Skočiť na obsah

NHL (po sezónu 2007/2008)

Odporúčané príspevky

Zverejnené

super...Devan Setogouchi polozil DET na kolena :lol: dalsia prehra

Tomas Plekanec strelil hattrick :)

• Odpovedí 717
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• tomassi

198

• Tom182

120

• aljak63

103

• Ignatius

97

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

Kurník, Devils prehrali s Capitals 0:4 :lol: ...a na potvoru aj Flames prehrali(1:3 s Ducks) :)

Zverejnené

tak Králi si tak trošku zapolovali čoho nsledkom je zranené koleno Mareka Svatoša

a porúčať sa z ľadu musel aj Ryan Smyth CLiCK

Tréner Montrealu Guy Carbonneau povedal,

že Jaroslav Halák dostane priestor v bráne vo veľmi blízkej dobe

no uvidíme

Zverejnené

obe zranenia..ci uz Smyth ci uz Svatos boli viac o nahode ako o "polovacke"...a to fandim COL, takze mi to vobec nerobi radost

Zverejnené

pri tom Smyth-ovom by som o náhode nevravel

Gáborovi to kapitánske C-čko pomohlo a konečne sa opäť trafil

zaujímavý musel byť zápas NYI 0:1 FLP, kt. sa na strely skončil 53:30

a hlavne výkon C. Anderson-a, kt. sa na nedostaok práce skutočne ťažovať nemohol

Zverejnené

Anderson sa poriadne predviedol..sa mi rano ani verit nechcelo ked mu tam svietilo 53pochytanych striel som myslel ze to bude preklep...skvely vykon

Smyth..podla mna ano...hrac ktory ho narazil si vobec nemusi uvedomit ze prave tam je to debilne miesto kde zacina mantinel..je to poriadne nebezpecne miesto..ale ako sa mu da vyhnut? Smyth nieje prvym ktory na nom skoncil...

Zverejnené

wow..BOS dostal poriadnu nakladacku :lol: WSH ich rozbil 10:2 !!!

Alex Ovechkin...hattrick + 2 asistencie..uplne skvely zapas!

Zverejnené

No teeeda Boston dostali slusnu 10ku! :lol: To vzdy potesi!

A naozaj Ovechkinovych 5 bodov (3+2) je super... Treba vsak este vyzdvihnut aj Nickalasa Backstroma (nie, neni Fin), ktory nazbieral 4 body (1+3), a dostal sa tak na veducu poziciu v bodovani novacikov pred Pat Kane! Dufam ze vyhra Calder Trophy!

Zverejnené

Tiež sa pridávam - tak treba Boston-u aj s Chárom :lol:

Alex si zaslúži obdviv :)

Zverejnené

Blues vyhrali nad LA Kings 3:2 ... zeby nadej do playoff stale zila! No ale trebalo by vyhravat zapasy aj castejsie!

Akoze floridsky brankar Craig Anderson chyta jako drak... vychytal dalsi zapas na nulu, a tentokrat mal 40 uspesnych zakrokov - no neni to tak ako minule ze 53! Ale aj toto je extra vykon! Ale proste uz minimalne poslednych 93 striel co isli na neho tak do brany nedopadli! Waw!

Zverejnené

Tak tentoraz Devils chválabohu vyhrali - 4:1 nad Maple Leafs...opäť sa presadil Parise(2g), Brodeur si pripísal 41 zákrokov :) ...ešte ma potešila výhra Flames a vždy poteší aj prehra Flyers :lol:

Zverejnené

Tiež sa pridávam - tak treba Boston-u aj s Chárom :)

Alex si zaslúži obdviv :lol:

Alex je skutocnym fenom, no isto si si vsimol,

ze bratske duo Charu nespomenulo a asi vedia aj preco

pretoze mu vkolonke +/- svietila po zapase 0

inak ak vsetko pojde podla planu, tak Hossa by mal na lad naskocit uz v nedelu

Zverejnené

Este sa vratim k tomu Smythovi a tomu brutalnemu narazu na mantinel... fakt som uz dlho nic hrozivejsieho nevidel :) - neskutocny naraz, neviete niekto ako je to s Ryanom? Ze ci je v poriadku a nejake podrobnosti... viem ze si zranil lave rameno a mal aj otras mozgu, ale nic viac k tomu...

na Slovenskych serveroch sa radsej pise o tom aku ma Chara uzasnu hokejku a podobne kecy ale zeby sa zaoberali niecim normalnejsim? Kdezeee... keby bol R.Smyth slovak tak to aspon kazdy den daju v telke ako ked bola kauza Zednik - bolo to tam uplne uplne kazdy den asi 2 tyzdne! Zato ked sa to stane neslovakovi, tak to ukazu raz a to je vsetko! (aj to je uspech ked to vobec ukazu!) :lol: :) ;)

Zverejnené

Boston opäť fasol pekný výprask

Zdenko Chára s ice-time-om: 22:27, 1A a 1plusový bod

Aljak

officiálna stránka lavín toho neprináša BohVieKoľko, tak nemôžeš chcieť od našich médií, aby boli lepšie

taktiež si to porovnaj s médiami v cz, swe, fin, ...

Zverejnené

super COL porazilo DAL 3:1...Theodore dalsie vitazstvo..a co ma tesi este viac su 2asistencie, ktore si pripisal Peter Forsberg...je skvele ho opat vidiet v nasom drese!!

Ryan mal tazky otras mozgu..a teraz je out na neurcitu dobu..co viac by sa malo napisat?

aaale dnes stretlil chara gol..kde on na to chodi? :lol::):):)

Zverejnené

Výborne, výhra Devils nad Maple Leafs 2:1 :) , obidva góly za Devil dal Parise...v tejto sezóne je jednoznačne v dobrej streleckej forme...slušných 30 gólov už má, je aj prvý v kanadskom bodovaní Devils :lol: ...a samozrejme ďalšia výhra aj pre Brodeura :)

Zverejnené

super COL porazilo DAL 3:1...Theodore dalsie vitazstvo..a co ma tesi este viac su 2asistencie, ktore si pripisal Peter Forsberg...je skvele ho opat vidiet v nasom drese!!

Foppa hral skutočne ako keby nepauzoval, tie jeho prihrávky sú skutočne excelentné

- zrýchlujú hru a majú milimetrovú presnosť

Zdenkovi to veru ide 16+32=48

Zverejnené

Tak Devils to tentokrát schytali - prehra 0:4 s Canadiens...sakra :lol:  

Zverejnené

Teraz už Devils vyhrali po SO nad Wild 4:3...chválabohu :) ...ale zas Flames prehrali :lol:

Zverejnené

COL tentoraz podlahlo NJD :) skoda toho..ale zase proti Brodeur sa hra niekedy az velmi tazko :lol:

Zverejnené

Takže super, Devils vyhrali ako už tom spomínal nad COL 4:2 a je to Martyho 40 víťazstvo v sezóne a už po siedmy krát v kariére :lol:

Zverejnené

PHI dostala od PIT skvelu nakladacku :lol: 7:1 ...Malkin 4 body (2g+2a), Sykora to iste...jaaj vzdy mam radost ked niekto rozbije PHI alebo DET :)

Zverejnené

Tom

tošku neúplné

na ľad sa v tomto zápase vrátil aj Majo Hossa a zaznamenal 1+1

Hašan sa tiež vyznamenal 6/10 :lol:

konečne sa trafil Tomáš Kopecký, kt. zaznamenal aj pekný ice-time 14:21

teší ma Andrej Sekera, kt. sa svojimi výkonmi usadil v prvom tíme Sabres

rastie nám vynikajúci obranca

Quenneville musí ako vždy špekulovať a nenechať Budaja chytať aspom 2 zápasy po sebe

hlavne keď ten prvý vychytá

Habs po odchode jednotky z brány majú na brankárskom poste pekne veľký problém z mladíkmi

sa predháňajú jeden cez druhého

svedčí o tom aj 3. Halákov ShoutOut v kariére a to pripočte strieľ 30

pome Jaro

Zverejnené

Višňa sa konečne trafil

Boris valábik by sa mal čoskoro vykorčulovať na ľad v drese trashers

Hviezdou večera sa jednoznačne stal pán Toskala

+edit

jeden zákrok si vyslúžil 30 a druhý 8 zápasový dištanc :lol: :) :)

skúste si tipnúť, ktorý koľko

Zverejnené

Gabby s 2 gólmi

Andrejovi Sekerovi to ide

síce do kanadského bodovania neprispieva, no 23:01 a ďaľších 5plusových bodov hovorí za seba

myslím, že Šable do play-off postúpia

Valábik v premiére 17:55 (-2)

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov