game Zverejnené 2. December, 2007 Zverejnené 2. December, 2007 antonymum krásavice predsa nie je tučná : )túto poznámku tu čítam dokola už nejaký čas ... pekný - škaredý, krásavica - špata ... neviem presne, ako je tu myslená tučnota , ale myslím, že nejaký šarm a krásu môže mať aj nie práve chudý človek vlastne je mi jasné, ako to myslíš, ale krása nie je len fyzická záležitosť a stráženie kilogramov a blahorečenie génom ... nie je to tak ? alebo sa vážne mýlim ... hm ? skutočne ma to zaujíma :lol:
Tom182 Zverejnené 2. December, 2007 Zverejnené 2. December, 2007 no nemozem povedat ze som nejak obzvlast pekny :lol: ale zase ani sa nestazujem :) alebo si len nahovaram, ze je moj sarm neodolateny? :) tu je moja posledna fotka FOTO
3sis Zverejnené 5. December, 2007 Zverejnené 5. December, 2007 no tak musím sa priznať aj keď to bude vyznievať veľmi hlúpo, ale toto ma teda dosť dlho trápilo.--ked som bola menšia, bola som trochu pri tele,mala som (a mám aj dodnes) velmi husté vlasy a vyrážky.....takže puberta bola velmi tažká :lol: a ešte sa to potom chvílu vlieklo so mnou...netvrdím ani dnes o sebe, že som pekná alebo zvlášť spokojná, ale som so svojim výrazom už zmieraná a nejak špeciálne sa s tým nezaoberám...snáď do takej miery ako vačšina žien :)
Sniper Zverejnené 5. December, 2007 Zverejnené 5. December, 2007 3sis ukáž foto a posúdime, zhodnotíme, skritizujeme, utešíme a poradíme :lol:
Sniper Zverejnené 5. December, 2007 Zverejnené 5. December, 2007 No vidíš, kritizovať netreba a ani utešovať :lol:
Nokia Zverejnené 6. December, 2007 Zverejnené 6. December, 2007 dnes som sa zase dozvedel od dalsej aky som fesak, chjaaaj uz ma to nebavi pocuvat :lol: :) :)
game Zverejnené 6. December, 2007 Zverejnené 6. December, 2007 ale bóže ... narcisovia tu dostávajú nejaký stimulátor rastu či čo ... :lol: :)
phersu Zverejnené 6. December, 2007 Zverejnené 6. December, 2007 nokia ja mam ten isty problem vcera mi to bolo parkrat oznamene. Pocuva sa to sice pekne, ale pocuvat stale dokola co uz mi je na stopercent jasne ze to cloveka unavuje ked zeny a mozno aj muzi vzdychaju len ked pri nich prejdem :lol: tot vse musim sa miernit :)
Nokia Zverejnené 6. December, 2007 Zverejnené 6. December, 2007 phersu mne sa zenske vzdychy nikdy nezunuju :lol: :)
phersu Zverejnené 6. December, 2007 Zverejnené 6. December, 2007 :lol: tak to by si bol na tom blbo keby sa ti zunovali
tiborco Zverejnené 12. December, 2007 Zverejnené 12. December, 2007 Myslím si,že nie som žiaden extra krásavec,tak ale myslím si,že vyzerám tak normálne,ujde to,som s tým zmierený :lol:
chlapeczjuhu Zverejnené 23. December, 2007 Zverejnené 23. December, 2007 nie. skorej som sa cudoval babam co boli so mnou.......
gh0strider Zverejnené 29. December, 2007 Zverejnené 29. December, 2007 ja som so sebou spokojny, vlastne som svoju dokonalost uzavrel posilnovanim :lol: vyzerat dobre je jedna vec a mysliet si o sebe ze som pekny je druha, trosku chora. ak mi niekto povie ze je pekny/pekna tak si pomyslim svoje :)
Bijou Zverejnené 29. December, 2007 Zverejnené 29. December, 2007 Nie, nemyslím, vždy som mala trochu komplexy (hlavne z pár kíl navyše).
gh0strider Zverejnené 30. December, 2007 Zverejnené 30. December, 2007 ach baby baby, furt komplexujete nad tymi kilami, uplne zbytocne.
doll Zverejnené 30. December, 2007 Zverejnené 30. December, 2007 to by si sa musel ocitnut v tele zeny aby si pochopil :lol:sice vravite ze si robime zbytocne komplexy, ale pokial nezazijete na vlastnej kozi, nepochopite...
Sniper Zverejnené 30. December, 2007 Zverejnené 30. December, 2007 Čo to znamená "pár kíl navyše"? 5? 10? 20? 20 Je už asi veľa, ale nejakých 5 nie, aspoň je ženu po čom plesknúť. A čo tak pár kíl menej? Ak by sa tu mala rozprúdiť diskusia o kilách/nekilách tak to smerujte do tej druhej témy.
Jozef50205 Zverejnené 30. December, 2007 Zverejnené 30. December, 2007 zena musi byt tak akurat , aby bolo co chytit , nie vyzla obycajna , ako moja dcera..... krv a mlieko ... som stara skola, nastastie Slovenky su povacsinou :lol: aj ta krv aj to mlieko :) :) milujem zenske pohlavie ;)
gh0strider Zverejnené 30. December, 2007 Zverejnené 30. December, 2007 @dollphi ale mam pocit ze ste otrokom vlastneho tela, ved uznaj co to je ked mi dievca napise ze ma 173cm 60kg a mysli si, ze je baculka :lol:
Klingonka Zverejnené 30. December, 2007 Zverejnené 30. December, 2007 Ja si skôr myslím že chlapi majú radšej vychudnuté ženy.
doll Zverejnené 30. December, 2007 Zverejnené 30. December, 2007 nahodou, mne sa paci ked je chlap macko...a nie len kost a koza...ked ma brusko, prdelku, je proste macaty...juuuuuj.... :lol: ale to je uz asi prisilny off topic...
Nokia Zverejnené 30. December, 2007 Zverejnené 30. December, 2007 poznam par bab s takymi super postavami, chude ze ziadne speky na brusku, pekne pevne trojky prsia a pevna prdelka a nie mala ale taka akuratna :lol: to je ono, ziadna kost a koza ale ani ziadna spekova :)
pralinka Zverejnené 30. December, 2007 Zverejnené 30. December, 2007 celaaaaaaaaaaaaaaaaa ja :lol: :)
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz