Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené
pred 20 minútami, Tomáš pridal:

Tak máte tu začiatočníka to je logické že nebude variť ako človek s 20 ročnou praxou

aha, a kto nam to rozpraval roky o tom ze to nejde a je lepsie a lacnejsie si to kupit ?  :)

• Díky! 1
Zverejnené

Zas necakajte, ze varenie u tomasa bude standard.

Toto bola len taka mila epizodka, ze treba do neho 20 rokov hucat, aby pod dohladom dalsich ludi uvaril nieco vo vode. Good job.:zubiska:

• Díky! 1
  • Haha 1
Zverejnené

V skutočnosti ma nakoplo to zdražovanie. Velmi som sa nahneval keď som v obyčajnej táckarni vycáloval skoro 10€ za menu. To už je nehorázne kam tie ceny lezú!

Baterka do Samsungu stojí menej ako 1 obedové menu.

Zverejnené

Dobre čo sa navarilo, to sa navarilo. Dobrú chuť vám k obedom ktoré ste mali. Ale reakcie už poprosím do tejto témy aby som nebol zase všade.

Zverejnené

V poslednom čase zápasime pri varení so zemiakmi. Zabalené v sačku (jedna odroda) uvaríme, a 2-3 krumple sú nedovarené. Ani ďalším varením cca 5 minut nie sú uplne uvarené, sú konzumovatelné, ale také tuhšie. Stalo sa nám to pri vianočnom šalate, minulý týždeň a aj tento. Nie ste na tom podobne?

• Pred 1 mesiacom...
  • Pred 3 mesiacmi...
  • Pred 2 týždňami...
Zverejnené

zajtra sa chystám robiť panenku, hríbovú omáčku, a žemľový knedlík, vnučky dostanú pečené krumple, lebo to majú radi a Ninka má bezlepkovú diétu. Flinstone ide na nejaký nový turnaj, ten bude mať obed tam. 

Zverejnené

Dnes u nás  Polievka:   Hovädzia 

Hlavné jedlo: Hovädzie, domáca knedľa a k tomu kôprová omáčka

Chutilo nám,  manžel a syn pochválili..:smile: 

Obed.jpg

Zverejnené

Hovorí sa, že nežijeme preto, aby sme jedli, ale jeme, aby sme žili. S týmto tvrdením sa nedá celkom súhlasiť. Je dokázané, že jedlo ovplyvňuje psychiku človeka. Ovplyvňuje tvorbu hormónov šťastia, ako dopamín, oxytocín, endorfíny...  Jedlo je svojím spôsobom droga, bez vedľajších účinkov. Samozrejme, ak jeme s mierou. Jedlo ovplyvňuje neurochemické procesy nielen svojím zložením, ale aj kontextom (s kým jeme, ako si ho vychutnávame). Asi preto bolo jedlo nevyhnutnou súčasťou osláv a spoločenských udalostí. Pochopil som to až teraz, keď si už varím iba sám pre seba. Neodvážim sa tu prezentovať výsledky môjho kulinárskeho umenia.

Zverejnené

Z mojich skúsenosti,  muži vedia veľmi chutne variť, ešte viac sa s  jedlom vyhrajú,  častejšie ochutnávajú, vynikajúco dochucujú... Zakaždým,  či už moji synovia alebo manžel navarí, mi to veľmi chutí ..:dalbysomsi:

Dnes sme mali polievku z podpňoviek, hlavné jedlo špízy, ktoré robil manžel, k nim zemiaky, ja som pripravila už len uhorkový šalát. :smile:

Špízy.jpg

Obed špízy.jpg

zemiaky.jpg

• Páči sa mi to 1
  • Pred 2 mesiacmi...
  • Pred 2 mesiacmi...

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov