Sniper Zverejnené 24. September, 2006 Zverejnené 24. September, 2006 Priznajte sa s kým by ste chceli mať sex? Mám pochopiteľne na mysli, ako je to v názve témy, niekoho inej národnosti resp. rasy.Baby ak sem napíšete že túžite po černochoch s 30cm onými tak to vám sotva niekto uverí :) tak píšte vážne :lol:
cizy Zverejnené 24. September, 2006 Zverejnené 24. September, 2006 mam slabost pre pekne aziatky, takze s aziatkou
nutrinka Zverejnené 24. September, 2006 Zverejnené 24. September, 2006 ja mám slabosť pre černochov a vôbec nemusí mať tridsať centimetrov dlhý oný, aj keby bol úplne priemerný... takže černoch jednoznačne, alebo aj na mulatovi by som si zgustla edit: ešte jedna icq správa ohľadom tohto príspevku a budem už zlá :lol: :)
Sniper Zverejnené 24. September, 2006 Autor Zverejnené 24. September, 2006 Dobre tak nie cez ICQ. nut a čo vlastne vidíš na tých černochoch? :lol:
nutrinka Zverejnené 24. September, 2006 Zverejnené 24. September, 2006 keď ja neviem, možno to je v podvedomí každej ženy, že černosi sú obdarenejší, tak preto k nim toľké inklinujú :) :) :lol:
Sniper Zverejnené 24. September, 2006 Autor Zverejnené 24. September, 2006 Ja som tušil že to bude v tých 30 centrimetroch. A to sa nebojíš že ťa natrhne? No vieš anál s černochom vie byť krutý (ja s tým skúsenosti nemám, to zas aby cizy nemal blbé poznámky :lol:).
nutrinka Zverejnené 24. September, 2006 Zverejnené 24. September, 2006 tridsať centimetrov zrovna byť nemusíale vždy sú na tom priemerovo lepšie černosi ako európania :lol: :)
Sniper Zverejnené 24. September, 2006 Autor Zverejnené 24. September, 2006 Takže pre teba je podstatná veľkosť údu? Mala by si vedieť že samotná technika je dôležitejšia. A černoch to iba do teba narve, odbaví sa a pre neho je vec vybavená.Takže tak :) :lol:
nutrinka Zverejnené 24. September, 2006 Zverejnené 24. September, 2006 ty už si mal černocha??? :lol: :)
Sniper Zverejnené 24. September, 2006 Autor Zverejnené 24. September, 2006 Nie, však som vyššie do zátvorky písal že: (ja s tým skúsenosti nemám, to zas aby cizy nemal blbé poznámky :)). Ale to píšem preto aby si nebola sklamaná a nechodila po svete s roztrhnutou prdelkou. Inak sa stotožňujem s cizym. Keby som nebol zadaný (aby ma zase nevypočúvalo gestapo) tak by som chcel japonku alebo číňanku :lol:
Nox Zverejnené 24. September, 2006 Zverejnené 24. September, 2006 Mno.. ani nijak po sexu s někým jiné rasy netoužím (nemyslím to nijak ofenzivně), ikdyž samozřejmě výjimky jsou vždycky, ale obecně nijak moc ne
nutrinka Zverejnené 24. September, 2006 Zverejnené 24. September, 2006 asi to tu budem musieť vysvetliť, lebo icq sa mi vypínať nechce :lol: nezakladám si na veľkostičernocha chcem, lebo chcem, prosto ma to láka, to že to vy chlapci nedokážete pochopiť, tak to je váš problém, ale mňa černosi veľmi priťahujú, howgh, pre mňa vybavené :) /ja sa tu tiež nepýtam, čo vidíte na aziatkách, bože, chlapi :) /
Ajk Zverejnené 24. September, 2006 Zverejnené 24. September, 2006 asi som konzervativny, nejaka slovanka - beloska
hisham Zverejnené 24. September, 2006 Zverejnené 24. September, 2006 Nejaký Nemec :lol: Ale po ničom takom nejak netúžim, zaujímavé to môže byť s hocikým (aj s černochom, aj s aziatom)
game Zverejnené 24. September, 2006 Zverejnené 24. September, 2006 nuž tak toto je zasa téma .. skoro čistý xat .. :) no ... raz som niekde čítala, že tá kombinácia čierna - biela ani nie je tak kvôli nejake obdarenosti, ale skôr kontrastu ... čierne ruky na bielom tele ... :) trochu hnedšie typy ... áno, skúsenosť : vždy to záleží od človeka ... boli úplne rovnakí ako hocikto iný :lol:
Wink Zverejnené 24. September, 2006 Zverejnené 24. September, 2006 Mna vobec nelaka nejaky cinan. Zato s takym francuzom ci talianom (po pripade spanielom ktory chodi o dva rocniky vyssie :lol: ) by som sa nechala nahovorit. :) A cernosi? To neviem velmi posudit, ale asi skor nie ako ano.Siice ak by to bol ten z Man in black :)
arwiel Zverejnené 24. September, 2006 Zverejnené 24. September, 2006 u mňa dominujú francúzi a češi...
phersu Zverejnené 24. September, 2006 Zverejnené 24. September, 2006 taká Španielka alebo Brazílčanka
Polaris Zverejnené 3. November, 2006 Zverejnené 3. November, 2006 Aziatky jednoznacne.....ale musi byt fakt ze pekna a elektrizujuca :lol:Potom este Rusky, alebo proste Slovanske dievcatka......no a tod fse....ostatne je nic. Ale VY sa priznajte...urcite tu dagdo tuzi po INDKE :) :) ;) ;)
game Zverejnené 21. November, 2006 Zverejnené 21. November, 2006 Ale VY sa priznajte...urcite tu dagdo tuzi po INDKE to nebodaj kvôli Kamasutre ? že by ju každá ovládala ? možno by si musel vybrať tú patričnú kastu ... hm ? :lol:
Sniper Zverejnené 21. November, 2006 Autor Zverejnené 21. November, 2006 u mňa dominujú francúzi a češi...Ja můžu mluvit i česky :lol:
Polaris Zverejnené 22. November, 2006 Zverejnené 22. November, 2006 to nebodaj kvôli Kamasutre ? že by ju každá ovládala ? možno by si musel vybrať tú patričnú kastu ... hm ? :lol: Ty si este nevidela tie Indske ksychtiky co? :) Pracoval som na letisku.....kokos....to su skaredsi ludia ako Anglicania....a to uz je co povedat.......tie zeny nazyvam nie ze zeny ale veci. No a teraz ta Indka...alebo ciganka, alebo ako chcete by pred vami stala........ufff.......no konec. To by bola ina kasta :)
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 31. Január, 2008 Zverejnené 31. Január, 2008 na toto veru nie som nejako pozitivne zatazeny. skor naopak. sex s inou rasou - krajne nepritazliva predstava pre mna.
Bijou Zverejnené 31. Január, 2008 Zverejnené 31. Január, 2008 bejvávalo mulat, černoch, francúz, teď už ne, som zadaná :lol:
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz