tyso Zverejnené 20. Január, 2025 Zverejnené 20. Január, 2025 pred 20 minútami, Tomáš pridal: Tak máte tu začiatočníka to je logické že nebude variť ako človek s 20 ročnou praxou aha, a kto nam to rozpraval roky o tom ze to nejde a je lepsie a lacnejsie si to kupit ? :) 1
Hellé Zverejnené 20. Január, 2025 Zverejnené 20. Január, 2025 Zas necakajte, ze varenie u tomasa bude standard. Toto bola len taka mila epizodka, ze treba do neho 20 rokov hucat, aby pod dohladom dalsich ludi uvaril nieco vo vode. Good job. 1 1
Tomáš Zverejnené 20. Január, 2025 Zverejnené 20. Január, 2025 V skutočnosti ma nakoplo to zdražovanie. Velmi som sa nahneval keď som v obyčajnej táckarni vycáloval skoro 10€ za menu. To už je nehorázne kam tie ceny lezú! Baterka do Samsungu stojí menej ako 1 obedové menu.
Tomáš Zverejnené 20. Január, 2025 Zverejnené 20. Január, 2025 Dobre čo sa navarilo, to sa navarilo. Dobrú chuť vám k obedom ktoré ste mali. Ale reakcie už poprosím do tejto témy aby som nebol zase všade.
alarm Zverejnené 22. Január, 2025 Zverejnené 22. Január, 2025 Baterka je sice lacnejšia, ale skús ju zjesť.
alarm Zverejnené 27. Január, 2025 Zverejnené 27. Január, 2025 V poslednom čase zápasime pri varení so zemiakmi. Zabalené v sačku (jedna odroda) uvaríme, a 2-3 krumple sú nedovarené. Ani ďalším varením cca 5 minut nie sú uplne uvarené, sú konzumovatelné, ale také tuhšie. Stalo sa nám to pri vianočnom šalate, minulý týždeň a aj tento. Nie ste na tom podobne?
iskra Zverejnené 27. Február, 2025 Zverejnené 27. Február, 2025 Donáška do práce. Pochutnali sme si. 1
Vilma Flinstonova Zverejnené 14. Jún, 2025 Zverejnené 14. Jún, 2025 zajtra sa chystám robiť panenku, hríbovú omáčku, a žemľový knedlík, vnučky dostanú pečené krumple, lebo to majú radi a Ninka má bezlepkovú diétu. Flinstone ide na nejaký nový turnaj, ten bude mať obed tam.
iskra Zverejnené 21. Jún, 2025 Zverejnené 21. Jún, 2025 Dnes u nás Polievka: Hovädzia Hlavné jedlo: Hovädzie, domáca knedľa a k tomu kôprová omáčka Chutilo nám, manžel a syn pochválili..
Tono Zverejnené 22. Jún, 2025 Zverejnené 22. Jún, 2025 Hovorí sa, že nežijeme preto, aby sme jedli, ale jeme, aby sme žili. S týmto tvrdením sa nedá celkom súhlasiť. Je dokázané, že jedlo ovplyvňuje psychiku človeka. Ovplyvňuje tvorbu hormónov šťastia, ako dopamín, oxytocín, endorfíny... Jedlo je svojím spôsobom droga, bez vedľajších účinkov. Samozrejme, ak jeme s mierou. Jedlo ovplyvňuje neurochemické procesy nielen svojím zložením, ale aj kontextom (s kým jeme, ako si ho vychutnávame). Asi preto bolo jedlo nevyhnutnou súčasťou osláv a spoločenských udalostí. Pochopil som to až teraz, keď si už varím iba sám pre seba. Neodvážim sa tu prezentovať výsledky môjho kulinárskeho umenia.
iskra Zverejnené 28. Jún, 2025 Zverejnené 28. Jún, 2025 Z mojich skúsenosti, muži vedia veľmi chutne variť, ešte viac sa s jedlom vyhrajú, častejšie ochutnávajú, vynikajúco dochucujú... Zakaždým, či už moji synovia alebo manžel navarí, mi to veľmi chutí .. Dnes sme mali polievku z podpňoviek, hlavné jedlo špízy, ktoré robil manžel, k nim zemiaky, ja som pripravila už len uhorkový šalát. 1
iskra Zverejnené 20. September, 2025 Zverejnené 20. September, 2025 Dnes manžel varil výborný kotlíkový guľáš.
iskra Zverejnené 20. November, 2025 Zverejnené 20. November, 2025 Dnes pohostenie aj pre našich zamestnancov.
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz