cizy Zverejnené 22. September, 2006 Zverejnené 22. September, 2006 Otazka bola polozena. Alebo co si vlastne myslite o svojom vzhlade... Co sa vam na sebe paci.....co sa vam ne sebe nepaci...
hisham Zverejnené 22. September, 2006 Zverejnené 22. September, 2006 Nikdy som si nič nemyslela a asi si ani nikdy nič myslieť nebudem.
game Zverejnené 22. September, 2006 Zverejnené 22. September, 2006 nuž neviem, ale človek sám seba zvyčajne niekam zaraďuje ... ja som mala také tendencie, považovať sa za peknú - fotky ma zvyčajne vyviedli z omylu ... tak sa radšej už celé roky nefotím ... a je pokoj :lol:
Wink Zverejnené 22. September, 2006 Zverejnené 22. September, 2006 Paci sa mi ked sa nemusim kukat do zrkadlaa. Ale to je v nasom dome nemozne lebo ho mame v kazdej izbe. Hotove utrpenie :lol:
Mazmar Zverejnené 22. September, 2006 Zverejnené 22. September, 2006 ja si to nemyslim ja to viem :lol: moje priezvisko je Pekny po madarsky takze ... ale nie odpoved na otazku je: nie
Darkman Zverejnené 22. September, 2006 Zverejnené 22. September, 2006 Co ja viem... imo som taky neutral. Ziatial sa ziadna babicka pri pohlade na mna neprezehnala co povazujem za plus. Na druhej strane, ani ziadna mladica zatial neomdlela :lol: :) Co sa vam na sebe pacimoje vlasky :) ;)
weirdo Zverejnené 23. September, 2006 Zverejnené 23. September, 2006 tha ... ne som nejaky extra krasny. ale nie je to az take strasne, ked tak kukam na rozne zjavy po uliciach.
Nokia Zverejnené 23. September, 2006 Zverejnené 23. September, 2006 som narcisto hovori za vela :lol: :) paci sa mi na mne cierne vlasy a skoro cierne oci ;) :)
pralinka Zverejnené 23. September, 2006 Zverejnené 23. September, 2006 este sa tym chval, ze narcis :) a k teme.. ako kedy... niekedy mam pocit, ze aj mozno ano, a potom pride necakany zvrat, ze nie :lol: a takto sa to strieda...
tomassi Zverejnené 23. September, 2006 Zverejnené 23. September, 2006 - ja nevim, ale včera mi kamoš(jojidlo z toho ICQ rozhovoru)povedal, že som pekný k****
Nokia Zverejnené 23. September, 2006 Zverejnené 23. September, 2006 :) ;) nemam sa za co hanbit :) :lol:
Sniper Zverejnené 23. September, 2006 Zverejnené 23. September, 2006 Ja som síce ohava, ale úplne mi stačí, že sa tej mojej páčim. - ja nevim, ale včera mi kamoš(jojidlo z toho ICQ rozhovoru)povedal, že som pekný k****aj to sa ráta :lol:
RoSo Zverejnené 23. September, 2006 Zverejnené 23. September, 2006 Ak si odmyslim svoju postavu, nos, zuby, vlasy a vysku, tak to celkom ujde :lol:
tomba Zverejnené 23. September, 2006 Zverejnené 23. September, 2006 Tu si pomozem vyrokom jedneho mojho kamarata,ze:"Som taky krasny,ze sa obcas prichytim pri autoerotike" :lol: Inak si myslim,ze to nie je na zahodenie,aj ked lubim na sebe ine vlastnosti :)
arwiel Zverejnené 24. September, 2006 Zverejnené 24. September, 2006 v ziadnom prípade si nemyslím, že by som bola pekná a pohľad do zrkadla ma o tom len usvedčuje a nerada sa fotím, pretože sa potom nerada pozerám na tú ropuchu, čo kazí celú fotku...
Sniper Zverejnené 24. September, 2006 Zverejnené 24. September, 2006 Keď čítam tieto príspevky, spomenul som si na film Klub príšer. Neviete prečo? :lol:
peva Zverejnené 24. September, 2006 Zverejnené 24. September, 2006 Ako kedy, niekedy si myslim, ze mozno celkom aj ano no potom sa pozriem do zrkadla, ktore ma vzdy s radostou vyvedie z omylu /btw nut, arwiel co vy mate doma za zrkadla?????/
Nox Zverejnené 26. September, 2006 Zverejnené 26. September, 2006 Myslíte si o sebe, že ste pekný?To je to poslední co bych si moh myslet :lol:
Ignatius Zverejnené 27. September, 2006 Zverejnené 27. September, 2006 Nehrozí :lol: Ale snáď to zas nie je ani až tak zúfalé, v to dúfam... :)
Ajk Zverejnené 27. September, 2006 Zverejnené 27. September, 2006 toto radsej nekomentujem... :lol: robim vsetko preto, aby sa mi darilo aspon parcialne predstierat ze ano :) ale asi nie, ze?... ja viem... v predstierani som nikdy nebol dobry :)
indiana Zverejnené 29. September, 2006 Zverejnené 29. September, 2006 Či som pekná? Pekná potvora...hm, niekedy:)Drahý mi hovorí, že som pekná, syn mi hovorí - "no otras", pre dcéru som najkrajšia na svete ( zatiaľ ).Nemôžem povedať, že som úplne spokojná so svojím výzorom, ale určite by som svoj zovňajšok ( ak by bola možnosť ) nejako brutálne nemenila.Drobnosti áno.Keď som v pohode, usmievam sa, som pekná, ako aj iní.Keď sa mračím, hnevám...no coment.
cizy Zverejnené 17. Október, 2006 Autor Zverejnené 17. Október, 2006 je to chronologicky prva fotka 15.8.2005 posledna 17.10.2006
game Zverejnené 17. Október, 2006 Zverejnené 17. Október, 2006 keď už sú tu, možno aj komentovať ? štvrtá od konca je alebo pôsobí úplne prirodzene, bez pózy, bez snahy niečo ukázať, normálny chalan, ktorý môže vyjsť do sveta taký aký je, nemusí hrať pred svetom nič ... len dať seba
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz