Skočiť na obsah

NHL (po sezónu 2007/2008)

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Takze Sens su uz vo finale

sa mi pacilo ako to tam v sobotu Meszko pred branou cistil

keby to dotiahli do konca mohol by som sa pysit foto s vitazom StanleyCup-u

pocitam, ze vo finale im budu robit sparingpartnera Kacky

• Odpovedí 717
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• tomassi

198

• Tom182

120

• aljak63

103

• Ignatius

97

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

Sid The Kid, Zirafa, Brodeur, Malkin, Brind ´Amour, Sakic, Ruff, Sid....

Zverejnené

Budem fandit Ottawe, co ine mi zostava? Ducks naozaj nemam rad a jeden Pronger to nespravi. Skratka nemam ich rad ako klub, nech uz tam hra hocikto....

Zverejnené

Dnes po kratkej diskusii s kolegovcami sme sa zaradilo do dvoch skupin: Trencania veria Ottawe a zvysok Anaheimu. Hm, pozeram sa na to ako fanusik NHL a absolutne ma nezaujima Meszaros, ale som v jednej aliancii s Trencanmi. Senators maju menej agresivny tim, menej vylucovany a silnu presilovku. Inak v zakulisi sa polohlasom hovori, ze Nashville by sa mohol stahovat do Kanady!

Zverejnené

Dobre, stalo sa, ale preco, pre Boha, dal vitazny gol taky lamer, ako Trapas Moen? Zistil som, ze ho znasam horsie, ako Giguera!!! :lol:

Zverejnené

Ja veľmi fandím Ottawe. Z viacerých dôvodov:

- hrá tam Meszároš

- kanadské tímy sú mi sympatickejšie

- Anaheim, neviem prečo, mi vždy bol proti srsti

Giguere je polovica Anaheimu. Ten v play-off vie podať nadľudské výkony, bez neho by tie kačky nepostúpili ani do semifinále.

Ottawa vyhrala 5:3 a znížila stav na 1:2.

Zverejnené

Dnes som sa o tom rozpraval s otcom. Gretzky nemal ist do L.A., v zivote by sa v takej diere, ako California, nezdvihol zaujem o hokej a nevznikol by taky trapny klub, ako Anaheim. Ved jeho "fanusikovia" ani nevedia, proti akemu muzstvu hraju....

Zverejnené

Phillips hral ako po 7 opuchoch na mozgu, syfilise, vlasovitej zlomenine pistaly a 4-promilovom zatahu. Vobec, vacsina hracov Ottawy tomu vela nedala, s vynimkou Alfredssona. Druha vec je, ze za tienovanie sa nevylucuje,t o je pripad Preissinga a Volchenkova, rozhodcovia vyrazne pomohli Analheimu! SC je znova v nespravnych rukach, o 2 dni si nikto ani len nespomenie, ze v tejto casti L.A. niekto nieco vyhral. Scotty dostal Con Smythe Trophy - to bolo zasluzene, nie je ziaden mulo....

Zverejnené

Som mierne sklamaný z výsledku finále, ale čo už.

Zverejnené

Hm, s odstupom casu: V Carloine bol len jeden totalny mulo: Cam Ward, ale v Analheime rovno za priehrstie: Moen, Huskins, Giguere, Thornton.... Strasne!

Zverejnené

Som velmi spokojny s najnovsou zmenou v Chicagu, prichadza Samsonov za Cullimora a Salmelainena. Horsie to u aj tak nebude, este podpisat Zeusa a je vymalovane!!!

• Pred 3 týždňami...
Zverejnené

Hlboko som sa mylil, Tallon sa ukazal ako vytrety, pustil Zeusa, lebo mu odmietol dat kontrakt na 4 roky, pricom sam Zeus sa vyjadril, ze by zostal aj za menej, len aby tam mohol zostat 4 roky! Zevraj sanca pre mladych! To chcu ti blbci hrat do 4 sezon s farmarmi hore? Prichadza stary Lang, ktory uz nema velku rychlost, ale aj Perreault, ktory sa na Chicago na jesen s prepacenim VYSRAL a potom hral za Phoenix dobre, ale za Toronto nazbieral 5!!! (slovom PAT!!!) bodov.... Genitalna bola aj vymena Aucoina do Calgary za Zyuzina! Dobre, Adry hral zle, ale bol aspon vodcom, v tejto obrane nemame vodcu ziadneho!!!

Zverejnené

Sheldon Souray ide do Edmontonu! Po dlhych rokoch konecne osobnost u Oilers. Dobre, to bolo s nadsazkou. Na trhu zostavaju Sutton, Berard, Sopel, O´Neil, Peca, Linden a zopar nepodstatnych hracov. Teda ako pre koho, ale v zasade ziadne hviezdy.

• Pred 3 týždňami...
Zverejnené

Brisebois -nasliapnute do Montrealu, Markov - Daniil, Sopel - BRENT!!!, Sutton a Berard su najzaujimavejsi obrancovia na trhu.

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

V prípravných kempoch máme zatiaľ 38 hokejistov

medzi nimi aj nováčikov

do hry by počas sezónny mohlo zasiahnuť 28-30 hráčov

Atlanta: Milan Bartovič, Marián Hossa, Boris Valábik

Boston: Zdeno Chára

Buffalo: Marek Zagrapan, Andrej Sekera

Colorado: Marek Svatoš, Peter Budaj

Detroit: Tomáš Kopecký

Edmonton: Milan Kytnár

Florida: Jozef Stümpel, Branislav Mezei, Richard Zedník

Los Angeles: Ľubomír Višňovský, Michal Handzuš, Ladislav Nagy, Vladimír Dravecký

Minnesota: Marián Gáborík, Pavol Demitra, Branko Radivojevič, Peter Ölvecký

Montreal: Jaroslav Halák

Nashville: Richard Stehlík

NY Islanders: Miroslav Šatan, Tomáš Marcinko

NY Rangers: Marcel Hossa, Ivan Baranka, Tomáš Záborský, David Skokan

Ottawa: Andrej Meszároš

Philadelphia: Štefan Ružička

Phoenix: Tomáš Surový

St. Louis: Peter Sejna

Tampa Bay: Stanislav Lašček, Vladimír Mihálik

Vancouver: Jozef Balej, Mário Bližňák

Washington: Milan Jurčina

• Pred 3 týždňami...
Zverejnené

LOS ANGELES - ANAHEIM 4:1 (1:0, 1:0, 3:1)

GÓLY: 9. Cammalleri (PP)(VIŠŇOVSKÝ, Frolov), 31. Blake (PP)(Kopitar, Brown), 42. Cammalleri (PP)(Preissing, Kopitar), 60. HANDZUŠ (prázdna brána)(O'Sullivan) - 55. Ryan (PP)(Pronger, Beauchemin)

Strely na bránu: 21:27

Brankári: Bernier - Bryzgalov

Hviezdy zápasu: Cammalleri, Bernier, Kopitar

trošku s onskorením(vypálené žiarovky :lol:), ale predsa sme sa dočkali štartu novej NHL sezóny

TV J@J nám na SVK priniesla kvalitný prenos a aj zápas

"V hľadisku boli fanúšikovia Los Angeles, Anaheimu a Slovenska,"

poznamenal s úsmevom na tlačovej konferencii tréner Los Angeles Marc Crawford.

Višňov výkon bol ako takmer vždy kráľovský

na Handzušovi bola vidieť dosť dlhá prestávka a aj Laco Nagy sa ešte hľadal, ale bolo vidieť, že LA na play-off má

hlavne ešte len 19-ročnému brankárovi, ktorému som 0 veľmi prial

určite by si ju za výkon zaslúžil

dnes odveta

opäť o 1800- GalaxieSPORT

Zverejnené

tomba mal predsa pravdu a Jarovi Halákovi účasť na MS moc nepomohla

aj keď sa špekuluje o jeho vmene s iným klubom NHL, nateraz však musí ísť na farmu do Hamiltonu

a miesto tímovej dvojky zaujme práve Carey Price, kt. Hamilton doviedol k titulu

Atlanta: Marián Hossa

Boston: Zdeno Chára

Buffalo: Andrej Sekera

Colorado: Marek Svatoš, Peter Budaj

Detroit: Tomáš Kopecký

Florida: Jozef Stümpel, Branislav Mezei, Richard Zedník

Los Angeles: Ľubomír Višňovský, Michal Handzuš, Ladislav Nagy

Minnesota: Marián Gáborík, Pavol Demitra, Branko Radivojevič

New York Islanders: Miroslav Šatan

New York Rangers: Marcel Hossa

Ottawa: Andrej Meszároš

Philadelphia: Štefan Ružička

Washington: Milan Jurčina

zatiaľ máme pre novú sezónu v kluboch 20 hráčov

+edit 2.10.

najzaúmavejšia info z NHL pre slovenský národ

Najlepšie platení hráči NHL (zdroj NHLPA):

1. - 3. Scott Gomez (NY Rangers), Daniel Briere (Philadelphia) a Thomas Vanek (Buffalo) po 10 mil.,

4. Jaromír Jágr (NY Rangers) 8,36 mil.,

5. Kimmo Timonen (Philadelphia) 8,0 mil.,

6. Brad Richards (Tampa Bay) 7,8 mil.,

7. Nicklas Lidström (Detroit) 7,6 mil.,

8. -10. Patrik Eliáš (New Jersey), Zdeno Chára (Boston) a Ryan Smyth (Colorado) po 7,5 mil.,

Najlepšie platení slovenskí hokejisti v NHL (zdroj NHLPA):

1. Zdeno Chára (Boston) 7,5 mil.,

2. Marián Hossa (Atlanta) 7 mil.,

3. Marián Gáborík (Minnesota) 6,5 mil.,

4. - 5. Pavol Demitra (Minnesota), Miroslav Šatan (New York Islanders) 4,5 mil.,

6. Michal Handzuš (Los Angeles) 4 mil.,

7. Ladislav Nagy (Los Angeles) 3,75 mil.,

8. Jozef Stümpel (Florida) 2,25 mil.,

9. Ľubomír Višňovský (Los Angeles) 2,052 mil.,

10. Richard Zedník (Florida) 1,5 mil.,

11. Marek Svatoš (Colorado) 1,2 mil.,

12. Andrej Meszároš (Ottawa) 984,2-tisíc,

13. Milan Jurčina (Washington) a Branislav Mezei (Florida) po 850-tisíc,

15. Marcel Hossa (New York Rangers) 780-tisíc,

16. Peter Budaj (Colorado) 700-tisíc,

17. Branko Radivojevič (Minnesota) 680-tisíc,

18. Andrej Sekera (Buffalo) 658-tisíc,

19. Tomáš Kopecký (Detroit) 475-tisíc,

NHLPA zatiaľ príjem Štefana Ružičku (Philadelphia) neoznámila

Zverejnené

a to je dôvod, si neskutočne futbalovú PremierLeague

tu sa hl.tréner nenazýva managerom pre nič za nič, ale kvôli tomu, že svoj tím skutočne manažuje

samozrejme s výnimkou Chelski, kde sa mecenáš motal trénerovi do roboty a momentálne môžme vidieť ako to dopadlo

• Pred 4 týždňami...
Zverejnené

vyzerá to na ďalšiu vyrovnanú a zaujímavú sezónu

najväčšie prekvapká

Flyers (no tam už čosi načrtol záver minulej)

Wilds - s takým kapitánom, aj keď momentálne zraneným, to musí isť, nie?

Blues - fakt, som nečakal, že im úvod takto vyjde

Zverejnené

Okey, tak uz som tu skoro asi aj tyzden, takze je na case sa zapojit aj sem! Pretoze v NHL to musi stale proste zit!!!

Na zaciatok sa priznam ze mi tu bude chybat chorche, i dalsi ludia z post fora (oiler, stevo98, tom182)... tak ale snad tu bude dobra debata pocas celej dlheeeej sezony!

so, ja fandim odjakziva blues - a to aj v dobrom aj v zlom! Posledne 2 sezony boli katastrofalne, ale tuto sezonu to konecne aspon ako tak ide - v lete ziskali Paula Kariyu a vyzera to tak ze sa tu aj celkom schopne chytil... a tak to ma byt! Dufam ze Blues uz tento rok nebudu chybat v playoff... aj ked odkedy je tu platovy strop tak tu mame doslova vysledkovu loteriu, a nikdy nic neni iste (tak ako aj carolina po vyhre SC dalsi rok nepostupila do playoff)

no mame sa na co tesit! sezona je na zaciatku a tak dufam ze prinese vela zaujimaveho a krasne hokejove momenty!

Zverejnené

som pozeral Plamene proti Lavínam

a na hre Colorado-a sa nič nezmenilo, teda aspoň v obrannej činnosť

stále je to katastrofa

brankára doslova akoby testovali a nechávali naňho strielať

však počet strieľ hovorí sám za seba COL 22: 41 CAL

aspoň, že sa Marek trafil a nakoniec COL vyhralo

Theodor podal veľmi dobrý výkon

Zverejnené

Aljak - Blues by mali byt toho roku v play-offs. Kader na to maju (a zatial aj vysledky a hru). Ale od 4. do 10 je nejaky ten 4-bodovy rozdiel, takze "sezona je este mlada" :lol:

Zverejnené

všetkým 3 už vopred spomínaným (StL, PHI, MIN) by play-off újsť nemalo

len sa bojím, že Wilds pribrzdí zranenie tri Backstrom-Demo-Gábor (všetko slabiny)

taktiež sa tam asi dostanú aj Modrokabátnici, pre kt. by to túto sezónu nemal byť problém, keďže majú na lavičke Ken-a

Zverejnené

na konci oktobra je tazko hovorit kto ano kto nie do playoff...vsetko sa pekne este tych par mesiacov vykrystalizuje..mna tesi ze STL sa prebralo po zbabranej sezone a konecne si hraju na co maju

dnes vyhralo COL..takze spokojnost na mojej strane :lol:

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov