aljak63 Zverejnené 5. Máj, 2008 Zverejnené 5. Máj, 2008 Ah jaj, strasny vyvoj Playoff! Nakoniec aj lider Eastern a posledny canadsky zastupca Montreal je von :) To ma mrzi azda najviac! Jedine z coho mam radost je postup Dallasu, inak Detroit a Penguins fakt nemozem! No a Philla co sa tyka sympatii je u mna celkom obstojna, az na to ze vyradili Canadiens ... V tejto chvili a za tychto okolnosti by som si najviac prial finale Dallas vs Philadelphia!!! :lol:
tiborco Zverejnené 5. Máj, 2008 Zverejnené 5. Máj, 2008 No, tiež nie som nadšený s priebehom tohtoročných playoff....ale čo sa dá robiť, keď si mám vybrať, tak dúfam, že bude finále Stars vs Penguins. :lol:
bobsapp Zverejnené 5. Máj, 2008 Zverejnené 5. Máj, 2008 čo ti tam prekáža? Že majú kvalitného hráča, ktorý rozhoduje zápasy, napríklad ako túto noc :lol: :)Na východe škoda Montrealu. Dúfam že Phila nebude nerozlúskluteľný oriešok.Západ v poriadku nech už postúpi ktokoľvek.
Tom182 Zverejnené 5. Máj, 2008 Zverejnené 5. Máj, 2008 prekaza ze mi ze ked niektoreho hraca nemam rad a je mi nesympaticky pride to timu ktory mam celkom rad....to sa mi nepaci...maju tam lepsich hracov ako hossa, takze pre mna tam je uplne zbytocny :lol:
tomassi Zverejnené 5. Máj, 2008 Zverejnené 5. Máj, 2008 to hejaj dnešnú noc bol Mariánko úplne zbytočnýšak strelil iba úvodný gól zápasu a potom ešte nejaký ten rozhodujúcidúfam, že sa Pens prehryzú aj cez vynikajúco chytajúceho Biron-a inak STARS rozhodli až vo 4ET8 najdlhší zápas histórie (129:03)nemám rád toto pravidlo, zdá sa mi dosť nezmyselné,ale anglo-americký právny systém, je anglo-americký právny systém :lol:
Tom182 Zverejnené 5. Máj, 2008 Zverejnené 5. Máj, 2008 ano bol zbytocny ten vas marianko :) aj tak by dal ten gol v ot niekto iny...jemu to tam len padlo :) ;) ;)mne sa praveze viac paci viacnasobny overtime, kde sa musi poriadne hrat do poslednej minuty....najazdy su o nicom, tam uz moze vyhrat kazdy debil..je to len o blbom stasti... :lol:
weirdo Zverejnené 5. Máj, 2008 Zverejnené 5. Máj, 2008 tome, objektivita ako rit ... s aljakom ste si podobni ako vajce vajcu, jeden objektivnejsi brat ako druhy :lol: Manovi by som prial Stanley Cup, drzim im palce ...
tomassi Zverejnené 5. Máj, 2008 Zverejnené 5. Máj, 2008 myslím, že vo futbale to platí, že je to o šťastí,ale v hokeji až tak moc nie myslím, že nájazdy sú divácky atrktívnejšie ako pozerať na X-násobné predĺženie,kt. často chýba nábojnajlepšie však bývajú zápasy, kt. sú hne deň po ťakomto x-násobnom predĺženívtedy je hokej skutočne radosť pozerať :) :lol:
Tom182 Zverejnené 5. Máj, 2008 Zverejnené 5. Máj, 2008 v sporte nepoznam vela objektivnych ludi..kazdy si fandi svojim a o tom to je..ked raz toho hraca rad nemam tak moze spravit hocico..ale preco by som ho mal zrazu uznavat? a co ze dal gol v OT? wow..to sa este nikomu nepodarilo :lol: zase vynasat ho niekam slovami "hossa zachranil Pittsburgh!!!" je tiez pekna blbost..ziadny PIT nezachranil a bez neho by bol tiez tam kde je :) jasne divacky atraktivnejsie najazdy su..ale aj tak su o stasti..viac ma bavi pozerat x predlzeni a cakat ci ten moj tim da gol..alebo si sadnut a sledovat najazdy, ktore kludne moze vyhrat aj ten co nehral bohvieako cely zapas..samozrejme je to moj nazor...mna len tie najazdy az tak nebavia :)
bobsapp Zverejnené 5. Máj, 2008 Zverejnené 5. Máj, 2008 o šťastí. Aj v predĺženiach padajú šťastné góly, to už je spravodlivé?Doteraz si pamätám na jediné predlženie, dosť dlhé čo som live pozeral nhl. Ked myslím Hull dával gól Haškovi. STV dávalo. Budú aj tento rok dávať play-off zápasy?Podla mňa najlepší systém je napr. ten čo je teraz na MS. predlzenie 10min, vo finale 20. Dajme tomu že vo finále by tie najazdy nemuseli byť kedže po ňom už nie je žiaden zápas.
Tom182 Zverejnené 5. Máj, 2008 Zverejnené 5. Máj, 2008 presne som cakal kedy niekto napise ze aj v OT padaju stastne goly...daval som tomu 20min..takze som sa prepocital :lol::)dobre tak to dozenme to uplnej absurdity...vlastne vsetky goly su stastne..no nie?
weirdo Zverejnené 5. Máj, 2008 Zverejnené 5. Máj, 2008 TOM vidis, ze by som niekde spomenul "Hossa zachranil Pittsburgh"? To si napisal ty, nie ja. Tvoj absolutny nedostatok objektivity nespociva v tom, ze by si nemal rad nejakeho hraca. To je samozrejme u kazdeho sportoveho fanusika. Podstata je tam, ze neznasas, odmietas docenit a znevazujes uspech kohokolvek, kto ma nieco spolocne so Slovenskom, nech by dokazal hocico (aj keby bol naozaj top spicka a najlepsi). Len tolko som chcel.
Tom182 Zverejnené 5. Máj, 2008 Zverejnené 5. Máj, 2008 a preco si to hned vztiahol na seba? ved tak to vobec nebolo myslene...citoval som jedneho typka od ktoreho som to dnes pocul...ale predstav si ze ja mam dokonca rad a uznavam viaerich slovenskych hracov...prekvapenie, vsak? :lol: ale to som tu uz niekde davnejsie asi riesil...
tomassi Zverejnené 5. Máj, 2008 Zverejnené 5. Máj, 2008 to teda máš, Svatoš, Budaj (ako kedy), Sekera, ...uvidíš, že si obľúbiš aj Maja Hossu, ale budem dávať pozor,keď sa budeš v TN dotknúť SC,budem tam stáť sa paličkou a keď sa ho budeš chcieť dotknúť, resp. chytiť Majov podpísaný dresklepnem Ti po prstoch :lol: myslím, že veta typu "Hossa zachranil Pittsburgh", Hossa vykupiteľom a pod.je úplne bežna v prípade duplom v novinárskom žargónebol hviezdou stretbutia, tak ho nosme na rukáchkeď hráčov môžme zatracovať počas ich slabých výkonov, kríz, dokonca ešte pred tým ako majú možnosť niečo ukázaťprečo nerobiť aj totoduplom toto nie je prípad 2 gólového Petra SejnuMarián už má čo si v NHL odprdené a je vtejto lige pojmomchyba je však niekde indeTebe je ako sám píšeš nesympatický a preto odmietaš uznať akékoľvek jeho kvalitytrošku smutné
bobsapp Zverejnené 5. Máj, 2008 Zverejnené 5. Máj, 2008 vlastne vsetky goly su stastne..no nie? ty si napísal že nájazdy sú len o šťastí čo nie je pravda a reagoval som iba na túto jedinú vetu a napísal som že v predĺžení tiež padajú šťastné góly takže ani neviem ako si tú "citáciu" myslel :lol: inač spomenul som si ešte že raz som sa skoro ráno zobudil a stihol som ako NJ dvíhalo nad hlavu pohár. Takže, ešte vtedy bolo viacnásobné predĺženie v poriadku :)
Tom182 Zverejnené 5. Máj, 2008 Zverejnené 5. Máj, 2008 no je ich viacej ;) najma vsak mladych hracov...Budaja nemam rad ako kedy...toho mam rad stale a stale hovorim ze to je najkvalitnejsi brankar ktoreho SK ma...mozno to tak vyznieva ze ho nemam niekedy rad, lebo mam radsej Theodora..a vzdy som radsej ked chyta Theodore..tym sa vsak moj vztah k Budajovi nemeni...a to ver ze ked pride SC hocikam...ja tam nebudem..takze si ani tu palicku brat nemusis :lol: ani keby ho doniesol Andrej Sekera do PD ani vtedy by som tam nesiel :) jasne ze ked sa mozu hraci zatracovat mozu sa aj velebit...ale preco potom zatracovat hracov? toto som nikdy neuznaval u tych ktorym fandim..ked im fandim tak im fandim a nezatracujem ako mnoho ludi...ako taka olympiada v Salt Lake...vtedy ich zatracoval kazdy..a teraz sa niekto zacuduje..ja som slovakov objahoval...ale odvtedy sa vela zmenilo :) ano vela u mna zohravaju sympatie...sice mozem napisat ze patri hossa k najlepsim slovenskym hracom...ale pre mna to neznamena nic..ja budem mat v tom pomyselnom rebricku vzdy niekoho ineho tam horea sympatie a oblubenost ide ruka v ruke...uz som pocul aj take nazory ze Gretzky stal za velke hovno... ...najazdy v hokeji su ako penalty vo futbale (pre mna) naozaj len o stasti...ale vidim ze v tomto sa nezhodneme ;) kazdy asi bude mat stale svoju pravdu... ;)
tomassi Zverejnené 5. Máj, 2008 Zverejnené 5. Máj, 2008 no vidíš TOM, že vieš písať aj objektívne (a to nepíšem, kvôli tej poslednej vete, práveže vďaka celému kontextu príspevku) uz som pocul aj take nazory ze Gretzky stal za velke hovno... tak tvrdo by som to nepovedal, ale myslím, že minimálne Mario Lemiux bol lepší ako GreatONE na Wayne-ovi ma najviac štvú 2 veci to, že mu započítali aj body zo súťaže, kt. hral počas rozdelenia NHL, teda vo WHA a tie jeho samostné nájazdy - bomby z metra, dvoch na brankára, proste také niečo ako Chára, ale z bližšej vzdialenosti
Tom182 Zverejnené 5. Máj, 2008 Zverejnené 5. Máj, 2008 Mario Lemieux vs. Wayne Gretzkytak to je nekonecny zacarovany kruh...ktory sa asi nikdy nerozluskneu mna je vitaz Wayne..pre mna bol genius, ktory by ten hokej vedel hrat aj poslepiacky....zase na druhu stranu keby Maria neprenasledovali zdravotne problemy..neviem neviem by si neprehodili miesta v bodovani.. ked uz sa to takto nacrtlo....tak aj pre ostatnych otazka: Gretky ci Lemieux??
tomassi Zverejnené 5. Máj, 2008 Zverejnené 5. Máj, 2008 ako som už písal, pre mňa je to zraneniami prenasledovaný SuperMARIOtento "spor" je niečo podobné ako vo futbale Pelé vs. Maradonano naspäť k hokeju
aljak63 Zverejnené 5. Máj, 2008 Zverejnené 5. Máj, 2008 Trochu odveci otazka v strede playoff :lol: tak ale je to vzdy dilema povedat kto je lepsi... Pre mna je to vsak THE GREAT ONE - Wayne Gretzky! Vzdy som ho mal radsej, skoda ze v Blues si zahral len 18 zapasov, ale to nieje dovod preco Wayna mam radsej ako Maria! Odpoved na otazku preco mam Maria menej radsej je ze hral v Pittsburghu celu karieru - a to je pre mna viacmenej neoblubeny team, takze sa to automaticky taha aj na neho! Ale bezpochyby - obaja su obrovske ikony NHL a vzdy sa bude polemizovat kto bol lepsi!
aljak63 Zverejnené 6. Máj, 2008 Zverejnené 6. Máj, 2008 A co sa tyka tych najazdov vs predlzeni, tak aj ja som za to aby sa v NHL playoff zachovali predlzenia - je to proste tradicia hrat o Golden goal! Inak, vobec sa mi nelubi ako sa hraju predlzenia vo futbale - uz to nieje hra o Golden goal, ale taktizovanie este aj v predlzeni! :lol: ale to uz je na inu temu! Proste najazdy su fajn na MS - lebo tam to je proste tiez tradicne ze sa v dolezitych zapasoch rozhoduje na najazdy... btw. v tom 130minutovom zapase mali brankari skvele statistiky: Turco 61/62, Nabokov 53/55 :)
Ignatius Zverejnené 6. Máj, 2008 Zverejnené 6. Máj, 2008 Aljak, ako ťa tak čítam, tak odteraz každú výhru Pens ti z celého srdca venujem :) Všetcia poznáme tvoj postoj, ale priemer raz za koľko príspevkov to spomínaš, sa neustále zvyšuje... Ja tiež absolútne nemusím New Jersey a Detroit, ale neomieľam to zakaždým, keď vyhrajú, a veď načo ;) No hard feelings pal, len mi to už nedalo :) A ešte k otázke The Great One Vs. Le Magnifique - moja odpoveď je, že obaja boli š.p.i.č.k.a v hokeji, sú neporovnateľní, každý jedinečný tým svojím... tu sa nedá rozhodnúť kto je lepší - pre každého sa nájde nejaké kritérium v jeho prospech, skôr kto je obľúbenejší... A tým je pre mňa Lemieux práve pre tú príčinu, pre ktorú ho Aljak toľko nemusí ;) A nedá mi nerýpnuť si - kto mal správne tipy na postupujúcich? :lol:
aljak63 Zverejnené 6. Máj, 2008 Zverejnené 6. Máj, 2008 Ja som uhadol oboch postupujucich z Western... ale u Eastern mi to vobec nevyslo pretoze vypadnutie Canadiens aj Rangers som veruze necakal! Som teda zvedavi na finale konferencii, tak si podme spolu opat zatipovat na vysledky serii... Moje tipy: EASTERN - Pittsburgh vs Philadelphia - 3:4 WESTERN - Detroit vs Dallas - 4:2 btw. su to len tipy, nie zelania :) (inak by si samozrejme prajem finale Philadelphia vs Dallas) ________________ Inak - uz teraz je iste ze SC pojde po tomto rocniku NHL aj do SUOMI :lol: Philadelphia - S.Kapanen, K.Timonen, L.Kukkonen, A.Niittymaki Dallas - J.Lehtinen, A.Miettinen, N.Hagman Pittsburgh - J.Ruutu Detroit - V.Filppula
Ignatius Zverejnené 6. Máj, 2008 Zverejnené 6. Máj, 2008 No ja som si rýpol cielene, lebo mne tip vyšiel :lol: A teraz aktuálne tipy: EASTERN - Pittsburgh vs Philadelphia - 4:3 WESTERN - Detroit vs Dallas - 4:3 Uvidíme, ja tipujem dosť vyrovnané série... A na výchiode verím, že ofenzívna sila Pens má na to zastaviť Flyers aj napriek skvelej forme Birona. Keď už aj Laraque je schopný dať dôležité góly v play-off, tak tam už musí byť nejaká tá sila v ofenzíve :)
Ignatius Zverejnené 9. Máj, 2008 Zverejnené 9. Máj, 2008 A už nám začalo finále konferencie na západe: WESTERN Detroit vs Dallas - 4:1 (seria 1:0)
Odporúčané príspevky