Tomáš Zverejnené 15. Október, 2024 Zverejnené 15. Október, 2024 Dlho dlho… A obedoval vifonku… A obšírnejšia odpoveď v v mojej téme ako by sa patrilo. Tu nespamovať.
Sniper Zverejnené 17. Október, 2024 Zverejnené 17. Október, 2024 Dnes boli kačacie hody, kks ja som sa nažral! 1 1
iskra Zverejnené 17. Október, 2024 Zverejnené 17. Október, 2024 21 minutes ago, Sniper said: Dnes boli kačacie hody, kks ja som sa nažral! Aj u nás kačacie hody Aj ja som si pochutnala 1
Hellé Zverejnené 19. Október, 2024 Zverejnené 19. Október, 2024 Dnes letom svetom, Finsko a lohikeitto Vyborne, zvladne to uvarit kazdy/okrem tomasa/😀 1
irb Zverejnené 19. Október, 2024 Zverejnené 19. Október, 2024 pred 51 minútami, Hellé pridal: lohikeitto Tak toto počujem prvý krát v živote. :) Ale môže to byť dobré, lososa mám rád :)
Tomáš Zverejnené 23. Október, 2024 Zverejnené 23. Október, 2024 Dňa 17. 10. 2024 at 14:46, iskra pridal: Aj u nás kačacie hody Aj ja som si pochutnala Mňaaaam. To vyzerá fantasticky. A ja som si tiež doprial keďže sa mi podarilo nejaké peniaze vyťažiť z predaja mobilu: A kolko vela zeleniny tam je. To je podstatné. 1
Tomáš Zverejnené 23. Október, 2024 Zverejnené 23. Október, 2024 Samozrejme aj duplička pribudla. Lebo chcel som aj tie nugetky ale už sa nevošlo na tanier. 1
Hellé Zverejnené 23. Október, 2024 Zverejnené 23. Október, 2024 Vidim, ze chudnutie beries vazne Ja mam obed az o polhodku uvidime co ponukne nasa tackaren Ta kofola je tiez zduplovana ci si sa uskromnil s jednym poharom?
Sniper Zverejnené 23. Október, 2024 Zverejnené 23. Október, 2024 Ja som mal varené zemiaky s kefírovým mliekom. Treba trochu aj diétnejšie niekedy. 1
Proteus Zverejnené 23. Október, 2024 Zverejnené 23. Október, 2024 45 minutes ago, Tomáš said: Samozrejme aj duplička pribudla. Lebo chcel som aj tie nugetky ale už sa nevošlo na tanier. Ide ti to chudnutie jedna báseň. Takto nás čoskoro predbehneš a zahanbíš akí sme pomalí v tom chudnutí. K tvojmu obedu, teda obedom... ešte sa čuduješ prečo si tučný? Lebo som chcel, lebo som pažravý, lebo neviem odolať, lebo mám teraz peniaze, lebo je mi jedno, že zajtra budem plačkať ako decko, že len o vode musíš byť. Ty si tak neskutočne trápny šašo. Ale zase dobre nažratý šašo a to je už niečo.
Tomáš Zverejnené 24. Október, 2024 Zverejnené 24. Október, 2024 pred 20 hodinami, Hellé pridal: Ta kofola je tiez zduplovana ci si sa uskromnil s jednym poharom? Zelenina a kofola je pôvodná. Len som mal chuť ešte na nugetky ale už sa nevošli na tanier. Tak som dopredu vedel že bude dupla. Vy ste čo mali? pred 19 hodinami, Hellé pridal: Ta ja takto Ani toto neni zlé. Mávame v kantíne tiež.
Sniper Zverejnené 24. Október, 2024 Zverejnené 24. Október, 2024 Zaujíma teba aj niečo iné ako žranie?? Predať mobil, aby si sa mohol nažrať, to je už fakt úbohosť. 1
Proteus Zverejnené 24. Október, 2024 Zverejnené 24. Október, 2024 Tomáš, ja včera 15dkg parížskeho a 3 rožky. Môj obed. Večer nič. Dnes ráno ovsená kaša s proteinovým pudingom a malinami.
iskra Zverejnené 24. Október, 2024 Zverejnené 24. Október, 2024 My sme mali včera na obed výbornú polievku z podpňoviek, čo nazbieral manžel a rezance s tvarohom. Dnes som objednala obed v reštaurácii, každému podľa chuti. 1 3
Tomáš Zverejnené 25. Október, 2024 Zverejnené 25. Október, 2024 Dňa 24. 10. 2024 at 9:18, Sniper pridal: Zaujíma teba aj niečo iné ako žranie?? Predať mobil, aby si sa mohol nažrať, to je už fakt úbohosť. Však ješte sem vydelal. Lebo z tých peňazí som kúpil rovnakú značku len starší model a tam mi aspoň neblbne server fsp cez swan. Takže ja som ešte dobre pochodil. Apple ovela dlhšie poskytuje spätnú podporu kompatibility softvéru ako microsoft či google, takže všetko mi funguje tak isto aj na staršom modeli. A stále žijem z tých peňazí a dnešný obed bol tiež vďaka tým peniazom: Ale najväčší paradox je, že dnes som bol na kontrole s cukrovkou a táto doktorka aj spolu s internistkou hustia do mňa aby som chudol, aby som diétne jedol, a ešte som ani z budovy nevyšiel, rovno z pred ordinácie som si to zamieril do nemocničného bufetu a výsledok vidíte… Cukor mám 7,2 a tlak 155/99 a cigáni v čakárni povedali že to je ešte v pohode, kludne môžem jesť, že oni tiež nedodržujú, že celý život sú jedia zabíjačky a majú obela vyššie aj cukor aj tlak. Dňa 24. 10. 2024 at 10:12, iskra pridal: My sme mali včera na obed výbornú polievku z podpňoviek, čo nazbieral manžel a rezance s tvarohom. Dnes som objednala obed v reštaurácii, každému podľa chuti. iskra, iskra, islrička, ty nevieš navariť také čo nelúbim. U teba by ma obedovanie bavilo.
Proteus Zverejnené 25. Október, 2024 Zverejnené 25. Október, 2024 11 minutes ago, Tomáš said: U teba by ma obedovanie bavilo. No jasné, vyžierať iných, to by sa ti páčilo. Aj dózičky by si priniesol, že? 12 minutes ago, Tomáš said: Ale najväčší paradox je, že dnes som bol na kontrole s cukrovkou a táto doktorka aj spolu s internistkou hustia do mňa aby som chudol, Žiadny paradox. To si celý ty. Žiadna zmena, žiadna novinka, žiadne prekvapenie. Nerob tu z toho dej ako z akčného filmu. 13 minutes ago, Tomáš said: rovnakú značku len starší model a tam mi aspoň neblbne server fsp cez swan. To si mal opäť Iphone? Počuj, na to, že sa prezentuješ ako chudobný si žiješ nad pomery. Iphone, samé obedy, kofolka... Niekto, kto ťa nepozná si povie, ten sa má. V podstate aj má. Však žiadne náklady nemá, iba zaplatiť bratovi za byt.
tyso Zverejnené 25. Október, 2024 Zverejnené 25. Október, 2024 pred 31 minútami, Tomáš pridal: cigáni v čakárni povedali že to je ešte v pohode, kludne môžem jesť, Tak si nasiel toho spravneho odbornika, vidis. ( Zlý zdravotný stav rómskej populácie sa odráža na výrazne kratšej očakávanej dĺžke života pri narodení a oveľa vyššej dojčenskej úmrtnosti. Očakávaná dĺžka života pri narodení človeka z rómskej populácie bola v rokoch 2006 až 2015 takmer o 6 rokov kratšia ako majoritnej populacie). A pri cukrovke sa takto aspon nedozijes dochodku, nebude problem.
Hellé Zverejnené 25. Október, 2024 Zverejnené 25. Október, 2024 pred 2 hodinami, Tomáš pridal: Ale najväčší paradox je, že dnes som bol na kontrole s cukrovkou a táto doktorka aj spolu s internistkou hustia do mňa aby som chudol, aby som diétne jedol, a ešte som ani z budovy nevyšiel, rovno z pred ordinácie som si to zamieril do nemocničného bufetu a výsledok vidíte Dobre si zrobil A mozno by tie vyprazane nezmysly co vkuse tlacis do hlavy stacilo davat do tvojej temy..s jedlom to vela spolocneho aj tak nema. 2
iskra Zverejnené 25. Október, 2024 Zverejnené 25. Október, 2024 5 hours ago, Tomáš said: iskra, iskra, islrička, ty nevieš navariť také čo nelúbim. U teba by ma obedovanie bavilo. no, díky .. aj za "islričku".. u nás by si ty, dostal na obed rybu na zelenine a čistú pramenitú vodu z vodovodu. Dnes na obed, bravčové plecko na rasci, tarhoňa 1 2
Tomáš Zverejnené 25. Október, 2024 Zverejnené 25. Október, 2024 Mňam chválim. Toto je super. Dal by som si. Ty fakt nenavaríš niečo čo by sa mi nepáčilo? Ostatní: Ok, v podstate jem stále to isté, tak téme dám pokoj. Vždy si predstavte (popri tých vašich mňamkách) že ja buď nemám nič, alebo len vysmážané vyprážané, ale aj zeleninku. 1
Hellé Zverejnené 26. Október, 2024 Zverejnené 26. Október, 2024 Dnes letom svetom- Francuzsko Robila som veceru pre kamosov Francuzska cibulova polievka Hovadzie po burgundsky a zemiakova kasa Posirovana hruska na vine s mascarpone Mala som uspech Este si dopijem vino.... 4
iskra Zverejnené 26. Október, 2024 Zverejnené 26. Október, 2024 Dnes som varila cesnakovú polievku, tiež sme mali zemiakové ovocné gule s maslom a strúhankou. 4
iskra Zverejnené 28. Október, 2024 Zverejnené 28. Október, 2024 Halušky s kyslou kapustou a so slaninkou 2
iskra Zverejnené 1. November, 2024 Zverejnené 1. November, 2024 Dnes na obed sme mali fazuľovú polievku s údeným kolenom a zemiakmi, bryndzové halušky so slaninou. 1
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz