Skočiť na obsah

Rasy, národy a sex

Odporúčané príspevky

Zverejnené

ale tu zrejme nejde o rasu, či ? :lol:

táto téma ma prinútila trochu zaspomínať na čosi, divná vec ... : )

ináč jedna otázka, vlastne dve, na slimaka : ) ... príspevok predchádzajúci môj vraj nepísal slimak, tak kto teda ? má dvojníka !!!

a ešte jedna ... prečo je snívať hriech ? neviem, a je to nepekné ... snívať musíme, v spánku či bdelo ... cicavce snívajú

alebo o čom snívať je hriech ? o milovaní, či o inej národnosti, o sexe, o dobrom jedle, o láske, nehápem ... prosím prosím vysvetliť : )

Zverejnené

tá prvá, nie je náhodou chlap?

tomassi ty by si už potreboval frajerku...
Zverejnené

Tu nikdy nejde o nejaké predsudky, ale o to čo sa komu páči.

Menší test pre chlapov :

Ktorá z týchto žien je pre vás nepríťažlivá? :lol:

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Zverejnené

tomassi ty by si už potreboval frajerku...

keby si to nepostoval ty

tak by som takto nerozmýšľal,

ale ty máš rád podobné vtípky

Zverejnené

elfant, prevládajú tmavé typy ... dobre som spravila, keď som lolishu zabrzdila :lol:

Zverejnené

obaja rodicia Cigani, len tatko je madarsky, tak preto sa im tak vydarila :lol:

Zverejnené

keby si to nepostoval ty

tak by som takto nerozmýšľal,

ale ty máš rád podobné vtípky

:) výnimočne som to tým príspevkovm myslel vážne! :lol:

Na prvom obrázku je rómska miss za r. 2006 z Čiech a na tom druhom obrázku neviem čo to je, na halbote som to našiel od názvom Zasneny pohlad romantickeho kysuckeho dievcata, ale ten odkaz Diskretos.net sa na Kysuce asi moc neodvoláva, takže to bude asi nejaká horalka zo stredozápadu USA :)

V každom prípade v prvom prípade o predsudkych nemôže byť ani reči, za to v druhom tie predsudky sú až moc silné, takže aj elfant vidí, že to nie je o rase ale vzhľade ;)

Zverejnené

falošná severská maďarsko-slovenská cigánka ... elfant, práve si zboril nejaké sny, celkom bezpečne :) modré oči sú šošovky a plavá hriva farba ... :lol: príšerné :)

Zverejnené

Na prvom obrázku je rómska miss za r. 2006 z Čiech a na tom druhom obrázku neviem čo to je, na halbote som to našiel od názvom Zasneny pohlad romantickeho kysuckeho dievcata, ale ten odkaz Diskretos.net sa na Kysuce asi moc neodvoláva, takže to bude asi nejaká horalka zo stredozápadu USA :)

V každom prípade v prvom prípade o predsudkych nemôže byť ani reči, za to v druhom tie predsudky sú až moc silné, takže aj elfant vidí, že to nie je o rase ale vzhľade :lol:

na prvom je Miss Roma CR 2007 Renata Čonková :)

blodinka je cistokrvna Romka, inak by ju zo sutaze vyrazili ;)

Lucie Bila je jasna, a posledna je violoncelistka z Diabolskych husli/Ciganskych diablov, Silvia Sarkoziova ;)

inak to nie je o predsudkoch, ale co sa komu paci ;)

Zverejnené

mno ... ináč by som skutočne rada videla rodokmeň tej blonďavej modrookej rómky, bez irónie a skutočne :lol:

alebo aspoň kaderníka, a oči, lícne kosti, čelo prijímam :)

trochu off topic

niekoľko generácií tmavovlasých tmavookých partnerov nedokázalo potlačiť v jednej vetve v našej rodine plavé vlasy a šedé, šedomodré či šedozelené oči, takže, viem, že gény sú potvory, ale ... :)

Zverejnené

presla niekolko sutazi a myslim ze toto zaujimalo viacerych, vystipali by ju

Zverejnené

mno... možno sa nedostali dosť ďaleko ... či hlboko :lol: to možné je ...

Zverejnené

no prosím ... toto vypadá rozhodne ináč, než vyumelkovaná blondína na súťaži, ktorá sa hrá na modrookú blondínu :lol:

a nehádam sa :)

táto fotka nie je k nej veľmi priateľská, ani tie typické farby, ale stále je pravdepodobné, že tam bol nejaký švéd kedysi :)

Zverejnené

kazda zena vyzera inak ked sa dobre urobi :lol:

Svedi tiahli cez Cechy :)

Zverejnené

iste, na to treba odborníka :lol:

to je jedno, švéd bol imaginárna figúrka, lebo je teoreticky blonďavý :)

Zverejnené

Tu cimbalistku som hned spoznal, pekna zena(uz je starsia), ale akeho ma chlapa? Blondina sa mi nepaci.

Uz len predstavovanie si hriechu je hriech(bozie prikazanie, nepoziadas). Som dufal ze to elfant vysvetli. On sa vyzna do krestanstva. Ja by som musel googlit, ci pytat sa zeny a to sa mi nechce.

Zverejnené

Tu cimbalistku som hned spoznal, pekna zena(uz je starsia), ale akeho ma chlapa?

Uz len predstavovanie si hriechu je hriech(bozie prikazanie, nepoziadas). Som dufal ze to elfant vysvetli. On sa vyzna do krestanstva. Ja by som musel googlit, ci pytat sa zeny a to sa mi nechce.

sam si cimbalistka, na cimbal hra jej muz :lol:

snivas o sexe s jej chlapom ? :)

hresit mozes myslienkami, slovami, alebo skutkami, kazde ma trochu inu vahu a hlavnu ulohu hra ci lutujes, alebo nie

len googli, neuskodi ti to

Zverejnené

hriechy necháme zrejme do náboženstva, táto téma je Rasy, národy a sex

poprosím držať sa témy, vážne o hriechoch a smrteľných hriechoch a predstavovaných hriechoch je otvorená téma v Náboženstve.

ďakujem.

Zverejnené

Ok, uz viem ze sa mi pacili jej aj nohy, hra na viole(cele).Je to dcera, sestra mlademu berkymu ci sesternica?

Nebudem googlit, lebo ma to nezaujima. Ale hresit mozes ako si povedal aj myslienkami a to mi staci. Game najprv sa pytas a potom nas posielas niekam inam. Ja som to myslel o bdelom sneni - myslienky.

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

no, ja musim powedat lebo wsetci tu len o cernochoch. moj priatel je Korejec, sme spolu us rok a wsecko klape,aj v posteli.mozem povedat ze tu máte voci nim asi nejake predsudky ale aj aziati mozu byt vyvinutí:lol: heheh

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov