Jump to content

Recommended Posts

Posted
noo, kebyže vidíš tú našu, tak by si po nej vyštartoval jak Tomáš [emoji23] Moraváčka, plavovlasá modrooká, širšie lícne kosti, plné oblé boky, evokujúce všelijaké príjemné predstavy, a také pekné veľké ... oči. asi tak štvorky [emoji106]
Modrooka blond krv a mlieko?
Kdeze to robis???? [emoji23]

...

• Haha 1
Posted

južan, ty si dávaj radšej bacha na to čo píšeš, aby ti to tvoja zákonitá nevysvetlila :hufi:

ale Kateřinka fakt vyzerá dobre ... a navyše to ani s brizolitom na tvári nepreháňa, preferuje skôr taký prirodzený look :bingo:

Posted

Ja si nemusim davat pozor na to co pisem lebo medzi mnou a mojou manzelkou vladne 100% dovera.
Ako ona sama hovori, pozeraj sa kolko chces, vecerat budes tak ci tak doma. A naopak...

...

• Like 1
  • Thanks 1
  • Upvote 1
Posted
pred 7 minútami, chlapeczjuhu napísal:

pozeraj sa kolko chces, vecerat budes tak ci tak doma

alebo ako hovoril môj kolega svojej žene:

"Ty buď rada že sa pozerám po ženských zadkoch, problém bude ak sa začnem pozerať po chlapských!" :eehmm:

• Like 2
Posted
Dňa 16. 12. 2020 at 23:04, clovek2 napísal:

južan, ty si dávaj radšej bacha na to čo píšeš, aby ti to tvoja zákonitá nevysvetlila :hufi:

ale Kateřinka fakt vyzerá dobre ... a navyše to ani s brizolitom na tvári nepreháňa, preferuje skôr taký prirodzený look :bingo:

fíha, tak toto tu ešte nebolo!