Skočiť na obsah

NHL (po sezónu 2007/2008)

Odporúčané príspevky

Zverejnené

super Jose Theodore sa vratil do branky...a COL ma na konte dalsie vitazstvo..tentokrat 3:1 vs. SJS a gol za COL opat T.J.Hensick :lol:

• Odpovedí 717
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• tomassi

198

• Tom182

120

• aljak63

103

• Ignatius

97

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

José-mu to skutočne ide

ktovie či niekedy napodobní svoj kúsok z čias, keď ešte chytal za Habs

AHL: Brankár Jaroslav Halák sa stal prvou hviezdou zápasu Hamiltonu proti Lake Erie

Hamilton Bulldogs – Lake Erie Monsters 2:1 PP

- Halák(H, 31/32)

Zdeno Chára vynechal včerajší tréning Bostonu, pretože ho trápi nešpecifikovaná choroba

dúfam, že sa dá dokopy

Zverejnené

Ach sakra...Devils prehrali...2:3 so Sabres...ale keď minule dvakrát po sebe Devil vyhrali,tak som to poriadne ani nezaregistroval :lol:

Zverejnené

ale šak neprehali

toto bolo pp

inak neviem, čo toľko ľudí na tých Devils vidí

ja ich v láske moc nemám

jediný koho fakt obdivujem je Patrik Eliáš

Zverejnené

je normalne ze vela ludi ma rado Devils (rovnako tolko ich rado nema)...uz niekolko rokov patria k spicke svetoveho hokeja..uz len ked si zoberiem ze v brane maju poloboha Martin Brodeur...do toho skvela obrana roky vystuzena drsnakom Scottom Stevensom...a takisto zvucne mena v utoku..ci uz spominany Elias..ten patri k mojim naj, mrzi ma ze tato sezona sa mu az tak nedari...mam rad aj Gionta, Paris..a skoda ze odisiel Scotty Gomez..

takze u mna su Devils na strane oblubenych klubov :lol:

Zverejnené

ale šak neprehali

toto bolo pp

PP,no pp...prehrali na SO...Takže je to žiaľ aj tak prehra a ani ten bod to nezmení :lol:

A Tom to správne vystihol,čo sa týka Devils - Ja ich mám rád,je to moja vec,rovnako ako to,že ja mnohé iné kluby nemusím,mnohých hráčov nemusím(trebárs Chára)...je to každého osobná vec,slobodná voľba...mnohím Slovákom akosi vadí Brodeur...akoby taká závisť...a keci mnohých o tom,že je len nafúknutá legenda nie sú absolútne namieste...ja ho nehodnotím v prvom rade podľa štatistík...ale podľa toho,čo vidím,podľa odborníkov,i keď dávno som ho videl v akcii,ale predsa,je to fenomenálny brankár :) ...jednoznačne je najväčšou hviezdou Devils...na začiatku tejto sezóny mnohí odpisovali Devils(a nielen tejto sezóny) - že nemajú poriadnu obranu - skvelá obrana je preč atď...ale potom sa ukázalo,

že Brodeur je neskutočnou oporou  :) ale sú tu ďalší skvelí hráči - Parise,Zajac,Gionta,Eliáš - ten ale žiaľ zranil sa keď sa už ako tak rozbehol ;)

!!GO Devils!!

Zverejnené

Paráda, Pittsburgh vyhral nad Islandermi 4:3, perličkou je, že víťazstvo zariadili tromi gólmi obrancovia, pričom pri prehre s New Jersey to boli oni, teda hlavne Ryan Whitney, autor dnešných 2 gólov, kto zožal najväčšiu kritiku od trénera za predvedenú hru :lol: Občas prečistenie žalúdkov pomáha... :) a Malkin 3 asistencie, v kanadskom bodovaní už predbehol Crosbyho, ktorý si stále dáva nedobrovoľnú pauzu... Inak Mellon aréna bola vypredaná 40-krát za sebou, niečo ťažko predstaviteľné v našich podmienkach (aj keď na druhej strane, vidieť hrať Crosbyho a Malkina a zvyšok ich svorky je veľké lákadlo :) )

A čo sa týka Devils, ja som jeden z tých, čo ich nemusí, proste mi nesedí ich štýl hry, aj keď niektorých hráčov odtiaľ uznávam, že sú fakt vynikajúci... A to, že sú to divízni rivali, to je ďalšia priťažujúca okolnosť ;)

A nech pozerám ako pozerám, vytešujeme sa tu všeličím, ale aby sme spomenuli návrat Teemu Selanneho, tak to nie.. ;) Zatiaľ z dvoch zápasov dve asistencie, uvidíme, kedy dá prvý gól po svojom návrate ;)

Zverejnené

Svatoš zo Zedníkom po 2 góloch

paráda, dúfam, že Rišovi to bude takto s Oli-m Jokinen-om klapať aj naďalej

Habs zlyhali branári

hlavne Huet-ova štatistika bola exkluzívna: 1 úpešný zákrok, zo 4 strieľ

Zverejnené

Výborne,po dvoch prehrách(teda tuším,že dve prehry za sebou mali,1 po SO...)Devils rozdrtili Hurricanes 6:1 :lol: ...a potešila ma aj výhra Flames 4:1 nad Oilers :)

Zverejnené

keď som ráno zapol TXT, tak som bol trošku sklamaný, že Rišo Zedník nebodoval,

no teraz som rád, že vlastne žije

Richard Zedník utrpel počas tretej tretiny zápasu Floridy proti Buffalu hlbokú tržnú ranu na krku, ktorý mu nožom korčule nešťastne porezal Olli Jokinen, ktorý po zákroku útočníka Sabres Clarka MacArthura padol na ľad a jeho pravá noha vyletela do vzduchu.

slovaknhl.sk

v i d e o

vraj je už Rišov stav stabilizovaný a bude v poriadku

v NHL arénach býva väčšinou ticho (teda okrem kanadských), no toto je až hrôzostrašné

Zverejnené

A Pens vyhrali nad Philly 4-3, pričom vo všetkých 4 góloch mal prsty Malkin (3+1). Crosby už v myslím predvčerom alebo tak nejako začal pomaly trénovať, takže návrat sa už blíži, to bude ešte len paráda, keď sa Malkin tak rozbehol a Crosby bude pokračovať (dúfam) vo svojich výkonoch :lol: A potešil aj gólik Gáboríka, ktorý prispel k výhre Minnesoty 2-1 po nájazdoch :)

JJ, si ma s Rišom predbehol Tomassi, túto časť už editujem... Strašné, keď človek niečo také vidí, nie ešte, keď to zažije. Ešte že je v poriadku. Bolo aj písané, keby spanikáril a ranu si hneď nezakryl, že by vykrvácal a nebolo by ho možné zachrániť, dobre že mal toľko duchaprítomnosti... Ale páči sa mi, čo spravila organizácia Sabres - podľa článku na hokejportali totiž zariadili Rišovej manželke let do Buffala súkromným letom, napriek tomu, že všetky komerčné kvôli poveternostným podmienkam boli zrušené, nech len môže byť s ním...

Zverejnené

No teeeda, taku neprijemnu scenu (takmer tragicku) som uz dlho na lade NHL nevidel... esteze vsetko dobre dopadlo!

Rišo mal obrovske stastie v nestasti, mohlo byt aj horsie (resp uz nijako) ... prajem mu skore uzdravenie, a samozrejme aj navrat do zostavy Panthers - no a spolocnymi teamovymi silami sa dopracovat az do PlayOff (ktore je aktualne vzdialene len par bodikov - konkretne 2 na vedie v divizii, a 4 na postup do TOP8 eastern)...

Zverejnené

Tak v správach vraveli, že operácia bola úspešná a Rišo je mimo... Super. :lol: A zároveň aj to, že mal obrovské šťastie, že to nerozťalo akúsi inú cievu, že tam by mu nepomohlo nič... Taká úľava, že to nakoniec dobre dopadlo :)

Zverejnené

uf, akoze to je aky pech, takto schytat s korculou, ale Riso to super zvladol, nespanikaril a hned odkorculoval na lavicku, sam sebe zachranil zivot. A standing ovation pre Risa od ludi v arene, respect!!

Zverejnené

Slovenský center Detroitu Tomáš Kopecký bol na internetovej stránke mlive.com ohodnotený, za tretiu štvrtinu sezóny, béčkom.

Kopecký si tak drží svoj štandard. V prvej štvrtine bol ohodnotený známkou B-, v druhej B. Aj keď trenčiansky odchovanec pravidelne neboduje, je pre Red Wings dôležitým hráčom. Fanúšikovia si už zvykli aj na jeho ľahkú identifikáciu. Jeho korčuľovanie totiž pripomína štýl Keitha Primeaua, ktorý v Detroite odohral 5 sezón.

slovaknhl.sk

chlapec vyniká hlavne v počte bodycheck-ov

ešte keby vužíval šance a premieňal ich na góly bolo by to ideálne

Svatoš strelil 25 gól v sezóne

pekne, pekne

Zverejnené

Mne najvacsiu radost robi to ze Detroit uz 4krat po sebe prehral :lol: len tak dalej!

Zverejnené

Naschvál som to sem nedával a ty nič tak to napíšem teda ja

Teemu Selänne sa po návrate do NHL prvý krát-trafil

chlapec už aj asistoval(na víťazný gól) a to hneď v prvom zápase

kač-kač

Zverejnené

Som ešte sem nenapísal,takže trochu oneskorene...ale predsa...som rád,že Zedník prežil ten "rez" korčulou... :lol: Nie som jeho fanúšik,ale nikomu neprajem tragédiu,ozaj to vyzeralo brutálne a išlo mu o život...a prajem nech sa dá dokopy :)

Teraz ma potešila výhra Devils (vlastne vždy poteší :) ) tentoraz 3:2 nad Senators...jup ;)

Zverejnené

Zedník by mal byť OK. Dúfam že kompetentní si uvedomia, že chrániče sú dôležité aj na krku. Nerozumiem ani tým hráčom čo idú na ľad bez prexiskla na hlave.

Zaujímavý článok o brankárovi Clintovi Malarchukovi, čo sa mu stalo pred 19 rokmi niečo veľmi podobné.

Inak, keď vlani vo finále extraligy (SkuBA - Dukla) slovanisti predvádzali likvidačné fauly na Hálu tak som tŕpol aby sa mu nestalo niečo podobné.

Zverejnené

Nejak sa nam zacinaju v NHL mnozit neprijemne zranenia ktore su zavinene korculami a v dost zranitelnych castiach ... vsetko to odstatroval Zednik! Avsak to nieje vsetko, pocas vcerajsej noci prisla podobna situacia ked vyletela dovzduchu noha Mariana Gaborika a zarezala sa do tvare Ethana Moreaua, ktoremu vsak korcula sposobila ranu "len" pod pravym okom... A dnes v noci AGAIN: problemy tentokrat nastali u Aarona Warda, ktoremu cez nechraneny krk sekol hokejkou Sergei Gonchar, Ward ostal lezat na lade a mal problemy s dychanim a okamzite ho previezli do nemocnice! Je to strasne co sa to v NHL deje - dufajme ze to nebude dalej teda pokracovat!

Clint Malarchuk ...

Toto bol tiez boj o zivot! Taketo okamihy su naozaj katastroficke a ziadneho fanusika hokeja nenechaju len tak chladnym...

Zverejnené

jj

predstavte si, že by hráči korčuľovali s takou výstrojou ako pred rokmi a navyše bez prilby

otec spomínal, že keď na vojne chytal za ČeskéBudějovice,

cítil každý jeden puk(vestička a obnosené betóny boli len aby boli)

a perlička bola, keď mu puk vybil zuby(chytal bez masky)

šak aj Majo Hossa každému spoluhráčovi odporúča nosenie pleksiskla

samozrejme, že tomu musela predchádzať nešťastná udalosťs Berard-om

inak Hossou prestup ku Habs naberá čoraz väčšie kontúry

Majo vynechal dobrovoľné rozkorčulovanie sa, čo ešte nespravil

a generálny manažér sa nezúčastnil, lebo navštívil zápas Montrealu.

Waddel bol prítomný už na dvoch zápasoch Canadiens,

pričom proti ním jeho Atlanta nenastúpila.

+edit

ďalší príklad uvádza Axel T U

taktiež si spomínam, že ešte pred lockout-om bol trafený obranca tuším Phoenix-u

do krku, pretože sa hodil do strely, kt. ho trafila priamo do nechráneného miesta na krku

chlapec bol rád. že to rozchodil

Zverejnené

„Môžu ma stratiť za nič. Samozrejme, že sa tomu chcú vyhnúť. Je to pre nich dôležité rozhodnutie,“

povedal Hossa

zmluva sa mu končí 1.júla a Trashers zostáva len 11dní na rozhodnutie

inak sa teším na tie posledné dni a noci,

keď sa bude vymieňať

najviac sa bavím na triovýmenách - chlapec ide z Anaheim-u do SanJosé, kt. je len prestupnou stanicou do Phoenix-u

mladý Hossa(Marcel), by mal naskočiť do zápasu v sobotu

Gábor dal 30 gól v sezóne a konečne bodoval aj Branko Radivojevič

Buddy 16/16, no chytal až od 22min, kedy striedal José-ho

najprv som si myslel, že mal opäť problémy s chrbtom, 4/7 hovorí za seba

Zverejnené

Clinta Malarchuka si pamatam...to video som videl uz velmi davno a odvtedy niekolko krat...bolo to este brutalnejsie ako Zednik.. :lol:

Zverejnené

"Také zranenie, aké sa prihodilo Zedníkovi, sa stáva iba zriedka. Nemyslím si, že by to medzi nami hokejistami vyvolalo znepokojenie. Nikdy som takýto chránič na sebe nemal, cítil by som sa s ním nepohodlne,"

uviedol kapitán Ottawy Senators Daniel Alfredsson.

Môj odhad je, že hráči chrániče hrdla nosiť nebudú. Tlačili by ich na krku, bolo by to nepohodlné. Ak by si však hráči na takúto časť výstroja zvykali odmalička, bolo by to o niečom inom. Obavy sú rozhodne na mieste, veď čepele korčúľ sú veľmi ostré a hokej je neuveriteľne rýchla hra,"

tréner New York Rangers Tom Renney

nechcem to prirovnávať k F1, ale nevidíte akú takú analógiu s HaNS-om

vtedy sa tiež viedli debaty, že či nosiť alebo nie

dokonca sa objavilo tvrdenie, že Mika Hakkinen-ovi to, že ho nemal zachránilo život

a predsa sa je povinný

Zverejnené

dokonca sa objavilo tvrdenie, že Mika Hakkinen-ovi to, že ho nemal zachránilo život

a predsa sa je povinný

trochu off topic ... a Hakkinen nieje sam komu zachranilo zivot ze ho nemaô, aj P.Diniz v Nurburgringu 99 keby ho mal, by uz pravdepodobne nebol medzi nami! Preto je pouzivanie akychkolvek takychto "doplnkov" velmi dikutabilne...

on topic ... myslim ze zavedenie ochrany krku len tak zrazu je dost nerealne, takze asi z toho nic nebude...

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov