Skočiť na obsah

Myslíte si o sebe, že ste pekní ?

Odporúčané príspevky

Zverejnené

ano mozte komentovat kludne, ved ono by ta fotka bola v galerii, len mi ju nechcelo zobrat, ze je prislis velka.

inak na tej fotke 4. sprava sa z hentych vsetkych sam sebe najmenej pacim prave na tej...

Zverejnené

co ja viem, nemozem povedat ze by som sa sama sebe nepacila...keby to tak bolo, nemala by som v sebe ani kuscok sebavedomia...a to ja mam

samo ze ked vidim nejaku fesnu bloncku ci brunetu, tak len zavistou vzdychnem, ale tak ako vyzeram, tak som spokojna... :lol:

Zverejnené

inak na tej fotke 4. sprava sa z hentych vsetkych sam sebe najmenej pacim prave na tej...

na všetkých ostatných si "nastavený" ... že sa zbožňuješ fotiť, to je jasné každému, len prirodzenosť je vždy najnormálnejšia

hovorím to trochu z vlastnej skúsenosti - všetci máme snahu ukázať sa svetu iní, napózovaní, takí, ako chceme aby nás svet videl ...

nakoniec ...po rokoch zistíš, že to náhodné, prirodzené, dať len tak seba, je to najlepšie ... je pravda, neviem, či to bude tak, len pre mňa to bolo tak ...

každý mladý človek je pekný

rozprávate tu všetci pekné haluze

zostať pekným pre seba a pre ľudí okolo seba je to podstatné

je kravina, že to teraz rozprávam 20 a pár ročným ľuďom

len vám všetkým prajem, aby ste na to raz došli ...

Zverejnené

každý mladý človek je pekný

tak to asi nie teda, keby bol kazdy pekny, tak by sa kazdy kazdemu pacil (ked si odmyslime vsetky moralne a ine povahove aspekty)

Zverejnené

tak to asi nie teda...

veru nie.... nech si odmyslíš, čo len chceš, primysli si v prvom rade vkus, ktorý má každý z nás iný

ani na voľbách všelijakých "miss" sa nie každá kráska páči každému .... a pritom sú krásne všetky ...

okrem toho si to nedomyslel ... nehovorím tam predsa o tej jedinej fyzickej kráse, ale o kráse človeka ...

a mladosť je krásna sama o sebe ....

Zverejnené

Nejsom pekny....maximalne sympaticky

A chcem hlavne na sebe zmenit to, ze by som chcel mat vysportovane telicko :) Lenze bud nemam cas, alebo sa mi nechce :lol: Ale sak raz sa do toho musim donutit :)

• Pred 8 mesiacmi...
Zverejnené
nejsom pekná, som zaujímavá a mám aj sex, občas i frajera :lol:
Zverejnené

v poslednej dobe chytam depku...priberam, a pritom na vahe ubudaju kila...nechapem...

a to ma deprimuje v tom, ze okolo mna vonku kopec krasnych zenskych....a ja sa citim dost na figu :lol:

neviem co je v poslednej dobe so mnou

Zverejnené
dollphinka,, škaredé dni má hádam každý človek, keď je sebavedomie na bode mrazu ... ale určite je na tebe niečo pekné a výnimočné a na to sa sústreď a zvýrazni to ... keď aj ide neaké "dielo" po ulici, si pomysli "ale ja mám aj tak krajšie oči/ruky/uši/úsmev" a je to ... na každom sa nájde niečo pekné čo dokáže zaujať :lol: neviem, ja si to delím tak, že sú klasicky pekní ludia - všeobecne spoločnosťou považovaní za fešákov a kočky a potom takí, ktorí sa mi páčia kvôli niečomu konkrétnemu, napr. židovský nos alebo čierne vlasy a tak
  • Pred 2 týždňami...
Zverejnené

Nie. No a co! Nie som najskaredsi nasvete. :lol:

• Pred 4 týždňami...
Zverejnené

pre niekoho ano...

a este som zabudla napisat v uvode bola otazka co sa nam na sebe paci, co nie... tak sa mi pacia oci, vlasy a usta... a co nepaci? zbytok :lol: ale pracujem na zdokonaleni... :)

• Pred 3 mesiacmi...
Zverejnené

momentalne si to myslim este viac, od jari som schudol 8 kilo a ked sa na seba pozeram v zrkadle, neviem sa vynadivat :lol: :)

Zverejnené

Co takto skusit to z ineho konca!

Povedzte kazdy o tom druhom, ze ci je pekny ;) Som zvedavy, ze co tu padne. Ak tu padne.

Dollphinqa: Velmi sympaticka babena...Pohladna ;)

Baba-Ryba: Taktiez sympaticka babena...a pekna ;)

Hisham: Sympaticka :lol:

Ostatne este neviem :), ale ako vidite...riesim iba opacne pohlavie...Samozrejme :)

A hlavne dufam, ze som teraz niktoru neurazil!!! Keby ano...ospravedlnujem sa a tento napad povazujte za neplatny ;)

Zverejnené

ano, Polaris, si pekny... to si chcel pocut? :lol:

ale nie, Polaris je kockos :) .. keby mam cervene vinko v sebe, no neviem neviem :)

Zverejnené

a zabudla som...samozrejme Nokia, ako som len mohla nespomenut toho velmi sympatickeho mladeho muza :lol:

uprimne... tiez nejake to vinko.. no neviem neviem..

slaka, si zacnete mysliet ze som alkoholik :)

Zverejnené

Skorej to druhe :lol: :)

A ano...doll na to prisla....MUSEL som proste vediet, ze ci som pekny z vasej strany :) ;) ;)

Zverejnené

a stacilo chlapi...POLARIS, nebol to dobry napad... narcisy maju rast az po zime...takze rusim co som povedala :lol:

Zverejnené

Ja som skôr taký priemer, niesom nejaká krásavica, ale ani nejaká tučná.

Vždy sa snažím sa byť upravená a milá.

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov