Skočiť na obsah

NHL (po sezónu 2007/2008)

Odporúčané príspevky

Zverejnené

ak ked Sekera neboduje..je super ze hrava..a stale viac a viac..konecne sa mu to splnilo!

• Odpovedí 717
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• tomassi

198

• Tom182

120

• aljak63

103

• Ignatius

97

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

Ah jaj... no uz je to opat dalsi smutny koniec sezony a moje Blues znovu nebude v Playoff !!! :lol:

fakty hovoria jasne: Poslednych 15 zapasov = 2 vyhry & 13 prehier! :)

25 sezon pred LockOutom Blues pravidelne postupovalo do playoff, potom prisiel ten idiotsky lockout, a odvtedy St.Louis kazdorocne do PlayOff nepostupuje... je uplne jasne ze ten nezmysleny lockout poriadne poskodil Blues, a nie len im, ale aj celej NHL! :)

Zverejnené

hmm COL prehralo o gol :lol:

Lockout bola najvacsia debilina co sa v NHL udiala...vsetko sa zmenilo a pomiesalo..proste hnus

Zverejnené

Blues poškodilo viacero vecí

hlavne že sa zbavili SlovakPackLine

o LockOut-e sa vyjadrovať ani nejdem

už NHL nie je čo bývala

a to rotovanie hráčov jej len a len škodí

Zverejnené

Kurník, prehra Devils s Islanders 1:3 :) ...čo už

Ovechkin dal v noci dva góly a zaznamenal 60. gól v sezóne...Paráda :lol:

Zverejnené

Alex the Great...je skvely..60golov..to je paradicka!! toho hraca by som si veeelmi rad pozrel na zivo

Zverejnené

Kurník Devils dostali výprask od Penguins - 1:7  :lol: ....4. prehra Devils za posledných 10 zápasov :)

Zverejnené

skvele COL porazilo CGY 2:0 a Jose Theodore si po dlhsom case pripisal shutout :lol: :)

Zverejnené

No "super"...ďalšia prehra Devils a opäť s Penguins :lol: - tentoraz "len" 0:2  :)

Zverejnené

si zabudol napísať, že ten druhý dal Majo Hossa

Pens podľa mňa najhorúcejší kandidát na StanleyCup(dúfam, že nevyletie hneď v prvom kole)

aj Radivojevičovým pričineným sa Wilds vrátili späť na prvú priečku v divízii

Zverejnené

COL aj dnes zvitazilo..porazilo rivala v konferencii EDM..5:4pp....Peter Forsberg 3a..krasa :)

Pens ma velku sancu na SC..no keby ho vyhrali tak pred rokom..mal by som z toho viac radosti :lol: teraz mi tam uz nieco nesedi ;):)

Zverejnené

No konečne Devils po piatich prehratých zápasoch vyhrali horko ťažko 5:4 SO nad Flyers :lol:

Už bolo na čase...

Zverejnené

Kazdy co vcera pozeral LAK - DAL musi vediet, ze asistenciu si pripisal Miso Handzus(vybojoval puk) no asistenciu miesto 26 pripisali 29 aspom podla hlasatela na stadione

vyzeralo to, že Majo Hossa bude po

pauzovať

a on v 11. minúte už skóruje

pome Majo

Zverejnené

dnes ma nahneval gaborik..dva goly proti COL..to sa predsa nerobi :lol:

Andrej Sekera..skoroval v predlzeni a BUF porazilo BOS...tak toto mi zase spravilo radost :)

Zverejnené

ATL dnes celkom pekne uhrala vysledok 2:0...oba goly Kovalchuk..a Kari Lehtonen pochytal vsetkych 36 striel..to uz je slusny vykon :lol:

NYR zdolalo v ot PIT..2:1..Chris Drury vitazny gol...no PIT dosiahol hranicu 100.bodov :)

Zverejnené

Po dnesku je znamych novych kopu postupujucich do playoff a uz je znamy ja vitaz Presidents trophy!

Tak na uvod snad nieco o definitive ohladom Presidents trophy... Detroit Red Wings :lol: nocomment!!!

A teraz prejdeme k ostatnym postupujucim, z Western uz je kompletnych vsetkych 8 postupujucich teamov, aj ked este neni iste uplne poradie, takze ani dvojice sa nedaju uplne urcit...

ale postupujuci z Western su: Detroit, San Jose, Minnesota, Anaheim, Dallas, Colorado, Calgary, Nashivllle

a kto sa nedostal? Vancouver, Edmonton, Chicago, Phoenix, Columbus, BLUES :), LosAngeles

Co sa tyka Eastern, tam je situacia trochu zamotanejsia...

Isto postupujuci do playoff: Pittsburgh, Montreal, New Jersey, Rangers

Tychto 5 teamov je este v hre o 4 postupove miesta: Carolina, Ottawa, Boston, Washington, Philadelphia

A mimo playoff ostali: Buffalo, Florida, Toronto, Islanders, Atlanta, Tampa Bay

Co sa tyka ostatnych ostanych trofeji udelovanych po zakladnej casti vyzera to zatial takto:

ART ROSS TROPHY: 1.Ovechkin (112) ... 2.Malkin (106), 3.Datsyuk (97) ... jednoznacne to vyzera na Alexa the Great!

Maurice 'Rocket' Richard Trophy: 1.Ovechkin (65) ... 2.Kovalchuk (52), 3.Iginla (49) ... nieje co riesit

William Jennings Trophy: 1.Detroit (183), 2.Anaheim (186), 3.San Jose (189) ... zrejme Detroit

Roger Crozier Award: 1.Ellis (92,4%), 2.Conklin (92,3%), 3.Giguere (92,3%) ... toto bude este dramaticke!

Plus/Minus Award: 1.Datsyuk (+41), 2.Lidstrom (+40), 3.Heatley (+33) ... takze niekto z dvojice RedWings

Zverejnené

co bolo brutalne na hite Bergenheim vs. Hossa? ved sa len nestastne zrazili..este bolo vidiet ako sa chce Bergenheim uhnut len uz nestihol a do hosu narazil...ci brutalne to bolo len preto, ze to je slovak? lebo iny dovod nevidim...

wow..Mark Bell...slusne zostrelil Alfredssona.. :lol:

Zverejnené

A po dnesku je zname aj takmer kompletny zoznam postupujucich z Eastern:

1.Pittsburgh, 2.Monteral, 3.Washington (Carolina), 4.NewJersey, 5.Rangers, 6.Boston, 7.Ottawa, 8.Philadelphia

len jedno neni este 100% iste... ci postupi z 3.miesta (ako veduci team SouthEast) Capitals alebo Hurricanes! Vlastne ono je to uz aj celkom pravdepodobne ze tam budu Capitals... a staci im len neprehrat o viac ako 6 goalov - co teda pochybujem zeby od Floridy dostali taky debakel!

Co sa tyka playoff dvojic tak to zatial neni uplne vykrystalizovane! Akurat uz teraz je jasne ze jedna z dvojic bude Detroit vs Nashville ... nad ostatnymi dvojicami sa da len polemizovat - ale cas ukaze riesenie! :lol:

Zverejnené

No tak Devils budú hrať s Rangers...nadšený nie som (Rangers nemusím teda) a aj preto enormne dúfam, že porazíme Rangers...no a verím, že Capitols si udržia miesto, Alexa by bolo skvelé vidieť v playoff... :lol:

Taktiež som rád, že na západe Flames postúpili... :)

Takže Go Devils!! :)

Zverejnené

dnes som sa pekne pobavil na výsledku

CAR 3: 4 FLO :lol:

z tretieho nasadeného miesta je zrazu nepostup do play-off

tú Juhovýchodnú Divíziu

Atlanta Thrashers

Carolina Hurricanes

Florida Panthers

Tampa Bay Lightning

Washington Capitals

by mali rozpustiť a potreiediť to nanovo

sezónu čo sezónu je tam jeden solídny team(víťaz, resp. finalista PO)

a možno ešte jeden čo ako tak sekunduje

zvyšok pekný odpad, kt. má body len vďaka tomu, že hrajú spolu 100 zápasov

Zverejnené

Po dnesnej noci uz definitivne pozname dvojice pre PlayOff:

EASTERN

Montreal vs Boston

Pittsburgh vs Ottawa

Washington vs Philadelphia

New Jersey vs NY Rangers

WESTERN

Detroit vs Nashville

San Jose vs Calgary

Minnesota vs Colorado

Anaheim vs Dallas

A samozrejme trofeje ktore sa udeluju po zakladnej casti:

ART ROSS TROPHY: Alexander Ovechkin (112 points)

Maurice Richard Trophy: Alexander Ovechkin (65 goals)

William Jennings Trophy: C.Osgood / D.Hasek (184 GA)

Roger Crozier Award: Dan Ellis (92,4%)

Plus/Minus Award: Pavel Datsyuk (+41)

Presidetns Trophy: Detroit Red Wings (115 pts)

Zverejnené

COL dnes sice tesne ale nakoniec porazili MIN...Foppa 3a...dufam, ze tymto stylom budu pokracovat aj v playoff proti MIN

super..Alex Ovechkin ma dve trofeje..k nim este prida nieco po sezone...je to jeho sezona :lol: 65g je viac nez skvele

Zverejnené

takže moje tipy na postupujúcich

EASTERN

Montreal vs Boston

Pittsburgh vs Ottawa

Washington vs Philadelphia

New Jersey vs NY Rangers

WESTERN

Detroit vs Nashville

San Jose vs Calgary

Minnesota vs Colorado

Anaheim vs Dallas

Mišo Handzuš vyhlásený za najhoršiu investíciu sezóny

ani sa nečudujem

toto je taká polovica z toho St.Luis, resp. Philla Handzuša

čosa týka hernej ale aj fyzickej stránky

Zverejnené

Moje tipy na playoff serie:

EASTERN

Montreal vs Boston - 4:0

Pittsburgh vs Ottawa - 2:4

Washington vs Philadelphia - 3:4

New Jersey vs NY Rangers - 0:4

WESTERN

Detroit vs Nashville - 4:2

San Jose vs Calgary - 3:4

Minnesota vs Colorado - 4:2

Anaheim vs Dallas - 1:4

Poznamka na zaver: Neni su to priania, ale tipy :lol:

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov