Skočiť na obsah

NHL (po sezónu 2007/2008)

Odporúčané príspevky

Zverejnené

pozeras len zapasy s tvojim timom ci? ja pozeram vsetky zapasy, ktore mozem. jj galaxie je super, najviac ma potesilo NFL

• Odpovedí 717
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• tomassi

198

• Tom182

120

• aljak63

103

• Ignatius

97

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

no najradsej pozeravam svoj tim..ale skoro v kazdom mam nejakych hracov kvoli ktorym sa oplati pozerat :lol: no uz nepozeravam tak vo velkom ako kedysi..ani pomaly nieje kedy

a ked pocuvam..tak pocuvam jedine COL :)

mmm tak to mas pravdu NFL konecne zacal niekto davat

Zverejnené

najlepsie je, ze aj playoff davaju + aj buducu sezonu :lol: - tolko k NFL. btw dost vtipne ked komentator gaborik na galaxii komentuje ako dava gaborik gol :)

Zverejnené

Devils si držia stabilnú formu a vyhrali 2:1 SO nad Sabres...rozhodujúci nájazd dal Parise :lol: ...verím,že si naďalej budú držať formu na podobnej úrovni...som bol pesimistický po tragickom začiatku sezóny...ale však uvidím ako to bude ďalej...a dúfam,že aj dnes v noci vyhrajú nad Islanders :)

Len nejak som dávno kukal vôbec NHL zápas... :) ...a kvôli problémom čo mám nemôžem ostávať hore do hlbokej noci... ;)

Zverejnené

Alex Ovechkin dnes strelil 4 goly + 1a...skoda, velka skoda, ze nedal aj ten piaty :lol: ale aj tak mam radost!! celkom zaujimavy zapas...WSH - OTT : 8:6 :) pricom este aj za OTT strelil hattrick Mike Fisher :)

mrzi ma ze COL prehralo s blbym LAK (:

okrem ineho aj Nik Zherdev ma potesil..CBJ porazil CAR 4:1..a Zherdev si pripisal 2+2

do toho vsetkeho este Jagr 4 body...Sidney 2 body...

az na to COL celkom vydarena noc ;)

Zverejnené

Tak moje včerajšie želanie nebolo vyšlišané a Devils s Islanders prehrali 2:5 :lol: Aspoň ale potešila ma výhra Flames 5:3 nad Ducks :)

A tiež Alex Ovechkin :)

Zverejnené

Výborne,výhra NJ Devils 3:2 nad Panthers(čiže aj ďalšie víťazstvo Martyho Brodeura :) ) :lol: ...a celkom ma teší aj výhra Calgary(Iginla 2G) 4:3 nad mojim neoblúbeným NY Rangers  :)

Zverejnené

konecne uz strelil hattrick aj Evgeni Malkin :lol: :) super!

a paci sa mi ze v poslednej dobe sa stale castejsie a castejsie presadzuje Radim Vrbata :)

Zverejnené

Pens pekne zmackli toronto :lol: dnes si to pozriem vecer. inak som prave dopozeral carolina - atlanta, reku nudny zapas to bude, ale nakoniec opak bol pravdou a hossa rozhodol v predlzeni po krasnej prihravke kovalchuka

Zverejnené

Martin BRODEUR ma dalsi shutout..je to proste genius..dnes vychytal vsetkych 36 striel by PHI!!

Zverejnené

Presne si to vystihol Tom :) ,i keď štatistiky a všetko okolo toho sú skreslené,ale Brodeur je fakt skvelý brankár! Stačí vidieť tie jeho skvelé zákroky a nie je pochýb :)

MARTIN BRODEUR RULEZZ!! :lol:

Zverejnené

Montreal 4 - 5 pp Washington

(1:0, 1:3, 2:1, 0:1)

kvalitný hokej bol

aspom čo som videl a vôbec to nevyzeralo, že by Caps vyhrali

zase raz zaúradovala 1. lajna

Ovca si dal 2 zápasy pauzu(pričinil a sa o to aj BigZ) a teraz zase šlape

Zverejnené

Sakra,Devils prehrali s Bruins 3:4 :) ...ale aspoň,že Calgary vyhralo 6:4 na LA...a som rád,že aj im sa tak darí v poslednom čase...a Iginla ako kukám je zatiaľ druhý v kanadskom bodovaní :lol:

Zverejnené

Výborne,výhra Devils 4:1 nad Hurricanes a tak ďalšia výhra aj pre Martyho Brodeura :lol:

Zverejnené

takže v AllStars game máme okrem Zdena aj oboch Mariánov

som pozeral LAK 4:3sn DAL, ale po 1.tr. som to vypol a išiel spať

absolútne ma to nebavilo

Marek Svatoš si pripísal ďalšiu čiarku v počete víťazných gólov

Jaro Halák si konenče zachytal aj keď len tretinu, ale úsp. mal 100% - 13/13

(špekuluje sa, že A team-u, bol povolaný len kvôli tomu, že ho chcú vymeniť, no uvidíme)

Zverejnené

zase budem rypat...ale nikdy naozaj nikdy nepochopim co robi chara v NHL ALL-STARS...ved uz len nazov toho podujatia nasvedcuje ze tam nema co robit :lol:

Zverejnené

Fanúšikovia si ho vyžiadali a to v hlasovaní, kt. bolo ošetrené, aby sa neopakovala situácia z minulého roka

dúfam, že obhají najtvrdšiu strelu

Zverejnené

Hmm, tak včera aj napriek dvom gólom Crosbyho nám Pittsburgh prehral po nájazdoch s Atlantou (zaujímavosťou je, že bol premenený jediný nájazd, a premenil ho Mark Recchi, ktorý len nedávno bol práve z Pittsburghu poslaný do Atlanty), čím sa skončila séria 8 výhier... No nič, chcelo by to načať novú. :lol:

Zverejnené

AHL: Carey Price nezvládol sobotný zápas Hamiltonu

HAMILTON – Kanadská vychádzajúca hviezda, brankár Carey Price, je možno až príliš preceňovaný. V posledných zápasoch Montrealu sa mu príliš nedarilo(7 prehier v rade) a tak ho Canadiens radšej poslali na farmu do Hamiltonu. V jeho treťom zápase v AHL proti Rochesteru zažiaril naplno. Price sa po inkasovaní 5 gólov z 13 striel mohol naozaj len červenať. V druhej tretiny opustil bránu, v ktorej ho nahradil Yann Danis. A to sa v Montreale objavovali hlasy, ktoré tvrdili, že Price je pripravený byť jednotkou a Habs by sa mali zbaviť Hueta. V súčasnosti by to pre Canadiens nebol ideálny ťah. Priceova úspešnosť zákrokov v AHL je momentálne na úrovni 86,7%.

slovaknhl.sk

Gábor s Demom opäť bodovali

a radosť robí aj Marek Svatoš, kt. to tam padá jedna radosť

Zverejnené

mna potesila dnes najviac vyhra COL nad FLO...a dva goly by Andrew Brunette..nakoniec v shootoutoch rozhodol Hejduk..takze super..a mam radost ze opat vitazstvo vychytal Jose Theodore!!

Corey Price...na jednotku v time Habs este podla mna nema..no skryva sa v nom velky potencial...jeho cas este pride

Zverejnené

dnes jeden zapas..a v nom strelil hattrick Evgeni Malkin...Sidney 2a..no co viac mozem chciet? :lol:

Zverejnené

No napríklad pre mňa to celé bol len bonus k tomu, že Pens vyhrali :lol:

Zverejnené

Peter Budaj nebude chytať v šiestom zápase Colorada v rade.

Proti Tampe bude chytať opäť Theodore

podľa shotov, čo som mal možnosť vidieť nepôsobí Jose najistejšie

nechápem prečo do AllStarsGame nenominovali

brankára Bruins - Thomas-a

je v percentuálnej úspešnosti zákrokov najlepším brankárom ligy

s 93% je na tom podstatne lepšie ako dvaja nominovaní brankári Rick DiPietro a Tomáš Vokoun.

inak sme zabudli poblahoželať Gáborovi k ďaľšiemu oceneniu 1. hráč týždňa

Hossa pýta viac ako 7 meónov a viac ročný kontrakt

chlapec chce byť skrátka vymenený

počítam, že ho podpíšu a pošlú ďalej ako to spravili aj Sens

Zverejnené

Sens vtedy spravili genialny obchod...pustili hossu a dostali za to Dany Heatley...to sa im naozaj podarilo :lol: som zvedavy ci to podobne vyjde Atlante :)

Zverejnené

a nakoniec to proti TBL dopadlo tak, ze Jose Theodore vychytal shutout :lol: takze genialne...COL zvitazilo 3:0...som rad ze sa Jose konecne chytil a dufam, ze si upevni poziciu jednotky

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov