Skočiť na obsah

NHL (po sezónu 2007/2008)

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Na co cakat, zalozim tuto temu, ved v NHL hra plno slovakov tak snad sa tu najde par ludi co tu o tom pokecame :lol: Ale hlavnu zasluhu preco tuto temu zakladam je vcerajsi vykon Budaja, ked vychytal ciste konto pri pomerne hustom pocte striel 33. Len tak dalej Peto.

• Odpovedí 717
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• tomassi

198

• Tom182

120

• aljak63

103

• Ignatius

97

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

No zda sa, ak sa mu bude takto dariť, že z neho bude 1 pre nás na najbližších MS

Zverejnené

No zda sa, ak sa mu bude takto dariť, že z neho bude 1 pre nás na najbližších MS

Ak sa mu bude dariť, tak na MS nepôjde kvôli play-off NHL :lol: :)
Zverejnené

:lol: tak dnes preistotu dostal Budaj 4 goliky, hehe 26/30 uz nie je take oslnive, dostal za sebou dva goly v 1.tretine, skoda......uz vidim ako ho poslu na striedacky sediet alebo preistotu na farmu :)

Zverejnené

......uz vidim ako ho poslu na striedacky sediet alebo preistotu na farmu :lol:

To už nebude také jednoduché, Aebischer je predsa už preč a Theodore ak už vôbec doliečil zranenie a chytá bude mimo formu... Takže to vidím tak, že Budaj bude naďalej vclku pravidelne v bráne... Veď podobné veci sa stávajú aj slávnejším gólmanom, často aj horšie vyhoria :) :)
  • Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

chlapi zaspali ste?

základná časť NHL pomaly končí, väčšina má už svoje zápasy odohrané, niektorým ešte jeden chýba, no postupujúci sú už jasný:

Východná konferencia

- Carolina Hurricanes

- Ottawa Senators /Zdeno Chára, Andrej Meszároš/

- New York Rangers /Marcel Hossa/

- Buffalo Sabres

- New Jersey Devils

- Philadelphia Flyers /Michal Handzuš, Branko Radivojevič/

- Montreal Canadiens /Rišo Zedník/

- Tamba Bay Lightning /Martin Cibák/

Západná konferencia

- Detroit Red Wings

- Dallas Stars

- Calgary Flames

- Nashville Predators

- San Jose Sharks

- Anaheim Mighty Ducks

- Colorado Avalanche /Marek Svatoš - bohužiaľ zranený, Peter Budaj/

- Edmonton Oilers

/písala som takých, čo hrali viac ako jeden-dva zápasy,hádam som nikoho nezabudla/

no so slovenským zastúpením v play off to už bývalo aj lepšie

Zverejnené

Tož bývalo, ale čo narobíme... K tomu zhodnoteniu konca základnej časti snáď by bolo vhodné doplniť, že Prezidentskú trofej vyhra Detroit a Sidney Crosby, ktorý vzbudil veľké haló medzi novinármi ešte skôr než vôbec odohral prvý zápas, sa stal najmladším hráčom v histórii NHL, ktorý dosiahol 100 bodov za sezónu, s rovnou stovkou vyrovnal Maria Lemieuxa a má ešte jeden zápas na to, aby sa stal najúspešnejším nováčikom v histórii Pittsburgu... (to len tak, že mi udrelo dnes do očí články o týchto dvoch veciach, to asi určite nie je všetko, čo k hodnoteniu základnej časti sa dá povedať :lol: )

Zverejnené

chlapče klídek, neponáhľaj, to bol len predbežný sumár, úplný sa spraví až po definitívnom konci základnej časti /a najmä keď bude viac času,len to vypísanie klubov mi s odbehovaním k iným veciam trvalo skoro hodinu/

Zverejnené

Ja len, aby sme my chlapi neboli ohováraní, že ty tu musíš hádzať sumár :) :lol:

Zverejnené

Ok teda, aby sa nemusel trápiť nikto z nás, link na sumár po základnej časti je tu. :lol:

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

No bolo mi odporučené sem dačo zas napísať, že čo nového, aby sem daná osoba nemusela nabehnúť... :) :lol:

Takže play-off sa nám rozbehlo, ešte žiadna osemfinálová séria ale neskončila, aj keď hneď 4 tímom už stačí len jeden zápas (Ottawa, New Jersey, Colorado a San Jose).

Colorado a New Jersey ostali jedinými tímami, ktorým sa postup môže podariť už v 4 zápasoch. Jersey inak použili najlepšiu taktiku akú mohli - v prvom zápase demoralizovali Rangers debaklom 6-1 a zranili Jágra, bez ktorého ostali Jazdci relatívne bezzubí. Koivu si poranil oko, jeho štart je neistý. No Montreal to v prípade jeho absencie bude mať fakt ťažké. Trošku prekvapením pre niektorých je minimálne Detroit, ktorý do série s Edmontonom išiel ako favorit a trápi sa až-až...

No našim hokejistom sa bodovo zatiaľ moc nedarí, dokopy pozbierali len 5 bodov. Budaj si ešte tiež nezachytal... Zatiaľ všetko, len aby mali všetci dušu namieste :) Ale pred koncom osemfinále ak sa naozaj nestane dačo vééééééľmi zaujímavé sem nenapíšem už nič. ;) (ešte možná výnimka by bola, ak by som tu netrpel samomluvou, ale bola aj nejaká debata ;) )

Zverejnené

drzim kanadskym teamom :lol: dufam ze 1 z nich vyhra tento rok SC....samozrejme asi najlepsie keby to bola ottawa, nech to Zdeno donesie domov :)

Zverejnené

Takže ako som sľúbil, po skončení osemfinále som tu zas :lol:

Na východe podľa očakávania Ottawa nepustila vedenie a postúpila 4-1 na zápasy. Tampa tak už určite neobháji. Carolina otočila sériu proti Montrealu z 0-2 a postúpila 4-2 na zápasy. New Jersey nedovolili Rangersom získať ani zápas a tešia sa z postupu 4-0 na zápasy (jediní, kto postúpil tak jasne). Posledným postupujúcim odtiaľ je Buffalo, ktoré vyhralo sériu nad Philadelphiou 4-2 na zápasy.

Na západe sa zrodil pre niektorých ľudí obrovský šok, keď favorizovaný Detroit, víťaz základnej časti, bol vyradený 4-2 na zápasy Edmontonom. Colorado si poradlo s Dallasom 4-1 na zápasy, podobne aj San Jose s Nashvillom. Najzaujímavejšia séria bola medzi Calgary a Anaheimom, keď až siedmy zápas rozhodol o postupe Káčerov 4-3 na zápasy.

Prvé zápasy štvrťfinále sa hrajú v noci z piatku na sobotu....

Zverejnené

Je zaujimave,ze na Vychode postupili prve 4 muzstva po zakladnej casti a na Zapade muzstva,co sa umiestnili na 5. - 8. piecke...

Este doplnim Ignyho a hodim sem dvojice dalsieho kola:

Vychod:

Ottawa - Buffalo

Carolina - New Jersey

Zapad:

San Jose - Edmonton

Anaheim - Colorado

Dufam,ze vyhra Ottawa,Stanley Cup dva dni v Trencine,hmmm :lol:

Zverejnené

Tomba, vďaka za doplnenie... :lol: No s tým Stanley Cupom v Trenčíne by to bolo pekné, kiežby sa to podarilo. :)

Zverejnené

Nebolo by odveci, keby sa Stanleyho pohár dostal aj sem do Prešova. Ktovie kedy a či vôbec sa toho dočkám. Ináč fandím Ottawe.

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

Takže už dohrali aj Senátori.

som zvedavý či sa Devils schopia???

prvý matchball zatiľ odvrátili

StanleyCUP teda získa asi jeden z dvojice Olejári - SanJOSE

Zverejnené

Ako dopadlo štvrťfinále:

Ottawa - Buffalo 1:4

Anaheim - Colorado 4:0

Carolina - New Jersey 4:1

San Jose - Edmonton 2:4

Semifinále bude teda už bez slovenskej účasti a stretnú sa Carolina s Buffalom a Anaheim s Edmontonom...

Zverejnené

Vraví sa, že kto maže ten jede a Olejári vyhrávajú v sérii už 3:0, takže to platí.

Zverejnené

Kto chytá za Anaheim v tejto sezóne?

A nedajú sa niekde na nete sledovať online zápasy? Alebo niekde inde okrem Galaxie.

Zverejnené

možno to začne davat DVOJKA (finálovú sériu majú naisto)

Za Anaheim - Илья Брызгaлëв, Jean-Sebastien Giguere

Zverejnené

Pred pár rokmi to Giguere Anaheimu dobre vychytal :lol:

Zverejnené

Posledný zápas chytal Илья a bol striedaný

no Olejári hrajú hokej, za ktorý si zaslúžia StanleyCUP

inak séria DET-EDM, to bol maximálny hokej

Zverejnené

Dnešný hokej bol proste balada.

Aj keď kačky nakoniec vyhrali oplatilo sa vstať, resp, neísť spať

dnes chytal Jean-Sebastian

Anaheim olejárov prestrielal

Edmonton - Roloson 45/40, Anaheim - Giguere 23/20

Zverejnené

No dobre, ale či na nete nie je možnosť sledovať NHL online?

Nikto nevie o ničom?

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov