tiborco Zverejnené 17. Apríl, 2008 Zverejnené 17. Apríl, 2008 Tak pomaly to začína byť v riti - zatiaľ Devils prehrávajú 1:3 na zápasy...ach jaj :lol: ...No nič, treba veriť v zázrak, ale proti Rangers sa Devils nedarí...
tomassi Zverejnené 18. Apríl, 2008 Zverejnené 18. Apríl, 2008 Kapitán medveďov zavelil gólom do útoku a na výsledku to je hneď vidieťHabs 1:5 Bruins Jose zaznamenal skvelých 38 zákrokovWilds svojho súpera prestrieľali 40:17, no ani to nestačilozápas sa podľa predpokladov skončil 2:3, tentoraz však nie popredĺžení
aljak63 Zverejnené 18. Apríl, 2008 Zverejnené 18. Apríl, 2008 Ah jaj, ten Boston ma sere! EASTERN Montreal vs Boston - 1:5 (seria 3:2) P.Nokelainen 0+1 Philadelphia vs Washington - 4:3pp (seria 3:1) WESTERN San Jose vs Calgary - 4:3 (seria 3:2) M.Kiprusoff 4/26 Minnesota vs Colorado - 2:3 (seria 2:3) N.Backstrom 3/17 Dallas vs Anaheim - 3:1 (seria 3:1)
Tom182 Zverejnené 18. Apríl, 2008 Zverejnené 18. Apríl, 2008 skvele COL sa ujalo vedenia..co viac som si dnes mohol priat? paradicka! uz nam ostava vyhrat len jeden tazky zapas a sme tam kde PIT :lol:
aljak63 Zverejnené 19. Apríl, 2008 Zverejnené 19. Apríl, 2008 A mame dalsieho postupujuceho - NY Rangers ide dalej! A tym padom ked sa niekto raduje, tak je tu logicky musi byt aj niekto kto smuti - a su to prave Devils, ktory sa takto lucia s PlayOff... Proste to Devils na Rangers nevie - a to sa aj teraz dokonale potvrdilo (celosezonny pomer 13 zapasov je teda : NYR vs NJD - 11:2)! K postupu sa priblizili aj Detroit, ah no to je skoda, ale Dan Ellis sa v branke rozhodne nenudil - 2/54! Skoda len toho vysledku... Ducks predlzilo svojim vitazstvom seriu este minimalne o zapas dlhsie - takze este nic nieje stratene! EASTERN New Jersey vs NY Rangers - 3:5 (seria 1:4) ... POSTUPUJE NY RANGERS!!! WESTERN Detroit vs Nashville - 2:1pp (seria 3:2) V.Filppula 1+0 Anaheim vs Dallas - 5:2 (seria 2:3) T.Selanne 1+1 - J.Lehtinen 0+1
Tom182 Zverejnené 19. Apríl, 2008 Zverejnené 19. Apríl, 2008 necakal som ze NYR vs. NJD bude taka jasna zalezitost :lol: malo to rychly spad a Devils su uz vonku...skoda...som zvedavy ci Martin Brodeur zavita na domace MS :)DET vs. NSH bol dnes zase o stasti...NSH dal na 1:1 v poslednej minute..a DET zase vitazny gol v predlzeni..
tiborco Zverejnené 19. Apríl, 2008 Zverejnené 19. Apríl, 2008 Tak je to v prdeli... :) napriek tomu, že Rangers v základnej časti vyhrali vzájomných zápasoch nad Devils 7:1, tiež som v playoff čakal, že to bude tesnejšie, som si myslel, že by to mohlo byť 4:3 v prospech Devils :lol: ...no ale stalo sa žial takto :)
aljak63 Zverejnené 20. Apríl, 2008 Zverejnené 20. Apríl, 2008 Na uvod treba povedat ze uz pozname 3.postupujuceho do 2.kolo a su nim Colorado Avalanches! Nooo a bohuzial vypadava Minnesota Wild ... co je pre mna celkom prekvapenie, ale taky je hockey! No a teraz pom do Eastern: Uz ma totalne seru Bruins! To co ma toto znamenat? Dufam ze Montreal v Game 7 zaberu a nedaruju tym medvedom dalsie vitazstvo lebo by to bola hotova hockeyova katastrofa! Saku Koivu je spat po zraneni a blysol sa 2 Assistenciami! Noo a Capitals sa asi uvedomili a zacali dotahovat - tam som este zvedavy ako to dopadne, lebo nemyslim ze daruju Flyers postup len tak zadarmo... EASTERN Boston vs Montreal - 5:4 (seria 3:3) S.Koivu 0+2 Washington vs Philadelphia - 3:2 (seria 2:3) WESTERN Colorado vs Minnesota - 2:1 (seria 4:2) ... POSTUPUJE COLORADO!!! N.Backstrom 2/30
Tom182 Zverejnené 20. Apríl, 2008 Zverejnené 20. Apríl, 2008 skveleeeee...COL prave porazilo MIN!! 2:1 a celkovo v serii 4:2 na zapasy! este chyba zdolat troch superov a SC bude doma v Denveri :lol:
tomassi Zverejnené 20. Apríl, 2008 Zverejnené 20. Apríl, 2008 Po tom, čo som dnes videl, tak postup Lavín prekvapením ani nie jeWilds hrali otrasne a vraj to bol ich najlepší výkonlietali po ľade jak odtrhnuté vagóny a ani jeden jedný raz som nevidel, že by obranca vyviezol puktí pomaly nechodili ani do útočného pásma, maximálne po červenú a henten fkr, ešte aj na 1. tretinu rozdelil Dema s Gáboromku koncu ich dal dokopy a tak hral aspom jeden útokšak aj ten jediný gól rezultoval z ich spolupráce treba však povedať, že COL hralo v obrane skutočne na úrovni a keď sa aj WILDS cez nich dostali(samozrejme nahodením puku, ako inak), tak tam bol José Habs - Bruinstak takýto zvrat nečakal azda niktopán Price mal záver sezóny fantastický, no posledné 2 zápasy idú na jeho triko,Zdeno 26:55, 1A, +2
aljak63 Zverejnené 21. Apríl, 2008 Zverejnené 21. Apríl, 2008 Dneska sa hralo len vo Western ... A mame dalsich dvoch postupujucich! Su nimi Dallas a bohuzial aj Detroit! Nooo a playoff sa luci s Nashvillom, a Anaheimom - takze minulorocny vitaz SC to uz neobhaji! U Western uz mame teda takmer celu postupujucu stvoricu, ktoru doplni vitaz velice napinavej serie Sharks vs Flames, ktore sa dneska dostala do stadia 3:3! WESTERN Nashville vs Detroit - 0:3 (seria 2:4) ... POSTUPUJE DETROIT!!! Calgary vs San Jose - 2:0 (seria 3:3) M.Kiprusoff 0/21 Dallas vs Anaheim - 4:1 (seria 4:2) ... POSTUPUJE DALLAS!!! J.Lehtinen 0+2
aljak63 Zverejnené 22. Apríl, 2008 Zverejnené 22. Apríl, 2008 A je to tu ... Montreal ide dalej!!! V poslednom zapase ukazali Bostonu dovod preco postupovali do PlayOff z 1.miesta, a tak Bruins balia kufre a idu kade lahsie! Mile od nich! Naopak Philla vs Caps - to stale nieje rozlustene! Dneska opat Caps vyhrali a vyrovnali seriu na 3:3! V 2.kole playoff mame uz 6 teamov (MTL, PIT, NYR / DET, COL, DAL), a chybaju teda uz len 2 teamy co sa dostanu do 2.kola - Washington/Philadelphia, SanJose/Calgary! Ale dalsie dvojice sa nam uz celko rysuju (ako? - to sem hodim v dalsom prispevku) :lol: EASTERN Montreal vs Boston - 5:0 (seria 4:3) ... POSTUPUJE MONTREAL!!! S.Koivu 0+1 Philadelphia vs Washington - 2:4 (seria 3:3) K.Timonen 0+1
aljak63 Zverejnené 22. Apríl, 2008 Zverejnené 22. Apríl, 2008 Temou tohto prispevku bude teoria KTO s KYM bude v 2.kole playoff... :lol: Vsetko to zalezi od 2 zapasov kde sa doriesi otazka, kto ide dalej! EASTERN Vsetko zavisi od zapasu:Washington vs Philadelphia Ak vyhra Washington: Montreal vs NY Rangers Pittsburgh vs Washington Ak vyhra Philadelphia: Montreal vs Philadelphia Pittsburg vs NY Rangers WESTERN Vsetko zavisi od zapasu:San Jose vs Calgary Ak vyhra San Jose: Detroit vs Colorado San Jose vs Dallas Ak vyhra Calgary: Detroit vs Calgary Dallas vs Colorado
tiborco Zverejnené 22. Apríl, 2008 Zverejnené 22. Apríl, 2008 No pevne verím, že na východe to zvládnu Capitols...myslím si, že aj mnoho fanúšikov by bolo zvedavých na súboj Penguins a Capitols :lol: ...no a ja navyše Flyers nemusím :) No a na západe pevne dúfam, že Flames postúpia... :)
aljak63 Zverejnené 22. Apríl, 2008 Zverejnené 22. Apríl, 2008 Tak to by bol vazne suboj titanov: Crosby & Malkin vs Ovechkin & Backstrom :lol:
aljak63 Zverejnené 23. Apríl, 2008 Zverejnené 23. Apríl, 2008 Dneska sa nam teda rozhodlo o postupujucich do 2.kola ... Eastern: V drame az dokonca rozhodol v 66.minute Lupul a poslal tak Phillu do dalsich bojov a Capitals sa pobera uz teraz prec (aj s hviezdnym Alexom The Great)! V 2.zapase sa Sharks vyprevadili von z playoff Calgary, je mi smutno najma kovli Miikkovi, ktoremu to ale dneska vobec nevyslo - skoda toho v takomto dolezitom zapase! EASTERN Washington vs Philadelphia - 2:3pp (seria 3:4) ... POSTUPUJE PHILADELPHIA!!! S.Kapanen 1+0, K.Timonen 0+2 WESTERN San Jose vs Calgary - 5:3 (seria 4:3) ... POSTUPUJE SAN JOSE!!! M.Kiprusoff 4/30 _________________________________________ Dvojice pre 2.kolo Playoff EASTERN Montreal vs Philadelphia Pittsburg vs NY Rangers WESTERN Detroit vs Colorado San Jose vs Dallas
Tom182 Zverejnené 23. Apríl, 2008 Zverejnené 23. Apríl, 2008 skoda tej Philly tam to bolo dooost tesne a mohol postupit aj WSH..spravil by mi tym vacsiu radost...
tiborco Zverejnené 23. Apríl, 2008 Zverejnené 23. Apríl, 2008 Sakra, tak vôbec to nevyšlo - aj Flames aj Capitols sú out :lol: ...čo už, dúfam, že na východe postúpia do finále konferencie Montréal a Pittsburgh a na západe Colorado a Dallas...teda toto je moje prianie, bodaj by to aspoň z časti vyšlo :)
Tom182 Zverejnené 23. Apríl, 2008 Zverejnené 23. Apríl, 2008 COL vs. DET skvela seria...uz sa na nu tesim a verim ze sa podari lavinam zasypat tie hnusne cervene kridla...bolo by to skvele..pre mna je uz toto take male finale :lol: a na zaver jedna pesnicka na dotvorenie atmosfery "Red Wings Suck" :)
weirdo Zverejnené 23. Apríl, 2008 Zverejnené 23. Apríl, 2008 Skooooda, ze sa Sens nepodarilo zopakovat minulorocny uspech :lol: ale tak aspon Montreal, go go go!
aljak63 Zverejnené 23. Apríl, 2008 Zverejnené 23. Apríl, 2008 NHL PLAYOFF REVIEW - Conference Quarterfinals EASTERN MONTREAL vs Boston - 4:3 (Skore 19:15) PITTSBURGH vs Ottawa - 4:0 (Skore 16:5) Washington vs PHILADELPHIA - 3:4 (Skore 20:23) New Jersey vs NY RANGERS - 1:4 (Skore 12:19) WESTERN DETROIT vs Nashville - 4:2 (Skore 17:12) SAN JOSE vs Calgary - 4:3 (Skore 19:17) Minnesota vs COLORADO - 2:4 (Skore 12:17) Anaheim vs DALLAS - 2:4 (Skore 13:20) Scoring leaders 1. D.Briere (PHI) - 11 (6+5) 2. J.Iginla (CGY) - 9 (4+5) 3. A.Ovechkin (WSH) - 9 (4+5) 4. V.Prospal (PHI) - 9 (3+6) 5. R.Clowe (SJS) - 8 (4+4)
aljak63 Zverejnené 23. Apríl, 2008 Zverejnené 23. Apríl, 2008 NHL PLAYOFF PREVIEW - Conference Semifinals EASTERN Montreal vs Philadelphia Vzajomnych zapasov - 4 Pomer vitaztiev - 4:0 Skore - 15:6 Pittsburgh vs NY Rangers Vzajomnych zapasov: 8 Pomer vitaztiev - 3:5 Skore - 16:21 WESTERN Detroit vs Colorado Vzajomnych zapasov - 4 Pomer vitaztiev - 4:0 Skore - 11:2 San Jose vs Dallas Vzajomnych zapasov - 8 Pomer vitaztiev - 4:4 Skore - 21:24
tomassi Zverejnené 24. Apríl, 2008 Zverejnené 24. Apríl, 2008 takže Eastern-ňácke finále by malo byť medziHans a Pens no na západe to také jasné niejeaspom čo sa súboja žralokov týka
weirdo Zverejnené 24. Apríl, 2008 Zverejnené 24. Apríl, 2008 tomassi, co su Hans a Pens? Penguins mi do toho ramca zapada, ale z Canadiens a Flyers si vybrat akosi neviem ..
aljak63 Zverejnené 24. Apríl, 2008 Zverejnené 24. Apríl, 2008 Moje tipy: EASTERN Montreal vs Philadelphia - 4:2 Pittsburgh vs NY Rangers - 3:4 WESTERN Detroit vs Colorado - 4:1 San Jose vs Dallas - 3:4 !!! Ale urcite ovela radsej by som bol ak by postupili Avalanches :lol:
Odporúčané príspevky