oiler Zverejnené 29. Október, 2007 Zverejnené 29. Október, 2007 vdaka Budajovi. Mal vyborny zapas. Vychytal neskutocne.
Stevo98 Zverejnené 29. Október, 2007 Zverejnené 29. Október, 2007 To som rad, ze Petovi takto islo. Navyse, Svatos dal uz piaty gol, co je ozaj pozitivne, takze celkova spokojnost. Akurat, je skoda, ze Demo s Gabbym sa zranili, dufam, ze sa coskoro vratia...
tomassi Zverejnené 29. Október, 2007 Zverejnené 29. Október, 2007 hej Demo, Gábor, Backstrom chýbajú vyzerá to tak, že Marek nechá na minuloročnú sezónu zabudnúť a bude sa opäť pohybovať okolo 30 gólovej hranice, kt. by mal strelec jeho kvalít prekračovať vdaka Budajovi. Mal vyborny zapas. Vychytal neskutocne.ak si chce pripisovať víťazné zapasy, tak mu za takou obranou nič iné ani nezostáva.
Tom182 Zverejnené 30. Október, 2007 Zverejnené 30. Október, 2007 dnes sa zase Ovechkin v zapase s TOR zabavil...strelil dva goly..uz jeho 7.a 8. v sezone..tak mi stale robi radost :lol:
Stevo98 Zverejnené 30. Október, 2007 Zverejnené 30. Október, 2007 Je super ako Caps rozbili TOR, mam z toho radost :lol:. Navyse Ovca 2+0, Nylander 0+3 :). Zaujimave su 2 goly v podani Setouguchiho zo SJS, kto to je?! Big Joe mu 2x nahral :).
Tom182 Zverejnené 30. Október, 2007 Zverejnené 30. Október, 2007 aj mne udreli do oci jeho dva goly...je to novacik Devin Setouguchi...bol slusne draftovany len si nespomeniem kedy presne to bolo..2-3 roky dozadu? no som rad ze uz aj jeho meno sa objavuje v statistikach
oiler Zverejnené 30. Október, 2007 Zverejnené 30. Október, 2007 Setouguchi - prvy zapas v NHL, dva goly. Trener urobil dobry tah. Nakolko je to strelec, tak ho zaradil do utoku (hned v 1. zapase!) s Thortonom. Nie do stvrteho utoku ako to byva "zvykom". A nakolko je Thorton vyborny prihravac, tak to aj dopadlo.
Stevo98 Zverejnené 30. Október, 2007 Zverejnené 30. Október, 2007 Tak potom dufam, ze im dvom to pojde. Totiz, proti Sharks som nikdy nic nemal, uz vobec nie proti Big Joeovi :lol:.
Tom182 Zverejnené 31. Október, 2007 Zverejnené 31. Október, 2007 z dnesnych zapasov mi najvacsiu radost spravil PIT..porazil MIN..co by este bolo vlastne jedno..ale Evgeni Malkin strelil 2g a Sidney Crosby strelil 1g :lol: takze zapas sa podaril :) mne je SJS sympaticke..aj vdaka Thortonovi..je to vynikajuci hrac..a ak sa pri nom Setouguchi presadi bude len dobre! :) urcite mu to pomoze
Stevo98 Zverejnené 31. Október, 2007 Zverejnené 31. Október, 2007 Malkin okrem 2 golov este aj raz prihral. Nuz a Sid The Kid? 1+3 :lol:.
tomassi Zverejnené 31. Október, 2007 Zverejnené 31. Október, 2007 Aj ja som veľmi rád, že sa Ovca trafil, pretože aj keď v NHJ nemám najoblúbenejší team, tak caps sú môjmu srdcu najbližšíasi to bude sezónou 97/98 :lol:
Stevo98 Zverejnené 31. Október, 2007 Zverejnené 31. Október, 2007 Ja fandim Sens uz od cias Jasina, takze tak. Medzi dalsie oblubene timy u mna patria: Avs, Kings etc. Medzi najneoblubenejsie timy zase arcirival z Toronta, dalej New Jersey, Carolina etc. Howgh :lol:
oiler Zverejnené 31. Október, 2007 Zverejnené 31. Október, 2007 som zvedavy ako to pojde s MIN, ked ti traja su zraneny. Zda sa, ze uz to aj vidno (v minulom zapase).
Stevo98 Zverejnené 31. Október, 2007 Zverejnené 31. Október, 2007 Pokial viem, tak posledne 4 zapasy nevyhrali, teda ten vplyv ich nepritomnosti je znacny. Holt, to mate tak, ako keby nam zobrali niekoho z trojice Heatley-Spezza-Alfie a k tomu jeden brankar Emery-Gerber...Proste s kazdym timom to narobi divy ak su zraneni traja najlepsi a najklucovejsi hraci. Esteze maju v Minnesote aspon Rolstona :lol:.
Tom182 Zverejnené 1. November, 2007 Zverejnené 1. November, 2007 mne sa len paci ako sa nedari v tejto sezone ATL...od odchodu Dany Heatley..ked im do ATL prisiel nejaky slovak :):):) to s nimi ide dolu vodou :lol:
Stevo98 Zverejnené 1. November, 2007 Zverejnené 1. November, 2007 TomTo hej, ved ledva postupili prvy krat v historii do PO :lol:. Tato sezona je vsak des, s tym suhlasim. Marian vynechal 3, resp. 4 zapasy, takze dost na nic situacia, dufam, ze v novembri sa to zacne postupne otacat :). Dnes ziarili Madden s Pandolfom - prvy menovany 1+3, druhy 3+1 :) . NJD zdolali TBL 6:1. Slovaci:Riso Zednik 1+0Jozko Stumpel 0+1Laci Nagy 0+1
oiler Zverejnené 1. November, 2007 Zverejnené 1. November, 2007 minuly tyzden nahodili v TV zaujimavu otazku o Brodeurovi, nakolko NJ sa akosi nechyta: Bol naozaj tak dobry brankar alebo bol dobry len preto, ze mal pred sebou taku dobru obranu (Stevens a spol.)? Sami na to nevedeli dat odpoved... :lol:
Tom182 Zverejnené 2. November, 2007 Zverejnené 2. November, 2007 dnes to vyzeralo naozaj zaujimavo...veeelmi ma potesil zapas COL vs. PIT...COL vyhralo a Sidney strelil 2 goly..takze lepsie som si to ani nemohol predstavit :)Ilya Kovalchuk..hattrick...a hossa sa pri nom akosi straca...co mi len vyhovujedokonca dnes hral aj Gaborik..strelil gol..ale ani s nim nedokazala MIN vyhrat a podlahla STL...sa mi paci, ze STL uz nedostava od kazdeho ako minuly rokokrem toho skoroval dnes aj Zherdev, Tanguay, Afinogenov...takze tento den je viac nez vydareny :):);) Brodeur...no podla mna je tak skvely brankar...urcite ma na tom nedobytna obrana NJD..ale Brodeur je Brodeur..a je to najlepsi brankar co v sucasnosti chyta na celom svete :lol:
Stevo98 Zverejnené 2. November, 2007 Zverejnené 2. November, 2007 Hossa bol zraneny, takze mu to snad mozme prepacit. Sens si vsak poradili aj s ATL, totiz show must go on. A to este bez Spezzu...
Tom182 Zverejnené 3. November, 2007 Zverejnené 3. November, 2007 dnes to uz bolo vlaznejsie ako vcera..ale aj tak zaujimave :lol: PHO rozbil DAL 5:0..a Vrbata strelil uz svoj 3.gol v tejto sezone...jaaj chyba mi v Colorade :)aj dnes sa presadil Alex the Great...tak nech mu to vydrzi az na Maurice Rocket Richard Trophy :)ale to cumim...Zednik strelil dva goly ;) az sa mi verit nechce
Tom182 Zverejnené 4. November, 2007 Zverejnené 4. November, 2007 Ilya Kovalchuk dnes strelil opat hattrick..uz druhy v rychlom slede..je radost pozerat na neho ked sa mu takto dari :)no nasral my NYI..nielenze porazili PIT..ale este si satan dovolil strelit 2 goly :lol: a aby toho nebolo malo prehralo aj COL..ani dva Svatosove goly nepomohli..skor pomohli VAN 2g by D.Sedin :)
tiborco Zverejnené 4. November, 2007 Zverejnené 4. November, 2007 Sakra,New Jersey prehralo 1:2 po SO s NYR :lol: ešte aj Calgary prehralo...
tomassi Zverejnené 5. November, 2007 Zverejnené 5. November, 2007 Zedník v 3 zápasoch strelil 4 góly, z ktorých 2 boli označené za víťazné.zdá sa, že chlapec začal hraťalebo, že by mal konečne niekoho, kto by na neho drel?odpoveď by asi vedel poskytnúť Jojo Stumpel :lol: šušká sa, že Halák by mohol odisť k tučniakom a Majo Hossa vraj k divochommyslím, že by to bolo len a len dobré Svaotš so 7 gólmi vedie poradie strelcov u Lavín, takže 30 gólová hranica vyzerá byť realitou
Tom182 Zverejnené 13. November, 2007 Zverejnené 13. November, 2007 no tema je nejaka mrtva..vcera Paul Stastny dosiahol svoj 100.bod v NHL..potreboval na to 99.zapasov..myslim, ze to ma chlapec celkom slusne rozbehnute :lol: dnes opat skorovalo duo Crosby-Malkin..cim mi robia radostnoo ja osobne by som hossu vo Wild nerad videl..ten tim mam celkom rad, tak nech to nepokazi :)
tomassi Zverejnené 14. November, 2007 Zverejnené 14. November, 2007 Mňa by Hossa, kt. sa konečne Rozbehol, u Wilds len a len potešil výmenu by som doprial aj Marekov Svatošovi, lebo tie icetime-y sú na počet gólov, kt. strelil skutočne úbohé Šťastný je podľa mňa jeden z naj hokejistov, ktorých USA kedy malia svoje kvality ešte len ukáže inak Handzuš chytil pekne na papulu :lol:asi mu Pronger dal aj za účinkovanie u Blues, keď SlovakPack line točila puk a on s MacInnis-om neruzumeli ani slovommm to boli časy :)
Odporúčané príspevky