Tom182 Zverejnené 1. Marec, 2008 Zverejnené 1. Marec, 2008 super...Devan Setogouchi polozil DET na kolena :lol: dalsia prehraTomas Plekanec strelil hattrick :)
tiborco Zverejnené 1. Marec, 2008 Zverejnené 1. Marec, 2008 Kurník, Devils prehrali s Capitals 0:4 :lol: ...a na potvoru aj Flames prehrali(1:3 s Ducks) :)
tomassi Zverejnené 2. Marec, 2008 Zverejnené 2. Marec, 2008 tak Králi si tak trošku zapolovali čoho nsledkom je zranené koleno Mareka Svatoša a porúčať sa z ľadu musel aj Ryan Smyth CLiCK Tréner Montrealu Guy Carbonneau povedal, že Jaroslav Halák dostane priestor v bráne vo veľmi blízkej dobe no uvidíme
Tom182 Zverejnené 3. Marec, 2008 Zverejnené 3. Marec, 2008 obe zranenia..ci uz Smyth ci uz Svatos boli viac o nahode ako o "polovacke"...a to fandim COL, takze mi to vobec nerobi radost
tomassi Zverejnené 3. Marec, 2008 Zverejnené 3. Marec, 2008 pri tom Smyth-ovom by som o náhode nevravel Gáborovi to kapitánske C-čko pomohlo a konečne sa opäť trafil zaujímavý musel byť zápas NYI 0:1 FLP, kt. sa na strely skončil 53:30a hlavne výkon C. Anderson-a, kt. sa na nedostaok práce skutočne ťažovať nemohol
Tom182 Zverejnené 3. Marec, 2008 Zverejnené 3. Marec, 2008 Anderson sa poriadne predviedol..sa mi rano ani verit nechcelo ked mu tam svietilo 53pochytanych striel som myslel ze to bude preklep...skvely vykon Smyth..podla mna ano...hrac ktory ho narazil si vobec nemusi uvedomit ze prave tam je to debilne miesto kde zacina mantinel..je to poriadne nebezpecne miesto..ale ako sa mu da vyhnut? Smyth nieje prvym ktory na nom skoncil...
Tom182 Zverejnené 4. Marec, 2008 Zverejnené 4. Marec, 2008 wow..BOS dostal poriadnu nakladacku :lol: WSH ich rozbil 10:2 !!!Alex Ovechkin...hattrick + 2 asistencie..uplne skvely zapas!
aljak63 Zverejnené 4. Marec, 2008 Zverejnené 4. Marec, 2008 No teeeda Boston dostali slusnu 10ku! :lol: To vzdy potesi! A naozaj Ovechkinovych 5 bodov (3+2) je super... Treba vsak este vyzdvihnut aj Nickalasa Backstroma (nie, neni Fin), ktory nazbieral 4 body (1+3), a dostal sa tak na veducu poziciu v bodovani novacikov pred Pat Kane! Dufam ze vyhra Calder Trophy!
tiborco Zverejnené 4. Marec, 2008 Zverejnené 4. Marec, 2008 Tiež sa pridávam - tak treba Boston-u aj s Chárom :lol: Alex si zaslúži obdviv :)
aljak63 Zverejnené 5. Marec, 2008 Zverejnené 5. Marec, 2008 Blues vyhrali nad LA Kings 3:2 ... zeby nadej do playoff stale zila! No ale trebalo by vyhravat zapasy aj castejsie! Akoze floridsky brankar Craig Anderson chyta jako drak... vychytal dalsi zapas na nulu, a tentokrat mal 40 uspesnych zakrokov - no neni to tak ako minule ze 53! Ale aj toto je extra vykon! Ale proste uz minimalne poslednych 93 striel co isli na neho tak do brany nedopadli! Waw!
tiborco Zverejnené 5. Marec, 2008 Zverejnené 5. Marec, 2008 Tak tentoraz Devils chválabohu vyhrali - 4:1 nad Maple Leafs...opäť sa presadil Parise(2g), Brodeur si pripísal 41 zákrokov :) ...ešte ma potešila výhra Flames a vždy poteší aj prehra Flyers :lol:
tomassi Zverejnené 6. Marec, 2008 Zverejnené 6. Marec, 2008 Tiež sa pridávam - tak treba Boston-u aj s Chárom :) Alex si zaslúži obdviv :lol: Alex je skutocnym fenom, no isto si si vsimol, ze bratske duo Charu nespomenulo a asi vedia aj preco pretoze mu vkolonke +/- svietila po zapase 0 inak ak vsetko pojde podla planu, tak Hossa by mal na lad naskocit uz v nedelu
aljak63 Zverejnené 7. Marec, 2008 Zverejnené 7. Marec, 2008 Este sa vratim k tomu Smythovi a tomu brutalnemu narazu na mantinel... fakt som uz dlho nic hrozivejsieho nevidel :) - neskutocny naraz, neviete niekto ako je to s Ryanom? Ze ci je v poriadku a nejake podrobnosti... viem ze si zranil lave rameno a mal aj otras mozgu, ale nic viac k tomu... na Slovenskych serveroch sa radsej pise o tom aku ma Chara uzasnu hokejku a podobne kecy ale zeby sa zaoberali niecim normalnejsim? Kdezeee... keby bol R.Smyth slovak tak to aspon kazdy den daju v telke ako ked bola kauza Zednik - bolo to tam uplne uplne kazdy den asi 2 tyzdne! Zato ked sa to stane neslovakovi, tak to ukazu raz a to je vsetko! (aj to je uspech ked to vobec ukazu!) :lol: :) ;)
tomassi Zverejnené 7. Marec, 2008 Zverejnené 7. Marec, 2008 Boston opäť fasol pekný výprask Zdenko Chára s ice-time-om: 22:27, 1A a 1plusový bod Aljakofficiálna stránka lavín toho neprináša BohVieKoľko, tak nemôžeš chcieť od našich médií, aby boli lepšietaktiež si to porovnaj s médiami v cz, swe, fin, ...
Tom182 Zverejnené 9. Marec, 2008 Zverejnené 9. Marec, 2008 super COL porazilo DAL 3:1...Theodore dalsie vitazstvo..a co ma tesi este viac su 2asistencie, ktore si pripisal Peter Forsberg...je skvele ho opat vidiet v nasom drese!! Ryan mal tazky otras mozgu..a teraz je out na neurcitu dobu..co viac by sa malo napisat? aaale dnes stretlil chara gol..kde on na to chodi? :lol::):):)
tiborco Zverejnené 9. Marec, 2008 Zverejnené 9. Marec, 2008 Výborne, výhra Devils nad Maple Leafs 2:1 :) , obidva góly za Devil dal Parise...v tejto sezóne je jednoznačne v dobrej streleckej forme...slušných 30 gólov už má, je aj prvý v kanadskom bodovaní Devils :lol: ...a samozrejme ďalšia výhra aj pre Brodeura :)
tomassi Zverejnené 10. Marec, 2008 Zverejnené 10. Marec, 2008 super COL porazilo DAL 3:1...Theodore dalsie vitazstvo..a co ma tesi este viac su 2asistencie, ktore si pripisal Peter Forsberg...je skvele ho opat vidiet v nasom drese!! Foppa hral skutočne ako keby nepauzoval, tie jeho prihrávky sú skutočne excelentné - zrýchlujú hru a majú milimetrovú presnosť Zdenkovi to veru ide 16+32=48
tiborco Zverejnené 12. Marec, 2008 Zverejnené 12. Marec, 2008 Tak Devils to tentokrát schytali - prehra 0:4 s Canadiens...sakra :lol:
tiborco Zverejnené 14. Marec, 2008 Zverejnené 14. Marec, 2008 Teraz už Devils vyhrali po SO nad Wild 4:3...chválabohu :) ...ale zas Flames prehrali :lol:
Tom182 Zverejnené 16. Marec, 2008 Zverejnené 16. Marec, 2008 COL tentoraz podlahlo NJD :) skoda toho..ale zase proti Brodeur sa hra niekedy az velmi tazko :lol:
tiborco Zverejnené 16. Marec, 2008 Zverejnené 16. Marec, 2008 Takže super, Devils vyhrali ako už tom spomínal nad COL 4:2 a je to Martyho 40 víťazstvo v sezóne a už po siedmy krát v kariére :lol:
Tom182 Zverejnené 17. Marec, 2008 Zverejnené 17. Marec, 2008 PHI dostala od PIT skvelu nakladacku :lol: 7:1 ...Malkin 4 body (2g+2a), Sykora to iste...jaaj vzdy mam radost ked niekto rozbije PHI alebo DET :)
tomassi Zverejnené 17. Marec, 2008 Zverejnené 17. Marec, 2008 Tomtošku neúplnéna ľad sa v tomto zápase vrátil aj Majo Hossa a zaznamenal 1+1 Hašan sa tiež vyznamenal 6/10 :lol:konečne sa trafil Tomáš Kopecký, kt. zaznamenal aj pekný ice-time 14:21 teší ma Andrej Sekera, kt. sa svojimi výkonmi usadil v prvom tíme Sabresrastie nám vynikajúci obranca Quenneville musí ako vždy špekulovať a nenechať Budaja chytať aspom 2 zápasy po sebehlavne keď ten prvý vychytá Habs po odchode jednotky z brány majú na brankárskom poste pekne veľký problém z mladíkmisa predháňajú jeden cez druhéhosvedčí o tom aj 3. Halákov ShoutOut v kariére a to pripočte strieľ 30pome Jaro
tomassi Zverejnené 19. Marec, 2008 Zverejnené 19. Marec, 2008 Višňa sa konečne trafil Boris valábik by sa mal čoskoro vykorčulovať na ľad v drese trashers Hviezdou večera sa jednoznačne stal pán Toskala +edit jeden zákrok si vyslúžil 30 a druhý 8 zápasový dištanc :lol: :) :) skúste si tipnúť, ktorý koľko
tomassi Zverejnené 20. Marec, 2008 Zverejnené 20. Marec, 2008 Gabby s 2 gólmi Andrejovi Sekerovi to idesíce do kanadského bodovania neprispieva, no 23:01 a ďaľších 5plusových bodov hovorí za sebamyslím, že Šable do play-off postúpia Valábik v premiére 17:55 (-2)
Odporúčané príspevky