Skočiť na obsah

NHL (po sezónu 2007/2008)

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Ah jaj, blby vyvoj! Ale 1:0 este nic neznamena! Treba zabrat aby sme mali Hviezdicky vo finale!!!

• Odpovedí 717
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• tomassi

198

• Tom182

120

• aljak63

103

• Ignatius

97

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

To se mi nechce libit! Zatial sa finale konferencii vyvijaju dost nanic! Ah jaj, uz to vidim - nakoniec bude finale Detroit vs Pittsburgh, neviem ci moze byt este aj horsia alternativa... V dnesnom zapase padali goaly len prvych 25 minut a potom sa uz viacmenej nedialo nic... rozhodla prva tretine ktora dopadla 3:2 pre Penguins! Dufam ze teraz nastanu coskoro obraty v seriach! :lol:

EASTERN

Pittsburgh vs Philadelphia - 4:2 (seria 1:0)

PIT: (20. a 25. Malkin, 7. Sykora, 15. Crosby)

PHI: (9. a 13. Richards)

Zverejnené

Krásny výsledok, len tak ďalej... ešte 3 víťazné a bude to výborné :lol: A ešte aljak opomenul (pre tých ktorých to zaujíma), že asistenciu si pripísal aj Hossa :)

Zverejnené

Dalsi den playoff, a dalsi otrasny vysledok! O vsetkom sa rozhodlo pocas prvych 16 minut a potom uz goaly nepadali, no a v tych 16 minutach sa viac darilo RedWings a uz vedu v serii 2:0 :lol: DALLAS - treba zabrat a zacat to obracat, before its too late!!!

WESTERN

Detroit vs Dallas - 2:1 (seria 2:0)

DET: (6. Helm, 16. Zetterberg)

DAL: (11. Robidas)

Zverejnené

no jo

trošku som v noci prepínal a treba povedať, že sa pekne iskrilo

a vyvrcholilo to

,

kt. asi neskončí len 10-minútovým trestom

každý asi sleduje MS,

no v NHL sa dejú zaujímavé veci a to nielen na ľade

- Kolzig potvrdil, že za Capitals už nenastúpi

- Joel Quenneville sa v budúcej sezóne nevráti na lavičku Avalanche

a ešte niečo pre TOM-a

lete sa z Mariána Hossu stane neobmedzený voľný hráč

a keďže zdroje z Pens uvádzajú, že sa s Hossom nebudú snažiť dohodnúť na novej zmluve

už si naňho brúsia zuby Habs, NYR no hlavne Bruins

Zverejnené

Ah jaj, otrasny vyvoj serii... to akoze fakt bude finale Penguins vs Red Wings??? :lol:

EASTERN

Pittsburgh vs Philadelphia - 4:2 (seria 2:0)

PIT: (11. Crosby, 34. Hossa, 49. Talbot, 60. Staal)

PHI: (26. Carter, 40. Richards)

Zverejnené

tommasi

ty vies ako cloveka potesit :lol: to som ani nevedel..no paci sa mi zeby skoncil v BOS spolu s charom...to by uz ten tim pre mna prestal existovat :)

Zverejnené

ANO, ANO, ANO!!! Veril som, ze chalani druhy zapas zvladnu a stalo sa :) Hossa s golom, co viac si priat :lol: Vitazny gol dal Maxime Talbot, ktory sa vratil po zraneni, pre ktore vynechal niekolko zapasov - ten teda vie ako sa vratit vo velkom style :) Ako som povedal, ked stvrta lajna vie davat taketo dolezite goly, tim si zasluzi ist do finale... ;) a podporene skvelou defenzivou, najlepsou v tomto play-off, ked dopustili len 1.90 golu na zapas doteraz, nech sa im nadalej tak dari (alebo este lepsie ;) )

btw - aljak, mas tam preklep, Staal daval v 60. minute

Zverejnené

Ah jaj... toto nie!!! Nepomohol ani dallasky lad a domace prostredie... hoci do polky zapasu to bolo celkom vyrovnane! Ale potom uz Dallas nic nepredviedol a prehral 2:5, Datsyuk si v pohode dal hattirck a RedWings chyba uz len jedno vitazstvo do finale - ah jaj, to je strasne!!! PODME DALLAS!!!

WESTERN

Dallas vs Detroit - 2:5 (seria 0:3)

DAL: (16. Grossman, 24. Richards)

DET: (10., 16. a 58. Datsyuk, 32. Hudler, 42. Zetterberg)

Zverejnené

Kto by to bol povedal ze serie finale konferencii budu mat taky rychly spad? Obe serie su v tejto chvili 3:0 (pred Detroit, resp. pre Pittsburgh)! Ono by mi ani nevadilo ze maju taky rychly spad, skor mi vadi ze AKY maju spad :lol:

EASTERN

Philadelphia vs Pittsburgh - 1:4 (seria 0:3)

PHI: (11. Umberger)

PIT: (8. a 60. Hossa, 6. Whitney, 50.Malone)

Zverejnené

To mne sa zas východný spád páči veľmi :lol: Hossa dva góliky, krása, a defenzíva opäť nesklamala - na ich ľade ich Pens prestrieľali aj vďaka tomu, že za prvé dve tretiny im umožnili len 8 striel! :)

Edit: pred malou chvíľkou som videl zostrih naj momentov zápasu - Hossov druhý gól bol veľmi pekný, ale čo ma dostalo bol obranný zákrok Gončara, ktorý prišiel v druhej tretine. Richards využil nepozornosť jedného z hráčov Pens, rútil sa do brejku a v poslednom momente Gončar hodil rybičku a puk mu čisto vypichol... Proste paráda :)

Zverejnené

Aj ja som spokojny. Detroid je dlhodobo moj oblubeny team, takze verim v 4:0 seriu :lol:

Zverejnené

Tak predsalen sa to zacina otacat :lol: kiezby sa stal zazrak a nakoniec by STARS ziarili v playoff! :)

WESTERN

Dallas vs Detroit - 3:1 (seria 1:3)

DAL: (40. Eriksson, 46. Modano, 55. Morrow)

DET: (41. Zetterberg)

Zverejnené

Tak predsa len to nieje totalne bez komplikacii a Philla (a tiez Stars) zacali konecne odporovat a ukazali ze potupnu prehru v serii 0:4 len tak nepripustia! Konecne Biron zachytal tak ako mal, skoda ze az teraz ked je seria takto na kraji! Ale nic nieje stratene, sice sa nestava tak casto zeby niekto otocil seriu z 0:3 na 4:3, no ale keby sa to stalo v oboch seriach teraz - to by bol uz zapis do dejin! A vobec by som sa tomu veru nebranil...

EASTERN

Philadelphia vs Pittsburgh - 4:2 (seria 1:3)

PHI: (9. a 60. Lupul, 12. Briere, 19. Carter)

PIT: (44. a 55. Staal)

Zverejnené

Pittsburgh nie je Martin, aby dačo takého dopustil :lol: Ja by som sa zas nebránil, keď by po piatom zápase na východe už bol koniec, na západe kľudne nech to dopadne ako chce, hlavne nech je dobrý hokej (ani jeden z tých tímov totiž nemusím :) )

A ťažkú hlavu zatiaľ nemám - aj Rangers presne štvrtý zápas vyhrali a nič to neznamenalo... A pri tých výkonoch, čo Pens doma predvádzajú budem pevne veriť, že Philla je po nedeli vonku :)

Zverejnené

Ale nic nieje stratene, sice sa nestava tak casto zeby niekto otocil seriu z 0:3 na 4:3

v NHL sa to tusim este nestalo nikdy. ak sa mylim, opravte ma.
Zverejnené

takze - mylis sa, opravujem ta :lol:

Taketo nieco sa stalo v dlhej historii NHL len 2krat!!!

1.krat - 1942 vo finale - Toronto vyhrali nad Detroitom! (a vtedy Toronto ziskalo po 4.krat Stanley Cup)

2.krat - 1975 vo stvrtfinale - New York Islanders zdolali Pittsburgh Penguins!

a aka nahodicka - stalo sa to 2 krat, a prave Detroitu a Pittsburghu ze straili taku vyhodu v serii :)

Zverejnené

nj aljak, a este si vsimni, ze vzdy sa to stane s odstupom 33 rokov ... teraz je ten spravny rok - skus zatancovat dazdovy tanec, spalit nejake ganjove listky a ritualne obetovat kura .. mozno to vyjde :lol:

ale vazne, nemyslim si ze by mali sancu to otocit. vyhrat 4 zapasy za sebou proti jednemu superovi je skratka vela, presvedcili sa o tom Pens aj Detroit.

Zverejnené

Waw - no to som si ani nevsimol ze sa to opakuje tych 33 rokov (cislo 33 je v NHL magicke - Patrick Roy, a tiez jeho nasobky - 66 M.Lemieux a 99 W.Gretzky)... a mozno teraz sa stane ze prehraju serie aj Detroit aj Pittsburgh! Ale to uz by bolo priam magicke, dokonca az mysticke!!! :lol: To uz by som fakt zacal verit na numerologiu hhhe

Zverejnené

No Aljak, práve Detroitu a Pens sa to už stalo, tak si už dajú pozor :lol: A navyše toho roku im to už vyfúkla Dukla a skoro aj Košice :) Fakt je ten, že stať sa to môže, ale je to desne nepravdepodobné... V každom prípade sa nechajme prekvapiť, čo nám tieto série ešte pripravia :)

Zverejnené

DAL dnes dokazal opat porazit DET a vykresal iskru nadeje :) verim, ze sa im to este podari...DET uz vyhraval 3:0, no posledne dva zapasy nedokazal zvitazit a DAL znizil na 3:2...bolo by to fantasticke keby DAL zvitazil este 2x :lol:

Zverejnené

Skvele! Dallas sa konecne rozbehol a dostal sa viacmenej na dostrel! Ziaril najma Turco v brane Stars ked z 39 detroitskych striel nedokazal celit len jednej jedinej! Tam bol zaklad uspechu Stars... Len tak dalej, ved staci uz len 2krat vyhrat (a potom samozrejme este 4krat vo finale)

WESTERN

Detroit vs Dallas - 1:2 (seria 3:2)

DET: (16. Hudler)

DAL: (10. Daley, 27. Lundqvist)

Zverejnené

ÁNO, ÁNO, ÁNO, SME VO FINÁLE, SME VO FINÁLEEEEEE... ;) :) ;) :lol: ;) ;)

EASTERN

Pittsburgh vs Philadelphia - 6:0 (séria 4:1)

PIT: 3. Malone (HOSSA) PPG, 10. Malkin, 29. HOSSA, 32. Malone (HOSSA) PPG, 39. Staal, 45. Dupuis (HOSSA)

Krásny zápas, od druhej tretiny som počúval, Pittsburgh vyhral zaslúžene, nech si aljak má akékoľvek sympatie, po takýchto výkonoch proste finále bez Pittsburghu by bolo veľmi ochudobnené :) Hossa 1+3, Fluery chytal spoľahlivo a obrana Pittsburghu v niektorých fázach doháňala Philly do zúfalstva, bo sa zdalo, že všade je niekto... A popri tom všetkom 6 gólov v takomto dôležitom zápase, klobúk dolu... Domáca neporaziteľnosť udržaná, Pittsburgh doma v play-off zatiaľ neprehral, celkove posledných 16 zápasov doma vyhral a naposledy prehrali 24. 2. po nájazdoch so San Jose!!! Ale hlavne, že už to máme za sebou, ešte finále, tak nech sa chlapcom dari ;)

Zverejnené

Ah jaj... toto je veru uplne nanic! Dufam ze nakoniec este vsetko dobre dopadne - a to tak ze postupia Stars a vo finale snad zvitazia aj proti Pens! Inak ked tam bude vo finale nahodou Detroit - tak to bude fakt ako nocna mora... wheee - az ma striaslo normalne ked som si to teraz uvedomil

Zverejnené

Ako vidim, stale napriek vsetkemu kvalitu timu neuznas, tak bodaj by to cele Pens vyhrali... :lol:

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov