Skočiť na obsah

Trapasy pri zoznámení

Odporúčané príspevky

Zverejnené
noo, kebyže vidíš tú našu, tak by si po nej vyštartoval jak Tomáš [emoji23] Moraváčka, plavovlasá modrooká, širšie lícne kosti, plné oblé boky, evokujúce všelijaké príjemné predstavy, a také pekné veľké ... oči. asi tak štvorky [emoji106]
Modrooka blond krv a mlieko?
Kdeze to robis???? [emoji23]

...

• Haha 1
Zverejnené

južan, ty si dávaj radšej bacha na to čo píšeš, aby ti to tvoja zákonitá nevysvetlila :hufi:

ale Kateřinka fakt vyzerá dobre ... a navyše to ani s brizolitom na tvári nepreháňa, preferuje skôr taký prirodzený look :bingo:

Zverejnené

Ja si nemusim davat pozor na to co pisem lebo medzi mnou a mojou manzelkou vladne 100% dovera.
Ako ona sama hovori, pozeraj sa kolko chces, vecerat budes tak ci tak doma. A naopak...

...

• Páči sa mi to 1
  • Díky! 1
  • Pridať bod 1
Zverejnené
pred 7 minútami, chlapeczjuhu napísal:

pozeraj sa kolko chces, vecerat budes tak ci tak doma

alebo ako hovoril môj kolega svojej žene:

"Ty buď rada že sa pozerám po ženských zadkoch, problém bude ak sa začnem pozerať po chlapských!" :eehmm:

• Páči sa mi to 2
Zverejnené
Dňa 16. 12. 2020 at 23:04, clovek2 napísal:

južan, ty si dávaj radšej bacha na to čo píšeš, aby ti to tvoja zákonitá nevysvetlila :hufi:

ale Kateřinka fakt vyzerá dobre ... a navyše to ani s brizolitom na tvári nepreháňa, preferuje skôr taký prirodzený look :bingo:

fíha, tak toto tu ešte nebolo! 

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov