DIVALA NA PERY, A JEMNE TIE MOJE OBLIZLA JAZYCKOM...

 

trvalo to sice dlhsie kym sa hanblivost pominula, ale chlapec to pochopil :lol:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

nevideli sme sa tyzden a nieco, lebo bola dana osobka odcestovana, cestou na urcene miesto sme obaja rozmyslali, ako sa privitat, co povedat, co urobit, kedze sme este parik neboli, a ono sa to poddalo, pribehli sme k sebe, a na rozmyslanie nebol cas, vedeli sme, ze obaja sa chceme pobozkat....a prva veta padla az po takych 10 minutach :-)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 9 mesiacmi...

heh v podstate toto je fakt najveci problem pri baleni novej holky...

par krat uz som to aj tak spravil ze som sa spytal ale to bolo skor len v tom priapade ked som mal stretko s najekou holkou z netu a predtym sme sa bavili o randeni a tak a naschval som spomenul ze nikdy neviem ci mam pobozkat holku alebo nie...mno a potom na stretku ked uz to bolo take napnute tak som to vybalil,zasmiali sme sa a bolo to vzdy ok:) len musis trocha odhadnut holku ze ci by si potom povedala ze hm,to je trupka ked mu to neni jasne alebo to bude taka ktora si povie ake to bolo zlate:)

 

inak to je pri normalnom real life rande kde uz to nechavam na situaciu a presne ako uz je pisane hore,podla toho ci sa holka ku mne priblizi odhadujem ci kiss,ci nie:)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Mno ako pisla game este na zaciatku u kazdej je to inac. Ta moja ta proste tuzi po tej puse. A ja ju tak schvalne natahujem aj 10 min, ked sa streteme ze proste kecam a kecam a potim blbosti a stale nic a nic a ked uz vidim, ze je cela nazhavena na ten bozk (a to by ste mali vidiet co vtedy robi, ako to v nej vsetko vrie :lol: ) tak jej to potom vynahradzujem dost dlho :)

Ale vseobecne ta pusa ci bozk to je jedno, to musis aj vycitit ten spravny okamih. Nebojte sa 6 zmysel vam povie, ze kedy je ten spravny cas :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 1 rokom...

chcem sa niekoho spytat co mam spravit ked sa mi paci jedna babenka neni taka ze by ju vsetci nahanali ale mne sa strasne paci jako ju mam pobozkat a na jakej prilezitosti???? :lol: :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov