Skočiť na obsah

Rasy, národy a sex

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Priznajte sa s kým by ste chceli mať sex? Mám pochopiteľne na mysli, ako je to v názve témy, niekoho inej národnosti resp. rasy.

Baby ak sem napíšete že túžite po černochoch s 30cm onými tak to vám sotva niekto uverí :) tak píšte vážne :lol:

Zverejnené

ja mám slabosť pre černochov a vôbec nemusí mať tridsať centimetrov dlhý oný, aj keby bol úplne priemerný...

takže černoch jednoznačne, alebo aj na mulatovi by som si zgustla

edit: ešte jedna icq správa ohľadom tohto príspevku a budem už zlá :lol: :)

Zverejnené

Dobre tak nie cez ICQ.

nut a čo vlastne vidíš na tých černochoch? :lol:

Zverejnené

keď ja neviem, možno to je v podvedomí každej ženy, že černosi sú obdarenejší, tak preto k nim toľké inklinujú :) :) :lol:

Zverejnené

Ja som tušil že to bude v tých 30 centrimetroch. A to sa nebojíš že ťa natrhne? No vieš anál s černochom vie byť krutý (ja s tým skúsenosti nemám, to zas aby cizy nemal blbé poznámky :lol:).

Zverejnené

tridsať centimetrov zrovna byť nemusí

ale vždy sú na tom priemerovo lepšie černosi ako európania :lol: :)

Zverejnené

Takže pre teba je podstatná veľkosť údu? Mala by si vedieť že samotná technika je dôležitejšia. A černoch to iba do teba narve, odbaví sa a pre neho je vec vybavená.

Takže tak :) :lol:

Zverejnené

Nie, však som vyššie do zátvorky písal že:

(ja s tým skúsenosti nemám, to zas aby cizy nemal blbé poznámky :)).

Ale to píšem preto aby si nebola sklamaná a nechodila po svete s roztrhnutou prdelkou.

Inak sa stotožňujem s cizym. Keby som nebol zadaný (aby ma zase nevypočúvalo gestapo) tak by som chcel japonku alebo číňanku :lol:

Zverejnené

Mno.. ani nijak po sexu s někým jiné rasy netoužím (nemyslím to nijak ofenzivně), ikdyž samozřejmě výjimky jsou vždycky, ale obecně nijak moc ne

Zverejnené

asi to tu budem musieť vysvetliť, lebo icq sa mi vypínať nechce :lol:

nezakladám si na veľkosti

černocha chcem, lebo chcem, prosto ma to láka, to že to vy chlapci nedokážete pochopiť, tak to je váš problém, ale mňa černosi veľmi priťahujú, howgh, pre mňa vybavené :)

/ja sa tu tiež nepýtam, čo vidíte na aziatkách, bože, chlapi :) /

Zverejnené

Nejaký Nemec :lol:

Ale po ničom takom nejak netúžim, zaujímavé to môže byť s hocikým (aj s černochom, aj s aziatom)

Zverejnené

nuž tak toto je zasa téma .. skoro čistý xat .. :)

no ... raz som niekde čítala, že tá kombinácia čierna - biela ani nie je tak kvôli nejake obdarenosti, ale skôr kontrastu ... čierne ruky na bielom tele ... :)

trochu hnedšie typy ... áno, skúsenosť : vždy to záleží od človeka ... boli úplne rovnakí ako hocikto iný :lol:

Zverejnené

Mna vobec nelaka nejaky cinan. Zato s takym francuzom ci talianom (po pripade spanielom ktory chodi o dva rocniky vyssie :lol: ) by som sa nechala nahovorit. :) A cernosi? To neviem velmi posudit, ale asi skor nie ako ano.

Siice ak by to bol ten z Man in black :)

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

Aziatky jednoznacne.....ale musi byt fakt ze pekna a elektrizujuca :lol:

Potom este Rusky, alebo proste Slovanske dievcatka......no a tod fse....ostatne je nic.

Ale VY sa priznajte...urcite tu dagdo tuzi po INDKE :) :) ;) ;)

• Pred 3 týždňami...
Zverejnené

Ale VY sa priznajte...urcite tu dagdo tuzi po INDKE

to nebodaj kvôli Kamasutre ? že by ju každá ovládala ?

možno by si musel vybrať tú patričnú kastu ... hm ? :lol:

Zverejnené

u mňa dominujú francúzi a češi...

Ja můžu mluvit i česky :lol:
Zverejnené

to nebodaj kvôli Kamasutre ? že by ju každá ovládala ?

možno by si musel vybrať tú patričnú kastu ... hm ? :lol:

Ty si este nevidela tie Indske ksychtiky co? :) Pracoval som na letisku.....kokos....to su skaredsi ludia ako Anglicania....a to uz je co povedat.......tie zeny nazyvam nie ze zeny ale veci. No a teraz ta Indka...alebo ciganka, alebo ako chcete by pred vami stala........ufff.......no konec. To by bola ina kasta :)

• Pred 1 rokom...
Zverejnené

na toto veru nie som nejako pozitivne zatazeny. skor naopak. sex s inou rasou - krajne nepritazliva predstava pre mna.

Zverejnené

bejvávalo mulat, černoch, francúz, teď už ne, som zadaná :lol:

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov