Skočiť na obsah

NHL (po sezónu 2007/2008)

Odporúčané príspevky

Zverejnené

dnes bola zaujimava noc...najviac ma potesil PIT...kde 2x skoroval Malkin a jeden gol + 2a si pripisal Sidney :lol: takze super

no a tak som sa rozhodol ze spomeniem aj MIN...Marian Gaborik dal 5.golov + 1a....no take nieco sa naozaj casto nevidi...a som rad, ze ked uz takto zaboduje nejaky slovak ze to je prave Gaborik :)

• Odpovedí 717
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• tomassi

198

• Tom182

120

• aljak63

103

• Ignatius

97

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

pozrel som si tie jeho goly a ten posledny bol skvely, jak usiel od modrej ciary a mal pekny najazd :lol:

Zverejnené

dneska zdenko zase vyskakoval...no ani raz mu to proti George Laraque nevyslo a v oboch pripadoch skoncil na lopatkach...skoda, len ze obe "bitky" netrvali dlhsie...aby si to mohol Laraque trochu viac vychutnat :lol:

dokonca sa dnes v noci pobil aj Sidney Crosby, ktory tak proti Andrew Ference zazil svoju prvu bitku v NHL :)

Zverejnené

No Gáborík teda bol riadne produktívny...5+1 je brutál...teda ja veľmi Slovákom nefandím,ale on je ešte v pohode :lol:

Zverejnené

a som rad, ze ked uz takto zaboduje nejaky slovak ze to je prave Gaborik :lol:

Pozrel som si záznam tých gólov a komentátor tuším povedal že "He is from Slovakia..." :)

Gáborík vyrovnal skoro 12 rokov starý rekord.

Zverejnené

sa mi páči, že to spomínate len tak btw ako keby 5+1 bol priemer na zápas

a nerobíte z toho žiadnu drámu ako fanúšikovia WILDs, kt. boli podľa záberov jasne vo vytržení

skutočne si to na Vás vážim, že ste skutočnými odborníkmi a nevyzdvihujete takú banalitu ako,

že sa to podarilo 1-krát po 11 rokoch

ako to robí Axel

iste to napísal iba preto, že aj on je Trenčan

inak ani jeden nedal do prázdnej

a tie prihrávky toho pána čo ho chcú vymeniť boli tiež fantastiké

jj

povedal to

a bolo to počuť celkom zrozumiteľne

Zverejnené

no ono to je tak...ze mne spravi vacsiu radost 3 body by Sidney Crosby..ako 6 bodov by Marian Gaborik (pricom je u mna svetlou vynimkou, ktoru zo slovenskeho timu mam rad) :lol:

Zverejnené

ja simmyslím, že keď hociktorý hráč spravý 5+1

dokonca aj Shanahan, tak si to zaslúži absolutórium

Zverejnené

Shanahan este ano ale taky satan uz nie :):):lol:

a teraz vazne...si zober..uz len to ze som Gaborika hned rano spomenul..az na dva riadky je nieco ako velka pocta...takze ja to naozaj uznavam...a dokonca mu aj v mene pisem velke zaciatocne pismeno :) ;)

Zverejnené

Potom berem späť a tvoj príspevok si vysoko cením

z dnes na zajtra:

3:05 COLORADO - NY RANGERS

- asi vstanem, len dúfam, že si Jazdci nespravia chuť

práve naopak, by sa ďaľší SVK strelec mohol ukázať

a zajtra:

19:05 BOSTON - ST. LOUIS

- Lamjak bude asi pozorne sledovať, že?

Zverejnené

a zajtra: 19:05 - BOSTON - ST. LOUIS

- Lamjak bude asi pozorne sledovať, že?

nooo ak nezabudnem tak si s radostou pozrem v tomto optimalnom case konecne poriadny Hockey v podani Blues a dufam ze vyhraju (aj ked v posldnej dobe to nejako nevychadza, aspon ze minule nad Detroitom vyhrali!!!)... a najlepsie na tom je ze St.Louis hrali o 6 zapasov menej ako Anaheim - aj mam taky pocit ze Blues vobec nehrava! takze sa asi nemylim!

btw. ked uz mal nejaky slovak dat 5+1 tak aspon ze to je Gaborik, to je jeden z tych SK hockeyistov ktorych mam normalne ze rad!

Zverejnené

ešte k tej včerajšej bitke

Pravý líder Zdeno Chára sa nezľakol a pomohol tímu

„Je našim kapitánom a opäť dokázal, prečo je lídrom nášho tímu. To čo urobil určite vyburcovalo chlapcov k lepšiemu výkonu. Je stále lepší a lepší líder tímu,“ myslí si center Bruins Marc Savard.

ešte dodám, že pri tých bitkách prehrávali Bruins 4:0 a nakoniec získali bod

Peter Budaj (COL) 20/23

- opäť víťazstvo a

Svatoš so Šatanom po góle

Zverejnené

no jasne..chara dostane (skoda, ze len) dva krat na hubu...a vsetci sa z toho poseru a BOS otoci skore...je to neskutocny hrdina..a urcite by mu mali postavit sochu (aspon budu mat holuby na co srat) :) :) ;) ;)

Marc Savard nevie co hovori ked vravi: "Je stále lepší a lepší líder tímu" ..no esteze tam je aj to "lider timu" lebo keby povedal ze je zdenko stale lepsi a lepsi hrac...tak by som mal podozrenie ze pouziva doping..a nejaky naozaj kvalitny ;):lol: ;)

Zverejnené

Neviem

ja skôr budem veriť hráčovi, kt. so Zdenom hrá

ako niekomu, kto neskrýva antipatie voči SVK hokej, špeciálne Chárovi, Hossovi a pod

myslím, že Zdeno si dosť vytrpel, keď ho stále odsudzovali ako nemehlo, resp. brali len ako atrakciu

o jeho kvalitách a prínos pre mužstvo jasne hovoria fakty, kt. sú 30min ice-time-y, C-čko na hrudi, etc.

to sú jasné a nespochybniteľné fakty

to, že sa ti nepáči jeho hra, je tvoj subjektívny názor, kt. sa za dostačujúci pokladať nedá

NHL a ostaných amerických súťažiach, špeciálne NFL, sa dopingový hriešnici takmer nevyskytujú

čím to asi bude?

Zverejnené

ja som len nikdy nepochopil preco ho niektori ludia tak uznavaju...a dokonca sa najdu taki co ho radia medzi najlepsich obrancov..co je z mojho pohladu (urcite zaslepeneho) dehonestacia toho postu...

fakty ako 30min ice time..maju v kazdom time obranci...C na hrudi malo uz viacero cudakov..tento nebude vynimkou :lol:

ale kedze su vianoce...nech ich ma aj zdenko aby sa mu tolko nestikutalo ze ho stale spominam :) nedajboze sa mu este pichne kost od nejakej ryby pri veceri...tak uz o zdenkovi dnes len v dobrom (t.z. ze ja uz o nom pisat nemozem :):) )

Zverejnené

Tak Devils vyhrali nad Oilers 3:2 :lol: ,ale Calgary žiaľ prehralo s Dallasom :)

Zverejnené

Gábor vraj pred zápasom pozeral

(Bureho šantenie '98, aljak nepozeraj)

odteraz ho vraj bude musieť pozerať pred každým zápasom

Zverejnené

jaaj Pavel Bure...to bol genius..skoda, ze ho pribrzdili zranenia kolien...tie jeho goly niekedy nemali chybu..to sa clovek len zastavi a pyta "ako to mohol spravit?"

a tu je este jedna lahodka (nie sice len Bure..ale aj on)

Zverejnené

jj skutočne

ozdoba hokeja

Brodeur s ďaľšou nulou na konte

Buddy s víťazstvom

- chlapec si v poslednom čase v úsp. pekne polepšil

už je nad 90%

Zverejnené

ci Budaj ci Theodore...hlavne je ze je to vyhra COLORADA...ale je pravda ze Budajovi sa v poslednej dobe naozaj dari :lol:

tesi ma aj vitazstvo PIT...no este viac ten spominany shutout by Brodeur :)

Zverejnené

Devils vyhrali,i keď v zápase v ktorom padol iba jeden gól,(proti Calgary)ale predsa - gól dal Eliáš a spomínaný ďalší shutout Martyho Brodeura,najlepšieho brankára na svete! :lol: A je to aj môj najoblúbenejší hráč v NHL :)

Brodeur rulezz!

Zverejnené

Hráči týždňa

- no kto by to bol čakal?

1. hviezda – Marián Gáborík (MIN)

Pravý útočník Marián Gáborík viedol kanadské bodovania uplynulého týždňa. Počas troch zápasoch nazbieral 8 bodov za 6 gólov a 2 asistencie. Bodoval vo všetkých troch zápasoch, no najviac mu vyšiel duel proti NY Rangers, v ktorom strelil 5 gólov a na jeden stihol aj nahrávať. Minnesote pomohol k dvom víťazstvám.

2. hviezda – Kari Lehtonen (ATL)

Brankárska jednotka Atlanty Kari Lehtonen nastúpil na štyri zápasy, z ktorých dokázal všetky aj vyhrať. Zaznamenal 93,5-percentnú úspešnosť zákrokov a v priemere inkasoval 1,96 gólu na zápas.

3. hviezda – Jason Arnott (NAS)

Center Jason Arnott zaznamenal rovnako ako Gáborík 8 bodov. V štyroch zápasoch dokázal streliť štyri góly a na ďalšie štyri nahrával. V zápase proti los Angeles strelil hetrik a pridal k nemu aj jednu asistenciu. Bodoval vo všetkých štyroch zápasoch

Zverejnené

St.Louis - Detroit - 0:5 ... Nenavidim zasrate Cervene kridla!!! :lol: DETROIT SUCKS!!!

(aj ked Flipulla dal 2goaly, ale to ze prave proti Blues, mi moc radosti nespravilo)

Zverejnené

kde sledujete NHL? osobne iba na galaxii ak som doma. minule som zbadal ze aj Sport1 kanal dava NHL, ale to sa neda pozerat, ti komentatori su horsi ako Ivan Ninaj kedysi na STV. Nestaci ze hlasy maju ako navstevnici podniku 5.cenovej skupiny, este aj tie primitivne komentare, horsie je, ze sa neda prepnut ani na orig. americkych komentatorov. Naproti tomu galaxia je velmi slusna v tomto smere.

Zverejnené

galaxia je asi najlepsia...ten program nema chybu

sem tam som pozeraval este na nejakych spanielskych kanaloch cez satelit..ale uz ani neviem ako sa volaju

a ked nedavaju ten moj zapas..a ja som nahodou hore...tak ho pocuvam cez nhl.com :lol:

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov