gh0strider Zverejnené 29. December, 2007 Autor Zverejnené 29. December, 2007 pozeras len zapasy s tvojim timom ci? ja pozeram vsetky zapasy, ktore mozem. jj galaxie je super, najviac ma potesilo NFL
Tom182 Zverejnené 29. December, 2007 Zverejnené 29. December, 2007 no najradsej pozeravam svoj tim..ale skoro v kazdom mam nejakych hracov kvoli ktorym sa oplati pozerat :lol: no uz nepozeravam tak vo velkom ako kedysi..ani pomaly nieje kedya ked pocuvam..tak pocuvam jedine COL :)mmm tak to mas pravdu NFL konecne zacal niekto davat
gh0strider Zverejnené 29. December, 2007 Autor Zverejnené 29. December, 2007 najlepsie je, ze aj playoff davaju + aj buducu sezonu :lol: - tolko k NFL. btw dost vtipne ked komentator gaborik na galaxii komentuje ako dava gaborik gol :)
tiborco Zverejnené 29. December, 2007 Zverejnené 29. December, 2007 Devils si držia stabilnú formu a vyhrali 2:1 SO nad Sabres...rozhodujúci nájazd dal Parise :lol: ...verím,že si naďalej budú držať formu na podobnej úrovni...som bol pesimistický po tragickom začiatku sezóny...ale však uvidím ako to bude ďalej...a dúfam,že aj dnes v noci vyhrajú nad Islanders :) Len nejak som dávno kukal vôbec NHL zápas... :) ...a kvôli problémom čo mám nemôžem ostávať hore do hlbokej noci... ;)
Tom182 Zverejnené 30. December, 2007 Zverejnené 30. December, 2007 Alex Ovechkin dnes strelil 4 goly + 1a...skoda, velka skoda, ze nedal aj ten piaty :lol: ale aj tak mam radost!! celkom zaujimavy zapas...WSH - OTT : 8:6 :) pricom este aj za OTT strelil hattrick Mike Fisher :)mrzi ma ze COL prehralo s blbym LAK (: okrem ineho aj Nik Zherdev ma potesil..CBJ porazil CAR 4:1..a Zherdev si pripisal 2+2do toho vsetkeho este Jagr 4 body...Sidney 2 body...az na to COL celkom vydarena noc ;)
tiborco Zverejnené 30. December, 2007 Zverejnené 30. December, 2007 Tak moje včerajšie želanie nebolo vyšlišané a Devils s Islanders prehrali 2:5 :lol: Aspoň ale potešila ma výhra Flames 5:3 nad Ducks :) A tiež Alex Ovechkin :)
tiborco Zverejnené 3. Január, 2008 Zverejnené 3. Január, 2008 Výborne,výhra NJ Devils 3:2 nad Panthers(čiže aj ďalšie víťazstvo Martyho Brodeura :) ) :lol: ...a celkom ma teší aj výhra Calgary(Iginla 2G) 4:3 nad mojim neoblúbeným NY Rangers :)
Tom182 Zverejnené 4. Január, 2008 Zverejnené 4. Január, 2008 konecne uz strelil hattrick aj Evgeni Malkin :lol: :) super!a paci sa mi ze v poslednej dobe sa stale castejsie a castejsie presadzuje Radim Vrbata :)
gh0strider Zverejnené 4. Január, 2008 Autor Zverejnené 4. Január, 2008 Pens pekne zmackli toronto :lol: dnes si to pozriem vecer. inak som prave dopozeral carolina - atlanta, reku nudny zapas to bude, ale nakoniec opak bol pravdou a hossa rozhodol v predlzeni po krasnej prihravke kovalchuka
Tom182 Zverejnené 5. Január, 2008 Zverejnené 5. Január, 2008 Martin BRODEUR ma dalsi shutout..je to proste genius..dnes vychytal vsetkych 36 striel by PHI!!
tiborco Zverejnené 5. Január, 2008 Zverejnené 5. Január, 2008 Presne si to vystihol Tom :) ,i keď štatistiky a všetko okolo toho sú skreslené,ale Brodeur je fakt skvelý brankár! Stačí vidieť tie jeho skvelé zákroky a nie je pochýb :) MARTIN BRODEUR RULEZZ!! :lol:
tomassi Zverejnené 6. Január, 2008 Zverejnené 6. Január, 2008 Montreal 4 - 5 pp Washington (1:0, 1:3, 2:1, 0:1) kvalitný hokej bolaspom čo som videl a vôbec to nevyzeralo, že by Caps vyhrali zase raz zaúradovala 1. lajnaOvca si dal 2 zápasy pauzu(pričinil a sa o to aj BigZ) a teraz zase šlape
tiborco Zverejnené 6. Január, 2008 Zverejnené 6. Január, 2008 Sakra,Devils prehrali s Bruins 3:4 :) ...ale aspoň,že Calgary vyhralo 6:4 na LA...a som rád,že aj im sa tak darí v poslednom čase...a Iginla ako kukám je zatiaľ druhý v kanadskom bodovaní :lol:
tiborco Zverejnené 11. Január, 2008 Zverejnené 11. Január, 2008 Výborne,výhra Devils 4:1 nad Hurricanes a tak ďalšia výhra aj pre Martyho Brodeura :lol:
tomassi Zverejnené 13. Január, 2008 Zverejnené 13. Január, 2008 takže v AllStars game máme okrem Zdena aj oboch Mariánov som pozeral LAK 4:3sn DAL, ale po 1.tr. som to vypol a išiel spaťabsolútne ma to nebavilo Marek Svatoš si pripísal ďalšiu čiarku v počete víťazných gólovJaro Halák si konenče zachytal aj keď len tretinu, ale úsp. mal 100% - 13/13(špekuluje sa, že A team-u, bol povolaný len kvôli tomu, že ho chcú vymeniť, no uvidíme)
Tom182 Zverejnené 13. Január, 2008 Zverejnené 13. Január, 2008 zase budem rypat...ale nikdy naozaj nikdy nepochopim co robi chara v NHL ALL-STARS...ved uz len nazov toho podujatia nasvedcuje ze tam nema co robit :lol:
tomassi Zverejnené 13. Január, 2008 Zverejnené 13. Január, 2008 Fanúšikovia si ho vyžiadali a to v hlasovaní, kt. bolo ošetrené, aby sa neopakovala situácia z minulého rokadúfam, že obhají najtvrdšiu strelu
Ignatius Zverejnené 13. Január, 2008 Zverejnené 13. Január, 2008 Hmm, tak včera aj napriek dvom gólom Crosbyho nám Pittsburgh prehral po nájazdoch s Atlantou (zaujímavosťou je, že bol premenený jediný nájazd, a premenil ho Mark Recchi, ktorý len nedávno bol práve z Pittsburghu poslaný do Atlanty), čím sa skončila séria 8 výhier... No nič, chcelo by to načať novú. :lol:
tomassi Zverejnené 14. Január, 2008 Zverejnené 14. Január, 2008 AHL: Carey Price nezvládol sobotný zápas Hamiltonu HAMILTON – Kanadská vychádzajúca hviezda, brankár Carey Price, je možno až príliš preceňovaný. V posledných zápasoch Montrealu sa mu príliš nedarilo(7 prehier v rade) a tak ho Canadiens radšej poslali na farmu do Hamiltonu. V jeho treťom zápase v AHL proti Rochesteru zažiaril naplno. Price sa po inkasovaní 5 gólov z 13 striel mohol naozaj len červenať. V druhej tretiny opustil bránu, v ktorej ho nahradil Yann Danis. A to sa v Montreale objavovali hlasy, ktoré tvrdili, že Price je pripravený byť jednotkou a Habs by sa mali zbaviť Hueta. V súčasnosti by to pre Canadiens nebol ideálny ťah. Priceova úspešnosť zákrokov v AHL je momentálne na úrovni 86,7%. slovaknhl.sk Gábor s Demom opäť bodovali a radosť robí aj Marek Svatoš, kt. to tam padá jedna radosť
Tom182 Zverejnené 14. Január, 2008 Zverejnené 14. Január, 2008 mna potesila dnes najviac vyhra COL nad FLO...a dva goly by Andrew Brunette..nakoniec v shootoutoch rozhodol Hejduk..takze super..a mam radost ze opat vitazstvo vychytal Jose Theodore!! Corey Price...na jednotku v time Habs este podla mna nema..no skryva sa v nom velky potencial...jeho cas este pride
Tom182 Zverejnené 15. Január, 2008 Zverejnené 15. Január, 2008 dnes jeden zapas..a v nom strelil hattrick Evgeni Malkin...Sidney 2a..no co viac mozem chciet? :lol:
Ignatius Zverejnené 15. Január, 2008 Zverejnené 15. Január, 2008 No napríklad pre mňa to celé bol len bonus k tomu, že Pens vyhrali :lol:
tomassi Zverejnené 15. Január, 2008 Zverejnené 15. Január, 2008 Peter Budaj nebude chytať v šiestom zápase Colorada v rade. Proti Tampe bude chytať opäť Theodore podľa shotov, čo som mal možnosť vidieť nepôsobí Jose najistejšie nechápem prečo do AllStarsGame nenominovalibrankára Bruins - Thomas-a je v percentuálnej úspešnosti zákrokov najlepším brankárom ligys 93% je na tom podstatne lepšie ako dvaja nominovaní brankári Rick DiPietro a Tomáš Vokoun. inak sme zabudli poblahoželať Gáborovi k ďaľšiemu oceneniu 1. hráč týždňa Hossa pýta viac ako 7 meónov a viac ročný kontraktchlapec chce byť skrátka vymenenýpočítam, že ho podpíšu a pošlú ďalej ako to spravili aj Sens
Tom182 Zverejnené 15. Január, 2008 Zverejnené 15. Január, 2008 Sens vtedy spravili genialny obchod...pustili hossu a dostali za to Dany Heatley...to sa im naozaj podarilo :lol: som zvedavy ci to podobne vyjde Atlante :)
Tom182 Zverejnené 16. Január, 2008 Zverejnené 16. Január, 2008 a nakoniec to proti TBL dopadlo tak, ze Jose Theodore vychytal shutout :lol: takze genialne...COL zvitazilo 3:0...som rad ze sa Jose konecne chytil a dufam, ze si upevni poziciu jednotky
Odporúčané príspevky