Tom182 Zverejnené 20. Marec, 2008 Zverejnené 20. Marec, 2008 ak ked Sekera neboduje..je super ze hrava..a stale viac a viac..konecne sa mu to splnilo!
aljak63 Zverejnené 21. Marec, 2008 Zverejnené 21. Marec, 2008 Ah jaj... no uz je to opat dalsi smutny koniec sezony a moje Blues znovu nebude v Playoff !!! :lol: fakty hovoria jasne: Poslednych 15 zapasov = 2 vyhry & 13 prehier! :) 25 sezon pred LockOutom Blues pravidelne postupovalo do playoff, potom prisiel ten idiotsky lockout, a odvtedy St.Louis kazdorocne do PlayOff nepostupuje... je uplne jasne ze ten nezmysleny lockout poriadne poskodil Blues, a nie len im, ale aj celej NHL! :)
Tom182 Zverejnené 21. Marec, 2008 Zverejnené 21. Marec, 2008 hmm COL prehralo o gol :lol: Lockout bola najvacsia debilina co sa v NHL udiala...vsetko sa zmenilo a pomiesalo..proste hnus
tomassi Zverejnené 21. Marec, 2008 Zverejnené 21. Marec, 2008 Blues poškodilo viacero vecíhlavne že sa zbavili SlovakPackLine o LockOut-e sa vyjadrovať ani nejdemuž NHL nie je čo bývalaa to rotovanie hráčov jej len a len škodí
tiborco Zverejnené 22. Marec, 2008 Zverejnené 22. Marec, 2008 Kurník, prehra Devils s Islanders 1:3 :) ...čo užOvechkin dal v noci dva góly a zaznamenal 60. gól v sezóne...Paráda :lol:
Tom182 Zverejnené 22. Marec, 2008 Zverejnené 22. Marec, 2008 Alex the Great...je skvely..60golov..to je paradicka!! toho hraca by som si veeelmi rad pozrel na zivo
tiborco Zverejnené 23. Marec, 2008 Zverejnené 23. Marec, 2008 Kurník Devils dostali výprask od Penguins - 1:7 :lol: ....4. prehra Devils za posledných 10 zápasov :)
Tom182 Zverejnené 25. Marec, 2008 Zverejnené 25. Marec, 2008 skvele COL porazilo CGY 2:0 a Jose Theodore si po dlhsom case pripisal shutout :lol: :)
tiborco Zverejnené 26. Marec, 2008 Zverejnené 26. Marec, 2008 No "super"...ďalšia prehra Devils a opäť s Penguins :lol: - tentoraz "len" 0:2 :)
tomassi Zverejnené 27. Marec, 2008 Zverejnené 27. Marec, 2008 si zabudol napísať, že ten druhý dal Majo HossaPens podľa mňa najhorúcejší kandidát na StanleyCup(dúfam, že nevyletie hneď v prvom kole) aj Radivojevičovým pričineným sa Wilds vrátili späť na prvú priečku v divízii
Tom182 Zverejnené 29. Marec, 2008 Zverejnené 29. Marec, 2008 COL aj dnes zvitazilo..porazilo rivala v konferencii EDM..5:4pp....Peter Forsberg 3a..krasa :) Pens ma velku sancu na SC..no keby ho vyhrali tak pred rokom..mal by som z toho viac radosti :lol: teraz mi tam uz nieco nesedi ;):)
tiborco Zverejnené 29. Marec, 2008 Zverejnené 29. Marec, 2008 No konečne Devils po piatich prehratých zápasoch vyhrali horko ťažko 5:4 SO nad Flyers :lol: Už bolo na čase...
tomassi Zverejnené 30. Marec, 2008 Zverejnené 30. Marec, 2008 Kazdy co vcera pozeral LAK - DAL musi vediet, ze asistenciu si pripisal Miso Handzus(vybojoval puk) no asistenciu miesto 26 pripisali 29 aspom podla hlasatela na stadione vyzeralo to, že Majo Hossa bude po pauzovať a on v 11. minúte už skóruje pome Majo
Tom182 Zverejnené 31. Marec, 2008 Zverejnené 31. Marec, 2008 dnes ma nahneval gaborik..dva goly proti COL..to sa predsa nerobi :lol: Andrej Sekera..skoroval v predlzeni a BUF porazilo BOS...tak toto mi zase spravilo radost :)
Tom182 Zverejnené 1. Apríl, 2008 Zverejnené 1. Apríl, 2008 ATL dnes celkom pekne uhrala vysledok 2:0...oba goly Kovalchuk..a Kari Lehtonen pochytal vsetkych 36 striel..to uz je slusny vykon :lol:NYR zdolalo v ot PIT..2:1..Chris Drury vitazny gol...no PIT dosiahol hranicu 100.bodov :)
aljak63 Zverejnené 4. Apríl, 2008 Zverejnené 4. Apríl, 2008 Po dnesku je znamych novych kopu postupujucich do playoff a uz je znamy ja vitaz Presidents trophy! Tak na uvod snad nieco o definitive ohladom Presidents trophy... Detroit Red Wings :lol: nocomment!!! A teraz prejdeme k ostatnym postupujucim, z Western uz je kompletnych vsetkych 8 postupujucich teamov, aj ked este neni iste uplne poradie, takze ani dvojice sa nedaju uplne urcit...ale postupujuci z Western su: Detroit, San Jose, Minnesota, Anaheim, Dallas, Colorado, Calgary, Nashivlllea kto sa nedostal? Vancouver, Edmonton, Chicago, Phoenix, Columbus, BLUES :), LosAngeles Co sa tyka Eastern, tam je situacia trochu zamotanejsia...Isto postupujuci do playoff: Pittsburgh, Montreal, New Jersey, RangersTychto 5 teamov je este v hre o 4 postupove miesta: Carolina, Ottawa, Boston, Washington, PhiladelphiaA mimo playoff ostali: Buffalo, Florida, Toronto, Islanders, Atlanta, Tampa Bay Co sa tyka ostatnych ostanych trofeji udelovanych po zakladnej casti vyzera to zatial takto:ART ROSS TROPHY: 1.Ovechkin (112) ... 2.Malkin (106), 3.Datsyuk (97) ... jednoznacne to vyzera na Alexa the Great!Maurice 'Rocket' Richard Trophy: 1.Ovechkin (65) ... 2.Kovalchuk (52), 3.Iginla (49) ... nieje co riesitWilliam Jennings Trophy: 1.Detroit (183), 2.Anaheim (186), 3.San Jose (189) ... zrejme DetroitRoger Crozier Award: 1.Ellis (92,4%), 2.Conklin (92,3%), 3.Giguere (92,3%) ... toto bude este dramaticke!Plus/Minus Award: 1.Datsyuk (+41), 2.Lidstrom (+40), 3.Heatley (+33) ... takze niekto z dvojice RedWings
aljak63 Zverejnené 4. Apríl, 2008 Zverejnené 4. Apríl, 2008 Aaaaaawh... no toto muselo dost bolet: Mark Bell Hits Daniel Alfredsson :lol:
Tom182 Zverejnené 5. Apríl, 2008 Zverejnené 5. Apríl, 2008 co bolo brutalne na hite Bergenheim vs. Hossa? ved sa len nestastne zrazili..este bolo vidiet ako sa chce Bergenheim uhnut len uz nestihol a do hosu narazil...ci brutalne to bolo len preto, ze to je slovak? lebo iny dovod nevidim... wow..Mark Bell...slusne zostrelil Alfredssona.. :lol:
aljak63 Zverejnené 5. Apríl, 2008 Zverejnené 5. Apríl, 2008 A po dnesku je zname aj takmer kompletny zoznam postupujucich z Eastern: 1.Pittsburgh, 2.Monteral, 3.Washington (Carolina), 4.NewJersey, 5.Rangers, 6.Boston, 7.Ottawa, 8.Philadelphia len jedno neni este 100% iste... ci postupi z 3.miesta (ako veduci team SouthEast) Capitals alebo Hurricanes! Vlastne ono je to uz aj celkom pravdepodobne ze tam budu Capitals... a staci im len neprehrat o viac ako 6 goalov - co teda pochybujem zeby od Floridy dostali taky debakel! Co sa tyka playoff dvojic tak to zatial neni uplne vykrystalizovane! Akurat uz teraz je jasne ze jedna z dvojic bude Detroit vs Nashville ... nad ostatnymi dvojicami sa da len polemizovat - ale cas ukaze riesenie! :lol:
tiborco Zverejnené 5. Apríl, 2008 Zverejnené 5. Apríl, 2008 No tak Devils budú hrať s Rangers...nadšený nie som (Rangers nemusím teda) a aj preto enormne dúfam, že porazíme Rangers...no a verím, že Capitols si udržia miesto, Alexa by bolo skvelé vidieť v playoff... :lol: Taktiež som rád, že na západe Flames postúpili... :) Takže Go Devils!! :)
tomassi Zverejnené 5. Apríl, 2008 Zverejnené 5. Apríl, 2008 dnes som sa pekne pobavil na výsledkuCAR 3: 4 FLO :lol: z tretieho nasadeného miesta je zrazu nepostup do play-offtú Juhovýchodnú Divíziu Atlanta ThrashersCarolina HurricanesFlorida PanthersTampa Bay LightningWashington Capitals by mali rozpustiť a potreiediť to nanovosezónu čo sezónu je tam jeden solídny team(víťaz, resp. finalista PO) a možno ešte jeden čo ako tak sekundujezvyšok pekný odpad, kt. má body len vďaka tomu, že hrajú spolu 100 zápasov
aljak63 Zverejnené 7. Apríl, 2008 Zverejnené 7. Apríl, 2008 Po dnesnej noci uz definitivne pozname dvojice pre PlayOff: EASTERN Montreal vs Boston Pittsburgh vs Ottawa Washington vs Philadelphia New Jersey vs NY Rangers WESTERN Detroit vs Nashville San Jose vs Calgary Minnesota vs Colorado Anaheim vs Dallas A samozrejme trofeje ktore sa udeluju po zakladnej casti: ART ROSS TROPHY: Alexander Ovechkin (112 points) Maurice Richard Trophy: Alexander Ovechkin (65 goals) William Jennings Trophy: C.Osgood / D.Hasek (184 GA) Roger Crozier Award: Dan Ellis (92,4%) Plus/Minus Award: Pavel Datsyuk (+41) Presidetns Trophy: Detroit Red Wings (115 pts)
Tom182 Zverejnené 7. Apríl, 2008 Zverejnené 7. Apríl, 2008 COL dnes sice tesne ale nakoniec porazili MIN...Foppa 3a...dufam, ze tymto stylom budu pokracovat aj v playoff proti MIN super..Alex Ovechkin ma dve trofeje..k nim este prida nieco po sezone...je to jeho sezona :lol: 65g je viac nez skvele
tomassi Zverejnené 8. Apríl, 2008 Zverejnené 8. Apríl, 2008 takže moje tipy na postupujúcich EASTERN Montreal vs Boston Pittsburgh vs Ottawa Washington vs Philadelphia New Jersey vs NY Rangers WESTERN Detroit vs Nashville San Jose vs Calgary Minnesota vs Colorado Anaheim vs Dallas Mišo Handzuš vyhlásený za najhoršiu investíciu sezóny ani sa nečudujem toto je taká polovica z toho St.Luis, resp. Philla Handzuša čosa týka hernej ale aj fyzickej stránky
aljak63 Zverejnené 8. Apríl, 2008 Zverejnené 8. Apríl, 2008 Moje tipy na playoff serie: EASTERN Montreal vs Boston - 4:0 Pittsburgh vs Ottawa - 2:4 Washington vs Philadelphia - 3:4 New Jersey vs NY Rangers - 0:4 WESTERN Detroit vs Nashville - 4:2 San Jose vs Calgary - 3:4 Minnesota vs Colorado - 4:2 Anaheim vs Dallas - 1:4 Poznamka na zaver: Neni su to priania, ale tipy :lol:
Odporúčané príspevky