Skočiť na obsah

NHL (po sezónu 2007/2008)

Odporúčané príspevky

Zverejnené

nie nie Svatosa nechcel prec z COL..je to jeden z mala slovakov co mam v NHL rad a este k tomu hra v mojom naj time...len nech pekne ostane tam kde je

dost skoro je oznacovat Stastneho za jedneho z naj US hokejistov akych kedy USA mala...na take veci je este cas..US hokej ma viacero legiend :)

velmi ma tesi pohlad na priebezne kanadske bodovanie...prvy Lecavalier..len o bod za nim Sidney..obaja super hraci..a len cakam kedy sa Sidney opat vydvihne do cela...Malkin je tiez v prvej desiatke..hoci moc neskoruje, skor nahrava..a vlastne ich ma najviac teraz v celej NHL

sranda, ze najlepsi slovak..Gaborik..je az niekde okolo 60.miesta :lol:

Ovechkinovi chybaju este 3 goly...aby sa vysvihol na prve miesto a zosadil krajana Kovalchuka...

zatial mozem byt s touto sezonou len spokojny

• Odpovedí 717
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• tomassi

198

• Tom182

120

• aljak63

103

• Ignatius

97

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

by som sa čudoval, keby aj bol lepšie

však je skoro stále zranený,

ale hlavné je že akonáhle nastúpi na ľad, tak ťahá mužstvo

dúfajme, že ostatní sa chytia a budú bodovať viac ako doteraz

Zverejnené

zijuca legenda MARTIN BRODEUR..dnes vychytal 500.vitazstvo !! som strasne rad ze sa dostal na tuto metu...

podla mna to je ten najlepsi sucasny brankar na svete...a v celej historii hokeja mu u mna patri druhe miesto..na tom prvom je velky Patrick ROY

aaaale co to nevidim..to nieco s menom chara na drese...strelilo gol...sprava sokovala..prvy v tejto sezone..kvalitka :) :lol:

Sidney opat dva body...super!! len tak dalej..a bude jeho meno vyryte na Art Ross Trophy :)

Zverejnené

Výborne!500.víťazstvo Martina Brodeura :) :lol: Som skutočne veľmi rád,že dosiahol túto métu...a verím,že ešte vo svojej kariére prekoná aj Roya :)

Gratulujem Marty!

Zverejnené

podla mna Brodeur urcite Roya prekona...Roy ma na konte 551 vitazstiev, cize uz chyba len 52...to sa da :lol:

Zverejnené

Ja Brodeur-a BohVieAko nemusím, ale za 500 víťazných zápasov je super výkon, ale pokiaľ pred ním nebude hrať obrana na akú boli DevilsFans zvyknutý, tak méta 52 zápasov nebude tak ľahok dosiahnuteľná ako sa môže zdať

inak prvým Slovákom už nie je Gabby

1. Hossa 16(Z) 9+6=15

myslím však, že po dnešnej noci sa na 1. miesto vráti

inak ako vidíte dnešné zápasy

Columbus - Detroit - : -

Minnesota - Colorado - : -

2Vancouver - Calgary - : -

Zverejnené

pre mna je Gaborik lepsi ako hossa...je to ten najlepsi slovak co hra v NHL..a zachvilu hossu predbehne :)

a dnesne zapasy? dufam, ze CBJ potrapi DET..a keby sa este presadil golovo Zherdev ci Nash..len by to potesilo..ale myslim ze DET vyhra

MIN vs. COL...tu neberiem nic ine len ako vyhru COL...GO AVS GO!!!

VAN vs. CGY...vzdy zaujimave kanadske derby...no radsej budem ak bude na konci svietit vyhra pre Canucks :lol:

Zverejnené

tak mi to celkom vyslo..CBJ potrapil DET..ktory vyhral az po najazdoch...a dokonca aj obaja hraci CBJ co som chcel aby sa presadili strelili po gole..aj Zherdev aj Nash. plus Zherdev este dalsie 2a...no vyslo to lepsie ako som cakal

takisto aj VAN porazil CGY

jedine co mi nevyslo..je COL..sakra..prehra 4:1...Budajovi dnes zapas nevysiel..presadil sa len Hejduk...skoda skoda :lol:

Zverejnené

mm aj mne to skoro vyšlo, len Dacjuk mi odpálil tiket(280 za 20)

výhry Cans a Wolds som očakával, škoda, že sa Gábor nepresadil

Zverejnené

Aj keď trošku oneskorene, tak predsa

Všetko naj NHL a hlavne nech Ťa prejdú tie starecké maniere, ktoré spôsobili, že hráči behajú z klubu do klubu

asi to bude len zBožným prianím, ale aj tak som rád že ju máme

Zverejnené

ale sakra..taka blba sprava ako dnes :lol:

DAVID AEBISCHER...odchadza z NHL :) moj najoblubenejsi brankar..a teraz sa vracia domov do SUI ligy..proste nemam slov..mal Aebby pekne ostat v Colorade.... :)

ale zelam mu nech sa mu doma dari..a budem sa tesit na MS aby som ho znovu videl..a ak sa mu podari aby dokonca vychytal medailu..budem len rad!

drz sa AEBBY ;)

Zverejnené

ANDREJ SEKERA dnes strelil svoj 1.Goooool v NHL...sice BUF podlahlo STL..3:4...myslim ze to vobec nevadi...konecne sa mu to podarilo!!!

Zverejnené

myslim ze to vobec nevadi...konecne sa mu to podarilo!!!

sa mi zdá, že píšeš o Sekerovi a nie o Hossovi

inak GALXIE, kt. sa má prenovať na NovaSPORT, čiže sa z nej stane anti-slovenská športová TV

nie je schopná do vysielania zaradiť Colorado, resp. Wilds

neverím tomu, že nemôžu vôbec zasahovať do plánu prenosov

Zverejnené

Napísal si to tak, že to vyznelo, že ten Sekerov gól a robíš si z toho srandu

to je zložité a jednoduché

zle som to pochopil

inak Meszo sa po 1-krát trafil 2-krát

Zverejnené

nie nie teraz som si vynimocne srandu zo SK hokejistov nerobil...Andreja Sekeru uznavam a prajem mu v NHL len to najlepsie...takze ma jeho dnesny gol naramne potesil! kiez by ich mal na konci sezony niekolko nasobne viac

Zverejnené

Konečne Queneville nechal chytať Budaja 2 zápasy po sebe a oplatilo sa - 2. hviezda zápasu (26/29)

Gábor víťazný gól

Let's go Wilds

Zverejnené

Ottawa 2-5 NY Rangers

(0:3, 1:1, 1:1)

Marcel sa konečne zobudil a bodoval 2 Áčka

- dobrý hokej bol

Zverejnené

Super,New Jersey opäť vyhralo,tentoraz 3:2 SO nad Atlantou :lol:

Po tom katastrofálnom začiatku sa Devils rozbehli....samozrejme,že je ešte ďaleko do konca,ale je to pozitívny vývoj...je ešte veľa práce,hlavne s obranou,tam má Devils žiaľ slabinu,čo v posledných rokoch nebývalo...ešteže je v bráne skvelý Marty Brodeur :)

Zverejnené

Ottawa zachranila aspombod,

v 59. min strelili Daniel Alfredsson a Wade Redden v rozpätí 36 sekúnd dva góly a vyrovnala na 3:3.

no na SN prehrali a pripisali si uz tak 7 nevyhraty zapas v rade

Colorado hlada branara

myslim, ze Quenneville by mal radsej prestat branarov tocit a zvolit 1(samozrejme Budaja)

Zverejnené

Ďalšia výhra Devils :lol: - tentoraz 4:3 OT nad Bruins,Eliáš 2+1,Parise 2+1 :)

Zverejnené

no s COL to je teraz bieda :lol: oboch brankarov mam rad a nechcem aby niektoreho vymenili...nech len Joel postavi do branky na dlhsie Theodora...o com to je ked kazdy druhy, treti zapas rotuju? ved to si potom nikto z nich nezvykne...Jose vie chytat a vie chytat naozaj dobre, tak nech ho tam da a uvidi sa :)

dnes som sa docital ze aj Eddie Belfour zvazuje navrat do NHL...to by ma naozaj potesilo :)

a tesi ma aj to ze Andrej Sekera sa udomacnuje v obrane BUF a v zapase da takych 20minut co je super! ;)

Zverejnené

rád by som si pozrel nejaký zápas Colorado-a

lebo sa mi nechce veriť, že ani jeden by sa nemohol chytiť

za takou obranou by 3,00 mal aj Roy

Mišo Handzuš sa konečne trafil, samozrejme, že v oslabení

rád by som inak vedel, koľko minút na zápas odohrá v oslabovkách

bo sa mi nechce veriť, že by bol na tom tak zle

8.12.2007 1:05 MONTREAL - CAROLINA

- možno bude Jaro Halák chytať

Zverejnené

Roy je boh...a boh by nikdy nemal 3.00 :lol:

dnes to COL nastastie vyslo..porazili o gol PHI...vdaka obom cechom v zostave Hlinka a Hejduk po gole..a v brane Jose :) no nemam sa na co stazovat ;)

shutout vychytal Hasek...ani demitra ani gaborik..nikto to za neho nedal :)

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov