Skočiť na obsah

Rasy, národy a sex

Odporúčané príspevky

Zverejnené

poznam dvoch a tiez su celkom vyvinuti, jeden z nich ma dokonca 183 cm

Zverejnené

keď vidím to w, mám chuť kúsať.

darkman ešte to tak, heš.

bežte dakam obaja, a venujte sa inostrancom ... či inostrankám. či tak niečo :lol:

• Pridať bod 1
Zverejnené

Tomu sa hovori degeneracia jazyka - slusne povedane :lol:

A na Azijatov plati tiez hrba roznych urban legends, i ked je uplne jasne, ze nie vsetky su pravdive... Ale vieme ako sa hovori - bez vetra sa ani len listok na strome nepohne :]

Zverejnené

no počkaj ... aké urban legends konkrétne ?

teda z aziatov som poznala len takých z bližších končín, a dávno, ty asi myslíš aziatov ako aziatov

len mi tak napadlo, že nedávno som počula kdesi v tv, že u dievčat v kórei a japonsku sú operácie očných viečok už úplne bežná záležitosť ... to znamená, že oni sa chcú prispôsobiť európskemu typu, alebo že ich chlapcom sa páčia európanky :lol:

tak aké urban legends ?!

Zverejnené

Vseobecne sa hovori o azijatoch, ze jednak absolutne nevedia jazdit, a jednak vobec nebyvaju obdareni v intimnych partiach. Taktiez o zenach azijatkach sa hovori, ze su... Tesnejsie... Nuz. Este vela inych takychto hlupych veci sa o nich hovori, ale v podstate nemozem pritvrdit, ci su pravdive alebo nie, kedze na to by som sa musela vyspat s kazdym azijatom a pomilovat kazdu azijatku... A to sa mi akosi nechce :)

Inak - poznala som jedneho cinana. A bol obdareny. :lol:

A pocula si spravne... Vela nam toho zavidia. Napriklad mam kamaratku, ktora pracuje pre korejcov. Ti jej tam vecne zavidia jej velke oci a nos. A tak davnejsie som citala nejaky clanok, ze azijatky chcu byt viac chlpate a preto si na svoje intimne partie davaju transplantovat...

No. Hm.

... :)

Zverejnené

jaj ano, to som kdesi čítala .

len či aj to nie je urban legends :lol:

• Pred 4 mesiacmi...
Zverejnené

Obrázok

Obrázok

ta modrooka blondinka je nahodou velmi chutna :lol:

obaja rodicia Cigani, len tatko je madarsky, tak preto sa im tak vydarila :)

No ktovie či ten maďarský Cigán je naozaj tatko. Možno akurát tak adoptívny.
Zverejnené

Uz zbytocne moc spekulujes. Ak by bol adoptivny, tak by si dvakrat rozmyslela ci verejne uvedie daco taketo, lebo riskuje ze by sa to prevalilo a bulvar by ju rozcupoval na marne kusky :lol:

Okrem toho by ju do sutaze ani nepustili. Mam pocit ze v propoziciach nie je povoleny poloromsky povod.

Titul 1. vicemiss připadl dvacetileté Tereze Vasilové, u které to na první pohled může vypadat, že se do této soutěže dostala omylem - totiž blond vlasy a modré oči. "Jsem Romka a tak se tím chlubím dvakrát tolik. Ukazuju, že Romky nejsou jen snědé, ale že jsou mezi nimi i blondýny s modrýma očima," uvedla hrdě kráska, jež za svůj vzhled vděčí otci, který patří k maďarským Romům.

http://revue.idnes.cz/miss-roma-zna-vitezky-je-mezi-nimi-i-modrooka-blondyna-pp2-/missamodelky.asp?c=A090613_200942_missamodelky_ved

Zverejnené

Fakt je ze v osadach uz behaju aj blondave a modrooke deti. Asi trosku stmavnu ked vyrastu. :-))))

Zverejnené

Kludne mohol cez osadu, kde byvala tatkova prapraprababicka prejst pred par storociami oddiel drancujucich a znasilnujucich svedskych zoldnierov.

:lol:

Zverejnené

Elfant to myslíš vážne, že niektoré osady môžu byť staré aj 380 rokov? :lol:

Zverejnené

To som nikde nepisal, ale je kludne mozne byt, ze prapraprababicka bola v obdobi tridsatrocnej vojny v osade niekde v Cechach ... to nie je nic zvlastne predsa Obrázok

je predsa jedno kde bola znasilnena ...

Zverejnené

Kludne mohol cez osadu, kde byvala tatkova prapraprababicka prejst pred par storociami oddiel drancujucich a znasilnujucich svedskych zoldnierov.

:)

preco znasilnujucich??? :lol: Preco nas nenechate uzit si to :)

Zverejnené

To je take dobove klise.

Ale samozrejme boli aj vynimky, ako napriklad v pripade svedskeho zoldniera Olafa Bergenssona, ktory sa pri presune svedskych vojsk generala Banéra dostal do ciganskej osady nedaleko Kostelce nad Metuji. Na rozdiel od ostatnych vojakov sa nezucastnil dennej cinnosti, lebo ho po predoslej nocnej pitke bolela velmi hlava a zaludok, ale zahladel sa do krasnych ciernych oci mladej Esmeraldy. Zachranil ju pred krutym osudom a popritom sa do seba zalubili cistou a horucou laskou, vdaka ktorej sa im narodili dve dievcatka a traja chlapci. Boli by zili dalej spolu, lebo Esmeralda sa k nemu pridala, keby nebolo kruteho osudu a Olaf nebol zabity o dva roky neskor pri poulicnej sarvatke s mestanmi v meste Kolin. Esmeralda sa s detmi dalej pretlkala, ako sa dalo, az skoncila v malej malebnej osade ciganov pobliz sutoku riek Vltava a Labe, kde ju prichylili. Tam vsetky spravy o nej koncia.

Lepsie ? Obrázok

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

Neviem kam to hodiť tak ak som sa netrafil presunte ma prosím :lol:

V Poľsku si zaviedli novú hru

ŠOK A HRÔZA: Päť žiačok v Poľsku otehotnelo počas bizarnej hry

Študenti z nižších tried strednej školy v Poľsku spolu údajne hrali hru, ktorá sa volá "slnko" alebo aj "hviezda". Ležali hlavami k sebe, mali zavreté oči a svoje lono ponúkali ľubovoľne svojim spolužiakom.

akože nechápem a asi nikdy nepochopím ????

sopláci by potrebovali asi sexuálnu výchovu, psychológa a lopatu do ruky keď nevedia čo z voľním časom

zdroj

Zverejnené

a lopatu do ruky

No ktovie čo by s tebou porobili, ešte by si nám otehotnel :lol:
Zverejnené

Nie je to lubovolne, pretoze sa pri tom presuvaju dokola vzdy o jednu jednym smerom.

Zverejnené

proti smeru alebo po smere hodinových ručičiek ?! :lol:

leg si nejaký zasvätený do problematiky, podozrivé je to, podozrivé :) :)

aj inde sú o tom články, nedovolí mi ich nalinkovať, tak aspoň jednu vetu ...

dosť smutné je vlastne to resumé

je to vlastne v dobrej téme, lebo to dosť súvisí s národom a jeho smerovaním. mohlo sa to stať aj inde, ale je príznačné, že sa to stalo v poľsku.

Prípad tiež upozorňuje na skutočnosť, že na väčšine poľských škôl chýba sexuálna výchova .

• Pred 1 rokom...
Zverejnené

Sexuální život starých Slovanů: Panenství nemá žádnou hodnotu

„Kdybys byla stála za něco, byli by tě muži milovali a ty bys byla jistě si vybrala někoho, kdo by tě zbavil panenství.“ Tak láteří slovanský ženich, když při svatební noci zjistí, že je jeho novomanželka panna, a neváhá jí okamžitě zapudit.

Toto jedno z mála svědectví, o sexuálních zvycích starých Slovanů v předkřesťanském období zaznamenal na svých cestách slavný arabský cestovatel a historik Abú al-Hasan Alí ibn al-Husajn ibn Alí al-Mas'údí (896 - 956). Kromě toho, že nepřikládali panenství větší váhu, žili naší předci i další Slované před tím než definitivně zvítězila křesťanská morálka nevázaným sexuálním životem. Dalším arabským cestovatelem, který podává zevrubné svědectví o životě Slovanů ve východní Evropě je Ahmad ibn Fadlán ibn al-Abbás ibn Rašid ibn Hammád (10. století). Risale (Zápisky), které na základě této cesty sepsal, jsou nejoriginálnějším arabským zdrojem informací o východní Evropě v 10. století. Popisuje v nich například chování ruských kupců i cizích obchodníků na ruském území, kteří „souložili bez ostychu veřejně na trzích, před očima jiných.“ Zmiňuje se také o družinách, které pořádají sexuální zábavy.

Ženino lono nesmie ležať ladom

Promiskuitné správanie je medzi Slovanmi bežné u oboch pohlaví a ani manželské lôžko pre nich nepredstavovalo žiadnu prekážkou. Napríklad medzi Slovanmi na Volge alebo v Polesí /oblasť severozápadnej Ukrajiny a južného Bieloruska v povodí Dnepra/ sa mohla manželka vojaka správať, ako sa jej páčilo a mohla mať koľko milencov chcela bez toho, aby jej manžel niečo vyčítal, alebo jej dokonca hrozil nejaký trest. Medzi Poliakmi zase mohla byť žena manželovi v jeho neprítomnosti neverná so súhlasom jej rodičov. Podobne ako neobrábané pole môže zorať cudzí človek, bolo aj neužívané svadobné lôžko k dispozícii manželke, pretože ani žena ani pole nesmú zostať ladom.

Kresťanstvo bojuje proti starým zvykom

Po nástupe kresťanstva sa však začína sa presadzovať požiadavku mužov na nepoškrvnenosť nevesty a na manželskú vernosť. Zvyk je však železná košeľa a všetky zmeny v myslení ľudí sa presadzujú len veľmi zvoľna. Kňazi vo svojich kázňach horlivo broja okrem obchodu s otrokmi a alkoholizmu aj proti mnohoženstvo, rozvodom manželstva a sobášom medzi blízkymi príbuznými.

Ženy oslavujú slnovrat sexom v prírode

Všetky zvyky sa však vykoreniť nedarí. Hlboko v kresťanských dobách české, ruské aj poľské ženy odchádzajú v dňoch slnovratu a rovnodennosti večer z domu, aby v rituáloch s medovinou, omamnými látkami a predovšetkým voľným sexom za sprievodu hudby oslávili prírodu. A nič na tom nezmení ani to, že cirkev považuje tieto rituály za diabolské a ich účastníkov kresťanskí kazatelia zahŕňajú výčitkami a sľubujú im zatratenie.

Sex v antickom Grécku

• Muži v antickom Grécku pozerali na manželky ako na prostoduché a nezaujímavé bytosti a manželské povinnosti plnili iba so sebazaprením. Zdá sa, že sa o ne zaujímali menej než o posledného otroka. K ich nezáujmu ich však viedla skôr ľahostajnosť než opovrhnutie.

• Žena bola považovaná za manželov majetok, cudzoložstvo tak bolo považované za krádež a manžel mohol pristihnutého milenca zabiť, alebo mu odrezať pohlavný úd. Od muža sa vernosť neočakávala. Bol pánom nad svojimi otrokmi a jeho privilégiom bolo súložiť so svojimi otrokyňami. Nebolo to považované za neveru, pretože otroci neboli považovaní za plnohodnotných ľudí. Ak však bola pri súloži s otrokom pristihnutá žena, čakala ju smrť.

• Muži vyššej spoločnosti dávali pred manželkami prednosť skôr spolužitiu s hetérami, o ktorých sa traduje, že muža neokúzľovali len svojou krásou, ale i duchom, alebo mužskými spoločníkmi efébmi.

Zdroj: Epocha 6/2012

• Pridať bod 1
  • Pred 4 týždňami...
Zverejnené

Nový trend: Belosi chcú aziatky, belošky černochov!

Zdá sa, že biela európska rasa ľudí je určená na zánik. Nie, že by sme mali vyhynúť, ale rastie percento bielych európskych žien a mužov, ktorí sa krížia s inými rasami. Muži preferujú ženy, ktoré majú v tvári jemné ázijské rysy a ženy zase fascinujú charakteristiky typické pre černochov.

Tak baby, ktorá chce černocha? Takého riadneho! :D

Ale niečo asi na tom bude, na mňa aziatky tiež majú taký zvláštny vplyv, so sexuálnym podtónom.

Zverejnené

Minule som práve počúvala a pozerala videoklip "Secret". Spevák Seal s manželkou Heidi K. Iskrilo to tam ..., takže ak je tomu v niektorom vzťahu tak, že všetko podstatné funguje .. tak ako má, tak nevidím problém.

Jasné, že nikdy nevieme, čo nám život prinesie ... človek mieni, ... ... . :)

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

Taka zaujimave vec, ktoru som sa pred nedavnom dozvedela - mam kamaratku (vhodnejsi termin, ak pouvazujem nad terajsim stavom nasho chladnuceho, resp. mrtveho kamaratstva, by bolo "mala som"), cernosku, ktora povedala, ze sex s cernochom? Nikdy. Jedine na belochov "leti". A azijatky odmieta :lol: Aj azijatov. Ci naopak? :spiteful: Neviem preco, ale mierne ma to pobavilo - az do momentu, ked sa priznala, ze je rasista. Holt. Svet je plny zaujimavosti :lol:

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov