iskra Zverejnené 14. September, 2024 Zverejnené 14. September, 2024 Dnes u nás na obed, bravčová roláda s kuracou náplňou, karlovarské knedlíky 1
Tomáš Zverejnené 15. September, 2024 Zverejnené 15. September, 2024 Čo bude na obed? Prídem tam a uvidím.
Sniper Zverejnené 15. September, 2024 Zverejnené 15. September, 2024 Mal som v pláne bryndzové pirohy s kyslou smotanou a slaninkou. Písala sestra, že robila frankfurtskú polievku a špagety, že či dôjdem. No tak dôjdem 1 1
Proteus Zverejnené 15. September, 2024 Zverejnené 15. September, 2024 Perkelt. Jeden klasicky a druhy na smotane. 1 1
iskra Zverejnené 15. September, 2024 Zverejnené 15. September, 2024 My sme mali na obed kuracie prsia na mede s pečenou zeleninou. 1
iskra Zverejnené 20. September, 2024 Zverejnené 20. September, 2024 Zeleninová polievka s krupicovými haluškami, plnená kapusta.
Sniper Zverejnené 28. September, 2024 Zverejnené 28. September, 2024 Ja som mal bryndzové halušky, napráskal som sa jak Tomáš po výplate. A ešte aj čokoládový puding som si dal 1
Proteus Zverejnené 28. September, 2024 Zverejnené 28. September, 2024 8 hours ago, Tomáš said: Voda z vodovodu. Ale no. Preco nenapises, ze ides dnes na zabavu, kde nebudes iba sledovat ostatnych a nebudes zbierat Ztka po druhych. Len sa pochval, ze si nieco das. Ci aj tu budes dojedat zvysky po ostatnych ako v praci? Alebo nenapises, ze si bretharian len nesvieti slnko, tak si sa nenabil?
Proteus Zverejnené 5. Október, 2024 Zverejnené 5. Október, 2024 My dnes bravcova panenka plnena susenymi paradajkami. K tomu zemiakove pyre. Zajtra planujem karfiolovu polievku a zemiaky. Plnene kuracie prsia asi s hranolkami. Uvarim aj perkelt, nech je na pondelok utorok, alebo zamrazime. Este uvidim. 1 1
iskra Zverejnené 5. Október, 2024 Zverejnené 5. Október, 2024 @Proteus Pekne, si šikovný. Je potešením pre ženu, keď muž tiež s láskou navarí. Mám skúsenosť, že vy muži, viete jedlá vynikajúco dochutiť. Môj manžel aj synovia tiež radi varia, hlavne z mäsa. Zakaždým si jedlo parádne vychutnám. Zajtra budeme mať polievku z dneška, a manžel na obed pripraví ražniči s oravskou slaninkou, farebnou paprikou, opekané zemiaky. Ja upečiem bábovku ku kávičke. 1
Proteus Zverejnené 5. Október, 2024 Zverejnené 5. Október, 2024 @iskradakujem Na jednej strane velmi rad varim na druhej som tak trochu viac prinuteny zdravotnym stavom manzelky. Takze je to viacmenej na mne. Dnes sme este s krpatou urobili nepecenu tortu na zajtrajsie meniny. Mala si zapriala a aj pomahala. Ozdobit. 2 1 1
Hellé Zverejnené 13. Október, 2024 Zverejnené 13. Október, 2024 Na obed bude segedin...velmi fajne, velmi nefotogenicke 1
Proteus Zverejnené 13. Október, 2024 Zverejnené 13. Október, 2024 Ja dnes bravcova panenka so susenymi paradajkami a losos so smotanovou. Jedno zo zemiakovou kasou, druhe aj s cestovinami. Mala dala kombinaciu. Cisty losos s kasou. Uz tlaci zakusok. 1 2
Tomáš Zverejnené 14. Október, 2024 Zverejnené 14. Október, 2024 Najlacnejšie párky s dvomi rožkami a voda z vodovodu.
Sniper Zverejnené 14. Október, 2024 Zverejnené 14. Október, 2024 Slepačí vývar so zeleninou, pečené kurča s ryžou a broskyňový kompót. Dobré bolo. 1 1
Tomáš Zverejnené 14. Október, 2024 Zverejnené 14. Október, 2024 Mňam. Super Sniper. Cele chody si mal dobré. Toto milujem.
Proteus Zverejnené 14. Október, 2024 Zverejnené 14. Október, 2024 1 hour ago, Tomáš said: Mňam. Super Sniper. Cele chody si mal dobré. Toto milujem. Tak si upeč. Nie je to nič zložité.
Tomáš Zverejnené 15. Október, 2024 Zverejnené 15. Október, 2024 Už prišiel ten magický dátum, tak dlho očakávaný… Pozrite do kalendára resp. ani ten nepotrebujete. Ak si pozriete čo som mal na obed teda obedy, tak budete vedieť aký je dátum. Najprv toto vo Volkswagene. A keď som dorazil z práce tak ešte rekú si dám ostrokyslú. Aaaa potom, čert to ber ešte som si dal kačacinu keď už mi tak chutí. 1
Proteus Zverejnené 15. Október, 2024 Zverejnené 15. Október, 2024 Treba treba. Kym su peniaze. Co ta presladena a predrazena cola? Ci uz ked bola chaba vyplata tak si doprajes? Ako dlho si pil iba vodu? 1
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz