tomassi Zverejnené 16. Január, 2008 Zverejnené 16. Január, 2008 no uvidíme, či v ďalšom zápase nebude striedať počas zápasu Majko Hossa to s tým 7 mil. viacročným kontraktom myslí skutočne vážne prvé 3 góly zápasu totiž vsietil on HockeyTown (rozumej Detroit nie Martin) zaznamenal aj napriek 47 strelám už tretiu porážku v rade Lehtonen sa skrátka vyznamenal niečo z AHL: Hamilton Bulldogs – Peoria Rivermen 2:7- Carey Price pohorel v ďalšom zápase AHL. Od hráčov Peorie inkasoval 7 gólov z 31 striel. ktovie, či nezaujme miesto 2-jky u Bulldogov
tiborco Zverejnené 17. Január, 2008 Zverejnené 17. Január, 2008 Ach sakra,Devils doma prehrali 1:3 s Islanders :lol: ...aspoň,že Calgary vyhralo nad Wild 3:2 :)
tomassi Zverejnené 17. Január, 2008 Zverejnené 17. Január, 2008 NY Daily News: v Prahe Rangers s Tampou mm myšlienka zápasov NHL v EUR sa postupne udomácňuje Jazdci takú atmosféru aká bude tam, ešte nezažili musia vyhrať aspom o 5 gólov škoda, že my nemáme halu, v kt. by sa dalo niečo takéto usporiadať dúfajme, že raz budeme aspom vedieť, kde bude stáť
aljak63 Zverejnené 19. Január, 2008 Zverejnené 19. Január, 2008 Rick Nash vcera rozhodol prenadhernym goalom zaspas proti Coyotes, ked 22 sekund pred koncom dal vitazny goal na 4:3!!! Stoji za to si to pozriet...
tiborco Zverejnené 19. Január, 2008 Zverejnené 19. Január, 2008 Ozaj,parádna akcia od Ricka Nash-a :lol: Joj,ale Devils prehrali 1:2 s Panthers :) Aspoň,že Flames vyhrali 6:1 nad LA :)
tomassi Zverejnené 19. Január, 2008 Zverejnené 19. Január, 2008 ten gól odpálil brachovi tiketza 20SK tam mal 4 000 (dal 4 X) pekné nervy chytal, keď videl, že Hanzal tesne pred koncom vyrovnala keď vo večerných správach videl tento majstrovský kúsok v podaní Nash-a, tak sa skoro rozplakal ina Sabres ukázali akým smerom sa má Hossa uberať pri rokovaniach o novej zmluve, prestupe
Sniper Zverejnené 19. Január, 2008 Zverejnené 19. Január, 2008 pekné nervy chytal, keď videl, že Hanzal tesne pred koncom vyrovnalTo o čom teraz akože hovoríš? Kedy, kde a aký Hanzal vyrovnával tesne pred koncom?
tomassi Zverejnené 19. Január, 2008 Zverejnené 19. Január, 2008 PHO - 18:22, Martin Hanzal 5 (Niko Kapanen, Peter Mueller) - gól na 3:3- ten umocnil jeho sklamanie, pretože dokázali vyrovnať tesne pred koncom a už sa nemalo nič stať, ale stalo sa - toto je ČechCLB - 19:38, Rick Nash 25 (Michael Peca)
Sniper Zverejnené 19. Január, 2008 Zverejnené 19. Január, 2008 OK, už som si mysel že ti z toho hokeja hrabe :lol: Inak aj ten trenčianský Hanzal je vlastne Čech, aspoň sa tam narodil.
Ignatius Zverejnené 19. Január, 2008 Zverejnené 19. Január, 2008 Pens prehrali doma po 7 zápasoch s Tampou, čo by nebolo až tak tragické, keby Crosby nebol zranený :) Do kelu, snáď to voľáko uhrajú aj bez neho... Aspoň sa ani New Jerswy nezadarilo :lol:
tomassi Zverejnené 19. Január, 2008 Zverejnené 19. Január, 2008 Boston Bruins 4:3 sn New Yor Rangersdobrý zápas bol Zdenko odohral vynikajúce stretnutie, až na jednu chybu, keď stratil puk a Jagr dal z toho golhlavné je, že po jeho samostatnom nájazde sa stretnutie skončilorozhodol ruským blafákom, bomba z kruhov (tak nejak aj Gretzky robil)puk ani vidieť nebolo
tomba Zverejnené 19. Január, 2008 Zverejnené 19. Január, 2008 Ako Zdenov "rusky blafak" si pozriem este vela,vela,velmi vela krat :lol:
tomassi Zverejnené 19. Január, 2008 Zverejnené 19. Január, 2008 aby ste si nemysleli, že som Vás oklamal, tak víťazný nájazd pripísali P.Kessel-oviZdenov som nazval víťazným ja, lebo po ňom sa už nešlo
Tom182 Zverejnené 20. Január, 2008 Zverejnené 20. Január, 2008 a co take akoze bolo na tom skvelom najazde? prisiel a poriadne strelil lebo vedel ze na nic ine nema :lol: takze obycajny gol priklepom..no nie? uz len samotny Phil Kessel dal naozaj krasny gol...ale ma jednu (skrytu) chybu..o ktorej nebudem zacinat :);)a Tim Thomas krasne vychytal Shanahan wristhot :)
tomba Zverejnené 20. Január, 2008 Zverejnené 20. Január, 2008 Tu je Obycajne strely priklepom neletia 160 km/h zo vzdialenosti 4 metrov...Vies co bolo na nom skvele?Ze vsetci vedeli,co Chara spravi,vsetci to cakali,no jedine,co mohol Lundqvist spravit bolo zaujat postoj - bo na reakciu skratka nemal cas...A Zdeno mu supne takuto strelu pomedzi nohy,proste krasa :lol: Co sa ti na tom nelubilo? :)
Tom182 Zverejnené 20. Január, 2008 Zverejnené 20. Január, 2008 ja v tej "genialite" vidim stale len obycajny priklep...ktory streli v najazdoch len niekto kto nevie spravit nic ine..bez fantazie..prist a vypalit..to je vsetko..to sa mi na tom nelubilo...uz len to ze Kessel dal gol na ktory sa pekne pozera..no chara je hrdina :lol:
aljak63 Zverejnené 20. Január, 2008 Zverejnené 20. Január, 2008 ten charov goal... co ja viem, je nezvyk na najazde celou silou strelit do puku, ale nevidim na tom nic take aby som to oznacil za goal na ktory len tak nezabudnem - proste nic vynimocne! jedine co na tom najazde bolo ine ze tomu chybala akakolvek esteticka predstavivost... preto nechapem co na tom vsetci vidia, a celkovo na hentom hracovi - ja si uprimne zelam aby nikdy neisiel do nejakeho teamu co mam rad ... este to by mi chybalo aby v mojom Blues hral henten tam!
Tom182 Zverejnené 21. Január, 2008 Zverejnené 21. Január, 2008 mmm Jose Theodore vychytal dalsie vitazstvo COL..a uz sa akoby udomacnoval na poste timovej jednotky..supeeeer!! :lol:
tiborco Zverejnené 21. Január, 2008 Zverejnené 21. Január, 2008 Výborne,tentokrát Devils doma v Prudential Center(už si konečne začínam pamätať,ako sa volá nový hala Devils) vyhrali 3:2 nad Maple Leafs :lol:
tiborco Zverejnené 23. Január, 2008 Zverejnené 23. Január, 2008 Paráda - Devils vyhrali nad Flyers 7:3,a dali 5 gólov z PowerPlay! :lol: :) A tiež aj Flames vyhrali - 2:1 nad Wild :)
Tom182 Zverejnené 23. Január, 2008 Zverejnené 23. Január, 2008 dnes sa skoncila jazda Jose Theodora...COL dostalo od NSH 4:0....no vykon ktory si zasluzi pozornost predviedol brankar Ellis...pochytal vsetkych 38striel COL...to uz ano...
tomassi Zverejnené 24. Január, 2008 Zverejnené 24. Január, 2008 V AllStarsGame sa nahradzujú hráči jedna radosťsom myslel, že platí nejaké pravidlo o nahradzovaní hráčov z rovnakého team-uaspom, že Tim Thomas bude chytať
Tom182 Zverejnené 24. Január, 2008 Zverejnené 24. Január, 2008 mna len mrzi ze kvoli tomu blbemu clenku si AllStar nezahra Sidney :lol: no asponze jeden z nahradnikov je Evgeni Malkin...jedine pozivitum
tiborco Zverejnené 25. Január, 2008 Zverejnené 25. Január, 2008 Sakra,Devils prehrali 3:4 s Canadiens :lol: A zistil som,že Brodeur nie je v All Star zostave :)
Tom182 Zverejnené 27. Január, 2008 Zverejnené 27. Január, 2008 dnes v noci sa odohrali sutaze All-Stars skills co su sprievodnym podujatim celeho Allstar vikendutu su mena niektorych vitazov...najrychlejsi korculiar - Shawn Horcoff (EDM)najpresnejsia strela - Tomas Kaberle (TOR)najtvrdsia strela - charanajkrajsi najazd - Alex Ovechkin (WSH) ps...este mi neda sa spytat..tato teme je po sez 07/08 a naco bude na novu sezonu dalsia tema? aky to ma zmysel... :lol:
Odporúčané príspevky