Skočiť na obsah

Rasy, národy a sex

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Axel, ty vsetky zenske nazory okomentujes na styl "co tam po nejakych onych, setko su to Cigani, sak my Slovaci sme one, to, najlepsi...." :lol:

Zverejnené

Taliani a Španieli nemajú ďaleko od seba. Cigán jak Cigán. Ale nie. No ale vážne, Taliani a Španieli sú niečo ako Slováci a Poliaci.

hm ... a pritom slováci sú fajn ale poliaci mi nič nehovoria :lol:

neviem ... cigánov neprosím. snedšieho priateľa som kedysi mala, ale nie preto že bol o odtieň tmavší ako ja ... pri mne je tmavší kdekto. jednoducho som bola zamilovaná, lebo to bol milý chalan. dávno.

Zverejnené

Taliani a Španieli nemajú ďaleko od seba. Cigán jak Cigán. Ale nie. No ale vážne, Taliani a Španieli sú niečo ako Slováci a Poliaci.

to teda nesuhlasim :)

nie, ze by som teraz chcela odsudzovat vsetkych Talianov, to nie, ale velka vacsina tych, s ktorymi som sa stretla, boli proste manekyni. Ruzove kosele, namyslenost, pohlad za kazdou blondinkou, flirt s kazdou suknou...proste, nejak mi nevyhovuju svojim spravanim

v kazdom pripade, ani jedneho z nich by som neprirovnavala k Ciganovi

nejde len o farbu pleti, Axel...ale aj o to, co ten chlap zo seba vyzaruje

a je rozdiel mat v posteli Cigana a sexi Spaniela :lol:

Zverejnené

a je rozdiel mat v posteli Cigana a sexi Spaniela

to vies z pocutia alebo empiricky ? :lol:

Zverejnené

to vies z pocutia alebo empiricky ? :lol:

na zaklade vlastneho vkusu :)

empiricky ti to ale dokazat zatial naozaj neviem :)

Zverejnené

to vies, elfantik, keby si tym ciganom bol ty, mozno by to vyhlasenie nebolo az take rezolutne :) :lol:

Zverejnené

dufala som, game, ze ti ten zasah dlhsie potrva :)

sorry, nechatovala som, ako je rok dlhy, nemohla som odolat takejto prilezitosti :lol:

Zverejnené

A čo taký španielsky Cigán? Ten určite nevyzerá ako slovenský z osady. Lolisha mala by si si to podrobne preveriť :lol: A porovnať.

Zverejnené

inak k teme, pojem Spaniel a Talian je velmi siroky a nezahrna len jeden typ

Zverejnené

A čo taký španielsky Cigán? Ten určite nevyzerá ako slovenský z osady. Lolisha mala by si si to podrobne preveriť :lol: A porovnať.

ok, Axel, slubujem ti, ze ked budem v Spanielsku, specialne kvoli tebe navstivim spanielske ciganske osady, aby som mohla porovnat :)

dovtedy budem trvat, ze Spaniela uprednostnim pred prototypom slovenskeho Cigana :)

Zverejnené

dufala som, game, ze ti ten zasah dlhsie potrva :)

sorry, nechatovala som, ako je rok dlhy, nemohla som odolat takejto prilezitosti :)

lolisha, dievča, zasiahla som práve včas, možno som zabránila nejakým neuváženým krokom ;)

mimochodom, ten taliansky typ talianov, počerný a čierny moc nemusím ;) vlastne keď nad tým premýšľam, ani jedna nácia nie je nejako príťažlivá sama osebe :lol:

• Pridať bod 1
Zverejnené

hrozne, game chrani lolishu pred neuvazenostami s elfantom :lol:

inak tato tema je ako o snoch, co tak zmenit zadanie na "s kym ste mali sex ?" :)

Zverejnené

inak k teme, pojem Spaniel a Talian je velmi siroky a nezahrna len jeden typ

Pôvodne som to chcel napísať, ale už by to bolo ďalej od témy. Týka sa to najmä Talianov, pýšia sa slávnou históriou antického Ríma, ale v podstate nemajú nič s ním spoločné.

Lolisha čo bude tá návšteva zahŕňať? Nezabúdaj v akej sme téme! :lol:

Zverejnené

hrozne, game chrani lolishu pred neuvazenostami s elfantom :lol:

inak tato tema je ako o snoch, co tak zmenit zadanie na "s kym ste mali sex ?" :)

lolisha bude raz rada, ... alebo ma príde nakopnúť :)

mimochodom, je to Rasy, národy a sex s podnadpisom nesplnené či splnené túžby .... takže ring voľný, dámy a páni ;)

Zverejnené

game, to znelo, akoby "neuvazenosti s elfantom" mali byt az take zle :lol:

nakolko nemam ohladom Ciganov ziadne splnene, ani nesplnene sexualne tuzby Axel, tak sa ohladom navstev u nich necham prekvapit...

ale inak ma napada, zaujimave, ze aj ked poznam chlapov, ktorym sa pacia cernosky...malokto z nich pripustil, ze cernoch sa moze pacit babe aj kvoli inemu, ako kvoli nadmernosti

Zverejnené

ok, nech len nechatujem, ako mlady a pekny som sa raz zoznamil s jednou mladou Romkou, prijemne vonala a mala velmi jemnu plet

schvalne sa obmedzujem len na toto, lebo tema je o sexe, ako game priduplovala

myslim, ze nejake predsudky, ohladom tejto rasy su nezmyslom, lebo zanedbany moze byt rovnako aj Talian, Spaniel, alebo ktokolvek iny :lol:

hraju tu velku rolu predsudky

Zverejnené

no ... práve to hovorím, že národ ako taký je hlúposť ... človek jednotlivec, nech je z akéhokoľvek národa, možno pritiahne

ale nie plážových gigolov za účelom sexuálnych hrátok na dovolenke a lásku po odchod autobusu ... preboha

• Pridať bod 1
Zverejnené

tiez si myslim:) niekto tu zatracoval indov, ze su to vlastne cigani tiez, prvy priatel bol ind a charizmatickejsieho cloveka som este dlho potom nestretla

a vobec to nebolo len o viac obdarenom vtakovi:)

Zverejnené

Je to o snoch, tiez by som snival, o aziatkach, ale pre mna je exotika prikl. aj romka, aj ked okolo ju vsade vidim. Ale pred rokom som videl aj jednu peknu. Aj som spomalil pri chvodzi, ale vsimol som si ze aj auto oproti skolabovalo.

Zverejnené

ale nie, žiadne také kategorické vyhlásenie tu neobstojí, stačí čítať :

nie je to o snoch, alebo rozhodne nie len o snoch :lol:

predstavy a sny sú rozhodne zaujímavé, japonky a španieli, opálení páni a spol., ale nie sú tu len sny, je tu aj pár skutočností :)

a vlastne nič mimoriadne sa nedialo, ani v skutočnosti, vždy to bolo o človeku ... na jednej aj druhej strane :)

Zverejnené

Uz aj snivanie je hriech, to nevies? A ten predchadzajuci prispevok som nepisal ja.

Najnovsi prieskum:Nejlepší milovníci pochází naopak ze zemí

1. Španělsko

2. Brazílie

3. Itálie

4. Francie

5. Irsko

6. Jižní Afrika

7. Austrálie

8. Nový Zéland

9. Dánsko

10. Kanada

Viac v texte na novinkach, v nazve je slovo sex a administrator zakazal odkaz.

Zverejnené

myslim, ze nejake predsudky, ohladom tejto rasy su nezmyslom,

Tu nikdy nejde o nejaké predsudky, ale o to čo sa komu páči.

Menší test pre chlapov (neskôr samozrejme aj pre ženy):

Ktorá z týchto dvoch žien pre vás príťažlivejšia?

Obrázok

alebo

Obrázok

?

• Pridať bod 1

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov