RoSo Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 Inšpirovaný otázkami mojej ženy sa vás pýtam. "Čo zajtra na obed?" Očakávam vaše nápady v tejto téme. A nech to nie je hláška - choď do reštiky - . Skôr nejaký jednoduchý recept, v prípade notoricky známeho jedla stačí názov. Ja jeden nápad mám. Koložvárska kapusta, ale namiesto ryže zemiaky. Čo vy na to? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hellé Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 zemiaky..no ja som za... :lol: a dávaš tam mleté maso..alebo klobásu?alebo pridem ochutnať? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoSo Posted March 13, 2006 Author Share Posted March 13, 2006 Mleté mäso, no niekedy sa mi podarí manželku presvedčiť, aby sme pridali aj klobásu. Len so slaninou sa mi to nepodarilo, tú moja žena neznáša. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andulqa Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 my nezvykneme so zemiakmi robit, ale urcite to je dobre, ja mam kolozvarsku velmi rada :lol: my sme zvykli davat iba mlete maso, ale naposledy dala mama aj trochu klobasy (tusim pomletej) a bolo to uplne super :) ked sa nam nic zlozite nechce varit, tak zvykneme doma len taku jednoduchu vec, udusime mrazenu zeleninu, k tomu zemiakove pyre a kto chce si moze urobit aj volske oko :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gh0strider Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 hmm zajtra na obed by som si dal zemiakove pire s fasirkami a k tomu babovku......zatial to vypada iba na babovku :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
game Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 nebol by zlý taký výborný perkelt s haluškami ... hm mohol by mi niekto navariť :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mgr. L.E.G. von Trips Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 varit? to co je? :) uz si nepamatam kedy som naposledy jedol nieco varene.. u mna zajtra klasika, ako kazdy den : bageta1 - zavinac1 - bageta2 - klobasovy hotdog1 - ... moja stravovacia statistika k prislusnemu datumu sa da uz pomaly vyjadrit ako = bageta[2*N] + zavinac[N] + klobasovy hotdog[N] , kde N je den v roku :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
bad_guy Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 keby si mal nahodou palacinky na zajtra tak posli aj nejake tu :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gh0strider Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 pohodicka LEG, to mas aspon maso, jasom v usa jedol denne pastekovy chlieb a to som makal na stavbe :lol: ale bacha na zaludok, aby si nedostal vred, 2x sa teda zdravo nestravujes, co tak nejaku zeleninu ovocie? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nutrinka Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 čo zajtra na obed? ak už idem variť /tak raz za dva roky/, tak väčšinou cestoviny s prílohou podľa gusta.rýchle jednoduché chutné /a nič iné okrem gulášu už nezvládam :lol:/ btw tá koložvárska...ehm no...a to čo je??? :) /berte ma ako kuchárskeho neznaja/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andulqa Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 nutrinka kolozvarska kapusta je ryza (zamiaky) s mletym masom a kyslou kapustou zapecene v rure :lol: a je to lahodka :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
doll Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 dnes mi mamina oznamila, ze zajtra si mozem urobit TVAROHOVE MASLICKY /cestoviny/ mnaaaam, milujem tvaroh :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gh0strider Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 zajtra bude na obed plnena paprika a potom neskor nejaky kolacik :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazalka Posted March 15, 2006 Share Posted March 15, 2006 ja mam zajtra palacinky! :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaNervy Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 mmmm palacinky :lol: zial som odsudeny na gumenu podrazku so zemiakovou kasou (velmi vyzivne) co je gurmanska specialita nasej skolskej jedalne :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
doll Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 zajtra budu zemiaky z francuzska....ci ako to...ehm...FRANCUZSKE ZEMIAKY :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lydži Posted March 27, 2006 Share Posted March 27, 2006 Včera som varila "vepřo-knedlo-zelo". Mám to veľmi rada (dúfam, že aj môj mužík). Najviac mi chutí to "vepřo", ale musí byť dobre našpikované cesnakom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
doll Posted March 29, 2006 Share Posted March 29, 2006 neviem ani co dnes bude na obed...asi vytiahnem pizzu z mrazaku :lol: a zajtra asi znova..... oh my god, uz sa tesim domov, na stravu od "maminky" :) dva tyzdne o "suchu"...hmm,nist moc /ak nepocitam nedelu v restike/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoSo Posted March 29, 2006 Author Share Posted March 29, 2006 Pizza, tak tú by som si dal. Radšej donáška z pizerky, než ju robiť doma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaNervy Posted March 29, 2006 Share Posted March 29, 2006 Dnes sme mali pizzu v skole (hruba 10 cm, zlahucka potreta kecupom a oblozena tazko identifikovatelnou prilohou) Originalle Italiano, . . . ale zajtra mamka navari Spaghetty Bolognese, hmmm :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
game Posted March 29, 2006 Share Posted March 29, 2006 tak to máme... francúzske zemiaky, české vepřo knedlo zelo, talianske pizza a cestoviny.... zachraňujú to tam niekde hore nejaké palacinky .... ale to tiež nie je slovenské jedlo .... :) no pekne ... :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hedgehog Posted March 29, 2006 Share Posted March 29, 2006 Robil som dnes Čínu... Asi tiež nie príliš slovenské, však? Link to comment Share on other sites More sharing options...
doll Posted March 30, 2006 Share Posted March 30, 2006 Dnes sme mali pizzu v skole (hruba 10 cm, zlahucka potreta kecupom a oblozena tazko identifikovatelnou prilohou) Originalle Italiano, . . . ale zajtra mamka navari Spaghetty Bolognese, hmmm :lol: no neviem, original talianska pizza nema ani len jeden centimeter....ked som v taliansku, dam si ju, a mam pocit, ze tam cesto ani nie je a zajtra doma ma cakaju BRYNDZOVE HALUSKY ... nechala som si uvarit :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoSo Posted March 31, 2006 Author Share Posted March 31, 2006 Dal by som si restovanú bravčovú pečeň na cibuľke s kari ryžou. Musím presvedčiť manželku, ináč to ostane na mne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weirdo Posted April 1, 2006 Share Posted April 1, 2006 prave sa mi dopeka kuracie mesko na chilli... odumrie mi huba, ked to zjem. :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts