Skočiť na obsah

NHL (po sezónu 2007/2008)

Odporúčané príspevky

Zverejnené

All Star Game vyhral zapad nad vychodom 12:9 a Havlat mal bilanciu 2+1. Vobec, celemu utoku sa darilo, Sakic a Nash hrali vynikajuco. Za najlepsiehio hraca bol vyhlaseny Briere z vychodu. Inak Hawks vyhrali po 10-tich prehrach! No konecne! Vdaka Ti, Arkhipov!

• Odpovedí 717
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• tomassi

198

• Tom182

120

• aljak63

103

• Ignatius

97

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

No Mirko Šatan šupol dnes 2-góly pod čo sa asi podpísal aj veľmi dobrý ice-time(19:28)

takže tá 30 gólová norma na sezónu by nemala byť problémom

Zverejnené

To bola totalna chyba v Matrixe, kde je Neo alebo aspon Agent Smith, nech si ten bordel daju do poriadku! On a 30 golov? Ja dam skor 30 golov, nech nastupim odteraz za hociktory tim NHL! Mantaci nemozu dat 30 golov za sezonu, uvedomujes si ten jednoznacny fakt, tomassi?

Zverejnené

no Mirkovi pušný prach zatiľ nezvlhol :lol:

aj Gáborovi s Demom to sype

aj mladý Hossa sa konenčne zobudil, no bodaj by nie ke´d hrá konečne s hokejistami a má slušný ajs-tajm

a keď sme už pri tom Rony petrovický je tiež vo forme

CLiCK

Zverejnené

Laca Nagya asi vymenia

Medzi najväčších záujemcov o Nagyove služby patrí Detroit Red Wings, Montreal Canadiens a Toronto Maple Leafs.

- mmm keby tak išiel do toho Detroit-u

pomohol by sebe, ale aj klubu

šak potrebujú nového Yzerman-a, nie??? :lol:

edit 18:39

Slovenský útočník Ladislav Nagy zmenil pôsobisko v NHL. Z Phoenixu Coyotes mieri do Dallasu Stars výmenou za Mathiasa Tjarnqvista a voľbu Stars v prvom kole letného draftu.

nooo uvidíme

Zverejnené

„Ak nebude chytať v sobotu, tak potom pravdepodobne v nedeľu.“

„Určite tu nie je iba ako turista“

- toto sú slová trenera Montrealu po tom čo povolal Jara Haláka do prvého týmu

že by už 4 SVK branár v NHL

Zverejnené

No chlapec by si to aj zaslúžil, v AHL podával parádne výkony, aj keď som nedúfal, že už túto sezónu by mu dali šancu...

Zverejnené

Pri výkonoch ktoré podával Hueta aj Aebischer to čakal mlokto

azda len ten, kto dúfal v zranenie jedného z nich :lol:

Zverejnené

Ale zvlhol, je to magor. Kokos, co ti manazeri nevymislia, dotiahnu tretieho kvaltineho centra do Nashvillu - Forsberga. To akoze v ktorom utoku ma hrat Arnott a Legwand? :lol:

Zverejnené

takže Jaro Halák má za sebou úspešnú premiéru

proti CBJ išlo naňho 33 striel, kryl 31 a to do 49 min držal čistý štít

21-ročný chlapčisko ukázal čo je v ňom

v Nashvill-e to bude zajímavé

no čo chlapci budú hrať asi LW

Zverejnené

Potreboval by som zoznam odchovancov Trenčína čo hrávajú v NHL a v akých kluboch (napr. Marián Gáborík - Minnesota Wild). Chcem na IPSBeyond hodiť zopár fotiek Trenčína a machrovať kto všetko z môjho mesta pochádza :lol:

Zverejnené

takže Jaro Halák má za sebou úspešnú premiéru

proti CBJ išlo naňho 33 striel, kryl 31 a to do 49 min držal čistý štít

21-ročný chlapčisko ukázal čo je v ňom

v Nashvill-e to bude zajímavé

no čo chlapci budú hrať asi LW

nuz tiez ma to potesilo. mohol by sa chytit. tak budeme mat konecne dvoch dobrych brankarov. Ja osobne Lasaka nepovazujem za dobreho brankara.
Zverejnené

Lašák musí byť v dobrej forme aby bol z neho dobrý brankár. Na MS 2002 chytal dobre, potom to už bolo horšie.

Zverejnené

mne ten Lasak pripada taky neisty. je to priemerny brankar a na NHL nema.

Zverejnené

Super, držal som chalanovi palce, nech mu to výde.

No Jano je slušný brankár, ako bolo povedané, keď má formu a je v pohode, tak chytá parádne, inak je jeden z našich lepších, ale the best one nie...

No a nedá mi, aby som sa tu nevytešil z mojich Tučniakov, ktorí bodovali už v 16 zápase za sebou, čo sa im naposledy podarilo pred 14 rokmi, kedy tam žiarili Lemieux a Francis a popri nich sa predieral do popredia Jágr... :lol:

Zverejnené

Inak co ti puci z Edmontonu robia? Bergeron na Long Island za Grebeskova? Im uz prasi? BNo dobre, beriem to ako vyvesenie bielej vlajky. Zbohom playoff, Edmonton!

Zverejnené

lasak podrzal tim na MS, ale na NHL nema. Uvidime co bude z Halaka a Budaja.

"Bergeron na Long Island za Grebeskova?" buhahahahahha

Zverejnené

midGet: Odporucam www.thn.com - to je jedna z najaktualizovanejsich stranok. Hej, tiez pozeram, ze komu zasmykalo na hlavu. Bergeron je vyborny obranca, lenze v Edmontone najdes dost ludi, co ho ma v zuboch za to, ze Ladda vo finale napalil do Rolosona a sposobil mu zranenie. A dalej ten nestastny pripbeh pre HOKEJ kazdy pozna....

Zverejnené

Tak,dalsia historicka noc pre slovensky hokej - Poprvykrat nastupili v jeden hraci den do brany svojich timov na zapasy 2 slovenski brankari a hned dalsi milnik - dve vychytane vitazstva slovenskych brankarov v jeden hraci den - DOBRA PRACA :lol: Aebischer na dovolenku na Slovensko asi nepride a pri dalsom trejde si da do zmluvy klauzulu,ze v organizaci klubu sa nemoze nachadzat ziadny slovensky brankar :)

Zverejnené

halak vyhral aj druhy zapas, hoci z 15 striel schytal 3 goly co nieje bohvieco, mno ale pocita sa vitazstvo :lol:

Zverejnené

Tak keď už moc nepochytá, tak nech aspoň je dobrým maskotom, je to jedno ak vyhrajú... :lol:

Zverejnené

HUET mimo hry do konca základnej časti :) :lol:

- takže v sobotu by pro Islanders mohol nastúpiť

aspom by sme si ho mohli pozireť v reále

Zverejnené

Grebeskov je velmi talentovany hokejista, midGet, ale v NHL tusim este neodohral ani zapas, tym sa meria kvalita hokejistu, nie snad?

Zverejnené

talentovany moze byt, to neznamena ze vie hrat v NHL, tam je uplne ine tempo ako kdekolvek :) a nie kazdy sa vie v NHL uchytit ....sa pozrite na Cigera :lol:

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov