tiborco Zverejnené 8. December, 2007 Zverejnené 8. December, 2007 Opäť mám radosť z Devils - tentoraz vyhrali 3:2 nad Capitals :lol: Už deviate víťazstvo v rade :) Len tak ďalej!A pred zápasom zložili poctu Scottymu Stevensovi,ktorý bol uvedený do Siene Slávy ;) Skvelým obrancom bol :)
tomassi Zverejnené 9. December, 2007 Zverejnené 9. December, 2007 Zdenko si pripísal pekný icetime 30:49 Mišo Handzuš opäť strelil gól, LA aj tak zase prehrali Jaro Halák si konečne zachytalmožno budúci zápas nastúpi od začiatkukeby chytal za Colorado, tak miesto v bráne by mal v ďalšom zápase isté
Tom182 Zverejnené 9. December, 2007 Zverejnené 9. December, 2007 dnes si Gaborik zaujimavo zalietal :lol: Hasek oproti nemu vykorculoval a Gaborik spravil len brutalne salto :)
aljak63 Zverejnené 9. December, 2007 Zverejnené 9. December, 2007 no prave som to kukal na bleskovkach... ty vole, to akoze brutalne salto! to som uz pekne dlho nevidel take nieco! ...::: VIDEO :::...
tomassi Zverejnené 9. December, 2007 Zverejnené 9. December, 2007 som vedel, že Hašan to nemá v hlave v poriadku, ale toto je mocna jeho obhajobu sa dá povedať, že veľmi túžil po 0 a tak mu nič iné nezostávalo
tiborco Zverejnené 9. December, 2007 Zverejnené 9. December, 2007 No veru,vyzerá to brutálne...nie,žeby som Haška mal rád(nemusím ho),ale nemyslím si,že to bolo z jeho strany zákarné...Okey,vyhrávali 5:0,tak si možete povedať,že nemal na to dôvod,ale predsa si myslím,že to bol brankársky inštinkt,proste,že to musí vybrániť,v tom zlomku času to tak vyhodnotil a myslím si,že aj iní brankári by konali podobne...ale pravdou je,že to bolo kontroverzné
tomassi Zverejnené 9. December, 2007 Zverejnené 9. December, 2007 jasné, že sa nedá povedať, že išlo o úmyseľ, ale Hašan je svojimi kontaktmi s hráčmi známy no hokej nieje futbal, že sa dá branár preskočiť aj v plnej rýchlosti
Tom182 Zverejnené 10. December, 2007 Zverejnené 10. December, 2007 ja by som s tym Hasekom nevidel umysel... dnes krasa...COL rozbilo STL 9:4...Milan Hejduk = 6 bodov..hattrick..proste uzasne! Paul Stastny mal "iba" o bod menej za 2g+3a...co ma tesi, ze si zase pripisal vitazstvo Jose Theodore :lol:
aljak63 Zverejnené 10. December, 2007 Zverejnené 10. December, 2007 ah jaj!!! :lol: vidno ze je Manny zraneny a Blues nema adekvatnu nahradu!!! Lebo dostat z 25 striel 8 goalov... to sa mi vidi ako prehnane! Noooo... Hannu Toivonen proste neni jeden z tych super finskych golmanov - bohuzial!
tiborco Zverejnené 10. December, 2007 Zverejnené 10. December, 2007 No,víťazna šnúra Devils sa skončila a prehrali "v gólovej prestrelke" 0:1 OT s Rangers,ktorých vôbec nemusím :lol:
tomassi Zverejnené 10. December, 2007 Zverejnené 10. December, 2007 dnes ráno zapnem TXT 261COL 9:5 STL - krasaDET 5:2 CAL - krasaNYR 1:0 NJD - parada 153 SK za 20 to sa oplati nie?a potom :lol: som si všimol, že to bol až PPtaké skalamanie, hneď ráno
tiborco Zverejnené 11. December, 2007 Zverejnené 11. December, 2007 Sakra,až teraz som si všimol,že Devils hrali a opäť prehrali - 2:3 s Capitals :lol:
tomassi Zverejnené 13. December, 2007 Zverejnené 13. December, 2007 NAJLEPŠIA EURÓPSKA FORMÁCIA HISTÓRIE NHL: (podľa najprestížnejšieho zámorského hokejového magazínu The Hockey News) Dominik Hašek (CZE) Borje Salming, Nicklas Lidstrom (SWE) Jari Kurri (FIN), Peter Šťastný (SVK), Jaromír Jágr (CZE) myslím, že to sedí do poslednej bodky aká irónia, že naj EU centrom v NHL bol Slovák inak brána a obrana sa z iných krají čakať ani nedala
tomassi Zverejnené 14. December, 2007 Zverejnené 14. December, 2007 Buddy vychytal víťazstvo 30/31škoda, že mu 0 ušla 21 sekúnd pred koncom normálnej hracej doby inak Mišo Handzuš opäť bodovaluž mu to pekne rastie 4+6vzhľadom k tomu, že hráva v takmer každom predĺžení, odohral zhruba polovicu vsetkychoslabeni(redakcia slovaknhl.sk)
tiborco Zverejnené 14. December, 2007 Zverejnené 14. December, 2007 Výborne,Devils vyhrali nad Bostonom 3:1 :lol: a tiež ma teší aj to,že Calgary vyhralo nad Tampou 9:6...to teda mohol byť ale zápas :)
Tom182 Zverejnené 15. December, 2007 Zverejnené 15. December, 2007 dnes ma tesia najma goly Ovechkin, Afinogenov...no ani taky shutout Vesa Toskala nieje na zahodenie, kedze eliminoval Atlantu :lol: :)
Tom182 Zverejnené 15. December, 2007 Zverejnené 15. December, 2007 zaujimava vymena sa udiala...Andy McDonald ide do STL vymenou za Doug Weight..ktory sa stahuje do ANA...tymto krokom vlastne ANA odlahcila platovy strop a moze sa vratit do zostavy Scott Niedermayer :) Teppo Numminen sa po operacii srdca ma vratit na lad....no dufam, ze uz je naozaj v poriadku aby to nedopadlo zle :) operacia srdca a hokej na vrcholovej urovni mi akosi k sebe nejde..a nechcem aby skoncil ako Sergei Zholtok :lol:
tiborco Zverejnené 16. December, 2007 Zverejnené 16. December, 2007 A sakra Devils prehrali 1:4,čiže nič moc už potom nezaujímalo :lol:
tiborco Zverejnené 17. December, 2007 Zverejnené 17. December, 2007 Tak tento raz mám radosť,Devils vyhrali nad nesympatickým Flyers 4:2 a vyhralo aj Calgary 5:3 nad St.Louis,takže u mňa z posledných výsledkov prevláda spokojnosť :lol:
tomassi Zverejnené 17. December, 2007 Zverejnené 17. December, 2007 jjs čerty nejsou žerty Halák sa poberá na farmu :lol: Svatoš sa konečne trafil a Buddy asistoval
tomassi Zverejnené 17. December, 2007 Zverejnené 17. December, 2007 Obranca Andrej Meszároš neabsolvoval posledný tréning Senators, no proti Bostonu do akcie nastúpi. u Wilds vraj šarapatí brušná virózakeď to nie je brušné svalstvo, resp. slabiy tk je to chrípkaMinnestota by sa mohla premenovať na Minessota Wild Stomache Aches
tomassi Zverejnené 18. December, 2007 Zverejnené 18. December, 2007 Buddy s ďaľším víťazstvom 19/21a Michal Handzuš opäť skóroval pekne pekne chlapci
tiborco Zverejnené 19. December, 2007 Zverejnené 19. December, 2007 Sakra Devils teda pochodili u Canucks - prehrali 0:5 :lol: Aspoň,že Calgary vyhralo nad Blue Jackets... :)
tomassi Zverejnené 19. December, 2007 Zverejnené 19. December, 2007 KurnikAndreja Sekeru poslali na farmu (Rochester(AHL))Zdenko zase mava 30min ice-time-y, nemzslim, ze je to dobre pre muzstvo, ale inak sa asi neda no 19/24 nie je BohVieCo, ale uz to asi muselo pristmozno by ho mal na zapas, resp. dva nechat oddychnutQuenneville by mi isto dal za pravdu
Tom182 Zverejnené 20. December, 2007 Zverejnené 20. December, 2007 a sakra Andrej ide na farmu...to je blbe..jasne ze bol len nahradnik za zranenych hracov..no myslim, ze si nespravil zle meno a coskoro sa vrati!!
Odporúčané príspevky